Turkse oproep om gezamenlijk islamitisch leger te vormen om Israël te bevechten

Screenshot_15

(Vertaling: “Brabosh”)

Op 12 december 2017, voorafgaand aan de top van de Organisatie van Islamitische Samenwerking (OIC) in Istanboel, publiceerde de Turkse krant Yeni Şafak, die gelieerd is aan president Recep Tayyip Erdoğan en zijn regerende AKP-partij, een artikel getiteld “Een oproep voor Dringende actie”, die ook verscheen op de website van de krant onder de titel “Wat als een leger van de islam zich tegen Israël heeft gevormd?

Het artikel riep de 57 lidstaten van de OIC op om een ​​gezamenlijk “Leger van de islam” te vormen om de staat Israël te belegeren en aan te vallen. Het merkt op dat een dergelijk gezamenlijk leger het Israëlische leger in mankracht, uitrusting en budget aanzienlijk zal overtreffen en presenteert statistieken om dit te bewijzen.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabische wereld, demoniseren, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

35 reacties op Turkse oproep om gezamenlijk islamitisch leger te vormen om Israël te bevechten

 1. Dat wordt kaasje voor Trump lol kunnen de Amerikanen weer moslim nazis afknallen die gasten hebben nogal moeite met leren 😁

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Vergis je niet in Israël, die zullen geen aanval onbeantwoord laten. Dat weten die mossels maar al te goed.
   Hun antwoord zal een atoombom zijn op elke hoofdstad van de landen die aanvallen.
   Zo zal Erdogan weer een nieuw kasteel voor zijn corrupte familie moeten bouwen op de rokende puinhopen die Israël achterlaat.

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Dit zijn dan wel heel forse bedreigingen. Ik vraag me af wat de Joden gedaan hebben dat de islam hen wil uitroeien.
  Wat mij betreft dient er in NATO verband, in samenwerking met Rusland en China, preventief iets tot in de kiem gesmoord te worden.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Ik vraag me af wat de Joden gedaan hebben dat de islam hen wil uitroeien.”

   Ze bestaan.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

  • BM Fidel zegt:

   Lastig. Turkije is lid van de NAVO.

   Like

  • hslot4 zegt:

   De koran ff lezen Joannes het waren namelijk twee joodse vrouwen Aisha and Hafsa die de pedo profeet van ze naar allah stuurde met een vergiftigd schaap 🙂 lmfao .
   Ik zou zeggen laten we er nog een extra internationale vrouwendag aan vastplakken speciaal voor onze mohamedanen jullie zijn allemaal uitgenodigd bij het laatste avondmaal op het menu schapenschotel kosher bereid dus geen vrees mag van allah.
   Als jullie toch zo graag naar zn voorbeeld leven dan moet je het ook goed doen .

   Like

 3. Donnie zegt:

  Ik begin Turkije beetje zat te worden…in het algemeen hebben wij inheemse Nederlanders beduidend meer overlast en zowel qua lichaam als milieu schade door toedoen van alle geïmporteerde Turken…vooral door zeer schadelijke uitlaatgassen van wat dan ook en bedrijfsafval van de Döner zaakjes.

  Het kabinet blijft maar doorgaan met dictator Erdoğan ondanks dat hij de Nederlandse identiteit en nationaliteit heeft gediscrimineerd en beledigd…dan ben je toch gewoon corrupt en triest als land zijnde ?

  Laat Erdoğan zo praten over Chinezen en president Xi Jinping…gaan we zien wat er gebeurt!

  Hopelijk straft Poetin binnenkort Turkije met zijn nieuwe Sarmat wapen!

  Groetjes!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als je inzicht hebt in de geschriften van de islam, in haar geschiedenis van verovering en onderwerping en in haar ideologisch geloof van haar voorbeschikking tot suprematie in de wereld dan begrijp je ook waarom het conflict (eigenlijk is het een eenzijdig conflict want Israël wil samenleven met de moslim naties) nooit zal eindigen zolang de islam blijft vasthouden aan de opdracht van Mohammed.

