Matthew uit het niets mishandeld door groep “jongeren” op station Hoorn: “Ik heb mezelf moeten redden”

Screenshot_4

HOORN – “Ik wil dat mensen in Hoorn op hun hoede zijn”, dat is de boodschap van de 24-jarige Matthew Bremer uit Grootebroek. Hij werd vorige week vanuit het niets door een groep “jongeren” getrapt en geslagen toen hij zijn trein wilde pakken. “Als de klap harder was geweest, was ik aan één kant blind geweest.”

Matthew doet zijn verhaal omdat hij het geweld in en rond Hoorn meer dan zat is. De incidenten volgen elkaar in rap tempo op en sinds vorige week woensdag kan de 24-jarige Grootebroeker daar over meepraten. “Ik had net een sollicitatie gehad in Hoorn en zou nog even een peukje gaan roken met een vriendin”, beschrijft hij de situatie. “Net voordat ik wilde inchecken werd ik van achteren aangevallen door een groepje van vier á vijf jongens. Ze begonnen me te trappen en te slaan.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

36 reacties op Matthew uit het niets mishandeld door groep “jongeren” op station Hoorn: “Ik heb mezelf moeten redden”

 1. Wachteres zegt:

  https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2018/03/meisje-in-buik-gestoken-op-middelbare-school

  Bij een steekpartij op een middelbare school in Amsterdam-Zuidoost is een meisje gewond geraakt aan haar buik. Het incident vond donderdagochtend rond 09:45 plaats. De politie heeft een dertienjarige medeleerlinge aangehouden.

  Like

 2. Ik vermoed dat de daders gezocht moeten worden in t autochtone milieu.

  /sarcasme modus uit

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Alweer voor de zoveelste keer dat de politie niet in staat is en wil zijn om de burger te beschermen.
  De burger zal zichzelf en zijn gezin moeten gaan beschermen.
  Van de staat hebben we in positief opzicht niets te verwachten.
  Ergo.
  De staat haalt onder een web van leugens onze toekomstige moordenaars binnen en preekt de passie.

  Like

 4. Steven zegt:

  Slachtoffer BLANK..dan maakt de politie niet zo’n haast.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Wij burgers hebben er recht op te weten wie ‘die jongeren’ zijn. De inwoners van Hoorn moeten op de gevaren in hun stad gewezen worden. Wegkruipen en niets van je laten horen is laaghartig.

  Deze jongeman mag van geluk spreken dat hij er nog zo ‘goed’ vanaf is gekomen! Ze hadden zijn hersens ook in elkaar kunnen slaan!
  Het is een teken aan de wand dat NIEMAND in de trein te hulp schoot toen deze jongeman zo vreselijk werd afgetuigd!

  ANGST (???)

  Geliked door 1 persoon

 6. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Wat de krant niet schrijft : de tussenkomst van een imam , He ! wat doen jullie zomaar iemand
  aframmelen , Inderdaad Imam , maar het is een ongelovige , O ja , allee vooruit dan maar amuseer je maar eens goed .

  Like

 8. Wolf zegt:

  Tsja ,van onze extreem linkse kopvodden politie die er als de kippen bij waren aangiften tegen Dhr.Wilders te promoten moet je niks meer van verwachten. Die zijn als de dood voor marokkjes van 12 tot 16 jaar. Laffe linkse dienders.

  Like

 9. Jean zegt:

  Het moet stoppen met die vreemde rotzooi op het grondgebied.
  Wij EISEN dat die barbaarse perverse troep onderontwikkelden teruggestuurd worden naar die landen waar ze vandaan komen, naar Afrika.
  We kunnen geen programma meer bekijken of er lopen negers in rond, voor alle duidelijkheid, we hebben geen problemen met negers maar wij hebben een groot probleem met die troep op ons grondgebied gezien hun achterlijkheid, geen respect voor vrouwen en kinderen en verliefd op barbaars geweld items waar wij een gruwelijke hekel aan hebben.
  Willen de lafaards in de politiek oorlog, dat ze het dan zeggen want die oorlog komt er sowieso, de Europeanen kotsen van die massa importbarbaren gezien het dreigend geweld.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Bij dit soort oppervlakkige nieuws vraag ik mezelf altijd af, “wat voor jongeren” ?

