Afdelingschef sociale zaken (SPD): Duitsers zijn gewoon jaloers – “Vluchtelingen” betrekken nieuwe chique huizen

Screenshot_67

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In heel Duitsland bestaat een schaars aanbod van huurwoningen, ook Bielefeld staat voor een uitdaging, want er is heel moeilijk woonruimte te krijgen, vooral als het om de onderbrenging van “vluchtelingen” gaat. Probleemoplossing? Net als andere steden bouwt ook Bielefeld huizen voor “vluchtelingen”, en dat in meerdere stadsdelen tegelijk. Worden deze bouwprojecten ook in de prospectussen van de mensensmokkelaars aangeprezen?

politikstube

Discussies waarom de stad alleen woningen voor gevluchte mensen bouwt, kent de afdelingschef sociale zaken Nürnberger (SPD). “Er is heel duidelijk sprake van een jaloezie-debat.”

Natuurlijk krijgen de autochtonen en/of woningzoekenden de indruk dat er met voorrang woningen voor “vluchtelingen” gebouwd worden, hoewel de verantwoordelijken niet moe worden om steeds opnieuw te benadrukken dat er geen sprake is van ongelijke behandeling en dat de huizenbouw voor “vluchtelingen” bijdraagt aan het ontlasten van de woningmarkt:

Dat mag in theorie dan wel kloppen, in de praktijk ziet het er echter anders uit, wanneer woningzoekenden maandenlang op een woning moeten wachten, op wachtlijsten worden gezet en woonruimte duidelijk schaarser wordt, omdat de woningbouw voor de “hier al langer levenden” stagneert. Bovendien kunnen veel burgers zich alleen nog maar een klein gat als woning veroorloven, terwijl de “vluchtelingen” nieuwbouw betrekken en de huur plus de bijkomende kosten gedragen moeten worden door de belastingbetaler. Dan zou er geen onvrede respectievelijk geen jaloezie-debat ontstaan?

De beste oplossing van het probleem zou toch zijn wanneer de honderdduizenden afgewezen en tot vertrek verplichte “vluchtelingen” het land vrijwillig verlaten of na een nationale krachtsinspanning door Merkel consequent en op de korte termijn uitgezet zouden worden. Dan zou de situatie op de woningmarkt in alle steden respectievelijk deelstaten wezenlijk ontspanner zijn.

De verantwoordelijken besluiten tot nog meer sociale springstof, die de burgers op een zilveren schaaltje gepresenteerd wordt, en ze zijn er bovendien verbaasd over dat de AfD steeds mee kiezers krijgt. In dezelfde ademtocht beweren ze dat de AfD het land zou splijten. Maar wie is daadwerkelijk voor de splijting van de samenleving verantwoordelijk?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Afdelingschef sociale zaken (SPD): Duitsers zijn gewoon jaloers – “Vluchtelingen” betrekken nieuwe chique huizen

 1. Sabeltant zegt:

  De Duitsers zouden eens wat meer “Jan van Speijk” mentaliteit moeten krijgen…

  Dan maar de lucht in, WIJ niets, ZIJ niets!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Waarom is het zo moeilijk te accepteren voor links dat de AfD het land zal splijten…?
   Het woord “splijten” geeft ’n associatie van verdeeldheid en chaos.
   Maar als we eerlijk zijn is die gespletenheid er toch al lang.
   Wat is daar is mee?
   Voor rechts niets, maar voor alles voor links….!

   Hoe meer onrecht hoe meer gespletenheid, hoe eerder de bom zal barsten

   Like

 2. T.Troubadour zegt:

  Evenzo in Nederland

  Geliked door 4 people

 3. Claudia M. zegt:

  Ik denk niet dat dit zoveel met jalousie te maken heeft…, eerder met het feit dat de werkende Duitsers het mogen bekostigen en het kost wat! Zo’n volksverhuizing.

  Tja, ze hebben hier ergens toch zelf voor gekozen, niet allemaal, maar te veel!