  Moslims zitten gevangen in een spiraal van geweld, maatschappelijke achteruitgang en separatisme van de rest van de wereld veroorzaakt door hun mens vijandige geloof. Alleen de moslims zelf kunnen deze destructieve neerwaartse spiraal doorbreken.

  Like

  • fleckie zegt:

   Juist,maatschappelijke achteruitgang, …in vergelijking met Israel, dat Joden op eigen krachten ,intelligentie, en werklust…opgebouwd hebben. …..Turken, Ottomanen,moslims, zijn. vernietigend , en parasitair van aard,

   Like

 5. Thoth zegt:

  Zoals Erdogan, Osmaanse islamiet, die massaal journalisten en politieke tegenstanders opsluit, kreeg gisteren de vraag voorgelegd of het mogelijk is een dergelijk systeem in te voeren zonder de gecentraliseerde rol van de staat aan te tasten. “Er zijn voorbeelden van in de wereld. Je ziet het als je kijkt naar Hitlers Duitsland”, antwoordde Erdogan. (Today’s Zaman)

  Hij is de Hitler 2.0.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Mohammed zei: Dood de Joden, dood de christenen, dood de ongelovigen. Dit op verscheidene plaatsen in de koran en met veel overtuigingskracht. Moslims nemen dat serieus gelet op de talloze aanslagen die recentelijk gepleegd worden over de hele wereld. Sinds de oprichting van de islam zijn al ca. 300.000.000 moorden op de joden, christenen en ongelovigen gepleegd.
  Dit betreft dan misdaden gericht tegen mensen. Het OIC beoogt nu een breed opgezette aanval op de staat Israël. Dat is dan eigenlijk een herhaling van zetten want al eerder hebben islamstaten gezamenlijk de aanval op Israël geopend. Gelet op het vastberaden en fanatieke karakter van Erdogan moet dit plan heel serieus genomen worden.
  Het is een zaak waarmee wij ook serieus om moeten gaan. Israël kan evenals vorige keren de aanval kiezen als verdediging zodra de dreiging te groot wordt. Stel dat Israël in dat kader Turkije aanvalt. Dan kan in principe Turkije aanspraak maken op steun van de NAVO-landen. Een aanval op één van de NAVO-landen is een aanval op alle NAVO-landen.
  Wat doet Nederland dan? Als trouw NAVO-lid meehelpen bij de vernietiging van Israël of zijn de oorspronkelijke vriendschapsbanden met Israël nog sterk genoeg om de kant van Israël te kiezen?
  Wat doen de andere NAVO-landen, waaronder Amerika? Gooien de NAVO-landen Turkije eruit?
  Wordt de NAVO opgeheven vanwege dit dilemma? Zou een dergelijke confrontatie de trigger zijn voor een volgende WERELDOORLOG? Vragen te over.
  We mogen toch aannemen dat de politieke partijen in Nederland dit ook bespreken en partij kiezen!
  Vermoedelijk hebben de volgers van E.J. Bron hierover ook wel een mening???????
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Amerika, oftewel de V.S, zullen altijd en dan ook altijd de kant van Israël kiezen en Israël steunen ook al valt daardoor de NATO uit elkaar. Dit zijn zijn ze alleen al verplicht aan hun Joodse deel van de bevolking die volgens mij groter in aantal is dan de inwoners van Israël zelf.

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Sion, ik heb me eigenlijk altijd afgevraagd wat die Turken in de NATO moeten. Wat mij betreft, schop ze er zo snel mogelijk uit om problemen in de toekomst te voorkomen.

   Like

  • fleckie zegt:

   Hoe staat Turkije in…’vriendschapsverband’ met Iran,( waar de machthebbers in feite van Turkse oorsprong zijn?)

   Like

  • kopjethee zegt:

   hierover staat iets in de bijbel als ik me niet vergis, is te vinden in de openbaringen van Johannes …..weet niet meer precies uit mijn hoofd hoe het afloopt.

