Links terrorisme: Duitse binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor aanslagen op staatsinstellingen

Screenshot_16

Gewelddadige protesten tijdens de G-20-top in Hamburg.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor aanslagen door linkse extremisten op staatsinstellingen. De instantie heeft het over een “opgefokte stemming” in de linkse scene.

epoch times

Binnen de linkse scene zou “een opgefokte stemming” heersen, schrijft “Focus” – en verwijst daarbij naar een intern document van de binnenlandse veiligheidsdienst, dat in het bezit is van de krant. Blijkbaar wil de linkse beweging zich wreken voor de arrestaties na de G-20-top in Hamburg.

Volgens het bericht zouden de linkse radicalen zichzelf zien als “slachtoffer van repressieve maatregelen door de staat”. Vooral sinds de G-20-top – na de onlusten in Hamburg vonden er razzia´s, arrestaties en veroordelingen tegen gewelddadige linkse activisten plaats.

Aanslagen op politie- en justitiegebouwen

Met Oud & Nieuw kwam het toen tot links-extremistische aanslagen op politie- en justitiegebouwen in de deelstaten Baden-Württemberg en Sachsen. Destijds vielen ongeveer 30 vermomde personen het gebouw van de binnenlandse veiligheidsdienst Baden-Württemberg met verf aan en spoten de leuze “Linkse politiek verdedigen” op de façade.

Een politiebureau in Tübingen, het kantongerecht Nürtingen, een kantoor van de SPD en het gerechtshof in Stuttgart waren het doelwit van andere aanslagen. In Leipzig werd een politiebureau behalve met verf ook met stenen bekogeld.

Volgens “Focus” kondigden de aanvallers in een brief “een harde strijd tegen het zwaarbewapende smerissen- en veiligheidsapparaat” aan. Daarom houdt de binnenlandse veiligheidsdienst nu rekening met “meer acties tegen staatsinstellingen door linkse extremisten”.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Duitsland, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Links terrorisme: Duitse binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor aanslagen op staatsinstellingen

 1. Mary zegt:

  Snoeihard aanpakken dit tuig zodat ze het zich de rest van hun leven kunnen herinneren, de enige manier om ze een halt toe te roepen want grenzen kennen deze agressieve aso jankers niet. Ja dit jankende soort voelt zich altijd wel ergens slachtoffer van vooral vanwege het feit dat ze het zelf in het leven moeten doen daar hebben ze geen trek in en als ze hun gespreide bedje niet door de hard werkende en belastingbetalende mens aan zien komen waaien worden ze agressief, ze hebben zoveel overeenkomsten en passen zo goed bij de allochtonen uitvreters!!!.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jo zegt:

  Ja dat krijg je van het pappen en nathouden, maar een EU-OORLOG zit eraan te komen hoor

  Like

 3. Lars030 zegt:

  🔲 O.a. Churchill voorspelde al: “The fascists of the future will call themselves anti-fascists”.

  🔲 Wordt dat werkschuwe extreemlinkse Antifa kraak- en reltuig betaald? Zo ja, door wie? ‘Onze’ overheden (lokaal, landelijk, Europees?), engnekken als Soros?

  🔲 Het geweld komt keer op keer van extreemlinkse zijde, maar weet iemand of in Nederland ooit zo’n extremist daadwerkelijk passend is gestraft? (Volkert -useful idiot- niet meegerekend)

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   HoHo, die Volkert vd Graaf is bepaald niet passend gestraft.
   Met medewerking van justitie is hij weer even in de pibliciteit geweest en zijn er wat foto’s gemaakt zodat iedereen denkt te weten hoe hij er nu uitziet. Dat smoelwerk is na de fotosessies natuurlijk allang veranderd.
   Wat dat linkse tuig betreft: de politie mag er gerust gericht op schieten. Wel graag met dum dum kogels.

   Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Aanslagen op staatsinstellingen kan ik niet zo mee zitten, zolang er maar geen onschuldige burgers bij omkomen. Onschuldige staatsambtenaren bestaan niet. Die moet je zien als beroepsmilitairen. Het sneuvelen hoort erbij. En dan ook nog voor de goede zaak, met lintjes achteraf en tromgeroffel. Met erewachten en erehagen. Geweldig, je moet het maar kunnen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Links als de islam willen beide de westerse samenleving ondermijnen.
  Waar eerst de politiek nog baat dacht te hebben van links verzet tegen anti islam geluiden krijgen ze nu keihard de bal terug in het gezicht.
  De politie en leger worden in paraatheid gebracht om…. de machthebbers te beschermen.
  De burgers mogen het zelf uitzoeken, daar geldt de wet van de sterkste op straat.
  Haal maar voor drie weken water en eten in huis zei Merkel.
  We schrijven het jaar 2018 waarin de afzonderlijke landen van de EU uiteenvallen en burgeroorlog op de loer ligt. Het is raadzaam zich te bewapenen nu het nog kan.
  Goed gedaan mevrouw Merkel.
  Duitsland afgebroken in amper 5 jaar. Chapeau!

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Lekkere club die linkse zooi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s