INTERNATIONALE VROUWENDAG 8 maart 2018

Screenshot_5

(Door: Raffie Chohan)

Waarom deze dag speciaal voor vrouwen? Omdat ze het verdienen! De vrouw staat als centraal fundament waar alles om draait. Vrijheid van de vrouw houdt veel in: Wie zij zal gaan trouwen, hoe zij zich zal kleden, hoe zij zich wenst te gedragen etc. Wij in het Westen zijn dat gewend en zeer bevoorrecht ten opzichte van vrouwen uit sommige culturen.

Uit een lezing van de Arabist Hans Jansen:

De islam leert dat er voor het sluiten van een huwelijk getuigen nodig zijn, maar voor het uitspreken van een verstoting niet. Ook leert de islam dat een man die zijn vrouw verstoten heeft die verstoting mag herroepen zelfs zonder dit aan de vrouw in kwestie mee te delen. Deze “wetgeving” (tussen aanhalingstekens) leidt ertoe dat een vrouw nooit zeker weet of ze nu wel of niet gescheiden is, en of ze kan hertrouwen. Wanneer ze hertrouwt, loopt ze het risico dat een boze eerste echtgenoot haar van ontucht beschuldigt, en maar al te graag de eerste steen komt werpen. Moeten wij geloven dat een zo onredelijke, zo vrouwvijandige wet gegeven is door dezelfde God als die van de Bijbel?

Op 8 maart vieren vrouwen wereldwijd jaarlijks het verkrijgen van hun ”rechten”. Rechten die zeer helder zijn. Wij vrouwen zijn niet ondergeschikt aan de man, wij zijn geen eigendom van de man, wij zijn vrije mensen met rechten. Niet iedere vrouw op de wereld heeft het genot van mensenrechten. Er zijn volop landen in de wereld waar de vrouw op de 2e of zelfs 3e of 4e plaats komt. Dat in gedachten nemend, is het vreemd dat wij in Europa, de bakermat van de beschaving, zo makkelijk doen over vrouwenrechten. Rechten waar onze moeders, grootmoeders en overgrootmoeders voor hebben gestreden, worden vandaag de dag met het grootste gemak ingeruild. En wat krijgt de vrouw daarvoor terug? Onveiligheid, aanranding, discriminatie en soms zelf onzichtbaarheid. Vrije vrouwen van Europa, laat dit niet gebeuren!! Onze rechten zijn onvervreemdbaar en horen ons rechtens toe. Laat elke dag van het jaar vrouwendag zijn, roep niet om quota voor vrouwen in de top. Echt talent komt vanzelf bovendrijven. Vraag wel om gelijk loon voor gelijk werk, neem de ruimte om uw mening te laten horen. Vergeet uw zusters niet die niet zo gelukkig zijn als wij. Strijd ook voor hun rechten.

Bedenk: zonder vrouwen geen leven, zonder vrouwen geen vooruitgang. Wees strijdbaar op 8 maart en geef de strijd nooit op.

Door:
Raffie Chohan (Dutch Defense League)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op INTERNATIONALE VROUWENDAG 8 maart 2018

 1. Thom zegt:

  In de Westerse maatschappij hebben vrouwen evenveel rechten dan mannen. In de islam hebben vrouwen geen rechten en bij Links wil men vrouwen en vooral niet blanke vrouwen meer rechten geven door iedere blanke man en/of vrouw te beschuldigen met de erfzonde van racisme. In het Westen is een vrouwendag overbodig omdat voor een normaal denkend mens duidelijk is dat een vrouw evenveel rechten heeft dan een man. Voor moslims hoef je niks te organiseren want die doen dan net alsof hun neus bloedt of zijn op hun lange tenen getrapt. Links zal zo’n dag aangrijpen om op te roepen om meer vrouwen in topfuncties te benoemen om het feit, dat ze vrouw zijn en niet omdat ze de geschiktste kandidaat zijn. Een vrouwendag doet net of vrouwen in de Westerse maatschappij ondergewaardeerd zijn. Wie er thuis de broek aan heeft is toch dikwijls niet de man, tenminste in gezinnen die gevormd worden door degenen die hier al langer woonden.