   Like

   • boorzalf zegt:

    https://bijbeloptiek.weebly.com/de-islamitisch-antichristelijke-mahdi-erdogan-wordt-in-de-bijbel-het-beest-genoemd.html
    Moeilijk onderwerp, vind het een beetje vaag. Mischien dat je er iets aan hebt.

    Like

   • kopjethee zegt:

    boorzalf 16.53 uur : Bedankt, langggg stuk zeg maar interessant
    Heb in mijn leven zeer veel onderzoek gedaan IN AL DIE BOEKEN van de religieen, na dik 40 jaar me daar verdiept in te hebben, waarbij de laatste 10 jaar van internet
    meer bijgedragen heeft dan de eerste 30 jaar…..ben nooooit gedwongen door opvoeding, kerk of wat dan ook, dus heb er altijd NEUTRAAL in gestaan in mijn onderzoeken.
    Ik heb uit mijn onderzoeken een paar conclusies kunnen trekken, die niet al te ingewikkeld zijn, daarbij moet ik ten zeerste een aantekening maken over het feit, dat ik nog ELKE DAG BIJLEER…..dit is omdat er nog steeds dingen boven water komen, die EERST niet bekend waren. Ik heb geen VASTE overtuigingen omdat waarheid kan veranderen op het moment dat er iets anders wordt ONTDEKT of BEWEZEN. Ik zal proberen ze hier op te noemen :
    a. God bestaat en Jezus was zijn zoon ….er is een zeeeer interessante documentaire op Youtube, die bestaat uit enkele delen, waarin men het BLOED van Jezus, onderzocht heeft ( IN HET GEHEIM en ZONDER MEDIA , dus DOOFPOT ) dat BLOED is in het geheim gestuurd naar 3 ( ! ) onafhankelijke laboratoria, men had BESLIST NIET vermeld dat het hier om BLOED van JEZUS ging !!! ……daar kwam het volgende uit : Die onderzoekershadden nog nooooit zo iets gezien : er brak volledige PANIEK uit, want zij zeiden dit BESTAAT niet, dit kan niet ! …..men heeft het onderzoek WEER OPNIEUW gedaan …..en dezelfde conclusie moest wederom gesteld worden : DIT BLOED HAD SLECHTS 24 chromosomen, 23 chromosomen van de moeder van deze persoon en slechts 1 van zijn VADER. Wij gewone mensen hebben ALLEMAAL 2 x 23 chromosomen = 46 chromosomen …..de conclusie van die ONWETENDE ONDERZOEKERS was dus zeer BIZAR, en men wilde dan ook ONMIDDELLIJK WETEN, van WIE dit BLOED was. ??? Want dit kon gewoonweg NIET. De aanbieders van dit bloed, konden er niet omheen en hebben MOETEN ZEGGEN, dat dit het bloed van JEZUS was . Jezus had de bloedgroep AB POSITIEF, de ` universele ` ONTVANGER. ( Bloedgroep O negatief is de ` universele ` gever )
    Men heeft dit bloed onderzocht met de aller-beste apparatuur die er op dit moment maar voorhanden was, en het was EEN BLIND ONDERZOEK !!!
    Na al dit gedoe, ontstond de vraag : WAT doet men met deze affaire, WAT ???
    Na lange overwegingen is DEZE ZAAK de DOOFPOT in gegaan, en men heeft het NIET AANGEDURFD om deze uitkomst BEKEND TE MAKEN aan het volk op aarde !!!
    en uiteraard ( hoe kan het ook anders ? ) had hier het Vaticaan mee te maken met deze beslissing ! Conclusie voor mij : Ik geloof deze documentaire, want was geen kattepis, heb al die uren al die delen, zitten te kijken en overwogen, dit was GEEN NEP ! God bestaat, en JEZUS was zijn zoon ……..KLAAR ! Voor mij dus geen vraag meer, voor mij bewezen tot op dit moment.
    b. Wat voor mij ook tot op dit moment BEWEZEN is, ( maar men blijft er nog een beetje omheen hangen, voorzichtig ) is dat Jezus GETROUWD was en 2 kinderen had.
