London Has Fallen: Lauren Southern in Calais gearresteerd

Screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

De golf inreis-verboden voor conservatieven naar Groot-Brittannië houdt aan: na de arrestatie en uitzetting van Martin Sellner en Brittany Pettitbone (van de Identitiare Beweging Oostenrijk) werd de verslaggeefster Lauren Southern (foto) vandaag in Calais opgesloten toen ze naar Engeland wilde.

journalistenwatch

Lauren Southern schreef om 10.13 uur: “Ze hebben me zojuist uitgezet en me een inreisverbod voor het VK opgelegd. Ik mag vanwege ´racisme´ officieel niet meer in het VK komen. Met mij gaat alles goed, alle coole mensen zijn sowieso geblokkeerd. Ik moet nu tot mezelf komen en mijn familie bellen. Het verhoorverhaal is absolute waanzin, dat vertel ik spoedig. … Bedankt voor jullie liefde en ondersteuning. Ik heb net gezien hoe waanzinnig veel berichten ik heb gekregen. Er bestaat een enorme hartstocht voor de vrijheid van meningsuiting, ook al willen onze bureaucraten haar vernietigen. Laar de vlam niet doven.”

“Lauren heeft ons laten weten dat ze in Calais gearresteerd is en het VK niet binnen mag. De zogenaamde reden luidt ´racisme´”, schreef de YouTuber Caolan Robertson om 08.42 uur op Twitter.

“Ik werd op grond van Artikel 7 (terrorisme) verhoord en ik word op grond van de beschuldiging van ´racisme´ vastgehouden. Ik mocht me op het formulier in ieder geval wel als Pakistani uitgeven”, grapte Southern om 08.36 uur op Twitter. Volgens Brittany Pettibone werden haar paspoort en mobiele telefoon afgepakt en werd ze vanwege haar toespraak in België bij Vlaams Belang ondervraagd.

Tommy Robinson schreef om 09.49 uur op Twitter: “Zoals het er nu naar uitziet, zullen ze Lauren Southern niet alleen het Verenigd koninkrijk uitzetten, maar uit heel Europa. Het racisme waarover ze het hier hebben, is in werkelijkheid de terugkeer van de blasfemie-wetten. Lauren heeft in Luton de islam bekritiseerd, ze heeft niets over ras gezegd. Dit zijn duistere tijden voor Groot-Brittannië.”

Robinson postte het uitzettingsformulier van de Britse autoriteiten, waarin Lauren een “bedreiging voor de fundamentele belangen van de samenleving” wordt genoemd.

Screenshot_48

Robinson kondigde bovendien aan aanstaande zondag 18 maart om 15.00 uur de toespraak bij Speaker´s corner te houden die Martin Sellner wilde houden, en vroeg om ondersteuning.

Martin Sellner en Brittany Pettibone werden gisteravond door Tommy Robinson en Caolan Robertson op het vliegveld van Wenen met een enthousiast welkomstcomité van jonge mensen begroet. Ze droegen een spandoek “De gedachten zijn vrij” en scandeerden “Vaderlandsliefde is geen misdaad!”

Sellner schreef op Twitter: “Iedereen bedankt die ons ondersteund heeft. Voor elke tweet, iedere vlog en ieder artikel, en vooral bedankt aan de moedige types die bij de Speaker´s Corner geprotesteerd hebben. Jullie zijn de ruggengraat van het verzet. Ze kunnen de sprekers tegenhouden, maar niet de taal. Ze kunnen mensen opsluiten, maar geen ideeën.”

