Londen – 500 kerken gesloten, 423 nieuwe moskeeën geopend

Screenshot_31

(Door: Baxter Dmitry – Vertaling: E.J. Bron)

Met honderden officiële sharia-rechtbanken en de talrijke moskeeën is de islamisering van Londen bijna afgesloten. In de stad aan de Theems, waar eeuwenlang kerken stonden, krijgt de islam steeds meer invloed.

journalistenwatch

“Londen is islamitischer dan veel islamitische landen samen”, aldus Maulana Syed Raza Rizvi, een van de islamitische predikers die “Londonistan” nu leiden, zoals de journaliste Melanie Phillips de Engelse hoofdstad noemt. Terwijl Rizvi geen rechts-extremist is.

De winnaar van de Nobelprijs voor literatuur, Wole Soyinka, koos minder nette woorden en noemt een Verenigd Koninkrijk “een beerput voor ´islamisten´”. . .

“Terroristen kunnen niet tegen het Londense multiculturalisme”, zei de Londense burgemeester Sadiq Khan na de dodelijke terreuraanslag verleden jaar in Westminster. Het tegendeel lijkt echter het geval te zijn: Britse multiculturalisten vonden de basis van het islamitisch fundamentalisme.

Londonistan met zijn 423 nieuwe moskeeën wordt gebouwd op de droevige ruïnes van het Engelse christendom. Veel historische, christelijke kerken werden al veranderd in moskeeën.

Giulio Meotti van “Gatestone Institute” schrijft hierover: “De Hyatt United Church werd gekocht door de Egyptische gemeenschap om hem in een moskee te veranderen.” De St. Peter kerk werd veranderd in de Madina-moskee. Daar, waar nu de Brick Lane moskee staat, stond vroeger ooit een Methodistenkerk.

Niet alleen gebouwen bekeren zich tot de islam, ook mensen. Het aantal bekeerlingen tot de islam is bijna verdubbeld en vaak volgen bekeerlingen de radicale islam, zoals de 52-jarige dader Khalid Masood. Masood reed bij de terreuraanslag in Londen op 22 maart 2017 met een gehuurde Hyundai Tucson op een mensenmenigte op de Westminster-brug in en richtte een bloedbad aan, waarbij twee mensen onmiddellijk gedood werden en meerdere deels zwaargewond raakten.

De “Daily Mail” publiceerde foto´s van een kerk en een moskee in het hart van Londen, slechts enkele meters van elkaar verwijderd. In de kerk San Giorgio, die plaats biedt aan 1230 gelovigen, kwamen maar 12 mensen bijeen voor het bijwonen van de godsdienst. In de kerk Santa Maria waren het er 20.

Daarmee vergeleken heeft de moskee in de buurt van de Brune Street een heel ander probleem: overstroming. De ruimtes zijn bedoeld voor ongeveer 100 personen. Iedere vrijdag wijken de gelovige moslims daarom uit op straat om te bidden.

Gezien de actuele tendensen lijdt het geen twijfel dat het christendom in Engeland weldra een relict uit het verleden, de islam daarentegen de religie van de toekomst zal zijn.

In Birmingham, de op één na grootste stad van Engeland, waar veel Jihadisten wonen en hun aanvallen plannen, domineert een islamitische minaret de skyline. Er zijn petities, die erop gericht zijn om het Britse moskeeën toe te staan de islamitische gelovigen driemaal per dag via luidsprekers op te roepen tot het gebed.

Men schat dat tot het jaar 2020 het aantal moslims dat moskeeën bezoekt minstens 683.000 zal zijn, terwijl het aantal christenen, dat deelneemt aan de wekelijkse mis, zal dalen naar 679.000. “De nieuwe cultuur is in de Engelse steden aangekomen; de gehomogeniseerde, christelijke staatsreligie is op de terugweg”, zei Ceri Peachhof van de universiteit Oxford. Terwijl bijna de helft van de Britse moslims jonger is dan 25 jaar, is een vierde deel van de christenen ouder dan 65 jaar. “Over 20 jaar zullen er meer actieve moslims zijn dan kerkgangers”, zei Keith Porteous Wood, directeur van de National Secular Society.

Sinds 2001 werden 500 Londense kerken van alle confessies veranderd in privéhuizen. In diezelfde periode is het aantal Britse moskeeën gestegen. Tussen 2012 en 2014 daalde het aandeel Britten dat zichzelf Anglicaans noemt van 21% naar 17%, wat overeenkomt met een daling van 1,7 miljoen mensen. Volgens een peiling van het gerespecteerde NatCen sociale onderzoeksinstituut is het aantal moslims daarentegen met bijna een miljoen gestegen. Het aantal kerkgangers zal binnen de volgende generatie driemaal lager zijn dan dat van moslims die op vrijdag regelmatig de moskee bezoeken.