    Zijn vrouw was Maria Magdalena …..de bruiloft van Kaana, is gebleken dat dit zijn EIGEN BRUILOFT was. Het is ONBESTAANBAAR dat Jezus niet getrouwd was, in die tijd was dit zo NORMAAL als een boterham met pindakaas. Voor mij dus bewezen, tot op dit moment… ( en dit gaat voor 99 % NIET anders worden in de toekomst ) DEZE hele passage is in de bijbel TOTAAL uit zijn verband getrokken EXPRES door, alweeer de kerk in 320 na Chr. Men heeft zelfs de BRUTALITEIT gehad om Maria Magdalena als een HOER te bestempelen, om MACHT te krijgen over het hele volk, en wat was makkelijker dan de VROUWEN naar beneden te drukken, want dan hoefde men slechts de baas te spelen over de HELFT van het volk, want vrouwen telden vanaf DAT moment niet meer mee.
    c. Maria Magdalena was AANWEZIG bij de kruisiging ( logisch nu he ?? ) , zij schijnt nadat Jezus 6 uren gehangen had, GEVRAAGD te hebben om Jezus van het kruis af te halen, Wat het meest bij de echte waarheid schijnt te komen, is dat Jezus van de pijn en bloedverlies in coma is geraakt, en Maria Magdalena zag dat, zij vroeg toestemming en kreeg die toestemming. Zeer snel hebben ze hem van het kruis gehaald en in die grot gelegd, en in die LIJKWADE gewikkeld. Jezus was blijkbaar nog niet dood op dat moment. In die grot is Jezus verzorgd en gewassen. TOEN men later ging kijken was die STEEN weg en Jezus was ook weg….Er zijn VEEEELE onderzoeken geweest op de LIJKWADE VAN TURIJN, en na jaren van soebatten en discussies is pas een paar jaren geleden EINDELIJK aangetoond dat die E C H T was. Men heeft hier ( alweer ) de modernste apparatuur voor gebruikt, maar OOK hier weer kwam men tot een zeer vreemde conclusie DIE DE DOOFPOT IN MOEST, men heeft namelijk ontdekt dat de LIJKWADE VAN TURIJN, aan een ENORME blikseminslag onderhevig is geweest, die zo enorm groot was, dat die eigenlijk NIET KON BESTAAN. Men heeft hier ATOMEN op los gelaten die dit aangetoond hebben…..Die blikseminslag heeft men geprobeerd NA TE BOOTSEN, en dit is NIET gelukt tot op heden !!! ra ra ???
    d. Verder is door allerlei onderzoeken aangetoond, dat Maria Magdalena met een broer van Jezus, over de Middellandse zee gevlucht is naar het zuiden van Frankrijk, er zijn veel kerken in Zuid-Frankrijk die ook beeltenissen hebben van haar…..en NIET van Maria zijn moeder ! Toen Maria Magdalena vluchtte SCHIJNT Jezus richting India gevlucht te zijn, want ook hier zijn veel boeken over. Jezus is in India overleden op 75 ( 78 ? ) -jarige leeftijd en ligt begraven in Shrian Kar ….of iets. ( kan die naam nooit onthouden ) ….De stamboom van Jezus is verder gegaan via zijn kinderen in Engeland…
    Dit is mijn conclusie die ik getrokken heb uit alles wat ik onder ogen gehad heb….
    ZONDER KERK of Religieuze DWANG, van wie dan ook ….
    En ik leer nog iedere dag bij….. want onderzoeken gaan iedere dag door, men ontdekt steeds meer….( maar dat gaat dan weer de DOOFPOT in, want oooohjee dat mocht eens allemaal officieel bekend worden, dan is het afgelopen MET ELKE FLAUWEKUL-RELIGIE )
    ik ga een kopje thee zetten nu, ( gewone Pickwick-thee dat is )

    Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  @Brabosh, bedankt voor het artikel ook al is het bekend dat Erdogan in 2023 de Turkse vlag op de Tempelberg in Jeruzalem willen planten. Het is dan 100 jaar geleden dat het Ottomaanse rijk viel.
  Zover zal het hopelijk niet komen maar zorgt nu al voor veel ellende in Afrin en de rest van Syrië want dat zijn allemaal voorbereidingen op het herstelde Ottomaanse rijk. Bepaalde landen op de Balkan en Griekenland behoorden ook tot het Ottomaanse rijk en ze willen ook die landen weer onder hun bestuur.

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Als er geen oplossing komt voor de Israel en haar/zijn (verre) buren, dan wordt de druk op Israel alleen maar groter. De islam wordt alleen maar groter, dus machtiger. Eu-landen die nu nog met Israel sympathiseren, komen ook onder invloed van de islam en dus anti-Israel. Alleen met garanties / steun van de Grote Jongens (China/Rusland/India) zou Israel kunnen standhouden. Maar Moedertje Natuur kan ook snode plannen hebben met de aarde / het Midden-Oosten, waardoor dit probleem van een hele andere orde wordt.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  De vent van Ankara wordt steeds geschifter. Hij vecht nu tegen de Koerden langs de grens met Syrië., Hij heeft grandioze plannen om Griekse eilanden te bezetten. Dat betekent dat hij is van plan een oorlog te beginnen tegen EU en NAVO land Griekenland. Hij heeft slechte verhouding met Assad en met Iran. Nu ondanks alles, is hij van plan de grote bobo te spelen en een islamitische leger te vormen tegen Israël …Natuurlijk onder leiding van Turkije. Erdogan past perfect in een gesticht.

  Like

  • fleckie zegt:

   Hoe zouden psychologen hun ‘waarnemingen rapporteren’ ? betr. . .Erdogan, maar ook Merkel? ……….( MACHTSWELLUST, grenzende aan…’WAANZIN?!’)

   Like

  • bedonderde burger zegt:

   Brokje cynisme. Ken de geschiedenis, Hitler dreigde, net al Erdogan nu, en pikte een deel van Polen in, pikte via zogenaamde gewenste aansluiting Oostenrijk in en de Engelsen keken de andere kant op, zo zal het weer gaan. Men wilde niet inzien dat Hitler een gevaar voor de wereld was, want dan had men iets moeten doen en dat kostte, nu komt het toverwoord: GELD.
   Het op orde brengen van de Engelse vloot kreeg Churchill bijna niet van de grond omdat het te DUUR was. Ook toen stopten politici al dat geld liever in hun eigen zakjes zoals VVD en CDA onder Lubbers ‘vriendjes’ miljarden via de WIR premie toespeelden. En daar is het niet bij gebleven, de socialisten wensten ook wel eens te mogen mee profiteren! Denk maar aan alle oplichters van PvdA huize die de laatste tijd met hun fikken in de geldpot zijn betrapt. Men zal weer liever het geld in eigen zak steken dan in maatregelen. Dus laten we weer een gek doorgaan tot hij bijna niet meer te stoppen is, dat is wat we met name dankzij de oplichters van PvdA geleerd hebben van herinner WW2, NIETS!

   Like

 10. T.Troubadour zegt:

  Orban heeft gelijk Islam moet geweerd worden uit Europa.Wat Israel betreft zij zal zich nooit laten vernietigen door De nazi’s olv.Erdogan.Een vreselijk oordeel zal hen ten deel vallen

  Like

 11. Trucker zegt:

  Bibi moet zelfs niet uit zijn stoel komen om Erdogan’s Turkije tot een nucleair kerkhof te laten verworden.
  Israël versus Erdogans islamieten land is David tegen Goliath maar we weten hoe dat afloopt.
  Denk er ineens aan, zou al één fundamentalistisch islamieten staatje minder zijn.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Die Turkse Pepsident is zo zot als een Kruk Straks vraagt hij nog als lid van de NAVO om mee te helpen om Israel te vernietigen

