Alice Weidel: “Gevoelde” messteken

Screenshot_6.png

Alles alleen maar verbeelding: mes-aanvallen nemen volgens onderzoeker alleen maar “gevoeld” toe. JE VOELT JE ALLEEN MAAR NEERGESTOKEN!

(Vertaling: E.J. Bron)

Als je met een mes wordt gestoken, voel je vast en zeker pijn. Alice Weidel zegt over dit onderwerp:

journalistenwatch

Als je de ochtendkrant leest of vooral de regionale nieuwssites n de gaten houdt, dan is het u vast en zeker al opgevallen: koppen, waarin sprake is van verwondingen door messteken, duiken in schrikbarende hoeveelheden op. Maar wees gerust: dat is geen gevolg van de asielpolitiek van Merkel, maar slechts fictie.

Dat beweert in ieder geval de mediaonderzoeker Jo Groebel in de “WAZ”, die het er over heeft dat de hersenen gewoon realiteit en fictie door elkaar zouden halen. Mede vanwege het feit dat de Duitsers teveel naar misdaadfilms zouden kijken. Uiteindelijk komt er een messen-potpourri tevoorschijn, die met de realiteit uiteraard absoluut niets te maken heeft – als je de onderzoeker mag geloven.

In hetzelfde artikel in de “WAZ” wordt nog een plausibeler verklaring genoemd voor het feit dat er geen exacte cijfers bekend zijn: mes-aanvallen worden gewoon niet landelijk statistisch geregistreerd.

Een feit is: er gaat inmiddels geen week meer voorbij, waarin niet minstens één geval van een vreselijke mes-aanval de aandacht op zich zou vestigen – en daarbij hoef je er helemaal geen tragische gevallen als dat van de 15-jarige Mia in Kandel bij te halen. Daaruit is inderdaad nog geen statistiek af te lezen, een tendens is echter niet alleen gevoeld, maar realistisch herkenbaar. En de regerende politiek? Die doet niets!

(Artikel in de “WAZ”)

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Alice Weidel: “Gevoelde” messteken

 1. Wim zegt:

  Dit is waar, maar niet opvallend. Te vergelijken met hoe de bestuurders in NL, als het om veiligheidsvraagstukken gaat, het altijd hebben over het GEVOEL van onveiligheid bij de burger…

  Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Dan dezelfde Groebels (Goebels) maar eens een flink mes in zijn flikker steken en nog eens om zijn mening vragen.
  Lijkt mij de beste oplossing om zijn gelijk te bewijzen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s