“Welvaartsstaat wordt schaamteloos uitgebuit”: Vluchtelingenhelper stemt op de FPÖ

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

Omdat hij de taal van de meeste immigranten spreekt en een pedagogische opleiding in zijn voormalige vaderland had gedaan, werkt hij (naam bij de redactie bekend) daarnaast ook als vluchtelingenhelper in Wenen. In samenwerking met het Bureau voor Jeugd en Gezin houdt de man zich vooral bezig met jongeren.

ongecensureerd.at

Verkeerde vluchtelingenpolitiek

Wat hij daarbij allemaal meemaakt, vertelt hij bereidwillig, totdat hem de vraag gesteld wordt of hij een interview aan “Unzensuriert.at” zou willen geven: “Dan raak ik mijn werk kwijt”, is zijn zeer begrijpelijke antwoord. Daarvoor echter praatte de vluchtelingenverzorger als een waterval over de toestanden in de Oostenrijkse vluchtelingenpolitiek, die volgens hem verkeerd is.

Meer dan € 4000,- per maand per vluchteling voor Caritas

Hij bekritiseerde bijvoorbeeld dat Caritas meer dan € 4000,- per maand voor de verzorging van een jongere zou krijgen, dat hij met diezelfde jongere meermaals voor de rechtbank zou staan, zonder dat deze echt bestraft zou worden voor zijn vergrijp, of dat zijn “cliënten” onmiddellijk een afspraak bij een psycholoog zouden krijgen, terwijl Oostenrijkse kinderen daar maandenlang op zouden moeten wachten. Hij beweert:

Een vluchtelingenkind krijgt heel snel 30 uur therapie betaald. Als hij dan niet bij alle therapie-uren verschijnt, krijgt hij direct toestemming voor nog eens 30 uur.

Noodonderkomens worden misbruikt door gastarbeiders

Hij zou er ook achter zijn gekomen dat de zogenaamde noodonderkomens, die eigenlijk ter beschikking zouden moeten staan aan daklozen, grotendeels door Bulgaarse en Roemeense gastarbeiders bezet zouden worden, die een baantje in Oostenrijk hebben en met de overnachting in het noodonderkomen de kosten voor een hotel besparen. Dit zou hij vooral hebben gezien in het onderkomen in de buurt van het hoofdstation.

Caritas waarschuwt voor afbraak van de welvaartsstaat

Het komt slechts zelden voor dat iemand die met vluchtelingen zijn geld verdient in het openbaar treedt en het systeem aan de kaak stelt. Deze man, zelf een buitenlander, die zijn geluk in Oostenrijk probeerde, wil blijkbaar niet langer meer toekijken bij het gedoe en klapt uit de school – weliswaar anoniem, maar daarom niet minder geloofwaardig.

Als je naar hem luistert, staan zijn uitspraken diametraal tegenover de Caritas-campagne, waarin de Caritas-directeuren inclusief de president Michael Landau aan de kaak stellen dat de nieuwe regering de welvaartsstaat stap voor stap zou willen demonteren. Hulporganisaties zijn altijd al professionals geweest op het terrein van public relations. Zo wordt de ORF regelmatig door Caritas & Co uitgenodigd om te berichten over sociale projecten in de hele wereld. Het is niet uit te sluiten dat voor deze reizen ook donatiegelden worden gebruikt.

Bron:
https://unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Oostenrijk, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Welvaartsstaat wordt schaamteloos uitgebuit”: Vluchtelingenhelper stemt op de FPÖ

 1. Hendrik zegt:

  Dat is hier ook al gesignaleerd, vluchteling die zijn gratis onderkomen onderverhuurt aan woningzoekenden en zelf bij een van zijn medevluchtelingen inwoont. Ze moeten eruit allemaal!

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Dit gebeurt echt niet alleen in Oostenrijk. Ook in ons land komt dit voor. Het is jammer dat het niet vaker aan de grote klok gehangen wordt. Laat de bevolking maar weten wat er met hun belastingcenten gebeurt. Het is ronduit stuitend dat ons sociale voorzieningenstelsel wordt misbruikt voor het welzijn van vreemdelingen, die daar riant van worden verzorgd. Hoe haaks staat dit op de minimale en miserabele zorg voor onze oude medemensen, die zo afhankelijk van onze zorg zijn geworden!
  Een overheid die de zorg voor deze mensen niet meer serieus neemt, kun je beslist niet meer beschaafd noemen.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 11 maart 2018 om 14:36

   Hoe haaks staat dit op de minimale en miserabele zorg voor onze oude medemensen

   Helemaal mee eens, Cathja. Ik word nog dagelijks gekweld door de herinneringen aan mijn ouders, die de dupe waren van de ‘bezuinigingen’.
   Alleen al de herinnering aan de gerantsoeneerde luiers, ook wel ‘inco’s’ genoemd, maakt me razend. Mijn vader was altijd een kraakheldere man, maar tijdens de winter van zijn leven, stonk hij. Omdat hij veel meer ‘inco’s’ nodig had dan hij kreeg. 😦
   En dat walgelijke gaarkeukenvoer zorgde ervoor dat mijn ouders op het laatst nauwelijks meer wilden eten.