  Like

 11. Anneke zegt:

  Ik heb het verhaal gelezen en ben even door gescrold naar de reactie’s op het artikel…..nu blijkt dat meneer ook niet zo’n lekker type is en dat hij zelf ook veel heeft uitgehaald…..dus nu een dubbel gevoel…..

  Like

 12. koos zegt:

  Beste webmaster, gelieve de Pegida-bijdrage als artikel te plaatsen
  Mvg
  Koos Roegholt

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Het waren natuurlijk boerenjongens uit de omgeving die daar de boel onveilig maken.

  Like

 14. Edwin Lauxen zegt:

  Zo te lezen tussen de reacties, eigen schuld dikke bult !

  Like

 15. boorzalf zegt:

  De daders, laat me raden, kutmarokkanen.

  Like

 16. Yvonne zegt:

  Dit soort berichten zullen vrees ik steeds vaker voorkomen
  Gisteren in Wenen 4 personen gestoken met een mes, iedereen komt onze landen binnen en als dank steken ze je met een mes

  Like

 17. Mary zegt:

  “Werd ik van achteren aangevallen”, ongelooflijk laf altijd die smerige Islamieten, altijd een groep tegen een wat zijn het toch een mietjes, zo zien ze er ook uit, met hun IQ van 30 of minder.

  Like

 18. eva110 zegt:

  Nederland, waar het zo veilig is!
  Nederland, waar de multikull zo goed functioneert!
  Nederland, waar je blijkbaar niet meer ongeschonden met de trein kunt gaan!
  Nederland, waar ze de daders vast al hebben gepakt!!!
  Nederland, waar een hoge pief bij justitie seks heeft met een minderjarige jongen.
  Matthew ik wens je sterkte en hoop dat je er niets ernstigs aan overhoud en dat je de baan waarop je gesolliciteerd hebt krijgt, dat maakt nog een heel klein beetje goed.

  Geliked door 1 persoon

 19. theresageissler zegt:

  Op Station Hoorn dus…Ik heb sterke vermoedens, dat dat groepie afkomstig was uit Hoorn-Kersenboogerd, één station verderop.
  Modern stadsdeel, maar vergeven van de immigranten. En berucht! Het is algemeen bekend, dat je daar ’s avonds beter niet over straat kan gaan.

  Like

 20. M.A.L. Sion zegt:

  Wie zal zeggen hoe lang het nog duurt dat de bevolking zich niet meer laat weerhouden zich te bewapenen. De veiligheid van gezin en eigen persoon zijn zo belangrijk dat men daar voor zal kiezen in plaats van het volgen van de strenge wapenwetgeving.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • dendieje zegt:

   Duurt nog heel lang. Men wil zich nog steeds beschaafd voelen en tegen geweld zijn. Nou, ik ben ook tegen geweld maar ga niet naar buiten zonder “bescherming”. En mijn thuisbescherming kun je niet ontlopen, hoe hard je ook loopt. Er liggen er 3 op strategische plaatsen. Ook bereidt om ze te gebruiken. Ik weet dat men er zeer moeilijk aan kunt komen, maar er zijn meer beschermingsmiddelen die men in huis kunt leggen.
   Maar nogmaals, de meeste wil zich niet “verlagen” tot het niveau van dat tuig. Dus bij voorbaat hebben ze al gewonnen.

