Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Brittannië, moslimdaders ongemoeid gelaten want “racisme”

Screenshot_45

Misbruik al 40 jaar aan de gang, slachtoffers soms slechts 11 jaar oud, politie en hulpverlening deden niets

Na het grote seksueel misbruikschandaal in het Britse Rotherham, waar zeker 1500 kinderen slachtoffer werden van voornamelijk islamitische bendes, is nu weer een enorm misbruikschandaal aan het licht gekomen. Ditmaal gaat het om het Britse Telford, waar ongeveer 1000 jonge vrouwen, soms niet ouder dan 11, de afgelopen 40 jaar slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik zonder dat hulpverleners ingrepen en zonder dat de politie wat deed. Behalve (groeps)verkrachting, seksueel misbruik, marteling, mishandeling, mensenhandel en gedwongen prostitutie zijn er tenminste drie moorden gepleegd die verband houden met dit misbruikschandaal. Dit meldt de Daily Mirror.

Post online

Uit het onderzoek van Daily Mirror blijkt dat het misbruik al gaande is sinds 1980. Maar net als in Rotherham faalden de autoriteiten op alle fronten, waardoor de meeste slachtoffers niet konden worden beschermd.

Allochtone moslimmannen

In Telford zijn de daders voornamelijk allochtone moslimmannen die in bendes werken, net als het geval was in Rotherham. En ook in Telford blijkt dat de islamitische achtergrond van de verdachten een belangrijke reden is geweest voor autoriteiten om niets of te weinig te doen uit angst van ‘racisme’ te worden beschuldigd.

Een van de slachtoffers laat aan de Daily Mirror weten dat de politie actief heeft geprobeerd haar te beletten om de namen van haar verkrachters te achterhalen, uit vrees dat ze naar de pers zou stappen.

Uit documenten die in het bezit zijn van Daily Mirror blijkt dat autoriteiten op de hoogte waren van wat er met sommige slachtoffers gebeurde, maar niets ondernamen. Ook bewijzen de documenten dat de autoriteiten hebben getracht het onderzoek van Daily Mirror tegen te werken.

Gruwelijke verhalen

De verhalen die de slachtoffers aan Daily Mirror vertellen, zijn gruwelijk: de meisjes werden verhuurd als hoer, werden zwanger, moesten abortussen ondergaan, werden avond aan avond verkracht door diverse mannen, werden slachtoffer van groepsverkrachtingen en werden stelselmatig bedreigd, mishandeld en geïntimideerd. Sommige slachtoffers werden bewust verslaafd gemaakt aan harddrugs. Van één slachtoffer is bekend dat ze op haar 12e al verslaafd was aan crack en op haar 14e verslaafd raakte aan de heroïne. Ze stierf op 20-jarige leeftijd aan een overdosis.

De politie gaat uit van zeker 200 daders, maar slechts negen verdachten zijn ooit opgepakt.

Het aantal slachtoffers (rond de 1000) is slechts een schatting. Het werkelijke aantal is waarschijnlijk veel hoger, maar veel slachtoffers blijven onbekend, omdat ze uit schaamte of angst niets durven zeggen. Ook is er weinig zicht op jongens die slachtoffer zijn geworden of slachtoffers binnen de islamitische gemeenschap.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

65 reacties op Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Brittannië, moslimdaders ongemoeid gelaten want “racisme”

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  En het AD zag dat het goed was want het waren geen moslims.

  Like

 2. King Arthur zegt:

  Deze stad zal wel een labour bestuur hebben, van politiek correcte smerige tering nsb-ers.

  Liked by 1 persoon

 3. Steven zegt:

  …En de slachtoffers waren vast allemaal…..B L A N K!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik kan maar niet begrijpen dat moslimbendes in Groot Brittannië nu al 40 jaar lang blijkbaar ongestoord hun smerige seksuele praktijken kunnen uitvoeren, en dat de overheid niet kan en/of wil ingrijpen omdat ze anders voor racisten worden uitgemaakt…

  NOU, DAN WÓRDEN ZE MAAR VOOR RACISTEN UITGEMAAKT! WAT ZOU DAT?

