Ik ben slecht

Screenshot_13

(Door: “bozeoudeman”)

Na jaren van gedogen, na jarenlang alles laten passeren, na decennia van positieve discriminatie neem ik het nu op voor mijzelf. Ik keer mij tegen de witte meute idioten die vinden dat wit zijn smoel moet houden, de politiek incorrecte gekken die beweren correct te zijn. De narren die decennia lang de oorspronkelijke bewoners van dit EU-continent terroriseren met hun gestoorde geest. 

Ik eis mijn rechten op als mens, ik heb het recht op leven, dat zij mij misgunnen. Ik heb het recht mij uit te spreken, ook al bevalt hetgeen ik zeg hen niet. Ik heb zelfs het recht om racist te zijn of fascist of nazi als ik dat wens. Hun dwingelandij zal mij eerder in die richting duwen dan dat ik nog langer toegeef aan hun terreur. Ik hoef niet te worden verheven tot hetgeen zij vinden dat ik moet.

Wie geeft hen het recht om andere mensen te onderdrukken, omdat zij vinden dat zij gelijk hebben. Ik heb het recht als mens om het niet met hen eens te zijn, dat is verrijking, dat is pas emancipatie, iets waar zij hun mond vol van hebben, maar waarvan zij duidelijk niet weten wat dit in de realiteit inhoudt. Ik heb het recht om anders te denken, ik heb zelfs het recht om slecht te zijn in hun ogen.

Wie denken die gestoorde idioten, fascistische eenheidsdenkers die zich democraten noemen, die zich sociale christenen noemen, die zich socialisten noemen, eigenlijk wel niet wie zij zijn. Zij zijn de fascisten. Zij, diegenen die vinden dat anderen niet deugen. Wie heeft hen tot moraalridders geslagen!?

Wie heeft hen het recht gegeven om over anderen te oordelen, om anderen aan te vallen, te vervolgen, hun huis en goederen in brand te steken, hen in elkaar te trappen, enkel omdat iemand iets anders vindt dan dat die van deze zelfbenoemde moraalpolitie denken mag.

Val dood, rot op, vlieg naar de hel, jullie zogenaamd politiek correcte goedmenschen. Wie heeft jullie ooit het recht op politiek correct zijn gegeven? Juist, jullie zelf. Als je dan nu nog niet snapt wat jullie werkelijk zijn, dan houdt alle conversatie op. Het heeft geen zin om te discussiëren met heiligen die niet hoeven te luisteren naar andere meningen. Welke god heeft jullie tot heiligen verklaard?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Censuur, cultuurrelativisme, establishment, Hypocrisie, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ik ben slecht

 1. King Arthur zegt:

  AMEN, helemaal gelijk en helemaal mee eens!!!!
  Helaas sterft het in dit land van de politiek correcte zombies.
  Demensen zijn sinds 1968 al geindoctrineerd vanaf de lagere school door het slinkse gespuis.
  Heeeeeel veeeeel moeten geherprogrammeerd worden en dat lukt dus niet. Al die zombies leven in hun eigen parallelle wereld en denken te weten wat goed voor ons is????

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Niet helemaal waar, in ’68 was ik 5, en ik heb nergens last van gehad, op geen enkele school die ik later gevolg heb w.b. politieke indoctrinatie.
   Het is dus een bepaald soort onderwijs of scholen geweest waar ze kinderen hiermee lastig vielen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Tot mijn 13de op RK scholen door gebracht.
    Maar later op een openbare scholengemeenschap was daar ook geen sprake van.
    Politiek correct zijn bestond toen helemaal niet.

    Like

   • BertG. zegt:

    Op mijn 13de zat ik in de 1ste klas MAVO in Amsterdam.
    Dus ik ben niet blijven zitten op de lagere school, daarna verhuisde we naar de polder.

    Like

   • King Arthur zegt:

    Beste Bert,
    Het hoeft niet direct op iedere school gebeurd te zijn, maar rond 1968-1969 is er een “nieuwe slinks manifest” gestart.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @King Arthur: In ieder geval had je zo gedurende de Jaren ’70 tv-omroepen als het IKON.
    Waren in die periode bewust niet zo ‘religieus’ ingesteld, want richtten zich bij voorkeur op de vorming van de jeugd naar de idealen van de ‘maakbare samenleving.’
    Nou, en dat zouden we weten! Toen al:
    De meelevende series over de lotgevallen van de zielige, onbegrepen migrantenkindertjes en hun strubbelingen in de kille, oh, zo onredelijke “witte” Europese samenlevingen vlogen je om de oren!
    Dus óók al zo’n tastbaar voorbeeld van indoctrinatie; ik weet het nog goed!

    Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Als deze treinsnelvaart zo doorzet dan pas worden we echt slecht en pakken we de wapens op.
  Andere middelen werken niet meer, zijn ons ontnomen.

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Welke wapens?
   Die paar grote keukenmessen die de meeste mensen wel hebben, een honkbal knuppel?
   Die wapens zijn ons dus ook ontnomen om je te verdedigen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Alles wat buiten een zo’n rood Zwitsers zakmes valt, is strafbaar om bij je hebben hier.
    Je mes mag b.v. niet vast klikken en blijven zitten.
    En ook niet groter dan 6-7 cm. Een simpel zak mesje mag je meenemen.

    Like

 3. Jan zegt:

  Ook trumpisten zijn slecht, volgens slinks dan

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  boze oude man. Uw woord valt als gods woord in een ouderling. Woorden schieten mij te kort om mijn bijval en verwantschap aan u te tonen. Ga door met uw evangelisatie van uw gelijk. Mijn steun heeft u.

  Geliked door 1 persoon

  • Antoni Banderes zegt:

   Beste scherpschutter, zoals uit mijn reactie verderop wel blijkt, zitten wij in hetzelfde spoor. Maar dan, om in te haken op o.a. GuardiaCivil en BertG.: Vuurwapens ! Blijkens uw nickname wel bekend. Mij ook. ik was in 1963-64 ook een scherpschutter. Maar helaas, anders dan in de USA, heeft hier de overheid het absolute monopoly op vuurwapens. En, natuurlijk, het islamitische gespuis heeft volop voorraden onder of bij hun mosketen. Wel heb ik als hobby-kok een indrukwekkende collectie “Koksmessen” Maar ja, slechts twéé handjes. Vuurwapens kan ik alleen maar bedenken. Achter mijn voordeur. Een handzame doch effectieve vlammenwerper. Teneinde erge opponenten terstond te cremeren. En verder, ja het staat natuurlijk wel gek in mijn seniorenflatje: een goede hooivork. Nog iemand betere ideeën ?

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Antoni Banderes zegt:
    12 maart 2018 om 02:45
    ———————————————————————————————————————-
    Misschien een spijker schieter?

    Like

 5. Bert Stoelhorst zegt:

  Beste boze “oudeman”
  Ik benieuwd waar de persoon achter dit synoniem.
  Ik ga je artikelen delen op FB/twitter en ben dan benieuwd hoe lang het gaat duren voordat ik “gebanned” ga worden omdat ik iets plaats wat het kloootjesvolk, die denken hier de dienst te mogen uitmaken, hier wat van gaan zeggen en vinden, alleen omdat het niet in hun politiek correcte straatje past en zodoende een censuur toepassen dat alle kenmerken heeft van dictoriale macht.

  Like

 6. Antoni Banderes zegt:

  Hééé bozeoudeman ! Ik ben van 1945 en hier spreekt dus een andere ‘boze oude man’. Heb jij in mijn dagboek zitten spieken ? Je schrijft mijn tekst ! Ik bedoel natuurlijk: zoals ik die al had willen schrijven. Maar inog niet deed. Ik ben het dus wel voor 100% met jou eens. Je hebt het uit mijn hart gegrepen ! Je hebt het dus niet alleen voor jezelf opgenomen, zoals je schreef, maar ook voor mij. En voor mijn broertjes. Vraag is nu: Wat voegen wij hieraan toe; Wat doen we eraan? Met z’n allen!

  Iemand een idee ?

  Het roer moet om. Dat is ons duidelijk.

  Like

 7. fleckie' zegt:

  ‘Het roer moet om’,: dat zal een ‘zware klus ‘! worden.

  Like

  • fleckie' zegt:

   Vervolgop’zware klus’Om ‘anderen’ te porren,uit hun zelfgenoegzame cocon te laten stappen, zal,er hun toch iets ‘confronterends’ moeten gebeuren/ overkomen!

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    De kruik gaat zolang te water tot hij barst. En als hij dan barst dan ontstaat er een vloedgolf die heel veel farizeeërs zal wegvagen. Heb dan geen medelijden maar doe wat gedaan moet worden

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s