  De Duitsers kunnen hun borst nat maken, er komen er nog veel meer…

  Geliked door 2 people

 4. abouneenee zegt:

  Als de ambtenaren geen ideologische dwang hebben, zoals nu, om mee te helpen met het prestigeproject van führer Merkel, doen ze helemaal niets dan afgeven op mensen die het beter (lijken te) hebben dan zijzelf. Het zijn derhalve ook de ambtenaren die met een jalousie-probleem te kamp(f)en hebben en niet de burgers die alles al lijdzaam moeten aanzien en toestaan op straffe van vrijheidsberoving.

  Geliked door 2 people

 5. Nachtkaarsje zegt:

  Ik wist niet, dat als ik voor mijn rechten op kom, dat ik dan jaloers ben? Das nieuw voor me…

  Geliked door 4 people

 6. Williaan zegt:

  “Worden deze bouwprojecten ook in de prospectussen van de mensensmokkelaars aangeprezen?”
  Als het nog niet plaats vindt dan zeker binnenkort

  Geliked door 2 people

 7. Merel zegt:

  De islamiseringstrein is niet meer te stoppen.De laatste tijd denk ik steeds vaker , ga ik het nog
  meemaken, de dag dat heel europa moslimstaat is geworden? Gezien het tempo denk ik steeds vaker ja ik ga dat meemaken, vrees ik. We zijn nu eigenlijk al tweederangs burgers, mogen nergens wat van zeggen.

  Like

  • Margareta zegt:

   Tot zo lang wij de titel tweederangsburger ook zelf aanpraten en denken dat er geen andere keus is zal zeker niets veranderen en gaat alles door zoals het gepland is

   Like

   • Merel zegt:

    Wat denk je dan er aan te kunnen doen, je zegt zelf al dat het gepland is. Stemmen op de pvv bijv. heeft ook weinig zin want ze worden buitengesloten

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Merel.
    Stemmen op de PVV heeft weinig zin…???
    Hoe is het mogelijk!
    Als iedereen zo denkt is iedereen verloren.
    Je zult het niet geloven… maar de mensen die eenmaal uit overtuiging op de PVV hebben gestemd zullen altijd op Wilders blijven stemmen!
    Daarvan ben ik overtuigd.
    Ergo, ik weet het zeker.
    En bij elke verkiezing komen er meer en meer mensen die op de PVV stemmen.
    Op die manier wordt het voor de criminele fraudeurs onmogelijk om het volk te blijven misleiden!
    Blijf altijd op de PVV stemmen het is de enige partij die Nederland zal kunnen redden
    ook al schijnt het dat ze worden geïsoleerd!!!

    Like

 8. delamontagne zegt:

  Niet alleen Duitsers zorgen heel goed voor de z.g.n. Vluchtelingen, ook de Italianen idem-dito…………
  * * *
  ITALIË: Een van de Nigerianen die in de gevangenis zit voor de moord op Pamela, de Italiaanse uit Macerata, logeerde eerder in een 4 (vier**** )-Hotel op kosten van de Italianen.

  Het ligt tussen Macerata en Montecassino
  en daar werd de Nigeriaan gearresteerd voor het doden en verscheuren van Pamela Mastropietro.
  Lucky Awelima, ook wel Isha Boy genoemd, is een zogenaamde vluchteling. Hij was in Italië aangekomen met een boot die op Sicilië was geland en had asiel aangevraagd.
  Hij werd afgewezen en ging in beroep.
  In de tussentijd verbleef hij in Hotel Recina. GRATIS, ten koste van de Italiaanse staat.
  (( hier enkele foto’s van het Hotel ))

  Op TripAdvisor wordt het hotel omschreven als “zeer goed”, met uitstekende voorzieningen en een van de aangeboden diensten is gratis wifi, een zwembad, roomservice en een bar / lounge.

  Omdat het hotel in kwestie niet buiten gebruik is, dit in tegenstelling tot veel andere onderkomens die dienen als verblijf voor vluchtelingen.
  Er is volop activiteit.
  Het enige wat u hoeft te doen is de beschikbaarheid en prijzen te bekijken op hun website.

  We ontdekken dat de gemiddelde prijs voor één nacht 85 euro is voor een standaard tweepersoonskamer en 130 Euro voor een suite.
  De 3 Nigerianen zitten nu in de gevangenis voor de moord op Pamela: Innocent Oseghale, Lucky Desmond en Awelima Lucky, de asielzoeker van het 4-sterrenhotel.