  Dit smerige gedrag kan en mag toch nooit getolereerd worden in een westers land? Hoeveel slachtoffers zijn er nu al geteld, en wat doet men met de daders? Worden ze bestraft? Worden ze als ongewenste personen het land uitgezet en wordt hen het Britse paspoort afgenomen?
  Ik denk het niet.
  Ik neem aan dat 40 jaar geleden er nog geen sprake was van sharia-wetten en dat de Britse regering, mits ze krachtig was opgetreden tegen deze misstanden, de macht nog in eigen handen had gehad. Nu hebben ze hun macht verloren aan die vreselijke islam, die nog veel meer slachtoffers zal maken, want ik vrees dat er nog wel meer vuile zaken aan het licht zullen komen.

  Wat in vredesnaam heeft de mensheid zó bevuild als de islam? En dat noemt zich een religie?
  Wat is het voor een god waar moslims voor kruipen, en die blijkbaar de grootste smeerlapperij goedkeurt?

  Liked by 4 people

  • Jean zegt:

   Cathja, islam is zwijnerij en zwijnerij is smeerlapperij en smeerlapperij moet opgeruimd worden zo niet verstikt die zwijnerij de samenleving.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Dergelijke mohammedanen zijn perverse, gore, wrede psychopaten.
  Ze dienen levend gevild te worden, waarna hun darmen uit hun nog dampende lichamen moeten worden getrokken.

  Ik zou er geen traan om laten.

  Liked by 1 persoon

  • daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   11 maart 2018 om 21:25
   ———————————————————————————————————————-
   Misschien kunnen ze als donor functioneren.

   Het blijkt dat donoren niet dood zijn als hun organen geoogst worden.

   Citaat uit boek: Wat je over orgaandonatie zou moeten weten van Ger Lodewick.
   Met voorwoord van Pim Van Lommel, cardioloog.
   ISBN: 9789079872763

   De hersendood=dood formule is rond 1968 door medisch specialisten, tijdens een congres in de USA, bedacht om orgaandonatie mogelijk te maken. Voor die tijd bestond hij niet en als we zouden stoppen met transplanteren dan zou hij onmiddellijk weer uit beeld verdwijnen.

   Er zijn veel gevallen bekend van mensen die hersendood verklaard werden en weer bijkwamen.

   (Waarom krijgt een donor spierverslappende middelen toegediend?
   Doden kunnen toch niet bewegen en kunnen toch niks voelen?)

   Hersendood verklaarde mensen kunnen nog horen en voelen.
   Hersendood verklaarde patienten reageren op medicijnen en op vaccinaties.
   Hersendood verklaarde mannen kunnen erecties krijgen.
   Wanneer de operatie om de organen eruit te halen begint, stijgen hartslag en bloeddruk significant.
   Hersendood verklaarde patienten reageren op vaccinaties.
   In ongeveer 75%van de gevallen maakt de hersendood verklaarde patient bij de start van de operatie afwerende gebaren en kom zelfs een stukje overeind (lazarusreflex) Deze gebaren zijn bij een stoffelijk overschot onmogelijk door dat alle leven verdwenen is. Zelfs een zogenaamd reflex vereist een intact ruggenmerg en een intact ruggenmerg is allen aanwezig bij levende personen, etc, etc
   (spinale reflexen zijn tekens va leven die erop kunnen duiden dat iemand zijn uiterste best doet om iets duidelijk te maken. Dat wordt hem nu onmogelijk gemaakt door de zogenaamde relaxantia, die zijn spieren volledig verlammen.)

   Een reactie van een lezer blz 164:
   Jiske Kastelijn:”…..lekker asociaal om je medemens te laten vallen…. is er geen andere oplossing?’
   Ger Lodewick: ‘Ben je wel lekker sociaal als je je hebt laten registreren en verder niets? Dat is slechts een administratieve actie………….

