CITAAT van Geert . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “BertG.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", Geert Wilders, Islamisering, Krankzinnigheid, Nederland, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op CITAAT van Geert . . .

 1. ReaGluurder zegt:

  Misschien was ‘Hup Stelletje Sufkutten, wakker worden!’ een meer passende kreet geweest! De Kaaskoppen doen het zichzelf allemaal aan! Al bijna een halve eeuw lang!

  Geliked door 1 persoon

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Een citaat met allemaal onaangename woorden. Koloniseren. In dit geval door een geheime macht. Niet één of meer landen die hun bevolking uitsturen om een land elders te gaan bezetten maar de macht van de islam die de mensen inspireert om in een ander land te gaan leven en daar op de duur hun zinnen door te drijven.
  Met normen en waarden? Ze houden zich nauwelijks aan ‘normen’, d.w.z. regels/wetten. Hun waarden zijn verachtelijk. Althans naar onze maatstaven.
  Het zijn merendeels mensen met subversieve doeleinden. Dat wil zeggen: Ze zijn er op uit om onze samenleving te ontwrichten en te ondermijnen.
  Dus: Weg met dat gespuis. Terug naar landen van herkomst.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  “…..met ‘normen’ die de onze niet zijn…..”?

  Helaas hebben deze mensen totaal GEEN normen. Ze gedragen zich veelal uiterst primitief en handelen instinctmatig op alles wat hen irriteert.

  En dat is zo’n beetje alles van de westerse wereld.

  Geliked door 1 persoon

 4. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  Ons Gezag…

  schenkt vreemd Volk met baarden
  onze huizen en haarden
  en laat Normen en Waarden
  met ’n grijnslach ontaarden !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  De aanstaande gemeenteraadsverkiezingen zullen de verdeeldheid in Nederland slechts doen toenemen, het tomeloze gebrek aan vertrouwen in de politiek, zal enorm veel stemmers doen stemmen op lokale vertegenwoordigers, waarbij de politieke versplintering een uitgelezen mogelijkheid is om het laatste beetje macht en inspraak van burgers totaal te elimineren, de laatste vinger uit de pap te halen, en de jeugd volledig te aliëneren buiten de bestuurlijke macht, precies volgens de wens van de elite. Als de jeugd toch dommer word, zijn hun stemmen in de toekomst enkel een zoethoudertje om het volk te kunnen misleiden en de suggestie van democratisch medezeggenschap te geven om het klootjesvolk onder de dikke duim te houden…….van de Haagse rentmeesters van de kroon.

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Wat de gemeenteraads verkiezingen betreft zie ik een zeer lage opkomst. De PVV doet hier niet mee, en als ik kijk naar de verkieslijst weet ik god in den haag niet waar ik op moet stemmen. Dus wordt het blanco stemmen.

   Like

 6. Pingback: Normen & Waarden ? | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 7. R. van Marle zegt:

  nexit

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Kolonialisme is een verkeerde benaming, kolonisten willen een beter leven en een toekomst voor hun kinderen, het huidige beleid heeft meer weg van een Bezetting, waarin de bezetters een gebied hebben veroverd en in bedwang houden, met als enige motief om te plunderen en leeg te roven, de bevolking te knechten en uit te buiten, om rijkdom te vergaren en hun positie in de wereld te versterken. Zolang politiek-economisch Brussel bezig is met hun nulsomspel, zullen wij nog veel meer gaan verliezen.

  Like

 9. Merel zegt:

  Geert Wilders : onze enige rots in de branding

  Like

 10. Anton Haksteeg zegt:

  Kies Dhr. Wilders waar dan ook wellicht verdwijnt dan de VVD en D 666 en CDA stank.

  Like

 11. Roeland zegt:

  Of Geert Wilders onze enige rots in de branding is, waag ik langzaam te betwijfelen. De partij brokkelt af. Wilders is te veel in het buitenland. Ik wil hem ook afraden nog films te maken.
  Het heeft ons in Nederland tot nu toe weinig gebracht. Eigenlijk helemaal niets. Alleen woorden.
  Ik heb de laatste jaren steeds op Wilders gestemd. Op de kartelpartijen zal ik nooit meer stemmen. Laat dat duidelijk zijn. Soms denk ik wel eens is de PVV soms “gecontroleerde” oppositie?
  In eerste instantie weiger ik dat te geloven, maar de PVV zal toch iets moeten veranderen anders vrees ik , dat het te laat is. Een democratisch alternatief voor het PVV gedachtegoed zie ik op dit moment niet. Dus ik blijf Wilders vooralsnog trouw. Zie ditt als positieve kritiek en weerleg mijn visie indien noodzakelijk met goede argumenten.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Wilders zal later in het rijtje van Patriotten genoemd worden. Na Wilders komen er anderen die de strijdtoorts van hem overnemen. Zij zullen het anders doen, aangezien de tijden ook veranderen, verslechteren. Op dit moment hebben wij, heb ik, geen andere keus; Wilders!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s