Europese Unie veroordeelt Israël voor zijn aanpak van de radicaalislamitische terreur

Screenshot_8

(Door: Elad Benari – Vertaling: “Brabosh”)

De Europese Unie (EU) heeft vrijdag een scherp geformuleerde verklaring afgelegd waarin zij kritiek heeft geuit op de wet die deze week in de Knesset is goedgekeurd, waardoor het permanente verblijf van terroristen kan worden ingetrokken. “Deze week heeft de Israëlische Knesset wetgeving aangenomen die de Israëlische minister van Binnenlandse Zaken machtigt om de permanente verblijfsstatus van personen die betrokken zijn bij terrorisme, verraad of spionage in te trekken”, aldus de verklaring.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op Europese Unie veroordeelt Israël voor zijn aanpak van de radicaalislamitische terreur

 1. Marc zegt:

  Haha, die lui in Brussel. Menen precies te weten wat mensenrechten zijn omdat het ‘in internationaal recht’ is vastgelegd. Recht en wet op zichzelf zeggen zo goed als niets. Niemand lijkt zich dat te realiseren. Recht is dat wat in de wet formeel is vastgelegd. En een wet heet een uitdrukking van de volkswil te zijn. Daarvan is in het internationaal recht, laat staan dat van Brussel, geen spoor van terug te vinden.
  Daarentegen vormen de 48 leden die in de Knesset voor hun wet gestemd hebben precies een 2/3 meerderheid. Kom voor dat soort wetgeving nog eens kijken in willekeurig welk westers land dan ook: juist in Israël is sprake van uitdrukking van de volkswil in een wet!

  Blijft over dat de Israëlische aanpak van terrorisme voor Brussel juist een voorbeeld is: een ieder die verraad pleegt verspeelt zijn rechten. Dat noemen we individuele verantwoordelijkheid!

  Liked by 4 people

 2. Thoth zegt:

  Oh, god, weer de machtswellustelingen van de EU. Getverderrie. Nu gaat het over terrorisme, verraad, etc. waarbij de verblijfstatus wordt veranderd. Ze weten echt niet waarover het gaat.

  Liked by 1 persoon

 3. Williaan zegt:

  Dus de terroristen moet gepamperd worden zo als in de EU en als ze een aanslag plegen weten ze niets anders te zeggen we houden ze in de gaten.

  Liked by 2 people

 4. koddebeier zegt:

  EU imbecieltjes !! Het wordt tijd dat ze dat EU zooitje opblazen !

  Liked by 1 persoon

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  De EU heeft zeker niets beters te doen dan zich hiermee te bemoeien?? Daar zijn de Verenigde Naties toch voor om kritiek uit te oefenen of zoiets (ten onrechte) te verwerpen?

  Liked by 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Nee nee, de EU móet zich hier wel mee bemoeien. Vinden ze.
   Kijk, dat zit zo:
   Zonder die radicale islam geen islam.
   En zonder islam geen omvolking.
   Dat is logisch, hè? (zoals in die oude tampon-reclame).

   Like

  • hendrikush zegt:

   Gisteren zag ik een reportage uit de Veiligheidsraad. Nederland mag daar het komende half jaar ook voor spek en bonen aan meedoen. En wie zat daar pontificaal ons land te vertegenwoordigen? Sigrid Kaag! Lid van D66, getrouwd met een Palestijn, gehuld in schaamlappen op visite bij de ayathollahs, verantwoordelijk voor de vernietiging van alle chemische wapens in Syrië.
   Diep en diep triest.

   Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. ildiko zegt:

  deze imbecielen van EU er horen achter de tralies om alles wat ze met onze Europa en tegen het volk hebben aangedaan.

  Like

 8. Pingback: Israël, de grote boosdoener | toodlessss

 9. Eigen volk eerst zegt:

  Natuurlijk veroordelen de verraders van de Europese bevolking dat! Ze kunnen niet anders. Israël weet wel raad met moslims. Top! Ga vooral zo door. Dat begrijpen moslims. Dat halfzachte van de EU lachen ze om en buiten ze uit.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Kritiek hebben mag, vragen stellen over een beleid is democratie, Behalve als je een Europeaan bent, dan mag je slechts betalen en je muil houden, splinter en balk, au. deel de blindenstokken maar uit in Brussel en Den Haag, velen zijn er ziende blind en horende doof.
  Brusselse Beterweters met een obsessieve liefde voor het Palestijnse terrorisme, die hun antisemitische sympathieen botvieren op onschuldige burgers en joodse instellingen, anders laat je de boel niet expres overstromen met Jodenhatende moslims.
  Daarom moet de boel op de schop, dijken ophogen, en de polders droogpompen, eruit met dat linksche gespuis.

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…wat de vooruitzichten op een tweestatenoplossing verder zou ondermijnen.”

