In alle vrolijkheid heeft de Paus maling aan de Italiaanse stem

Screenshot_21

(Door: Sophie Durand – Vertaling: “delamontagne”)

Na de Italiaanse parlementsverkiezingen van 4 maart, die met  grote meerderheid werden gewonnen door anti-immigratie partijen, blijft het Vaticaan echter vasthouden aan zijn standpunt. Het blijft in zijn tragische grillen rond de immigratie hangen. Men had kunnen hopen op een terugkeer naar redelijkheid, maar er is geen regering koppiger dan die in het Vaticaan. Zij ontkent dat Italië de immigranten zat is. Het land is massaal binnengevallen door mensen die geen goed willen doen, alleen profiteren en die van het land een oefenterrein willen maken voor stedelijke guerrillaoorlogvoering (zie de voorvallen in Florence op dit moment). Maar de paus ontkent het geweld van de migranten, met het argument dat ook Italianen hun schoonmoeder kunnen doden.

In relativeren is hij erg goed. De islamisering van Europa is een kans, zei hij. Kardinaal Pietro Parolin, staatssecretaris van de Heilige Stoel, bevestigde dinsdag 6 maart wederom de wil van het Vaticaan om “zijn educatieve activiteiten voort te zetten”, d.w.z. om het bewustzijn van de Italianen betreffende  integratie van vluchtelingen te vergroten. De bedoeling is  om het collectieve bewustzijn over de opvang van migranten te veranderen. Dat schrijft de goedmenschelijke  krant La Croix.

Het klopt dat François daar vanaf het begin heel goed mee bezig was. Een van de belangrijkste thema’s van zijn beleid was de opvang van migranten. Hij is nooit opgehouden met zijn “PRO”-migrant-verklaringen en zijn uitingen betreffende de samenwerking met de islam. Men zou gedacht kunnen hebben dat de verdediging van  christenen in het oosten zijn belangrijkste doel zou zijn, maar nee. Hij waste de voeten van “glimlachende” moslims op Witte Donderdag. Hij zwaaide met het reddingsvest van een migrant tijdens een catechese en noemde dit  een relikwie. Hij ging naar Lampedusa en opende zijn armen voor de immigratie. Van Lesbos bracht hij ook alleen maar moslims mee terug en LOOG dat de papieren van de christelijke vluchtelingen nog niet in orde waren… Hij vroeg om de vriendelijke Rohingya’s, (= oorlogszuchtige moslims) welkom te heten. Hij riep op tot een zo breed mogelijk humanitair visum voor alle migranten en ook voor de grootst mogelijke gezinshereniging. Op 21 augustus 2017 legde hij een tekst voor waarin hij vroeg om normalisatie van alle  migranten zonder papieren, hen toegang tot werk te geven,  de Italiaanse nationaliteit, bewegingsvrijheid en het recht op land.

Bovendien moet men stoppen met het gebruik van het woord “clandestiene”, dat is te stigmatiserend volgens hem. Beter nog, volgens hem heeft de migrant het recht om zijn cultuur met zich mee te brengen. En tot slot moet de persoonlijke veiligheid van de migrant VOOR die van de nationale veiligheid gaan, zegt hij, terwijl hij vergeet dat zonder nationale veiligheid er geen persoonlijke veiligheid is.

Wat de persoonlijke veiligheid van niet-moslims betreft, is de paus verkeerd bezig. Met Kerstmis zei hij dat in Bethlehem Maria, Joseph en Jezus eveneens migranten waren. Hij vergeet dat volgens het Bijbelverhaal het voor de volkstelling werd gedaan. Maria en Joseph waren helemaal geen migranten. Migranten die al beginnen met een overtreding van de wetten. Maar Maria en Joseph deden dit omdat zij simpelweg de wetten van hun land hebben nageleefd. Het zou te lang duren om alle uitspraken en alle woorden van Franciscus te citeren, hij  strooit ze uit als “pepernoten”.

Maar deze keer heeft Franciscus het heel moeilijk in het niet respecteren van het Italiaanse volk en zijn stem[gedrag]. Het gezegde “Vox populi, vox Dei”.

Maar het Vaticaan blijft tegen “weer en wind” diegenen faciliteren die zich het meest tegen het christendom verzetten; de Democratische Partij, de voormalige communistische partij. Het zijn degenen die deze verkiezingen hebben verloren die hij als het ware steunt. Hij steunt ze met totale minachting voor de democratie en de uitslag van de stembus, omdat hij  PRO-immigratie is.

Hij geeft weinig om de leer van de kerk, het geloof dat deze leer verkondigt, de overdracht ervan.

Wat voor hem belangrijk is, is IMMIGRATIE. Franciscus wil altijd meer. Als een waardige medestander van Soros. Zelfs zo, dat als deze immigratie het land waarschijnlijk kan vernietigen, het ook het einde van de Kerk kan aankondigen. Het Italiaanse volk wil geen ‘”MIGRANTEN” meer. Italianen stemden voornamelijk voor twee antisysteem- en anti-immigratie partijen. We weten nog niet hoe Italië bestuurd zal gaan worden, maar wat zeker is, is dat de volgende regering zal moeten besluiten om naar de mensen te luisteren.

