Hannover: Nu moeten ziekenhuizen al door beveiligingspersoneel beschermd worden

Screenshot_58

(Vertaling: E.J. Bron)

In ziekenhuizen in Hannover worden artsen en verplegend personeel steeds vaker door patiënten en hun begeleiders bedreigd, meldt de “Hildesheimer Allgemeine Zeitung”. Ongelooflijk, maar deels worden ze zelfs lichamelijk aangevallen.

PI News (2)

Daarom wordt er steeds vaker beveiligingspersoneel op de Eerste Hulp ingezet. In het Nordstadtkrankenhaus in Hannover zou het noodzakelijk geweest zijn om zulke maatregelen te nemen om “een veilige werksfeer te creëren” voor de medewerkers. Artsen en verplegend personeel kunnen nu weer geconcentreerd werken, zei men.

Wie het ziekenhuispersoneel concreet bedreigt, daarover wordt gezwegen. Zoals zo vaak moet de lezer tussen de regels door lezen welke etnische herkomst de daders of de groepen daders zouden kunnen hebben. Wat zei de minister van binnenlandse Zaken van de deelstaat Niedersachsen, Boris Pistorius, nog maar bij de presentatie van de laatste criminaliteitsstatistiek nog maar weer: “Er vonden veel minder delicten plaats in het jaar 2017”.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Hannover: Nu moeten ziekenhuizen al door beveiligingspersoneel beschermd worden

 1. Tistochwat zegt:

  welke etnische herkomst de daders of de groepen daders zouden kunnen hebben

  Zouden het heel misschien toevallig een keer mohammedanen kunnen zijn?
  Die van de ‘religie van de vrede wrede’?

  Like

 2. T.Troubadour zegt:

  De bevolking van Niedersachsen wordt mede door NDR verkeerd voorgelicht.Fake news

  Like

 3. Heniusz zegt:

  Denk vooral niet dat het hier beter is. Dat is het zeker niet, eigenlijk zou je dat stompzinnige volk gewoon moeten laten creperen.

  Geliked door 3 people

 4. ReaGluurder zegt:

  Is hier niet anders. Bij overheidsinstanties, ziekenhuizen, scholen etc etc. loopt ook Beveiliging rond. Vraag het artsen oid. wat er zich allemaal al heeft afgespeeld in spreekkamers! Reken maar dat cams hun werk ook doen. Kijk eens kritisch rond in ziekenhuizen, en huiver!

  Geliked door 2 people

 5. jungleelephant zegt:

  Meer dan schandalig!En nog houden ze die stasiteef in het zadel!

  Geliked door 2 people

 6. sonor zegt:

  Tja als je barbaarse zwijnen massaal hier naar toe lokt met gratis geld en een gratis huis en gratis med. zorg. die nog geestelijk in de middeleeuwen leven en en gaan slaan ,vechtten en messensteken ed als ze vinden dat ze gelijk hebben in een geschil, wat verwacht je dan ?

  Geliked door 2 people

 7. kampersrene zegt:

  Wie het ziekenhuispersoneel concreet bedreigt, daarover wordt gezwegen.. Verdorie het zou evengoed een originele Duitser kunnen zijn….en ik die dacht …..ik zou niet graag de stempel van racist op mijn voorhoofd krijgen en een reactie-schrijvers-verbod krijgen van E.J. Bron. Ik dacht inderdaad aan onze getaande broeders die geen pijn kunnen verdragen tijdens een behandeling, want dat nooit de bedoeling geweest zijn van Allah

  Geliked door 1 persoon

 8. hans zegt:

  Geeft niet, moet nog veel erger worden, dan knapt het, echt! 1 ding is zeker, wiskundig bijna, je kunt de hele tijd iets frustreren, maar dan komt de stuip!

  Like

 9. off topic:
  het is afgelopen met het Rusland Trump verhaal.
  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-12/house-gop-ending-russia-probe-says-no-collusion-found
  Dan kan nu de relatie Clinton/Obama Rusland bloot gaan worden gelegd. Plus de andere smerigheden uit die hoek.

  Geliked door 1 persoon

 10. Steven zegt:

  Twee steekwoorden;
  – Flüchtlinge willkommen
  – wir schaffen das

  Volgende keer weer stemmen op: CDU en SPD

  Geliked door 1 persoon

 11. delamontagne zegt:

  Hoe het nu in de NL-Ziekenhuizen is weet ik niet.
  De laatste keer ik lag in Ziekenhuis in NL was 30 jaar geleden in St.Clara in R,dam.
  In de jaren ’50 ook eens geweest, toen waren er nog die “nonnetjes” en al die losse gebouwtjes. Heb er nooit een moslimmer of sluier gezien, alleen die van de nonnen dan.
  Maar zoals ik van veel reageerders lees, zitten de Ziekenhuizen/cliniques tegenwoordig in NL vol met buitenlanders. Nooit meegemaakt !, maar ze schijnen ook nog eerder geholpen te worden ?

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   heer de lamontagne, ik had een surinaams kennisje,die ging om de kleinste dingen naar de huisartsenpost, beetje buikpijn of paar rode bultjes dat maakt de zorg zo duur

   Geliked door 1 persoon

 12. Louis Portugal zegt:

  Enele jaren geleden werd een intensive carekamer volledig verwoest in een nederlands ziekenhuis omdat er iets niet naar de zin van die etnische groep was.

  Geliked door 2 people

 13. Yvonne zegt:

  ik ben vaak in het ziekenhuis, op de poli afdelingen en tussen de afspraken door zit ik in de grote hal en ik zit alles een beetje te bekijken, het aantal autochtonen dat er loopt is op 1 hand te tellen

  Geliked door 2 people

 14. Jean zegt:

  Hoelang zijn die linkse Europeanen nog van plan Europa verder te beschadigen met die importbarbaren? Nu grenzen sluiten, illegalen en allochtone criminelen en islamaanhangers verwijderen én dat EU kot volgepropt met uitgerangeerde leeglopers sluiten dat zal Europa terug leefbaar én veilig maken.

  Like

 15. Jackholland zegt:

  Is in onze ziekenhuizen precies hetzelfde wordt alleen in de doofpot gehouden. Als mama Fatima of ome achmed met spoednaar het ziekenhuis moet wordt er door de barbaren via de moderne totempaal ( mobieltje) een bericht uitgezonden en hele hordes rifapen en anders islamitisch gespuis togen naar het ziekenhuis.om daar met 20 man ff amok te gaan maken op de spoedafdeling en behandelende artsen ff onder druk te zetten dat Fatima of achmed niet beter te maken geen optie is. Dit gebeurt dagelijks! Ps reed gisteren ff door Spangen en omliggende buurten .man man het is een en al zwart voor je ogen . Je waant je werkelijk in een of ander 3 e wereldland . Het parkeert dubbel, loopt te lanterfanten winkels en huizen gelijk achterafbuurten in marocco geen hond die werkt volgens mij . Blanken moet je met een loupe zoeken. Marakesh boeken is niet nodig ga met lekker weer een dagje richting Spangen en je beleving is volgens mij eender . Hoe is dit over 20 jaar vraag ik me wel eens af . Waarom maakt dit licht en donker getint ras er toch overal op de wereld zo n pleurisbende van?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s