   Like

 21. Thomasson zegt:

  We Zijn in Oorlog met de ISLAM. Of liever gezegd : DE ISLAM IS IN OORLOG met Ons!. Helaas, willen onze politieke leiders deze grimmige situatie niet herkennen en zeker niet conform handelen. Vreemd genoeg de meeste van hen zijn in de jaren ’60 en ’70 geboren, maar ze gedragen zich exact op dezelfde wijze als Nederlandse politici het deden in de jaren ’30. Zij willen, kost wat het kost, de NEUTRALITEIT BEHOUDEN. Kennelijk is het behoud van neutraliteit bij Nederlandse politici iets genetisch. Denk maar aan de toespraak van Hendrikus Colijn uit 11 maart 1936: “Ik verzoek den luisteraars dan ook om wanneer ze straks hunne legersteden opzoeken, even rustig te gaan slapen als ze dat ook andere nachten doen. Er is voorshands nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn”. De steeds heftiger aanvallen op Nederlandse burgers van ISLAMITISCHE KANT worden getrivialiseerd als baldadigheden, jongensachtig gedrag enz.. Niemand van onze politici wil het ware verband inzien. Niemand wil herkennen dat de Marokkaanse pubers of andere aanvallende moslims, hoe jong dan ook, zijn de frontsoldaten van de vijand. EEN VIJAND die als missie heeft ONS OP TEN DUUR TE VERNIETIGEN. Men acht jongens als Matthew Bremer uit Grootebroek of de Joodse koosjere restauranthouders uit Amsterdam als INGECALCULEERDE SLACHTOFFERS.
  DEEL 2

  Like

 22. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De Jood heeft pech dat de beesten van Allah hem en zijn volk zo haten. Dus hun aanvallen zijn, voor mensen als Jozias van Aartsen, binnen de perken van NORMAAL. De jonge MATTHEW BREMER uit Grootebroek had gewoon pech. Hij werd in zijn eigen stad een zijn EIGEN LAND aangevallen door (moslim)“jongens”.
  In de jaren ’30 was neutraliteit de enige mogelijkheid dat Nederland zich kon permitteren. Ze had te maken met levensgevaarlijke genadeloze vijand die met zijn Wehrmacht, Luftwaffe en Waffen SS haar binnen no time kon platwalsen. Wat ze ook hebben op 10 mei 1940 gedaan. Maar is DE ISLAMITISCHE VIJAND anno nu zo gevaarlijke als het Duitse nazi leger? De Duitsers hadden beschikking over super intelligente soldaten, gedegen opleiding en technische vaardigheden. Zij ontwikkelden de beste wapens van de wereld. De Islamitische vijand binnen Nederland IS EEN PARASIETENLEGER. Zij worden door hun parasietenouders en imams de front ingestuurd om de UITKERINGEN die zij van de Dhimmie vijand krijgen niet in gevaar te brengen.
  Het Nederlandse leger wordt op Vredemissies naar verre landen gestuurd om alle mogelijke negers en moslimstammen te verdedigen.

  Wanneer zal dit leger de waren taken uitoefenen? Nederlandse burgers tegen de Islamitische vijand verdedigen? Vijandige Moslims met hun families hardhandig naar het land van herkomst deporteren?

  Like

 23. duinsnip zegt:

  De komende verkiezingen zullen weer aantonen hoe blind de domme schapen zijn. Uitzichtloos.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @duinsnip. De volgende verkiezingen zullen aantonen dat er niets zou veranderen. Het volk zal blaten als de schapen op de dijk of de koeien van Dongeradeel in de weilanden. Ze zouden verder mandaat geven aan smeerlappen die nog meer rottigheden namens Brussel zouden uitvreten. Het is inderdaad uitzichtloos.
   Helaas zal de laffe houding van politiek Den Haag ons niet helpen, net zo goed dat de neutraliteit had ons in 1939 niet geholpen. Op 10 mei 1940 kwamen de Moffen toch over de grens. Binnen 3 dagen was Nederland bezet en Rotterdam gebombardeerd. De toekomstscenario zal ISLAMITISCHE MEGA AANVALLEN op Nederlanse steden en dorpen brengen waarin mensen zouden op straat, winkelcentra enz worden afgeslacht.. Het zal een exacte kopie zijn van ISIS aanvallen in Syrië en Irak. Onze strijdkrachten zouden niet thuis zijn, maar op “Vredesmissies” in verwegisten. De politie plus marechaussee zouden niet over voldoende mankracht beschikken het publiek te beschermen. De aanvallen zouden echter geen plaats vinden in Dokkum, Harlingen, Veendam of Winschoten. Ze zouden plaats hebben overal met grote islamitische concentratie leeft. Bijvoorbeeld: Ede, Arnhem, Nijmegen, Tilburg Gouda en natuurlijk de grote steden.

   Wij zouden de harde weg moeten begaan en leren dat ANGST IS EEN SLECHTE RAADGEVER en NEUTRALITEIT is waardeloos.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s