Screenshot_30

Demografisch gezien heeft Groot-Brittannië nu al een meer islamitisch gezicht gekregen, bijvoorbeeld in plaatsen als Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, Waltham Forest of Tower Hamlets. In het jaar 2015 toonde liet een statistiek zien dat de meest gebruikelijke jongensnaam in Engeland “Mohammed” luidt, inclusief de verschillende schrijfwijzen als Muhammad en Mohammad.

De belangrijkste steden bezitten een grote islamitische bevolking: Manchester (15,8%), Birmingham (21,8%) en Bradford (24,7%). In Birmingham rolde de politie een terreurcel op; bovendien is de waarschijnlijkheid groter dat een kind in een islamitische familie wordt geboren dan in een christelijke familie. In Bradford en Leicester ris de helft van de kinderen moslim.

Moslims vormen geen meerderheid in het Verenigd koninkrijk; desondanks worden de belangrijkste steden langzamerhand stap voor stap geïslamiseerd. De veranderingen zijn nu al zichtbaar. “Londonistan” is geen nachtmerrie van de islamitische meerderheid; het is een culturele, demografische en religieuze mix, waarin het christendom steeds verder afneemt en de islam de overhand krijgt.

Volgens Innes Bowen van “The Spectator” volgen nu nog maar twee van de 1700 moskeeën in Groot-Brittannië de moderne interpretatie van de islam in vergelijking met 56% in de Verenigde Staten. De Wahabieten controleren 6% van de moskeeën in Groot-Brittannië, terwijl de fundamentalistische Deobandi tot 45% controleert. Volgens een peiling van het Knowledge Center voelt een derde deel van de Britse moslims zich “geen deel van de Britse cultuur”.

Sharia-rechtbanken in Londen

In Londen bevinden zich nu ook al talrijke sharia-rechtbanken. Officieel zouden het 100 zijn. De invoering van dit parallel rechtssysteem werd dankzij de Britse wetgeving betreffende arbitrageprocedure in het kader van het alternatieve beslechten van ruzies mogelijk gemaakt. Deze nieuwe rechtbanken zijn gebaseerd op de afwijzing van de onschendbaarheid van de mensenrechten: van de waarden van vrijheid en gelijkheid, die de basis van de Engelse Common Law vormen.

Britse persoonlijkheden houden de deur open voor nog meer sharia-rechtbanken. Een van de vooraanstaande rechters van Groot-Brittannië, Sir James Munby, zei dat het christendom de rechtbanken niet meer beïnvloedt en dat deze multicultureel moeten zijn – wat meer islam betekent. Rowan Williams, de voormalige aartsbisschop van Canterbury, en de hoogste rechter Lord Phillips stelden bovendien voor dat het Britse recht elementen van de sharia zou moeten opnemen. Het accepteren van de eisen van islamitische fundamentalisten door het Britse cultureel establishment komt overeen met een capitulatie.

Ook Britse universiteiten vleien het islamitisch recht. De officiële richtlijnen van de universiteit “Externe sprekers in hogeschool instellingen”, die door de universiteiten van Groot-Brittannië worden uitgegeven, houden in dat “orthodoxe, religieuze groepen” mannen en vrouwen tijdens bijeenkomsten gescheiden kunnen worden. Op de Queen Mary Universiteit in Londen moesten vrouwen zelfs een aparte ingang gebruiken en werden ze gedwongen in een ruimte plaats te nemen zonder vragen te mogen stellen of de hand te mogen opsteken – net zoals in Riyad of Teheran. De “Islamitische vereniging aan de London School of Economics” organiseerde in het jaar 2016 een gala, waarbij de vrouwen en de mannen door een zeven meter lang paneel van elkaar gescheiden waren.

Na de aanval op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo adviseerde de chef van MI6, Sir John Sawers, zelfcensuur en “terughouding” bij de discussie over de islam. De Britse ambassadeur in Saoedi-Arabië, Simon Collis, bekeerde tot de islam en ging op pelgrimstocht naar Mekka, de hadj. Hij noemt zichzelf nu Haji Collis.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Vertaling: Bianca Hoe

Bron oorspronkelijk artikel:
http://yournewswire.com
Auteur: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sharia, soevereiniteit, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Londen – 500 kerken gesloten, 423 nieuwe moskeeën geopend

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Jonge/middelbare Europeanen zijn letterlijk zonder ballen gender neutrale bangeriken die niet beseffen dat vrijheid niet iets is wat komt aanwaaien maar waar je voor moet waken, vechten en het moet koesteren.
  De generatie geboren 1975 – 2000 gaan nog een poepie ruiken n.a.v. hun eigen stemgedrag.
  De generatie daarna neem ik niks kwalijk, die zijn het slachtoffer van de generatie daar voor.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  In The City roept men dat geld niet stinkt, maar de welvaart is dus wel minder welriekend , open de grenzen en hang het bord buiten met “gratis sociale voorzieningen” and they are drawn to it, like flies.

