Omvolking . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Europa, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

10 reacties op Omvolking . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Zelfs een zwakbegaafde kan nog zien dat Afrika niet in Europa past.
  Maar de ‘elite’ vindt dat het makkelijk kan en eist dat WIJ al die negers aan het vreten en de rest houden.
  Dat is in de ogen van de ‘elite’ ook geen enkel probleem.

  Liked by 1 persoon

  • Eigen volk eerst zegt:

   Ik denk dat de elite niet meer zelf nadenkt maar zich laat sturen door lui in Brussel die met een verborgen agenda werken. Ik ben er nog steeds niet achter welke agenda dat is… Elk kind kan zien dat dit niet werkt. En het levert de elite zeker geen geld op want werken willen de immigranten niet. Er is ze het paradijs beloofd en in het paradijs komt alles je zonder werken toe. En dat is nu gaande. Al ons geld naar de immigranten en onze ouderen en zieken hebben het zwaar en leven in armoede. Er is zelfs al een extra belasting bedacht die wij betalen. Niemand weet waar deze belasting voor dient. Iedereen krijgt zomaar een voorlopige aanslag. Zélfs gepensioneerden met alleen een AOW….. Dan denk ik dat het geld van deze belasting voor de immigranten is.

   Like

   • Hansan zegt:

    Hai,
    Het is niet helemaal een verborgen agenda. Lees maar wat de Belgische wetenschapper en onderwijsman Wim van Rooy, en ook anderen, wetenschappelijk onderzocht heeft: de EU en zijn voorgangers hebben sinds 1975(!) overeenkomsten afgesloten met Arabisch-islamitische landen. De gevolgen van wat daarin afgesproken is wordt op dit moment in deze jaren steeds duidelijker: massale immigratie van moslims en Afrikanen met hun cultuur. Alles van de Europese cultuur wordt hieraan ondergeschikt gemaakt. Deze overeenkomsten zijn officieel goedgekeurd door het Europees Parlement.

    Like

   • Merel zegt:

    Lees de resolutie van straatsburg en het Coudenhove Kalergie plan.
    Ze hebben ons in 1975 verkocht voor benzine.

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Plaats op strategische plekken op de Afrikaanse kustlijn ontziltingssystemen om schoon drinkwater uit zeewater te produceren, met dikke pijpleidingen naar de binnenlanden, give a man a drink of water and he shall thirst again, give a man running water that will last him for a lifetime and he will never be thirsty again. or board a plane to the EU. problem solved, and a lot cheaper.

  Like

 3. Hansan zegt:

  Nee, nee, geen probleem. Alle Afrikanen hier naar toe laten komen. Dan knijpen wij autochtonen, behalve die van de EU-instellingen – die zetten we gevangen hierzo – ertussen uit naar Afrika. Wat een zee van ruimte….compleet met alle grondstoffen in de Afrikaanse aarde…en dan ook gaan samenwerken met Israel en Rusland. We gaan dit continent helemaal ontwikkelen zoals we dat in Europa ook gedaan hebben, compleet met een goed geoutilleerd leger aan de Middellandse Zeegrens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s