Geen populaire boodschap

Screenshot_7

(Door: “bozeoudeman”)

Wie geloof hecht aan het via politiek en verkiezingen wijzigen van de nazi wind die vanuit Brussel, Berlijn en Parijs waait, is een dromer vrees ik. De nieuwe nazi’s zitten vaster in het zadel dan de oude nazi’s wellicht konden zitten. Verkiezingen kunnen makkelijk worden gemanipuleerd, zoals pers dat ook kan. Bevolking kan makkelijk worden voorgelogen en in een door de elite gewenste richting geleid. Dit naast politieke partijen die vaak meningen laten vallen als boomblaadjes in de herfst voor de kans om te kunnen (mee) regeren. Met andere woorden: onbetrouwbaarheid troef en dus onzekerheid en onduidelijkheid alom. 

De oude nazi’s gebruikten per definitie geweld en onderdrukking en gingen daardoor ten onder, de nieuwe nazi’s gebruiken in eerste instantie verdeeldheid, corruptie en massale omkoping, iets dat minder zichtbaar en voor hen vele malen doeltreffender is.

Burgers staan al snel tegenover andere burgers als het om hun financiën gaat. Zie de waanzin die door Lubbers en Kok geschapen is met huizen en hieruit voortgekomen het toverwoord overwaarde en hoe zij hiermee blijvende verdeeldheid hebben veroorzaakt.

Verder denken EU-technocraten wel degelijk te hebben geleerd van de geschiedenis. Maar niet van de meest recente. Zwarten en islamieten worden bij de honderdduizenden binnengehaald, het zijn er al vele miljoenen. Antifa nazi’s worden ingehuurd, betaald en getraind.

Als de EU-fascisten straks vol op het orgel gaan met het optuigen van hun DDR-censuurstaat denken zij veilig te zitten als burgers hun dictatoriale terreur zat worden. Burgers zullen, als zij al in opstand komen, dan de door de EU-fascisten binnengehaalde, betaalde en gewapende DDR/SA-stormtroepen tegenover zich zien staan.

Dus hoe meer hoe beter, zoals soms politieke collaborateurs stellen. Dit klopt voor hersenloze geldverzamelaars en de rest van de zuigers als je hun redenatie volgt. Meer immigranten betekent niet enkel meer geld voor deze dwazen, maar ook dat zij alvast veilig achter een door hen geschapen linie zitten.

Toch zal hen hetzelfde lot wachten als de studenten uit Teheran, die na het binnenhalen van de ayatollahs zijn vernietigd. Die studenten deden dit deels uit ondoordacht idealisme, politieke dwazen en geldgeile idioten kennen enkel macht- en geldzucht. Deze breinloze gevallen wensen de realiteit niet onder ogen te zien.

Nadenken over hoe zaken verder kunnen gaan, doen zij ook niet, ze zijn bezig met hun centen tellen, meer en meer en meer, en geilen uit gevoel van minderwaardigheid op wankele machtsposities. Dat is wat belangrijk is voor hen en waar alles voor moet wijken, inclusief veiligheid voor iedereen.

Dit zijn nog steeds gevolgen van het superkapitalisme, dat na het wegvallen van het communisme uit alle bank- en beursriolen wereldwijd tevoorschijn is gekropen. Een bonusstelsel voor de top van soms in de vele tientallen miljoenen heeft een absolute breuk tussen die elitaire top en de gewone volkeren veroorzaakt. Een kloof die onder andere door veel internet technobedrijven met de dag dieper en breder wordt.

Voornamelijk bankiers en beursspeculanten in combinatie met nieuwe (techno) miljardairs, gesteund door groepen kleinere rovers en een veelheid aan witte boorden criminelen, grepen de macht en hebben vanaf die tijd bijna de volledige macht in handen. Pers, academici en andere intellectuelen hebben zich grotendeels geconformeerd aan de nieuwe macht.

De techniek helpt de machtswellustelingen in hun wens tot totale macht. Met name de sociale media worden gebruikt als informatie en commandolijnen voor het onder andere binnenloodsen van aanwas voor de EU/DDR-stormtroepen.

Wil het volk die EU/DDR-macht breken, dan staan SA-stormtroepen van Antifa, islam en zwart het volk al op te wachten om hun politieke en economische meesters te beschermen. Dit is al zichtbaar bij iedere demonstratie van bezorgde burgers, die onmiddellijk wordt omringd door honderden zo niet duizenden leeghoofden die zich gedachteloos en deels vrijwillig voor het karretje van de werkelijke vijand laten spannen.