  Like

 3. Qvic zegt:

  Nog even en dan valt Engeland en wordt het een volwaardig islamitisch land. Waar alle andere gelovige het onderspit zullen delven. Maar dan bestaat ook de mogelijkheid dat Engeland van de kaart wordt geveegd door Rusland. Want Poetin heeft ieder Europees land gewaarschuwd dat wanneer een Europees land zich volledig zich laat islamiseren en dat deze moslims kernwapens in hun hand bereik krijgen, dat dan Rusland dat desbetreffend land preventief nucleair aan zal gevallen. Maar het schijnt dat deze waarschuwing aan dovemansoren gericht waren. Want de heersende politiek gaat steeds meer samenwerken met de moslims en zo hun land inclusief met hun autochtonen bevolking uitleveren aan de moslims.

  Like

 4. Iedere moskee heeft een geheime sharia-raad.
  De bron van het Kwaad.
  De imam zit ook in de sharia-raad.

  Allah, Mohammed en de islam zijn niet okay!
  Daarom zeg ik; ‘nee… nee… nee…’
  tegen iedere moskee!!!

  Geliked door 2 people

 5. Jean zegt:

  De ondergang van Europa staat niet aan de voordeur maar staat reeds in de zitkamer,
  B E A N G S T I G E N D & D R A M A T I S C H.

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  En Juncker en Timmermans zagen dat het goed was. Wat ze niet beseffen is dat hun afrekendag steeds dichterbij komt. Zij zullen eindigen als Mussolini, hangend aan een touw aan een lichtmast, niet in rome maar in Brussel

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Niet alleen in England Provocerende moslims.
  Zwitserland blijft ook niet gespaard……..
  * * *
  IN HET ‘WILD’ BIDDEN in de vertrekhal van het vliegveld van Genève.

  Passagiers die op weg waren naar een Arabische stad, gedroegen zich opvallend uitdagend en demonstratief in de hal.
  Dit zou herhaaldelijk gebeuren, de autoriteiten bevestigen dit, maar bagatelliseren het.
  Dertig mannen en vrouwen waren luid aan het bidden met meegebrachte luidsprekers
  en dat terwijl er een gebedsruimte beschikbaar is op de luchthaven.
  “We durven niet in te grijpen uit angst om incidenten met deze personen uit te lokken of om hierna te worden behandeld als islamofoben.”

  Het is vorige week niet onopgemerkt gebleven.
  In de hal van de luchthaven van Genève zaten tientallen traditioneel geklede moslimpassagiers op de grond om te bidden richting Mekka.
  “Ik was stom verbaasd om dit te zien, deze geïmproviseerde religieuze handelingen tussen de beveiliging C1 en een restaurant”, zei de man die er een foto van maakte.
  Dertig mannen en vrouwen baden luid met meegebrachte luidsprekers en dat terwijl daarvoor een gebedsruimte beschikbaar is op de luchthaven. ‘
  / / /
  Volgens de geïnterviewde veiligheids functionarissen, zou dit soort scènes elke week op dezelfde plaats gebeuren.
  Dit gebeurt dan een paar uur voor het vertrek van sommige vluchten naar Arabisch-islamitische steden.
  Die middag vertrokken vliegtuigen naar Dubai, Marrakech en Jeddah …

  De verantwoordelijk voor de externe relaties van de luchthaven van Genève, ,Sébastien Leprat” bevestigt de feiten en de herhaling ervan.
  In coördinatie met de politie nodigen we deze mensen regelmatig uit om dit niet in de openbare ruimte te doen.
  Voor de passagiers die zonodig willen bidden voor vertrek en als ze een vliegticket hebben, dan nodigen we hen uit om dit te doen in de meditatieruimte, die na de veiligheidscontroles komt.
  Ze is open voor alle religies. ”
  Sébastien Leprat benadrukt dat het niet de bedoeling is een ​​tweede meditatie ruimte te maken in de open openbare ruimte.
  Hij zegt ook dat de luchthaven ervoor zorgt dat dergelijke omstandigheden niet vaak voorkomen.

  De aarzelende opmerkingen van een van de agenten ter plaatse, heel anoniem: ” We durven niet in te grijpen uit angst om incidenten met deze personen uit te lokken of om vervolgens te worden behandeld als islamofoben. ”
  BRON:
  https://www.lematin.ch/suisse/Prieres-sauvages-en-plein-aeroport-de-Cointrin/story/16383288

  Like

  • hendrikush zegt:

   Als je niet handhaaft versterk je de problemen.
   Islamofobie is niet verwerpelijk; het is een ereteken van wijsheid en gezond verstand.
   Je maintiendrai ???

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s