Per jaar worden 12 miljoen meisjes gedwongen uitgehuwelijkt

Screenshot_39

Kindhuwelijken wereldwijd populair.

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens Unicef worden elk jaar 12 miljoen meisjes gedwongen uitgehuwelijkt. Tien jaar geleden zou 25% van alle getrouwde vrouwen en meisjes als minderjarige “het huwelijk zijn ingegaan”. Nu is dit percentage altijd nog 20%.

journalistenwatch

Bijzonder problematisch zou de situatie in de Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara zijn. Ongeveer een derde deel van alle kindhuwelijke wereldwijd zou op dit moment daar gesloten worden, tien jaar geleden was dat een vijfde deel, bericht de “Welt”.

Wereldwijd zijn er volgens schattingen 650 miljoen vrouwen die als kind werden uitgehuwelijkt.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Mensenrechten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Per jaar worden 12 miljoen meisjes gedwongen uitgehuwelijkt

 1. Jean zegt:

  En dergelijke perverse barbaren halen ze ONZE landen binnen en wij hebben kleindochters…..
  Kunnen jullie nu begrijpen waarom ik moeilijk kan slapen?
  Nu die politieke lafaards die onze beschaving schade berokkenen onmiddellijk overal buiten flikkeren en geen enkele moslim/islamiet nog binnen laten maar wekelijks duizenden onze landen uitzetten..

  Liked by 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ranzig volk, die mohammedanen.
  Alles wat ze doen is om van te kotsen.
  Hun hele wezen is doordrenkt van walgelijkheden.

  Like

 3. Ik kan nooit begrijpen waarom Nederland wel op zijn kop staat als er een pedo word ontdekt, maar men niet op kinderbruidjes reageert?!! Denk dat het wel duidelijk is dat mensen bang zijn voor de islam en geen kritiek durven uiten, want men staan zo bij je op de stoep en dat wil natuurlijk niemand! Nee weg kijken als er kinderen worden uitgehuwelijkt, terwijl de meeste van die mensen durven op te komen voor mensenrechten, hypocriet volk, bah!!!

  Liked by 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Tja, maar aan de andere kant heb je dan ook weer het verschijnsel, dat, wanneer zo’n minderjarig ‘kindbruidje’, bij voorbeeld als vluchtelinge, een westers land binnenkomt,en door de autoriteiten aldaar van haar echtgenoot gescheiden dreigt te worden, ze regelmatig móórd en brand schreeuwt en te kennen geeft, dat helemaal niet tewíllen!
   Waarop Links dan meteen weer in d’r nopjes is omdat het dan weer kan betogen, dat “men geen cultuurbepaalde zeden en gewoonten geweld moet gaan aandoen.”
   Tenslotte lopen er bij Links doorgaans ook nogal wat pedofiele smeerlappen rond, die het deep down een héél opwindend idee zullen vinden.
   Die denken waarschijnlijk: ” Was het bij ons maar vast zo ver! nou ja, na de omvolking…

   Liked by 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Volgens Unicef worden elk jaar 12 miljoen meisjes gedwongen uitgehuwelijkt. ”

  Gedwongen uitgehuwelijkt. Lees: verkracht. En weer verkracht. En nog eens verkracht. En dat tot in lengte van jaren. Maar in de Verenigde Naties worden uitsluitend rapporten ingediend tegen Israel, nota bene wegens oorlogsmisdaden. Welterusten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 5. Derk zegt:

  Een goede boom brengt goede vruchten voort, een slechte boom slechte vruchten. We hebben toch vrije keuze?

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  De Nederlandse regering vindt het prima dat 11 jarige meisjes compleet uitgewoond worden door oudere mannen, gebeurt gewoon in Nederland.
  Schijnt dat een of andere islamitische doctrine onze grondwetten overstijgt, zeg maar dat dat sharia gedoe schijt heeft aan onze grondwet en dat getolereerd word.
  Wordt islammer, koop in Zandbakkistan voor 7 geiten en een ezel een leuk 11 jarig meisje en laat je voor € 20,- omkoopgeld door zo’n Imam huwen.
  Terug in Nederland woon je haar eerst zelf een poosje uit en doet haar dan in de verhuur; door haar huwelijk is ze volwassen en mag zich prostitueren…
  Dat wat voor onze regering doorgaat vindt het prima en ok…

  Like

 7. bertje zegt:

  zijn we nu eens klaar om die islam te verheerlijken?
  kijk eens om je heen. het heeft zijn intrede al gedaan.
  hoofddoeken op straat ,lange gewaden in de supermarkt en ook hoofdoek meisjes bij de kassa.
  ik ga wel naar een andere kassa. maar welke andere kassa. er is er maar 1 open .ik laat mijn kar staan en ga naar de digros. ook daar hoofddoekfiguren maar ook een mooi Nederlands meisje achter de kassa. reken daar af en ik kijk nog even achterom en stel mezelf de vraag: dit is Nederland toch?de economie draait als een tierelier , de werkloosheid is nog nooit zo laag geweest en we hebben het goed. tja werken met gevoelstemperatuur -21 graden omdat de aarde nu eenmaal opwarmt. maar met uw belastinggeld komt het goed hoor. u zag het vorige week.. de temperatuur ging toch mooi naar beneden. maar we hebben toch meer gas gebruikt. ideaal moment om de tarieven te verhogen. ook weer de milieu belasting binnen gevolgd door de ozb.
  pure diefstal is het. net zoals loonbelasting. ga boodschappen doen…21%btw? maar ik heb toch al loonbelasting betaald? dan mijn tankje volgooien en wat weer 21% belasting? tja wat hou je nog over van je inkomen. maar u stemt toch ook weer op de vvd of d666. dan bent u een tevreden mens

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Over bomen gesproken……wees zuinig op uw bomen en laat ze maar hoog groeien……misschien komt er toch nog die tijd dat we al die bomen nodig hebben voor…u…weet….wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s