Mes-aanvallen door Afghanen: Kurz eist keihard optreden door de wet tegen daders

Screenshot_36

Sebastian Kurz en Angela Merkel.

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Zware mes-aanvallen door een Afghaan in Wenen – en in tegenstelling tot zijn Duitse collega Merkel reageert de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz onmiddellijk en belooft alles in het werk te stellen, opdat zulke gevallen niet meer voorkomen.

philosophia perennis

Ook Oostenrijk wordt nu steeds vaker door mes-aanvallen door mannen met een islamitische migratieachtergrond geteisterd. Drie dagen geleden viel een Afghaan in de Praterstraße direct een heel gezin aan. Volledig onverwacht zou de dader op het echtpaar (56, 57) en de 17-jarige dochter hebben ingestoken. Die raakten alle drie zwaargewond en verkeerden tijdelijk in levensgevaar. Korte tijd later zou de vluchtende dader daarna in de buurt nog een andere man hebben neergestoken.

Het interessante aan de zaak: in tegenstelling tot Merkel, die aanvallen op de autochtone bevolking door diegenen “die hier nog niet zo lang zijn” hardnekkig negeert en van haar gelijkgeschakelde media hetzelfde verwacht, reageerde de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz heel snel. Hij liet weten:

“Ik wens de slachtoffers van de aanvallen gisteren een spoedig herstel. Zulke voorvallen zijn onverdraaglijk en mogen absoluut niet getolereerd worden – tegen de gearresteerde dader uit Afghanistan dient door de wet keihard opgetreden te worden! Veiligheid in Oostenrijk heeft absolute voorrang. De eerste stap was de beslissing tot de enorme uitbreiding van formatieplaatsen bij de politie. En we zullen ons vastberaden blijven inzetten voor een systeemwisseling in de Europese migratiepolitiek.”

Bron:
https://philosophia-perennis.at
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Mes-aanvallen door Afghanen: Kurz eist keihard optreden door de wet tegen daders

 1. Yvonne zegt:

  Mooi gesproken Kurz, daar kan die trol naast je nog iets van leren
  Gewoon op straat lopen is ook al niet meer mogelijk, dat kan Merkel niets schelen ,ze heeft toch de pest aan haar eigen volk

  Like

 2. MK zegt:

  Veel belovend, maar eerst zien en dan echt geloven.

  Like

 3. Peter zegt:

  Hulde voor Bundeskanzler Sebastian Kurz !!
  Dit ook aan de Oostenrijkse Ambassade gemaild.

  Liked by 1 persoon

 4. Qvic zegt:

  Hieruit blijkt wel weer dat de wil van de politiek in de landen Duitsland en Nederland er domweg niet is om de de veiligheid van haar bewoners te willen beschermen tegen de islamplaag. Met daarmee hun plicht verzaken als volksvertegenwoordigers.

  Liked by 1 persoon

 5. paulzwueste zegt:

  Kijk, geen gezeik, elke moslim wordt ’n lijk!!!!
  Zo zie je maar dat ministerpresidenten met een u in hun naam ook best heel goed kunnen zijn.

  Ga zo door Kurz!

  Liked by 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Jan Terlouw: ‘Mijn droom is dat de jeugd in opstand komt
  Dat droom ik ook,maar mijn droomwens is anders dan die van Jan.
  Ik droom dat de jeugd in opstand komt tegen de binnenkruipende islam en op tijd het gevaar van deze godsdienst inzien.

  Liked by 1 persoon

 7. ildiko zegt:

  ik wou dat ook onze Rutte hetzelfde ruggengraat had, maar hij is en blijft een slangenkoop zoals Merkel, Timmermans. Juncker enz. Met zulke mensen hebben we geen vijanden meer nodig !

  Liked by 2 people

 8. Flo zegt:

  Brussel ,daar zitten de landsverraders ,ze zouden beter opkomen voor de mensen die deze lapszwanzen in het zadel hebben geholpen,

  Like

 9. Thomasson zegt:

  De belofte om kei en keihard te straffen….Zo OEREND HARD!, klinkt heel mooi. Helaas de straf eindigt altijd in een korte gevangenisstraf waar iedere ‘beest van Allah in detentie’ het best naar zijn zin heeft. Hij mag van een lekkere halal maaltijd genieten, sport, begeleiding en TV in de cel. De geïmporteerde beesten kunnen gezellig bijkomen en de volgende Jihad-actie voorbereiden.
  Een echte straf zal werkelijk beginnen als de hele zwerm moslims zou niet naar een gewone gevangenis worden gestuurd,, maar naar internering in MAUTHAUSEN. Ze zouden daar precies van dezelfde faciliteiten genieten als de oude gevangenen. Voor sport zouden ze de zware stenen over de helling mogen slepen.
  Het is niet duidelijk waarom worden in heel west en noord Europa de zgn. “vluchtelingen” of “asielzoekers” uit Arabische en moslimlanden niet in interneringskampen gevangen gehouden? Waarom is dat zo noodzakelijk ze in “Center Parc-achtige” AZC’s te huisvesten?. Zolang zij niet achter dubbele elektrische heggen zitten waar gevaarlijke honden er tussen rennen en niet bewaakt worden door wachttorens en zware mitrailleurs, is de autochtone bevolking in gevaar.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Waarom zijn aardbevingen op de verkeerde plek……….zijn gasontploffingen ook niet daar waar ik het zou willen……….zijn er nog 800 en 1000 lb´s uit de WWII onder het Brussels naziekwartier niet opgemerkt en waarom gaan die dan niet spontaan af………?
  Ik heb nog zoveel wensen voor de kerstman en sinterklaas……….maar ja……..die zijn pas geweest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s