   Andere reactie blz163:
   Michael van der voort:’Er zijn wachtlijsten van mensen die dringend een bepaald orgaan nodig hebben. Het is toch mensonterend om die mensen te laten stikken?
   Ger Lodewick: ‘Allereerst zijn er op allerlei gebieden wachtlijsten, zo ook op dit gebied. De lijsten zijn ontstaan omdat er op dit moment geen ge-eigende maatregelen mogelijk zijn. Dat heeft niets met mensonterend te maken, maar met de grenzen van onze huidige mogelijkheden, etc, etc.

   Het is een zeer interessant boek waarin artsen, verpleegkundigen en doodverklaarde mensen aan het woord komen.

   Blz 153 :Er is haast niets zo veel kwaad veroorzaakt als het ‘goede’: het opzettelijk goede, het betweterige goede, het verwaand goede,het goede dat voor de drommel de naaste opgedrongen moet worden.
   Blz 111: Een gebrek aan zelfliefde.
   Als iemand bij je komt en vraagt om de helft van je geld af te staan, verklaren we hem voor gek. Als iemand vraagt om jouw hele sterven aan hem af te staan, is dat geen probleem………..Lutz Greinert

   Uit niets blijkt dat een hersenletsel per definitie dodelijk is.Evenmin dat het niet behandelbaar is.Het wordt pas dodelijk als niet op tijd met de juiste behandeling wordt gestart.
   Als een punt duidelijk is geworden, is dat wel dat een orgaandonor leeft als hij op de operatietafel terecht komt. De donor wordt pas gedood door de handelingen op de operatietafel waarmee zijn organen worden uitgenomen.
   De bewering dat we met een dode te maken hebben is een aperte leugen, 97%van het lichaam leeft nog.

   Hersendood is een juridisch bedenksel dat niets te maken heeft met de vraag of iemand echt dood is. Het begrip hersendood dat ons wordt opgedrongen, is gedefinieerd vanuit een tunnelvisie. Wat niet in het beoogde plaatje past, wordt stelselmatig buiten beeld gehouden. We zijn en worden stevig om de tuin geleid, bewust en zonder mededogen, richting potentiele orgaandonoren.

   Ik raad iedereen aan zich goed te informeren voordat je je als donor opgeeft.

   Liked by 1 persoon

 6. louis-portugal zegt:

  Lekker land dat Engeland.
  Ik denk dat Churchiull zich in zijn graf aan het oovreten is.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Wat een vuige lafbekken daar in Engeland….

  Like

 8. Jade zegt:

  “Aziatische daders” volgens de Telegraaf…
  Nooit eens de waarheid.

  Liked by 2 people

 9. theresageissler zegt:

  Het gekke is, dat ik de Britten, die je in Benidorm tegenkwam, juist heb leren kennen als verrukkelijke voorbeelden van politieke INcorrectie:
  Met z’n allen in de één of andere Karaoke-bar jezelf beschéuren om een video van Jef Dunham en “Achmed the dead terrorist” of helemaal in een déuk liggen om de conference van komiek Danny Dean met “Paki’s- dít en Paki’s dát.” (Daar kwam ik dus één keer droog tussendoor met een : “Mr. Dean….: Paki behind you!” – kreeg ik prompt een drankje aangeboden!)
  Zou dat nu iets zijn van: “We hebben vakantie, we zijn in het buitenland dus nu mág het….éven”?
  Je moet het meegemaakt hebben, maar frappant vind ik het wèl.

  Liked by 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Klopt, woonde er en had een restaurant en bar daar.
   Geen gezeik-klanten, zeer politiek incorrect en altijd in voor een feestje.

   Like

   • theresageissler zegt:

    Ja, hè? Ik ben die Britten daar juist echt gaan waarderen!
    Maar terug in GB vervallen ze kennelijk weer helemaal in het policor-stramien.