  Het waren allemaal vrienden van elkaar en ze weigeren nu om met Justitie samen te werken en beperken zich tot het verklaren onschuldig te zijn, maar nu beschuldigen ze elkaar.
  Awelima werd gearresteerd toen hij naar Zwitserland wilde vluchten

  Source
  https://www.ilprimatonazionale.it/cronaca/profugo-hotel-4-stelle-uno-dei-nigeriani-cella-lomicidio-pamela-79746/

  Geliked door 1 persoon

 9. Qvic zegt:

  Met dat antwoord waar de SPD nu meekomen dat niet eens zelf beseffen wat zij eigenlijk zeggen. Dan is iedere discussie hierover weggegooide tijd. Want tegen zulke domme en arrogante mensen is geen land mee te besturen. Hiermee bevestigen de SPD dat zij alle hypocritische psychopaten zijn, die hoogverraad plegen tegen hun eigen autochtonen volk. Terwijl ze het niet eens beseffen en dat maakt hen levensgevaar.

  Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  Het moet toch een droombaan zijn, in Brussel werken zonder enige inspanning te leveren, volledig geïsoleerd van de buitenwereld, entre nous, over het atoom nadenken of de aandacht richten op het onmetelijke universum, als het hoogtepunt van de westerse beschaving, als deel van de moderniteit en het resultaat van een uiterst rationeel denken, ‘geen rekening houdend met de zichtbare werkelijkheid, individuele vrijheid en de menselijke waardigheid’, een algemene tendens van linksch banditisme, van partijen, leiders en mensen in de eenentwintigste eeuw die ernaar streven de persoonlijkheid van mensen volkomen weg te vagen, en ‘land’, ‘thuis’ en ‘vaderland’ tot abstracte begrippen verkleint. Het noodlot van het westen is de barbaarsheid van het totalitarisme. Dat het totalitarisme de mens uit zichzelf verbant en hem tegelijk buiten de wet plaatst is de ergste vijand van de welvaart en de vrijheid, een politiek die leidt tot ‘het kuddeleven van de onderworpenheid’ en ‘een infantiel bestaan zonder verantwoordelijkheid’, gepaard met de eisen van internationale klimaatafspraken, wil Brussel zelfs een eind maken aan obesitas en welvaartskwalen, schoon drinkwater, persoonlijke hygiëne en goed onderwijs voor iedereen.
  Vooral de economische doelstellingen en die voor vrede, veiligheid en rechtvaardigheid laten een positieve lijn zien, over welke wijze van zien of waarnemen men in Brussel spreekt is mij een mysterie, als je nooit buitenkomt, en slechts droomt.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Hovawart.
   Werken bij de EU betekend in een geïsoleerde wereld te leven.
   Iedereen die een enigszins representatieve functie bij de EU heeft weet dat.
   Dat betekent dat iedereen, naast de arrogantie van de dag waarbinnen geleefd wordt, gekweld wordt door gedachten aan de absoluut komende eindigheid van zijn bestaan als EU-ambtenaar.
   Brussel is daardoor als stad van de EU een aparte wereld op zich, en de EU doet eigenlijk niets anders dan in die aparte wereld haar eigen spiegelbeeld bewonderen.
   Dat kan ook niet anders als men zich realiseert dat iedereen bij de EU betaald wordt door landen die geen zelfbedongen eisen stellen aan die EU.
   Voor de EU is geld daardoor een vanzelfsprekend middel om uit te geven en niet iets om zich op basis van een doelstelling voor te verantwoorden
   Dat maakt de EU tot een afgesloten geheel waarbinnen de echte realiteit van de buitenwereld geen invloed heeft op besluitvorming voor doelen die zij zich gesteld heeft.

   Bij bezoeken aan de EU had ik altijd het gevoel in een volkomen separate wereld te arriveren waarbinnen naïeve mensen tot criminelen verworden, zonder dat zij hun naïeviteit verliezen.