Als de toekomende oorlog voorlopig is beslecht en de islam overheerst, zullen de EU/DDR-meesters zelf ook worden afgeslacht, net als ooit de studenten in Teheran, maar vertel dat deel van de geschiedenis maar eens tegen dwazen die verblind door geldzucht niets willen weten, horen, of zien.

Dit alles met dank aan nep-socialisten, namaakliberalen, fake-christenen en ander op geld belust volk. Met andere woorden, misschien wij allemaal, dus geen populaire boodschap.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Geen populaire boodschap

 1. Pingback: Geen populaire boodschap | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 2. Hovawart zegt:

  Ik ken geen ander moment in de geschiedenis waarin de politiek zo schaamteloos hun gezworen eed hebben geschonden.
  Nederland zal voor altijd de schande moeten dragen en de gevolgen zullen blijven ondervinden van de ondergang van de westerse identiteit, waarin zij hebben toegestemd in hun zucht naar weelde van onmetelijke rijkdom en voorspoed, en door corrupte politici en multinationals zijn bedonderd en verraden.
  Onze kleinkinderen zullen met gedempte stemmen hun kinderen vertellen over de tragedie, hoe het vreselijke noodlot toesloeg toen wij vertrouwen en barmhartigheid in handen gaven van de meest oneerlijke politici in een paleis in Brussel.
  De wederkerende vraag zal gesteld blijven worden, waarom wij niet wilde leven als onze vaders en hun voorvaderen, in een westerse beschaving, gelukkig en tevreden.

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Niets meer aan te doen, of net als nu met de internationale vrouwendag, dat er duizenden en duizenden de straat op gaan en Brussel bezetten?

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Bij het begin van WO II, in 1939, leken vooral de Oekraïners, Wit-Russen, Volksduitsers, Russen, joden e.a. in Oost-Polen precies dezelfde fouten te maken als in het bovengenoemde artikel. Deze groeperingen werden jarenlang onderdrukt door de Poolse regering die hen totaal niet zagen als autochtoonse inwoners. Nadat de communisten onder Jozef Stalin daar binnenvielen leken zij dezen als verlossers te zien van de Poolse dictatuur maar Stalin wantrouwde haatte hen bijna allemaal, gelijk zoals vele islamieten over de autochtoonse Europeanen denken, tot op het bot en hij ging hen wel tientallen malen erger terroriseren!
  Vervolgens vielen in 1941 onder Adolf Hitler de Duitsers Oost-Polen, West-Oekraïne en Wit-Rusland, de Baltische Staten etc. binnen en opnieuw meenden de goedgelovige en onderdrukte bevolkingsgroepen dat de nazi’s beschaafde bevrijders waren! Maar ook zij voelden niets dan haat en wantrouwen voor deze groeperingen en zo had Erich Koch (1896-1986), de
  Gauleiter van Oost-Pruisen en Rijkscommissaris van Oekraïne en Ostland, zelfs ooit een
  Oekraïens ontvangstcomité, dat hem bloemen, brood en zout aanbod als verzoeningsgebaar, ruw opzij geduwd daar hij hen net zo fel haatte als dat de huidige radicale moslims doen en eveneens een waar schrikbewind onder hen zaaiden!
  Zij die namelijk denkt dat zij hun vijanden in vrienden kunnen veranderen met slijmerij, verwennerij, poeslief doen en aanbieden van geld, bloemen, cadeau’s, voedsel enz. zal van die vijand niets dan verachting en haat terug ontvangen en er zo zichzelf mee vernietigen!

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Helemaal zeker ben ik er niet van. Maar heb dikwijls ’t gevoel ze op NL-nieuws NOS ?, niet erg op achtergronden ingaan.
  Zo het nieuws over Sri Lanka. Er werd VEEL over ingegaan de Nederlanders die binnen moesten blijven, niet terug konden naar huis, maar over achtergronden geweld vrijwel niets.
  ‘Dan krijg je op Fr News meer te horen.
  Geweld nadat een jonge Bhudist door moslims is vermoord………………..
  Als laatste laat men de verdeling tussen bevolking zien.
  75% Bhudist en 10% Muslims.
  Bij NL-nieuws heb ik dikwijls het gevoel men vindt de muslims zijn slachtoffer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s