    Like

 10. Bastiaan2000 zegt:

  Overal kijkt links weg, ik heb dat al eerder gemeld hier. Zolang ze zelf maar geen slachtoffer zijn.
  Bij ons waren de verkrachters leiders (m/v) of oudere groepsgenoten (j/m). En wilde je aangifte doen werd je of bedreigd of uit gelachen door de politie in Zwolle.
  Kinderen die zelfmoord hebben gepleegd of in de psychiatrie terrecht zijn gekomen later, of anders ellendig moeten leven en links kijkt er naar vindt het goed

  Like

 11. Carthago zegt:

  Die Engelse “auroriteiten”zijn minstens zo goor en crimineel als die kalifaatratten.Westmonsters genoeg in britain.Door dat land moet een hele grote schoonmaak,zoals bij het ruimen van isis.

  Like

 12. Patrick zegt:

  Wat een ouders. Zeker afgunstig gefrustreerd links. Die ouders verdienden het als ze is a dat ze het waren. Alleen dat je als ouder geen vuurwapen hebt in Engeland in deze tijd is onverantwoord.

  Like

 13. Flo zegt:

  Rechters ,advocaten, universiteiten , veelal links als de pest ,daar gaat alles al mis, veel kinderen tegenwoordig moeten leren, en door leren tot ze wat “bereikt” hebben ,sociaal zijn ze straatarm, en ontgaat ze de werkelijkheid, komt er een aanrandingsgeval voorbij, moet er “gepraat’ worden met de dader, alsof deze rat niet weet dat hij goed fout zat . en zachte heelmeesters maken stinkende wonden ,had de rechter gelijk 2 jaar gevangenis opgelegd ,en daarna deze smeerlap het land uitgegooid ,dan was deze smeerlapperij daar nooit zo vreselijk uit de klauwen gelopen ,
  Alles en iedereen wordt door regeringen voor racist uitgemaakt, terwijl ze dit zelf in de hand werken , alleen zijn ze te stom om te begrijpen waardoor dit komt .

  Liked by 1 persoon

  • daiyu-ninja zegt:

   Flo zegt:
   12 maart 2018 om 04:58
   ———————————————————————————————————————–Goed gezegd,ben het helemaal met je eens.

   Like

 14. edwin vissers zegt:

  Winston Churchill was een vrijmetselaar ,oorlogen zijn allemaal in scene gezet ,iedereen die meedoet is kanonnen voer ,koop een Bijbel

  Liked by 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   WC was niet alleen vrijmetselaar, maar ook nog een dikke nwo-rat die een brandoffer moest brengen voor zijn satanische achterban en daarvoor in 1945 Dresden liet platgooien met honderdduizenden doden!!! FF naar het grote plaatje kijken

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het enige nut dat een bijbel kan hebben is om er een moslim de hersens mee in te slaan.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Cathja zegt:

    @ J.C.Th. Köhler

    Dat zou ik mijn Bijbel niet aan willen doen! Verontreiniging door moslims…? Geen sprake van!

    Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Als de overheid verzaakt gaat het volk ingrijpen. Dat duurt lang, maar het gaat gebeuren.
  Net zoals Turksen hier mogen frauderen, dat is iets wat alle Turken wordt aangerekend. Zie je een Turk, dan weet je dat hij mogelijk de boel belazerd. Onterecht misschien, maar begrijpelijk.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  De open inrichting die Groot-Brittannië heet !! Net als Nederland trouwen waar ook al het import boven de wet staat en alle criminaliteit uithalen waar ze zin in hebben zonder dat de laffe overheid afdoende ingrijpt !!
  Ook de Nederlandse overheid verzaakt al jaren hun plicht !

  Like

 17. Benesha zegt:

  Waar blijft het massale volksprotest?

  Liked by 1 persoon

 18. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat ze in Groot-Brittannië de politietop en de politiek zuiveren van achterlijke linkse elementen !! Dit land is ZIEK dood ziek !