“Bedankt aan allen die dit tot onderwerp gemaakt hebben. Het is een schande voor het VK. We mogen niet toestaan dat dit zich uitbreidt, noch in het VK noch in de rest van Europa”, schreef Pettibone gisteren.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, demoniseren, Groot-Brittannië, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op London Has Fallen: Lauren Southern in Calais gearresteerd

 1. paulzwueste zegt:

  Spannende samenleving.
  Er gebeurt tenminste wat!
  Weten jullie nog?
  Vroeger… alles zwart-wit.
  Geen kleurentelevisie… en dan die van Agt met zijn gevouwen handen.
  Niemand werd ooit opgepakt.
  Er waren geen boeven.
  Alles was zó saai!
  Nu wordt je al opgepakt als je er een andere mening op na houdt!
  Da’s tenminste verandering.

  En je weet verandering is vooruitgang!

  Geliked door 4 people

  • kampersrene zegt:

   Er zullen altijd onderontwikkelde zijn die pro-Islamtieten zijn en …..vooruitzienden met profetische gaven die anti-Islamtieten zijn . Concreet wil dat zeggen dat Europa de bevolking in twee
   kampen heeft gespitst met alle gevolgen .We gaan inderdaad spannende tijden tegemoet

   Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Iedereen die oproept tot verzet tegen islam zal ik steunen want islam is een bedreiging voor onze veiligheid, leefbaarheid én toekomst, islam is pervers geweld en elke vorm van geweld is een misdaad en een misdaad moet gestraft worden.
  Ons verzet tegen die barbarij zal alleen maar toenemen en zeker als de politiek aan de kant van die smeerlapperij blijft staan.

  Geliked door 7 people

 3. koddebeier zegt:

  Dood ziek land dat Groot-Brittannië met politici die niet sporen !

  Geliked door 1 persoon

  • Harry Willemse zegt:

   U denkt dat het in Nederland anders is? Kijk even naar die Yasser Klaver en dat andere linkse gespuis.

   Geliked door 3 people

   • hendrikush zegt:

    Khan als burgemeester van Londen; Aboetaleb als burgemeester van Rotterdam; Marcouch als burgemeester van Arnhem; …
    Het doet denken aan de strip van Sjors en Jimmy: de echte Nederlanders zitten in een kookpot en het vuurtje eronder wordt opgestookt door de ronddansende wilden.

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Beslist niet, de rotzooi is hier ook groot maar we hebben nog geen kinderverkrachtende islamitische bendes

    Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Hoe buigen we dit hele absurde proces om, dit proces waar de hele Europese gemeenschap onder gebukt gaat?

  Geliked door 2 people

 5. Trucker zegt:

  Verbod op vrije meningsuiting in Groot Britagne, ik heb meer als vijf jaar geleden (op deze blog) reeds geschreven dat Groot Britagne (zelfs voor Zweden) geislamiseerd zal zijn.
  Dat mensen die kritiek uiten inzake het Britse beleid (dat hun strobreed in de weg legt) ten opzichte van de islam(iet) de toegang tot de natie geweigerd wordt is een teken aan de wand.
  Ook meisje Pamela Geller en (haar “brother in arms”) Robert Spencer zijn enkel jaren terug de toegang geweigerd.
  islam(ieten) (in woorden) herleiden tot wat ze echt zijn is een halsmisdaad aan het worden.

  Geliked door 2 people

 6. Trucker zegt:

  (dat hun strobreed in de weg legt)
  GRMPF… is natuurlijk dat hun GEEN strobreed in de weg legt

  Geliked door 1 persoon

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “We mogen niet toestaan dat dit zich uitbreidt, noch in het VK noch in de rest van Europa”

  Too little, too late. Het is al uitgebreid. Heel het VK en heel Europa is ermee verkankerd. Nederland niet het minst. Als ik zeg: kijk maar naar Kaag en Ollongren, doe ik de schoft in het torentje tekort. Dat is de Ali Baba van de veertig rovers in Het Binnenhof.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 8. john van antwerpen zegt:

  Prachtig verwoord van Henry A. Wallace. Bedankt Jan voor de opmerkingsgave.

  Like

 9. Jan zegt:

  Waarom Lauren Southern werd verbannen en nooit never meer mag terug komen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s