Omdat zij het zijn die er onder lijden, overal in Italië. Iedereen herinnert zich de gruwelijke misdaad gepleegd door een Nigeriaanse migrant op een Italiaanse jonge vrouw: Franciscus zou er goed aan doen om te stoppen met het zagen van de boomtak waarop hij en het Vaticaan zitten.

Want als Italië islamitisch wordt, is er in Italië geen plaats meer voor het Vaticaan. Avignon (Frankrijk) zal ook een moslimland worden en misschien ook niet erg gastvrij. Waar zal het Vaticaan naartoe VLUCHTEN? Smeken of het in Saoedi-Arabië wordt toegelaten? Maar vooral; wat gaat er gebeuren met de rest van het overgebleven Europese volk? En de christelijke cultuur; vindt die ook nog ergens een plek na te zijn vervangen, gedecimeerd en uitgeroeid!?

Maar deze vragen lijken Franciscus niet te deren. De herder geeft niet om zijn kudde!

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Sophie Durand

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Paus Franciscus, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op In alle vrolijkheid heeft de Paus maling aan de Italiaanse stem

  • paulzwueste zegt:

   We moeten nooit vergeten dat Het Vaticaan en het Rooms Katholiek-geloof letterlijk heilig zijn in Italië.
   Die Paus mag nog steeds zeggen en schrijven wat hij wil.

   Like

   • Asgard zegt:

    Paul,..ik ben Christen maar ik heb niets maar dan ook totaal helemalllllll niets met de Paus en helemaal niets met Rome, ik heb ook niets te maken van wat daar allemaal gezegd word, ik heb geel leider nodig, ik ben mn eigen leider en Jezus is mijn weg, geen Rome, kerk, vaticaan hecht ik waarde aan, gewoon optyfen met die teringzooi! De paus mag zeggen wat ie wel,..mooi zo,..ik ook!

    Like

   • fleckie' zegt:

    MEN. schijnt te vergeten dat het vaticaan een…MACHTSFACTOR. is, ( met tentakels over de hele ‘wereld’!)’

    Like

 1. Thom zegt:

  Deze Paus is een complete Linkse Nar. De vorige afgetreden Duitse Paus was andere koek.
  Hoeveel immigranten heeft Vaticaanstad opgenomen? Pissen en kakken ze daar op het plein voor zijn paleis. Verkrachten ze de pauselijke nonnen daar? Nee in Vaticaanstad komen ze niet want dan treedt de Zwitserse Garde op.

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Er heerst crisis in de rooms-katholieke kerk. De leden van de katholieke kerk pikken deze paus niet meer om alles wat in het artikel is omschreven en volgens de bijbel of katholieke leer niet mag.

  Inmiddels is wel duidelijk dat deze paus geen christen is en dat de RK kerk van binnenuit geïnfiltreerd is door iemand die is aangesteld door de Rothschild bank want dat is de huisbankier van het Vaticaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Petra,…Als Jezus dit mocht omschrijven dan zou ie het adderengebroed noemen, een instituut die compeel vergiftigd is door valse leringen, leugens en door Jezuiten als soldaten van zijnde de paus,..noem het maar een nucliare cocktail wat daat in Rome zit, belastingparadijzen als de Seychellen en de Kaaimaneilanden klinken hen niet vreemd in de oren, de 1000 man die er wonen moeten immers onderhouden worden,..en Rome heeft de sleutel tot alles wat in hun vermogen ligt,…ooit gezien het vaticaan van boven?
   Ik loop ook wel eens te nuilen over zwarte afrikanen zus en zo,..ook dit zijn mensen en moeten ook zeker kunnen leven zoals wij in het westen leven, maar om allemaal naar Europa te halen is niet de oplossing, zij zullen het Afrikaans land zelf moeten opbouwen tot een maatschappij wat wij kennen in het westen van de jaren 60/70/80,..daarna beschouw is ik het westen als verloren, zeker zoals het nu is.

   Vaticaan van boven,..als sleutelgat!

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Asgard, dat denk ik ook dat Jezus de RK kerk als adderengebroed ziet. De RK kerkleer is ten eerste al verre van wat de bijbel voorschrijft. Welke halve zool heeft ooit het celibaat bedacht want dat is niet op de bijbel gebaseerd, en dat macht en geld voor de RK Kerk heel belangrijk is weten we door alle schandalen rondom geld en geld verdienen in deze kerk. Verder het kindermisbruik, de pedofilie en de seksfeesten in het Vaticaan zijn ook het gevolg van adderengebroed. Ik kijk met enige regelmaat op het Katholiek forum in België en dan kom ik soms dingen tegen waar ik niet bij kan. Daar las ik ook in de reacties dat de RK kerk in een crisis zit. Volgens één iemand de ergste crisis ooit. Logisch met zo’n paus.