  Liked by 1 persoon

 19. Janszn zegt:

  Wij moeten oorlog starten tegen islam. U weet vast wel hoe.

  Liked by 1 persoon

 20. J. C. Th. Köhler zegt:

  Natuurlijk verdienen de slachtoffers aandacht en zorg en moeten de daders worden opgespoord en vervolgd. Maar topprioriteit moet toch zijn het aan de schandpaal nagelen (aanklagen, veroordelen, ontslaan) van die zogenaamde autoriteiten die hier actief en passief aan hebben meegewerkt.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 21. Henk.V zegt:

  Het is inderdaad onbegrijpelijk, zoals Cathja, terecht opmerkt, dat het aan het licht brengen van massale vormen van misdaden tegen al dan niet jonge vrouwen door moslims niet tot grootschalige reacties in het Verenigd Koninkrijk leidt!
  Er kan geen enkele twijfel over bestaan over het gegeven dat een zich uitbreidende invloed van de islam tot totale ontwrichting van de rechtstaat leidt. Dat is niet alleen in Groot Brittannië zo, maar overal in de westerse wereld.
  Dat komt omdat de veelal omgekochte overheden ( zij moeten wel omgekocht zijn willen ze overduidelijke vormen van misbruik ”over het hoofd zien”, door het ontvangen smeergeld gewoon de andere kant opkijken.
  En ALS de smeerlapperij aan de dag treedt, dan zullen de ”onwetende” overheden en , ngo’s en kranten alles in het werk stellen om hun ”broodheren” uit de wind te houden.

  In alle gevallen van onderzoek naar overduidelijk misdadig gedrag dat niet wordt bestraft geldt voor de goedwillende politiemensen die precies willen weten wie wat op zijn kerfstok heeft, altijd de vuistregel ”Follow the MONEY! ”. Dit werd mij meegedeeld door een bloedverwant die bij de politie had gewerkt.

  Overheden, politieke partijen. media die WEL weten wie er verantwoordelijk waren voor de aangerichte ellende onder vrouwen , maar niettemin toch de misdrijven in de doofpot willen stoppen, zijn dus impliciet even schuldig als de verachtelijke moslim daders zelf.
  Dit tuig, daders en wegkijkende medeplichtigen moeten natuurlijk zwaar worden bestraft.

  Hier wordt duidelijk hoe een door de islam gecorrumpeerd geperverteerd land er mee akkoord is gegaan dat op velerlei terreinen in de rechtspraak het Britse strafrecht allang is vervangen door de sharia!
  En zoals wij weten neemt de islamitische wetgeving de moslims altijd in bescherming als het om conflicten met ”ongelovigen” gaat… ALTIJD!!!.

  De islam mag onder geen beding van invloed zijn op het reilen en zeilen in de westerse samenleving. Voor IEDEREEN behoort er maar een soort wet te bestaan voor de inwoners van een westerse land, een wet die geen rekening wenst te houden met het al dan niet beljden van een religie.. Landwetten zijn neutraal en dat is beslist GEZOND…

  Liked by 3 people

 22. Jean zegt:

  Het wordt/is hoogtijd dat wij het recht in eigen handen gaan nemen t.o. die achterlijke ‘perverse’ gewelddadige barbaarse zwijnerij beter bekend als islam, die smeerlapperij drijft onze westerse seculiere samenleving ‘met respect voor vrouwen en kinderen’ regelrecht de afgrond in.
  Elke dag opnieuw en opnieuw is er ergens in deze wereld enorm geweld en altijd komen we daar die zwijnerij islam tegen, misbruik van vrouwen, misbruik van kinderen, geweld, moorden enz. altijd komende van die zwijnerij.
  Laten we beginnen met al dat politiek gespuis wat die zwijnerij beschermd weg te stemmen en liefst nog weg te jagen uit het land. De reetlikkers en kontendraaiers zijn gekend, nu aanpakken zo niet zijn de gevolgen voor ONZE samenleving fataal.