  Die twee staten zijn er al, namelijk Jordanië en Israel. Als die zogenaamde tweestatenoplossing al ondermijnd wordt, is het door de Palestijnen, die sinds 1967 nergens meer akkoord gegaan zijn. Denk aan de 3 x NEE van Khartoum. Wanneer ze al deden of ze ergens mee akkoord gingen, bijvoorbeeld de Oslo-akkoorden, hebben ze direct daaropvolgend er alles aan gedaan om die nepakkoorden zo goed mogelijk te saboteren.

  Het is onmogelijk dat Brussel dat niet doorheeft, dus wat ze doen doen ze met opzet. Allemaal nog steeds in het verlengde van het verdrag van Straatsburg. Ze voeren het consciëntieus en vakbekwaam uit, met uitsluiting van alle EU-burgers, dat moet gezegd.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 12. Elisah zegt:

  Neem me niet kwalijk….maar dat zou toch iedereen met een gezond verstand moeten doen!
  De bevolking hoort beschermd te worden voor dit soort gevaarlijke figuren, maar hier kiest men er juist voor om gevaarlijke criminelen te beschermen….???
  Wie is er hier nou knettergek?

  Liked by 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Wie is er nu knettergek??? Dat NWO-/EU-gespuis dat in Brussel de regie voert over ons continent. De afgrond ligt enkele centimeters van ons blikveld.

   Like

 13. Henk der Niederlànder zegt:

  Feitelijk een reden te meer voor een Nexit, want uit die verklaring komt toch maar al te duidelijk naar voren dat het pamperen van moslims op alle niveau’s doorgang zal moeten vinden inclusief de terroristen.

  Liked by 1 persoon

 14. Cathja zegt:

  Israël doet wat het allerbeste is voor het land en haar bevolking. Ze beschermt de inwoners zoveel als mogelijk is tegen terroristen, en dat is prijzenswaardig.
  Zo niet in Brussel, waar dat zichzelf benoemde zooitje zetelt wat ons (550.000 mensen) in de tang probeert te houden. Maar is het dan ook de bedoeling om grip op de Staat Israël te krijgen en de Brusselse wil aan dit land en zijn leiders op te leggen?

  Vergeefse moeite. Israël doet wat het móet doen. Alles in het belang van het eigen volk.
  Dat dwingt enorm veel respect af!
  Ik weet zeker dat de Israëlische regering die lui uit Brussel zal negeren. Ze behoren zich niet met binnenlandse aangelegenheden van een soeverein land te bemoeien.

  Zou die zuipschuit dit weer bedacht hebben?
  Of die mislukte ‘timmerman’?

  Liked by 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Foutje herstellen: geen 550.000, maar 550.000.000. Veel te snel op ‘verzenden’ gedrukt!
   Excuses.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ze hebben in Israël ook islamitische burgemeesters.
   Is dat wel slim dan.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG.

    Nee, dat is niet erg slim, maar laat wel zien dat Israël een op en top democratisch land is, waar alle moslimlanden zelfs niet bij in de schaduw kunnen staan!
    Het maakt ook duidelijk dat er in Israël niet wordt gediscrimineerd.
    Persoonlijk vind ik het niet zo gunstig dat er moslim-burgemeesters zijn.

    Like

 15. Hansan zegt:

  Israël heeft groot gelijk. Europa heeft zich onderdanig gemaakt aan de Arabisch-islamitische landen, wegens de olie. Er moet gegarandeerde toevoer zijn van olie naar het westen- 1974: de oliecrisis – en daarmee heeft West-Europa zijn ondergang versneld.
  Lees maar wat de Belgische wetenschapper en onderwijsman Wim van Rooy, maar ook anderen, wetenschappelijk onderzocht heeft: de EU en zijn voorgangers hebben sinds 1975(!) overeenkomsten afgesloten met Arabisch-islamitische landen. De gevolgen van wat daarin afgesproken is wordt op dit moment in deze jaren steeds duidelijker: massale immigratie van moslims en Afrikanen met hun cultuur. Alles van de Europese cultuur wordt hieraan ondergeschikt gemaakt. Deze overeenkomsten zijn officieel goedgekeurd door het Europees Parlement.
  Dat is de reden waarom Israël constant bekritiseerd moet worden. De EU wil constant in het gevlei komen van de olieproducerende landen. En olie kan ook als chantagemiddel worden gebruikt!

  Like

 16. Anton Haksteeg zegt:

  E.U. heeft maar één betekenis “Er Uit”

  Like

 17. Elisah zegt:


  Candid camera grap die uit de hand loopt…

  Like

 18. Bert Stoelhorst zegt:

  Een land wat opkomt voor het eigen geloof, normen en waarden, tja daar willen die Brusselse mallaten en kladlopers natuurlijk niks van weten. Brusselse malloten zijn niet verkozen, hebben geen eigen regering en officiele status.
  De EG is feitelijk bedoeld en opgericht om onderlinge handel te versterken en te waarborgen in de wereld. Die Brussele kladlopers pissen al jarenlang buiten hun straatje en proberen hier zoveel mogelijk geld van de dom gehouden belasting betaler ,in hun eigen zakken te laten vloeien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s