   Like

   • Merel zegt:

    Ik reageer hier omdat het hierboven niet meer kon in mijn gesprek met Margaretha
    Ik stem nog op pvv maar ben niet meer zo overtuigd van winst, oplossingen.
    Links heeft alles mee, wind in de rug, het nos journaal, de media , talkshows, probeer daar maar tegen op te boksen, er zijn mensen die stiekem stemmen op pvv, bang hun baan te verliezen, voor rascist uitgemaakt te worden, zelfs als ze dagelijks door immigranten
    worden geintimideerd(gezondheidszorg) Britain first heeft het al jaren over het kindermisbruik in GB. Ze zitten al jaren meer in de bak dan thuis Nu is het dan eindelijkneen item in het nieuws, worden de wegkijkers gestraft? NEE dat denk ik niet
    Links is heilig verklaard samen met de islam

    Like

 11. Guardiacivil zegt:

  De misdadige elite blijft maar doorgaan.

  Geliked door 1 persoon

 12. Cefas zegt:

  Aspirant Ghetto s?

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Nieuwbouw …leefloon….ik ga me bekeren tot de Islam en wordt ook fluchteling ….Belgie is ook niet in oorlog

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Socialisme: Bezorgd zijn over eigen welvaart en macht

  Geliked door 1 persoon

 15. Like

 16. koddebeier zegt:

  Zo’n uitsprak kan je van een linkse rat en landverrader verwachten, onder de guillotine met dat krapuul !

  Geliked door 1 persoon

 17. Pietersen zegt:

  De SPD is een gevaar voor het eigen volk. Dat blijkt maar weer eens met zo’n uitspraak.

  Geliked door 1 persoon

 18. Republikein zegt:

  Je werkt niet maar moet wel wonen!

  Vluchtelingenvrouwen in Duitsland werken amper en integratie is daarom heel moeilijk, blijkt uit een nieuw onderzoek van het Institute of the World Economy (IfW).

  De arbeidsmarkt wordt beschouwd als de belangrijkste plaats om te integreren en een grote meerderheid van de vluchtelingen blijft werkloos. Bijna de helft van de mannelijke vluchtelingen gaat naar het werk, maar voor vrouwen is dit cijfer veel lager met 11,5 procent.

  Lijkt me sterk, die 50% noeste arbeiders, maar de wens is veelal de vader van de goedmenselijke gedachte.

  Iets anders dan.

  Veel migratiegegevens in Duitsland worden stil gehouden, maar soms komen verhalen wel aan de oppervlakte.

  Cijfers uit Noord-Duitsland zeggen dat 34 vluchtelingen 130 familieleden naar Duitsland hebben gebracht. Dat is bijna vier keer het aantal mensen dat zich heeft aangemeld.

  Volgens de Duitse wet moeten de getroffenen de kosten van de toegang zelf betalen. Maar zodra ze in Duitsland zijn, betaalt de staat (de belastingbetaler) de kosten.

  In een andere regio gebeurde iets soortgelijks. In een zaak uit de wijk Pinneberg verhuisde een Syrische man naar Duitsland met zijn vier kinderen en zijn eerste vrouw.

  Later bracht hij nog vier kinderen bij zich en hij kreeg nu toestemming om ook zijn tweede vrouw te brengen. Hij kreeg toestemming voor gezinshereniging omdat “kinderen niet zonder hun moeder in het buitenland kunnen leven”.

  Bronnen zeggen dat dit al het tweede geval van polygamie is onder Syrische vluchtelingen in het district Pinneberg. In Syrië kan een man tot vier vrouwen huwen.
  https://www.stopdebankiers.com/duitsland-34-vluchtelingen-importeren-130-gezinsleden-en-tweede-vrouwen/

  Geliked door 1 persoon

 19. Republikein zegt:

  Veel mensen die multiculturele samenlevingen promoten, denken vaak dat ze een vreedzame wereld creëren. Maar ze negeren de leer van de geschiedenis en leggen zo de basis voor catastrofale conflicten en bloedvergieten in de toekomst.