   Het is triest, oneerlijk, onrechtvaardig, smerig, misdadig!
   En de ‘elite’ zich maar volvreten aan de meest luxe gerechten, de vieze wellustelingen!

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    Lieve @Tistochwat,

    ik kan me je boosheid over dit onderwerp zeer goed indenken! We staan zo ‘machteloos’ tegenover de beslissingen van ‘hogerhand’. Je beide ouders, die alles voor je betekenden, zijn op het laatst van hun leven als het ware in de goot terecht gekomen, door misselijk makende bezuinigingen in de zorg, zoals goede en verantwoorde voeding (waar elk mens recht op zou moeten hebben!) en bezuinigingen op toiletbenodigdheden, zoals incontinentiemateriaal. Je ouders hebben er niet om gevraagd dat zij de laatste periode in hun leven niet meer voor zichzelf konden zorgen. Het is deze mensen overkomen, en we hebben de plicht er op alle mogelijke manieren voor hen te zijn. Het is triest als je ouders zich zouden schamen omdat ze zich niet meer fris kunnen voelen.
    Ik denk wel eens: “stel dat dit mij zou overkomen?”. Daar wil ik liever niet aan denken. Ik hoop wel dat ik nog een poosje mag blijven, maar ik wil niet graag als een hulpeloos vogeltje in de goot terecht komen!

    De zware periode die je met je ouders hebt doorgemaakt zal je altijd wel bij blijven. Zoiets is te erg om het te vergeten. Ik wens je nogmaals veel sterkte toe!

    Als ik de door jou geplaatste foto’s bekijk, dan voel ik alleen maar enorme WALGING en MINACHTING! Schaamteloze, gewetenloze schurken, dat zijn zij.

    Dat zij ooit hun terechte straf zullen ontvangen, is wat ik hen van harte gun!

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Waarom heb je zelf nooit luiers aangeleverd of iets dergelijks, als zij die nodig hadden, en maar 3 per dag kregen.
    Mijn oma was ook zo dement als een deur, weigerde te geloven dat ze haar heup gebroken en daarom steeds wou opstaan uit haar rolstoel.
    Ze hebben haar vast moet binden aan de rolstoel om de heup te laten genezen.

    Maar als mijn ouders dan langs kwamen, dan regelde ze altijd van alles en namen gebak mee voor de hele afdeling.
    Ze namen ze soms mee voor een dagje strand.
    Daar leefde mijn oma dan ook helemaal weer van op.
    Ze hebben mijn oma en opa zelfs nog een vrij lange periode in hun huis proberen gehad om ze te helpen en opvangen.
    Ze konden geen min. van de 24 uur alleen achter gelaten worden zonder een aanwezige.
    En dan houd het op.

    Like

   • ieznogoedh zegt:

    Het is niet echt nodig dat politicas beelddschoon zijn, maar zo ongelooflijk lelijk is ook niet nodig natuurlijk.
    Er is echt niets, maar dan ook echt niets aantrekkelijk aan deze “vrouw”.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 11 maart 2018 om 15:45

    Jij hebt geen idee wat ik allemaal voor die stumpers geregeld heb, Bert.
    Het was emotioneel loodzwaar en daar ben ik aan kapotgegaan.
    Ja, ik had nog véél en véél meer moeten doen. 😦
    Maar elke keer twee (en op het laatst nog maar één) zwaar demente mensen te moeten zien, was vreselijk, het was slopend. 😦

    Like

 3. Eva110 zegt:

  Ala iemand die zelf als vluchteling naar Europa is gekomen aan de bel gaat trekken omdat het hem te gortig word kun je nagaan HOE erg het wel niet is.
  Caritas ook een liefdadigheids club die zich verrijkt over de ruggen van de autonome belastingbetaler.
  Het word hoog tijd dat alle subsidies die verstrekt worden aan dit soort z.g. “helpers”eens heel nauwkeurig onderzocht worden (vergeet dan vooral de COA ook niet!) .
  Hier lijkt een mooie taak weggelegd voor een journalist die niet mee heult met de grote meute Hoernalisten maar een die zijn vak serieus neemt.

  Geliked door 1 persoon

 4. louis-portugal zegt:

  k heb nergens gezien wat zijn religie is.
  Maar zeker geen moslim.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Nee, dan Knorr.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s