CIDI waarschuwt voor meer antisemitisme door DENK

Screenshot_35

(Door: Fleur Verbeek)

Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) waarschuwt voor meer antisemitische uitlatingen in de politiek door de opkomst van partijen zoals DENK en NIDA. Het CIDI registreerde dit jaar in totaal 113 antisemitische incidenten, een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar (109).

Dat staat in de CIDI Monitor Antisemitische Incidenten in Nederland 2017. Onder de incidenten vielen 28 bekladdingen en vernielingen, waaronder het ingooien van ruiten van het Joodse restaurant HaCarmel en van de Joodse instelling Chabad Central te Amsterdam. Er werden vier geweldsincidenten geregistreerd, waaronder ernstige mishandelingen van een Joods Syrische vluchteling en twee Joodse toeristen uit Israël.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Incidenten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op CIDI waarschuwt voor meer antisemitisme door DENK

 1. waren de daders moslims? Of mag dat feit niet bekend worden?

  Liked by 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  We laten dit soort partijen zèlf toe.
  Geven ze vervolgens alle democratische rechten, en vinden het vervolgens heel normaal dat deze bende politieke uitwerpselen de democratische beginselen, vastgelegd in de “Rechten van de Mens”, niet onderschrijft en met de voeten treedt.
  Vraag: Waarom veroordeeld die Ollengren het onvervalst “NEPNIEUWS” van het islamitisch DENK-tuig niet…?
  Antwoord: Omdat Ollengren deel uitmaakt van ’n bende a-democratische politieke landverraders
  bijgenaamd: “de regering”…!

  Liked by 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Wie heeft ooit één islamiet openlijk én gemeend horen oproepen te stoppen met geweld?
  Wie heeft ooit één islamiet openlijk én gemeend horen oproepen te stoppen met kinderen uit te huwelijken?
  Ik kan nog tientallen vragen stellen maar ik heb nooit of te nimmer één islamiet gehoord die geweld, perversiteit verwerpt en vrouwen respecteert als gelijkwaardige.
  Conclusie: die smeerlapperij dadelijk totaal verbieden en verbannen op het grondgebied en elke aanhanger het land uit flikkeren richting grote zandbak Afrika en stoppen met daar nog maar één eurocent aan te verknoeien.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Het is heel eenvoudig, de islam is strijdig met onze grondwet en dient uit ons land verwijdert te worden.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  DENK eraan ……wij zijn TURKEN……Erdogan is onze president …..wij zullen Nederland vergiftigen

  Like

 6. Thomasson zegt:

  CIDI kan voor 100% meer anti Joodse activiteiten van de kant van DENK en NIDA verwachten. Dat staat vast als een Amen in de kerk. DENK is de handlanger van Erdogan in NL en Erdogan ziet zichzelf als de Kapo Dei Kapi of de Kalief van alle beesten van Allah. NIDA is de politieke tak in NL van ISIS en Al Qaida. Dus niet enkel de Joden kunnen van de kant van DENK en NIDA rottigheden verwachten, maar ook de autochtone Nederlanders.
  Dat de beesten van Allah de kans grijpen hun macht ook in de politiek te vertonen is begrijpelijk. Niemand legt ze een strobreed in de weg. De vraag is: Waarom tolereert de Nederlandse overheid en NL inlichtingendiensten deze buitenlandse inmenging in de Nederlandse politiek? Deze twee partijen zijn voor de veiligheid van Nederland veel gevaarlijker dan de NSB ooit was. DENK vertegenwoordigen direct de interesse van een Turkse dictator en geeft hem toegang tot de politiek van een vreemd land. NIDA heeft dezelfde politieke taak als Sinn Fein had bij de terreurorganisatie IRA. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s