De “barbarisering” van Europa: Wie niet mee vreet, zal zelf opgevreten worden

Screenshot_25

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Ook al werd het citaat van de overleden bekende Duitse journalist Peter Scholl-Latour al tot in den treure gebruikt, je voelt je er altijd weer aan herinnerd: “Wie half Calcutta opneemt, redt Calcutta niet, maar wordt zelf Calcutta!” Voor het Merkelliaanse Europa kun je het citaat gemakkelijk wijzigen: “Wie half Afrika en Arabië naar zich toe haalt, wordt zelf weldra een mengeling van Arabië en Afrika.”

philosophia perennis

We zijn al lang gewend aan de intussen tot het dagelijks leven in Duitsland behorende verkrachting on-cultuur: nauwelijks iemand is er nog van ondersteboven wanneer vrouwen van alle leeftijden door Arabieren – niet zelden optredend in een roedel – bruut verkracht worden.

Vaak ontstaat zelfs de indruk dat onze tot gender fluïde knuffelbeesten verworden mannen met een soort stiekeme bewondering naar die brute verkrachters opkijken, net zoals de vrouwen, die hun eigen zoons en mannen tot softies hebben gedomesticeerd. Dan moeten deze verkrachtingen al tot de dood van de mogelijk jonge of oude vrouw leiden en daarna necrofiele lijk schendingen geworden zijn, willen “Bild” & Co er nog iets opwindends van kunnen maken.

Met datgene wat de uit Nigeria, Liberia en andere Afrikaanse landen binnenvallende immigranten te bieden hebben, kunnen zelfs de Arabieren niet meer tegenop. Hier hoeft alleen maar herinnerd te worden aan de zaak van de Italiaanse Pamela Mastropierto:

“Pamela Mastropierto stierf in de woning van de drugsdealer in de Nigeriaanse wijk in de stad Macerata. Haar lichaam werd ´vakkundig´ in stukken gehakt en (in ieder geval gedeeltelijk) van de huid ontdaan. Lichaamsdelen werden ontbeend. De delen van het lijk werden met bleekwater gewassen om alle sporen te verwijderen. Het hart, de hals en delen van de geslachtsorganen zijn spoorloos verdwenen. Volgens de forensisch patholoog-anatoom zou dit niet het werk van een leek zijn geweest. Er moeten meerdere mensen hebben meegeholpen. De drie Nigerianen, alle drie zonder geldige verblijfsvergunning, de twee anderen al illegaal binnengekomen, werden nu aangeklaagd voor moord. Omdat bij de dode het hart en andere lichaamsdelen ontbreken, sluiten deskundigen een rituele moord door de Nigeriaanse maffia, verbonden met kannibalisme, of orgaanhandel niet uit.

Niet helemaal zo ver ging een 26-jarige man uit Kameroen, die op dit moment in Berlijn voor krantenkoppen zorgt: donderdagavond jongstleden werd de 54-jarige Dr. Alain-Florent Gandoulou, de geestelijke van de katholieke Franstalige gemeente, dood in een plas bloed gevonden. Uit de autopsie bleek dat de moordenaar de geestelijke zo doelgericht een paraplu in zijn hoofd ramde, dat deze daaraan overleed.

De geestelijke stond erom bekend dat hij zich had ingezet voor vluchtelingen en daarom vermoedelijk zijn moordenaar ook persoonlijk kende. De man uit Kameroen is nu ondergebracht in een kliniek in Berlijn.

Wat er met de man uit Kameroen gebeurde die enkele weken geleden bijna naakt door Neurenberg liep en volledig onverwacht op een hem onbekende oude vrouw los ging om haar bijna dood te slaan, is onbekend. Ook over het lot van het slachtoffer zwijgen de gelijkgeschakelde media met een oorverdovende stilte.

Jürgen Fritz citeert de criminoloog, chirurg en psychiater Alessandro Meluzzi over de zaak Mastropietro:

“Kindsoldaten in Sierra Leone zouden menselijke harten als overgangsritueel hebben gegeten om moed te bewijzen, aldus Meluzzi verder. Ritueel kannibalisme zou in de Nigeriaanse maffia geen uitzonder, maar regel zijn. Dat zouden normale dingen voor hen zijn, maar hier zou niemand het daar over hebben, uit angst om racistisch genoemd te worden. Dat zou slechts het topje van de ijsberg zijn waarmee we in de toekomst geconfronteerd zullen worden. We zouden moeten gaan wennen aan deze dingen…

Wat Meluzzi met betrekking tot Italië zegt, is nog in veel sterkere mate van toepassing voor de Europees kampioen “Refugees Welcome”, Duitsland: doordat we over veel soortgelijke zaken helemaal niets of slechts gedeeltelijk te horen krijgen, werken de bekend wordende gevallen als een insluipende therapie. Hierbij wordt de patiënt door de langzame opvoering van de dosering gewend aan een zwaar medicijn.

