Viktor Orbán: Migranten onderbrengen zal Hongarije financieel vernietigen

Screenshot_52

(Vertaling: E.J. Bron)

Om migranten onder te brengen zou het land “financieel vernietigen”, zei de Hongaarse minister-president Viktor Orbán (foto) zondag op de lokale televisie. In zijn interview zei Orbán dat “we open moeten praten” en dat “we of het geld voor ontwikkelingen uitgeven of een toevluchtsoord voor migranten opbouwen.”

Mitteleuropa

Orbán zei een “direct gevaar” te zien dat Hongarije “tot een doel voor migranten” gemaakt zou worden. Hij zei dat de Europese Unie haar plannen ontvouwt, volgens welke Hongarije verplicht zou zijn “minstens 10.000 migranten onder te brengen”. Verder zei hij dat het “imperium” van de Amerikaanse financier George Soros eraan zou werken om van Europa een “continent voor migranten” te maken en “iedereen aan te vallen die deze inspanningen in de weg staat; niet alleen Hongarije, maar ook de Tsjechische Republiek en Slowakije.”

“Enkelen proberen Hongarije met migranten te overspoelen, zodat het land net zo verandert als veel West-Europese steden”, voegde hij er aan toe. Orbán stond erop dat de opbrengst van de economie zou moeten worden uitgegeven “aan Hongaren, aan Hongaarse jongeren, bejaarden en Hongaarse gemeenten in plaats van aan migranten uit andere landen.” “Laten we ons verzetten, laten we Hongarije beschermen en een nationale regering toestaan die zich inzet voor het land”, voegde Orbán er aan toe en verwees daarbij naar de aanstaande parlementsverkiezingen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Viktor Orbán: Migranten onderbrengen zal Hongarije financieel vernietigen

 1. koddebeier zegt:

  Chapeau, deze man gebruikt ten minst zijn hersens. Bij veruit de meeste politici ontbreken die !

  Liked by 7 people

 2. Guardiacivil zegt:

  Deze rede zou op elke tv in Europa te zien moeten zien en even verplicht kijken en luisteren.
  Misschien dat het zou helpen een nog groter blok tegen Brussel en zijn maffia leiders te vormen.

  Liked by 6 people

 3. Lis zegt:

  Twee jaar geleden moesten we geloven dat het allemaal ‘vluchtelingen’ waren. Nu worden het al migranten genoemd. Alsof wij Nederlanders het eens moesten proberen om zomaar in een ander land voet aan de grond te zetten en te eisen dat we een gratis huis, inrichting en uitkering krijgen. Hoe gaan ze dit uitschot volgend jaar noemen? Veroveraars? Want dat zijn het, niet meer. Victor Orban is verstandig.

  Liked by 7 people

 4. fleckie' zegt:

  Ze hadden zich nooit moeten laten ‘overhalen’ om lid van de EU te worden.( waarom stappen ze er niet uit?) …….voordat de EU bestond, hebben ze het toch ook kunnen ‘rooien’?’waarom worden de voorwaarden niet bekend gemaakt,waaronder de landen zich bij de EU’aansloten’!.

  Liked by 2 people

 5. Cathja zegt:

  Hongarije uit de EU zou voor dat land beter zijn dan binnen de Unie te blijven. Ik weet niet of Hongarije ooit zal zwichten als ze van buitenaf ernstig bedreigd gaan worden door de kliek van Soros (wat een vuil stuk vreten is dat toch!), dat is nog maar de vraag, maar de onrust die het in dat land teweeg brengt zal merkbaar zijn. Het is ook nog al geen bedreiging zeg, dat je land ‘aangevallen gaat worden als je Soros’ plannen in de weg staat’.

  We kunnen gerust stellen dat met de komst van de miljoenen immigranten, de rust en de welvaart in Europa drastisch veranderd/verslechterd is en nog verder zal verslechteren.
  Wat een duivels zijn het, die menen dat zij met al hun geld elk mens in hun koker kunnen dwingen!
  Wat een duivelse lieden zijn het die van vrije mensen ondergeschikten willen maken…!

  Heeft de westerse wereld er ooit slechter voorgestaan dan op dit moment?

  Liked by 3 people

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  De grote ellende is dat Orban door Europa en links verguist word maar in elk land waar de islam en andere parasieten voet aan wal zetten zijn ze een kostenpost geworden die feitelijk niet meer te dragen is.
  De politieke oplossing die daar tegenover gesteld word is lastenverzwaring en uitholling van de sociale systemen welke wel door de autochtonen verdiend worden en werden.
  Het is gewoon een piramidespel gespeeld door de politiek, waarvan elk weldenkend persoon weet dat een piramidespel ten alle tijde alleen verliezers oplevert.
  Daarbij hebben wij dan nog het ”geluk” dat op het einde na alle verlies we als dhimmys verder mogen leven.

  Liked by 3 people

 7. Thomasson zegt:

  Hongarije kan zich gelukkig prijzen met zo’n sterke politieke leider. Het is zo jammer dat wij zo goed als geen politieke leiders hebben van die kaliber. Mensen voor wie Nederland op de eerste plaats staat i.p.v. de geïmporteerde tyfus uit Arabisch en moslimlanden. Mensen die hierheen komen om de boel kaal te vreten en leven op de kosten van anderen.
  Onze leiders laten zelfs toe dat openlijk vijandige elementen onze politiek binnendringen op de wijze dat HIV virus een gezond lichaam binnendringt. DENK en NIDA zijn zulke HIV virussen. In Hongarije, de Tsjechische Republiek is dat niet mogelijk.

  Liked by 1 persoon

 8. jungleelephant zegt:

  Zoals ze ieder land kapot maken!Orban heeft gelijk;hadden wij maar zo’n leider in plaats van Soros trekpoppen!

  Like

 9. Jan zegt:

  Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó in de VN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s