  MULTICULTULTURALISM binnen een natie leidt tot interne spanningen en uiteindelijk tot gewelddadige conflicten. Dat bewijzen 6.000 jaar menselijke oorlogvoering. Ongeveer 85% van alle oorlogen in de hele opgenomen geschiedenis zijn volledig geworteld in raciale/etnische/religieuze conflicten; de overige 15% is puur ideologisch. Alle rassen en etnische groepen zijn stammen en separatisten van nature – deze aangeboren eigenschappen van de menselijke natuur moeten geaccepteerd worden. Daarom moet de etnische homogeniteit van politieke besluitvormers in elk land worden bevorderd. Het traceren van etnische homogeniteit in elk land is de meest humane manier om de verschillende volkeren van de wereld te organiseren. De natiestaat blijft de ware basis voor geluk en harmonie.

  Elke realistische persoon (zoals ikzelf) begrijpt deze werkelijkheid van de menselijke natuur en werkt binnen zijn kader.

  Ik heb niets tegen Mexicanen…. in Mexico. Ik heb niets tegen Nigerianen…. in Nigeria. Mexicanen moeten in Mexico blijven. Nigerianen moeten in Nigeria blijven…. en ga zo maar door. Ik hoop ook dat Mexicanen, Nigerianen en alle volkeren van de wereld in hun land een gezond en productief leven zullen leiden. Ik wens niemand in de wereld veel geluk.
  http://brd-schwindel.ru/aufruf-an-die-menschheit-kehrt-in-eure-heimatlaender-zurueck/

  Geliked door 1 persoon

 20. Republikein zegt:

  Het is raadzaam om delen I en II van George Soros en zijn invloedsnetwerk op migratie vooraf te lezen voor een beter begrip van het III en laatste deel van het onderzoek.

  In de twee voorgaande delen van het onderzoek werd het Donatienetwerk van twaalf super-rijke stichtingen gepresenteerd, dat in 2005 onder auspiciën van George Soros werd opgericht met als doel de migratie naar Europa te bevorderen en op Europees niveau intensief te lobbyen naar wetgevingsprojecten van de Europese Commissie.

  Deel III van het onderzoek zal zich nu richten op de Duitse tak van het netwerk van George Soros, de invloedrijke lobbyorganisatie PRO ASYL.

  http://kulturkampf2.info/2016b/222.html

  Like

 21. Republikein zegt:

  Vanaf maart, onder het voorwendsel van een “educatieve reis”, zullen de Hessische leerlingen gedwongen worden voor het eerst een concentratiekamp te bezoeken. Het door de staat gereguleerd Holocaust-toerisme strekt zich uit over meerdere dagen en omvat twee overnachtingen in een SS-barakken, direct voor het concentratiekamp. Maar wie denkt dat de leerlingen daar tenminste iets zinnigs aanleren, vergist zich. Het doel is uitsluitend de leerlingen te indoctrineren en ze ideologisch te hersenspoelen.

  De informatie verspreidt momenteel dat “educatieve uitstapjes” naar het voormalige concentratiekamp Buchenwald voor Hessische leerlingen van de 9e klas vanaf maart zullen worden georganiseerd. Eigenlijk is dit geen adembenemend nieuws. Dergelijke dagtochten met twijfelachtige achtergronden zijn tegenwoordig in Duitsland “normaal”. Maar deze geplande reizen omvatten twee overnachtingen in voormalige SS-barakken (gemodificeerd in de jeugdherberg stijl) direct voor het concentratiekamp.

  Rond twee en een halve dag worden de kinderen zo de klok rond geconfronteerd met het onderwerp “dood in Duitsland” en blootgesteld aan massale anti-Duitse propaganda. Het geheel wordt eufemistisch een “internationale ontmoetingsplek voor jongeren”genoemd, alsof het een idyllische en vrolijke plek voor kinderen en jongeren is. Deze cynische koude en perversie van de initiatiefnemers is ongelooflijk.

  https://conservo.wordpress.com/2018/03/14/in-hessens-schulen-soll-schuelern-mittels-kz-zwangsbesuchen-der-deutsche-schuldkomplex-indoktriniert-werden/

  Like

 22. Marijke zegt:

  Het is weer niet te geloven!

  Like

 23. Kampers Rene zegt:

  De naam van de nieuwe straat is ook al gekend “”De Mutti Merkelstrasse””

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s