VIDEO Tommy Robinson – Italië: aangevallen vanwege filmen in een No-Go-Zone


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, nieuw fascisme, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Tommy Robinson – Italië: aangevallen vanwege filmen in een No-Go-Zone

 1. Statler & Waldorf zegt:

  As we speak lopen (landen) er duizenden meer Europa binnen, elke dag weer.

  Den Haag, Parijs, Berlijn en Brussel hebben duidelijk niet het beste voor met de autochtonen en hun toekomst.

  Dit gaat op geen enkele manier opgelost worden zonder een burgeroorlog als die er komt aangezien de Europese burger wel snel op haar/zijn rug gaat liggen ten teken van overgave.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Statler & Waldorf.
   Ik denk dat ik weet wat er in geval van een burgeroorlog zou gebeuren, maar ik hoor het nu toch graag van van jou aangezien jij zo goed weet dat de Europese bevolking zo snel op haar rug zou gaan liggen…

   Ik ben benieuwd.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Het is niet veilig meer in de EU, hoe zal dat nu zijn gekomen,……wat een vies zooitje huichelaars bij elkaar, de gehele kliek mag voor een tribunaal voor het beramen van misdaden tegen de menselijkheid en groepsbelediging, de ‘sjoemel-aangiftes’ zijn de deur al uit, ondanks dat de ‘fop-, sjoemel- en show-aangiftes’ justitie heel erg veel tijd gaan kosten, serieus beargumenteren wat met zo’n aangifte na juridische bestudering wel of niet gedaan moet worden.”, maar als je in je autootje zit met een telefoon in de linker of rechterhand heeft de rechter (die opvallend linksch blijkt te zijn) opeens alle tijd om de misdadiger te vervolgen met een strafeis van twee tot zes jaar lik.
  Geloofwaardig is dit alles allang niet meer, dit land is reddeloos ondergegaan toen linksch en Dom66 zich nestelde op justitie en onderwijs, de gemeenteraden van grote steden, en op het pluche in Brussel.
  quelle horreur, linksch fascisme in de rebound.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Het valt niemand op dat de niet-westerse belastingontvangers dikwijls precies binnen de grenzen van het toelaatbare blijven met hun provocaties tot het geheel escaleert, deze kennis heeft iemand met wetskennis overgedragen, we zien de gelijkenis met protesten en oproerselen van linksche opportunisten, en if it looks like a duck and walks like a duck, it is a duck.

  Geliked door 1 persoon

 4. Benesha zegt:

  Die rake rechtse was fantastisch.

  Like

 5. Roeland zegt:

  Ik heb altijd een beetje een probleem met dit soort videos. Ik ken redelijk wat migranten ook uit Afrika en ze zijn zeer vriendelijk. Niet dat ik het er mee eens ben, dat ze hier zo ruimhartig worden opgevangen. Ik word als oude Blanke gediscrimineerd door de overheid bij het leven. Zij (de zg migrant) krijgen alles voor elkaar, zorg, huisvesting met voorrang , kleding enz. Terwijl ik word behandelt als het laatste uitschot. Het probleem ligt dus niet bij die Afrikaan, maar bij die verdomde rothollanders etc , die de deugmens willen uithangen. Die mij liever zien verdwijnen en die de “zielige” Afrikaan hoger achten. Dat is het probleem. Tommy Robinson doet goed werk, maar ga beter naar Brussel of Straatsburg , daar zitten de muskusratten, die dit mogelijk maken.
  Mest dat uit! Maak dat ze de grenzen hermetisch sluiten en dat ons eigen volk weer als eerste behandelt wordt. Daarvoor betalen de mensen belasting.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Goed werk van lefgozer Robinson.

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  Tommy Robinson gaf niet eens een hele harde mep of dat afrikaans stuk vreten kon al niet meer op zijn benen staan. Als de zwartmensch een tegenover een staat, dan is die nergens. Ze zijn laf.
  Ze durven alleen in groepen te opereren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s