Of het voortschrijdende gewenningsproces nu bewust bedoeld is of niet, of alles volgens een bepaald plan verloopt of over ons heen komt als noodweer, speelt uiteindelijk geen rol meer. Want het op dit moment onvermijdelijk lijkende resultaat is in dit geval hetzelfde:

We zullen (moeten) leren om met zulke voorvallen te leven. De gewetens zullen verder afstompen, ons sowieso door het absolute relativisme aan het wankelen gebrachte waardesysteem zal aan zulke gevallen gewend raken. En dat is ook onvermijdelijk. Want anders zullen we de terugval in het barbaarse atavisme, dat ons te wachten staat, lichamelijk en emotioneel helemaal niet kunnen overleven. Dan geldt de bij ons thema passende regel: wie niet mee vreet, zal zelf opgevreten worden.

Bron:
https://philosophia-perennis.at
Auteur: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De “barbarisering” van Europa: Wie niet mee vreet, zal zelf opgevreten worden

 1. Perfide Albion zegt:

  ” De geestelijke stond erom bekend dat hij zich had ingezet voor vluchtelingen en daarom vermoedelijk zijn moordenaar ook persoonlijk kende. De man uit Kameroen is nu ondergebracht in een kliniek in Berlijn.”

  Dat die kinderlokker maar mag branden in de hel! Mooi dat hij kapot is gegaan door een door hem zo geliefde troetel Kameroenees.

  Kunnen we nu weer allemaal ” gewoon” gaan doen? We hebben in Europa met zijn allen bewezen dat Auschwitz een vreselijke vergissing was. We hebben boete gedaan en schuld bekend. We hebben alle soorten Afrikanen en islamieten naar binnen gehaald om dat te bewijzen.

  Nu gaan we weer gewoon doen. Dit continent is ons thuisland. Niets daarvan behoort aan andere volken. Het is van ons! En van ons alleen! Auschwitz of niet….

  Liked by 1 persoon

 2. voorzichtig zegt:

  Ik heb een afrikaanse buurman,zou ook hij………?Ik heb al 2 weken zijn blanke vriendin niet meer gezien.

  Liked by 1 persoon

 3. Gek dat er makkelijk over de voltooide levens van oudjes gesproken wordt en dat die eenvoudiger afgemaakt moeten kunnen worden en dat je onmiddellijk voor de rest van je leven als rascistische massamoordenaar bekend staat als je alleen maar zegt dat de doodstraf ook zo slecht nog niet was.

  Liked by 1 persoon

 4. spoorinmiddelsbijster zegt:

  We moeten heel, heel erg flexibel zijn. Ook leren accepteren dat pedofilie niet slecht is, dat mannen meerdere slaven(= vrouwen) mogen hebben. Dat Joden, niet 1 uitgezonderd, vermoord dienen te worden. Dat blanke ongelovige hetero mannen ongedierte is en vrouwen sowieso. Ja we gaan hier een zonnige toekomst tegemoet. Echt zo’n toekomst die je altijd al voor je kinderen en kleinkinderen gewenst hebt.

  Liked by 2 people

 5. delamontagne zegt:

  De titel had ook kunnen luiden:”De langzame gewenning aan de verdere Barbarisering van Europe”.
  De derde alinea:”Vaak onstaat zelfs……..etc” vond ik erg genoeg, goed gezegd, passend geschreven.
  Ik denk dat heel véél Europeanen zich niet kunnen indenken dat er zulke barbaarse landen/mensen bestaan of er liever niet bij nadenken……….

  Liked by 1 persoon

 6. louis-portugal zegt:

  Aan de eerste alinea wil ik nog toevoegendat je uiteraard ook Afrika niet redt want ze fokken harder dan wat hiernaartoe komt.

  Like

 7. Thom zegt:

  Je kunt nog beter half Calcutta binnen je landsgrenzen hebben dan half Afrika en Arabië. In Calcutta kon je 40 jaar geleden als rugzaktoerist gewoon zonder gevaar rondlopen. In Syrië liep het bijna dun door mijn broek toen ik daar 40 jaar geleden in een woestijndorp gedropt werd omdat ik geen geldig visum had. “Holland Israël friends” zei zo’n mafklapper met een zwaaiend pistool voor mijn neus.

  Like

 8. Eigen volk eerst zegt:

  Een waarheid als een koe.

  Like

 9. Arthur Schop zegt:

  Na het derde rijk van Hitler komt hier het vierde rijk van Merkel.

  Like

 10. Statler & Waldorf zegt:

  Like

 11. Jean zegt:

  Waarom laten ± 500.000.000 Europeanen zich dicteren “op dictatoriale wijze” door een handvol lafaards?
  Waarom komen de burgers niet op straat en EISEN ze het ontslag van die lafaards?
  Waarom geven ze aan vreemdelingen stemrecht én voorkeursbehandeling?
  DAT MOET STOPPEN.
  Europa hoort toe aan de Europeanen een Europa van Onafhankelijke Seculiere Republieken ZONDER dictatuur en zonder parasieten.
  Conclusie: VOOR een Onafhankelijk Europa en 100% TEGEN een Europa onder dictatuur van die EU bende.

  Like

 12. Elisah zegt:


  Netjes op rij gezet wat fout is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s