    Ik zie de rooms katholieken op zich niet als adderengebroed maar het instituut, de hooggeplaatsten in het Vaticaan, de paus en de kerkleer wel. Schijnbaar zien de RK kerkgangers nu ook wat de paus en de woordvoerders van het Vaticaan allemaal voor onzin, wat niet des bijbels is, doen en uitspreken.

    Like

 3. Mary zegt:

  Dat hij de functie van paus heeft wil niet zeggen dat hij iets met het Christelijke geloof heeft of zijn volgers, hij is een politieke figuur en een heel duistere ook en werkt echt niet voor het welzijn van het volk integendeel!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk.V zegt:

  Kerkhistorisch valt op dat de Rooms Katholieke kerk, als het gaat om het bekeren van niet -christelijke volkeren er een zeer aparte tactiek op na houdt.
  Missionarissen proberen wel christelijke opvattingen over te brengen aan de ‘ heidenen”, maar daaraan gaat iets anders vooraf : men stelt zich voordien op de hoogte van de opvattingen en religieuze tradities van de kandidaat katholieken en men probeert daaruit elementen te halen die enigszins vergelijkbaar zijn met het katholicisme. Deze elementen houdt men voor aan de bekeerlingen en men geeft daaraan een uitleg die er voor moet zorgen dat men het katholicisme als een nieuwe leidraad in het leven aanvaardt.

  Het is duidelijk dat deze linkse paus het er om te doen is om de moslims op de een of andere manier zodanig te bewerken met zogenaamde toewijding en goedwillendheid dat zij zich sympathiek tegenover de R kerk gaan opstellen. Precies zoals allerlei bevolkingsgroepen met behoud van bepaalde lokale opvattingen en gewoonten gewoon onderdeel gingen uitmaken van de Roomse ”moederkerk” Er is werkelijk niets nieuws onder de zon.

  In zijn streven naar verbroedering past dit waarhoofd in soepjurk een oud Jezuïtisch adagium: HET DOEL HEILIGT DE MIDDELEN en daarbij is letterlijk elke truc geoorloofd. Je afkeren van medechristenen in nood, verloochening van je geestelijke broeders en zusters, verdraaiing van de waarheid. ALLES mag. Deze man verkijkt zich totaal.Hij staat tegenover moordenaars die de islam hoe dan ook willen doen zegevieren.
  De islam zal deze man verslinden.

  Zijn functie zal worden uitgehold en de kerk die hij zegt te leiden zal massa’s mensen verliezen.Zoals het behoort.
  Wat ik mij langzamerhand begin af te vragen is welke duistere krachten in het Vaticaan deze man in het zadel hebben geholpen en of zij daarbij geldelijk werden gesteund….

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Deze Paus komt uit ’t “blanke” deel van Z-Amerika. In al die andere landen daar met veel afstammelingen van indianen en negers houden ze dikwijls Voodoo en andere inheemse praktijken naast hun R.K.-geloof in stand.
   Of de Kerk dat goedkeurt weet ik niet. Wel dat die mensen daar heel erg bijgelovig zijn.

   Like

 5. Asgard zegt:

  Henk,..de paus is de wereldleider van de NWO, daarin zullen all geloven gebundeld moeten worden tot maar 1 geloof wil een nieuwe wereldorde kunnen functioneren, deze paus of instituut is daarmede wegvoorbereider van,..Jezus zegt terecht, zal er bij mijn wederkomst (terugkeer) nog geloof te vinden zijn op aarde.

  Audience hall van de paus

  https://lovetruthsite.files.wordpress.com/2017/11/image29.jp

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Dat zijn geen dobbernegers ze worden zorgvuldig uitgekozen uit een groep die al jaren in Italie wonen en de taal vloeiend spreken . omwille van de Pauselijke veiligheid Ze moeten zich verkleden in asielers , die liefde en begrip zoeken , dan pas worden ze op die kerkvader losgelaten . Een horde fotograven wordt uitgenodigd om kiekjes te nemen Om propaganda te maken voor zijne heiligheid om iedereen te (proberen ) overtuigen hoe goed het opperhoofd van de kerk wel is

  Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  christenen zijn qua religie voorbestemd om slachtoffer te zijn. Zij kunnen dat zelf niet veranderen zonder te zondigen.

  Like

 8. Wolf zegt:

  Roomse rooien ……..Roomsen zijn linksrood geboren. Het zit in hun DNA. Dat valt er niet uit te slaan. De Bilderbergsche SOROS paus is daar een klinkklaar voorbeeld van. Toch heeft het Italiaansche Volk ANTI links gestemd. Wen er maar aan verrekte linkse roomsen!

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Weten jullie wat ik pasgeleden op 23 maart 2018 in het Brabants Dagblad zag staan: dat paus Franciscus eigenlijk inderdaad niet deugt als paus maar dat hij WEL een uitmuntende kok is! Want hij maakt namelijk het liefste calamari (gestoofde inktvis), Argentijnse biefstuk en hazelnoot-taart waar de paus graag de armen op trakteert daar hij (terecht) tegen voedselverspilling is! Franciscus vindt zelfs broodkruimels nog heilig maar als het op kritiek terecht komt wat de gehate islam betreft dan is hij inderdaad een harde noot om te kraken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s