  Liked by 1 persoon

 23. Hovawart zegt:

  Het is het internationale gedoogbeleid, waar zelfs in de hoogste kringen (Justitie) naastenliefde word verward met kindermisbruik, politieke correctheid en het bewust verzwijgen en oogluikend toestaan van strafbare feiten staan vooral bij het Groenlinksch-Democratische Old Boys Network, (waarin vooral Robert M.’ en Volkertjes vdG. zich thuis voelen), bol van discutabele gedragingen, die als non-issues gelden voor het ministerie van Justitie en Veiligheid in Den Haag, als de bewaker van de rechtsstaat. Toch gaat het juist op de grote departementen vaak ernstig mis. Wat is er aan de hand, en is er meer aan de hand binnen de EU?, is er sprake van een wijdvertakt netwerk dat Brusselse bescherming geniet?, zijn wij het betalende slachtoffer van een goddeloze elite die zich als ‘interne ruis’ in een demonstratieve uitputting van de wettelijke mogelijkheden alles lijkt te kunnen permitteren totdat het als een probleem zo is gegroeid dat het tot politieke risico’s kan leiden, pas bij excessen gaat de ambtelijke top opletten. Maar dan is het al zo laat, dat wegredeneren of wegkijken vaak de veiligste optie schijnt te zijn binnen de politiek. Het zaakje stinkt al onverdraaglijk……….. Open de beerput maar, het is tijd voor een Europese Schoonmaak en Lente.

  Liked by 1 persoon

 24. Eigen volk eerst zegt:

  Ach ja.. Natuurlijk mogen moslims dit… Zij mogen alles terwijl de blanken dubbel gestraft worden. In wat voor wereld zijn we terechtgekomen door laffe politici en de EU. Het is een wereld geworden zonder normen en waarden. Alles draait om geld, macht en SEX!

  Like

 25. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5489911/Telford-whistleblowers-raised-fears-scandal-silenced.html

  Whistleblowers who raised fears over one of Britain’s worst child abuse scandals that affected nearly 1,000 victims were forced out or ignored

  A gang in Telford, Shropshire, has sexually abused young girls since the 1980s
  Telford’s Tory MP, Lucy Allan, has called for an urgent Rotherham-style inquiry
  Three girls were murdered and it is thought up to 1,000 victims were targeted
  It has now emerged two whistleblowers who tried to speak up were silenced

  Like

 26. fleckie' zegt:

  Op de Duitstalige site ‘TANGSIR’ onder ‘ARCHIV der Kategorie ‘Antiiraner: ‘Dld.beherbergt Kindermorder und Kindervergewaltiger. Ayatollah Mahmoud Hashem Sharoudi<<<<<<<
  <<+Die vielen Gesichter des TURKENTUM'.

  Like

 27. Hendrik zegt:

  Geeft toch niet, want ze waren homegrown, dus Engelsen, niets aan de hand joh!

  Like

 28. kampersrene zegt:

  Als dat de wil van Allah is dan is Allah en zijn profeet …..(.niet voor publicatie vatbaar)… te smerig scheldwoord

  Like

 29. daiyu-ninja zegt:

  Wat zijn dat toch voor een zieke geesten die verkrachting/mishandeling gelijk stellen aan racisme?!
  Het is niet een kleur die iemand verkracht maar de mens in persoon die de misdaad begaat!
  Het maakt niet uit WIE de daad pleegt, maar om WAT men doet.
  Ze zijn werkelijk knettergek geworden.