  Like

 2. theresageissler zegt:

  Goed gesproken, Raf!

  Like

 3. BertG. zegt:

  Bij de refo’s hebben vrouwen nog lang niet dezelfde rechten als de man.
  En die leven toch echt in het westen.
  Dus zo vanzelf sprekend is het niet.
  Ook zo iets waar we het liever niet over hebben.

  Like

  • Thom zegt:

   @BertG. Om door te dringen tot de hersens van grefo’s heb je haast bijna een dodelijke hoeveelheid dodelijke nucleaire straling nodig. Dat is dus zinloos om daar iets voor te organiseren. De vrouwen die onderdrukt worden bereik je niet en de linkse troep maakt misbruik van zo’n dag om te pleiten voor de arme onderdrukte zwarte vrouwen in Nederland die gediscrimineerd worden door Zwarte Piet en waarvan de leidster van Bij1 in een villa van bijna 1 miljoen euro woonde. Oh wat worden die hier onderdrukt?
   Een groot deel van de moslimvrouwen in Nederland spreekt niet eens Nederlands en komen nauwelijks buiten. Die leven in een andere wereld die onbereikbaar is.

   Like

 4. Jean zegt:

  Ik heb enorm veel respect voor vrouwen behalve linkse en islamvrouwen want die zijn voor 100% Onbetrouwbaar, ze zijn zelfs een gevaar voor onze westerse seculiere samenleving.
  Ik haat elke vorm van geweld, daar linkse rotzooi a la d66, groenlinks e.d. islam én leugens knuffelen en dus geweld niet afkeuren staan ze op het laagste van het laagste niveau.

  Like

 5. Jan zegt:

  video/1

  Like

 6. Wachteres zegt:

  De politiekcorrecte/linkse vrouwen in Europa laten het geweld tegen vrouwen in de EU wel gebeuren.

  En waarom? Omdat ze gehersenspoeld zijn en om die reden niet meer weten wat goed en fout is.

  Ze zijn vreselijk bang de islam – een gewelddadige ideologie, die vrouwen haat en hen derhalve minacht – te kwetsen.

  In feite hebben ze daarom de minachting voor vrouwen en voor ‘ongelovigen’ van de fundamentalistische islam overgenomen.

  De moslimvrouwen moeten maar accepteren dat ze worden onderdrukt – met het excuus dat het hun ‘eigen keuze’ is en wij moeten het moslimgeweld ten opzichte van autochtonen – niet alleen tegen vrouwen – in feite toestaan – omdat het ‘hun cultuur’ is, van waaruit zij handelen.

  Ooit een groep linkse vrouwen gezien die protesteert tegen het islamitisch geweld dat over Europa dendert?

  NOS Journaal – Gevaar Moslims in Nederland steeds groter, grote dodelijke aanslagen waarschijnlijk

  Liever sluiten zij de ogen en doen alsof er niets aan de hand is.

  In dit filmpje zien we in feite de vekniptheid van het linkse denken. Enerzijds wordt er geluisterd naar mosilim’vrijdenkers’, anderzijds mag er geen kritiek op de fundamentalistische islam worden gegeven, want dan is men een islamofoob, een racist, een fascist of zelfs een nazi. En ondanks de geva ren voor aanslagen.blijven de grenzen open.

  Op poitiekcorrect/links is de Bijbeltekst van toepassing: ‘Wee degenen die het kwade goed noemen en het goede kwaad, die het licht tot duisternis maken en het duister tot licht, die van zoet bitter maken en van bitter zoet.’ [Jesaja 5].

  Als we politiekcorrect/links geen halt toeroepen dan zal het kwade [haat en geweld dat samengaat met een fundamentalistische dictatuur] in onze westerse samenleving gaan overheersen en het licht van onze vrije samenleving zal tot een voormiddeleeuwse duisternis worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s