  Like

 13. Jan zegt:

  Met Adnan Tanrıverdi en zijn kliek dient net zo te worden afgerekend als met Muhammad Suleiman, verantwoordelijk voor de atoomreactor in Syrië. Suleiman werd geliquideerd door het Israëlisch leger als onderdeel van Operatie Orchard

  Geliked door 1 persoon

  • Klaas zegt:

   According to a U.S. State Department cable published by Wikileaks, Syrian authorities found $80 million in cash in the basement of Suleiman’s home. This reportedly upset President Assad, who launched an investigation into how Suleiman obtained that much money.

   Like

 14. edwin vissers zegt:

  Bijbels +

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Misschien moeten we weer kruistochten tegen de islam organiseren ??
  Wat een eikels die islamieten !!

  Like

 16. bedonderde burger zegt:

  De wereld staat in de fik

  De duivel is als prediker vermomd op aard

  Gekken zijn losgebroken uit alle gestichten

  Narren bepalen wereldwijd de politiek

  Idioten zingen moordenaars welkom toe

  Racisten wachten op antwoord van god

  Fascisten schreeuwen dat vrijheden fout zijn

  Gestoorden eisen dat ieder voor hen zwicht

  Verder gaat alles best goed

  De economie trekt aan zegt men ons

  Al merken velen daar niets van

  We redden het wel zegt men ons

  Dus steken velen hun koppen weer in de grond

  Like

 17. Taljaard zegt:

  Daar kan ”sultan” Erdo dan wel van dromen, en de rest van de moslimwereld in het MO heeft ook een hekel aan Israel. Maar landen als bijv. Egypte en Saudi Arabie zullen zich niet aan neo-Osmaanse dominantie onderwerpen.. Ook niet wanneer ze daardoor Israel van de kaart menen te kunnen vegen. Ze hebben net zulke slechte herinneringen aan de Osmaanse Turken als bijv, de Polen aan de Russen. Daar komt nog bij dat Israel over kernwapens beschikt en men ook de zesdaagse oorlog nog niet is vergeten.
  Erdo kan zich dan wel verbeelden in de voetsporen van de XVIe eeuwse Suleiman de Geweldige te kunnen treden. maar dat gaat hem nooit lukken. Het lukte die sultan trouwens ook al niet om de shiitische Perzen eronder te krijgen

  Like

 18. Williaan zegt:

  Een bekende oude tactiek. Turkije wil zo de aandacht afleiden van eigen binnenlandse onoplosbare problemen, dus geeft hij de schuld aan een ander. Israël is voor de hand liggend gegeven. Alleen durft hij Israël niet aan te pakken en roept daarom de islamitische wereld op, om met hem op te treden tegen de veroorzaker van alle islamitische problemen ter wereld.
  Maar dat zal niet gebeuren want dat zal tot een wereldoorlog leiden.

  Geliked door 1 persoon

 19. kopjethee zegt:

  Ik snap ook niet dat er veeeele jaren lang, zoveel Nederlanders naar dat Turkije op vakantie gingen, …..je ziet wel wat er van is gekomen, Trouwens dat hele Midden-Oosten trekt me niet.
  Ben 1 x in Egypte geweest, in 1999 en ik ben er bijna GESMOLTEN van de hitte bah bah
  was verschrikkelijk GELUKKIG toen ik thuis was, nooooooooit meer. En die Islam dat blijkt helemaal vreselijk, dat viel vroegerrrr niet zo op, maar nu des te meer. Dat zijn gewoon mensen die achter lopen, op alle gebied met een I Q van hun schoenmaat

  Like

 20. Ali zegt:

  Ze hebben ook echt niets geleerd sinds het yom kippur oorlog.

  Maakt niet uit hoe veel geld en mankracht ze hebben, israel is onverslaanbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s