  Like

 30. Jan zegt:

  Tommy Robinson on Lord Pearson’s remarks concerning muslim rape gangs
  https://www.bitchute.com/video/PDrc4KhHono/

  (door google op youtube al weer verwijderd)

  Like

 31. Jan zegt:

  Blijkbaar botert het ook niet tussen zwarten en Egyptenaren in GB. Britse kranten probeerden did blanken in de schoenen te schuiven maar een Egyptische krant kwam er achter dat de moordenaars allen zwart waren en allen ‘vrouwen’ (aanhalingstekens). Niemand gearresteerd

  White (Egyptian) Girl Beaten To Death By Ten Black Girls In Britain–MSM Suppresses
  ….
  the English-language outlet Egypt Today, for instance, which naturally has taken an interest in the death of a young Egyptian woman. Quote from them, Wednesday, March 14th: “In late February, Mariam, an 18-year-old engineering student based in Nottingham, U.K., was brutally beaten by 10 British women of African descent.”

  the Bobbies have by now figured out who done it and have them securely under arrest?
  Well, they did take in one 17-year-old girl on suspicion of assault; but they soon released her on bail.

  https://www.vdare.com/posts/white-egyptian-girl-beaten-to-death-by-ten-black-girls-in-britain-msm-suppresses

  Problem For U.K Coverup Of Mariam Moustafa Death: Egypt Cares About Its Daughters.
  https://www.vdare.com/posts/problem-for-u-k-coverup-of-mariam-moustafa-death-egypt-cares-about-its-saughters

  Linksvolk is ‘cucked’ zoals het artikel zegt, week als een natte dweil

  Like

 32. Jan zegt:

  Kathy Hopkins over de bendes verkrachters

  Like

 33. Jan zegt:

  Toespraak van Kathy Hopkins in het Horowitz Freedom Centre

  Like

 34. Jan zegt:

  Politici van Telford misbruikten kinderen

  Like

 35. Jan zegt:

  Politie verzwijgt moordaanslag begaan door moslim

  UK POLICE covering up deliberate car crash that killed three teens because the driver was a Pakistani Muslim
  http://barenakedislam.com/2018/05/09/uk-police-covering-up-deliberate-car-crash-that-killed-three-teens-because-the-driver-was-a-pakistani-muslim/

  Like

 36. Jan zegt:

  Australië. moslims, vrouwenhandel en vrouwenmisbruik

  Like

 37. Jan zegt:

  Doodsbedreigingen voor Sarah Champion wegens het aan de kaak stellen van de Pakistaanse verkrachtersbendes in Rotherham

  Like

 38. Jan zegt:

  30 mannen en 1 vrouw aangeklaagd wegens verkrachting en kinderhandel (jongsten 12 jaar) in Huddersfield

  The 30 men and one woman have been held in connection with non-recent sexual offences that occurred between 2005 and 2012 against five women in Huddersfield.


  ….
  https://www.thesun.co.uk/news/7019085/huddersfield-rape-sex-trafficking-children-men-charged/?utm_source=TWITTER&utm_medium=social&utm_campaign=SprnklrSUNOrganic&UTMX=Editorial:TheSun:TwImageandlink:Statement:News

  Like

 39. Jan zegt:

  Het kent geen einde: moslimpedofielen hebben het op Sikh-meisjes in Birmingham gemunt

  Like

 40. Jan zegt:

  Inmiddels zijn er niet 200 daders maar ruim 420

  Rotherham grooming gangs: National Crime Agency investigating more than 420 suspects in ‘unprecedented’ operation
  https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/grooming-gangs-rotherham-suspects-victims-girls-rape-uk-nca-prosecutions-a8609511.html

  Like

 41. Jan zegt:

  Bendeleider van de organisatie met scheermes open gesneden

  GROOMER STABBING Leader of Britain’s worst grooming gang left scarred for life after jail attack

  Ahdel Ali, 31, needed 40 stitches in a deep wound from neck to shoulder after being targeted with a makeshift knife by another con

  The beast, who led a child sex racket in Telford before being caught, was left with a deep wound running from his neck to his shoulder and was rushed to hospital for treatment.

  Sources said his attacker had used two razor blades embedded in a strip of cardboard as a weapon.

  https://www.thesun.co.uk/news/7658068/ahdel-ali-knife-attack-wakefield-jail/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1541366256

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s