De VN zou de landen moeten beschermen in plaats van de migratie te bevorderen

Screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

De internationale gemeenschap zou haar inspanningen er niet op moeten concentreren om migratie te organiseren of te bevorderen, maar deze te stoppen, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó (foto) gisteren in New York.

Mitteleuropa

In het kader van het debat tussen de Verenigde Naties en Hongarije sprak Szijjártó de mening van de VN tegen, volgens welke migratie een positief en niet te stoppen fenomeen is. De afgelopen jaren zouden er op veel plaatsen in Europa “parallelsamenlevingen” door migratie zijn ontstaan, stelde Szijjártó vast. De bedreiging door terrorisme zou eveneens zijn toegenomen, voegde hij er aan toe.

Maar volgens de ervaringen van Hongarije kan migratie gestopt worden, zei de minister. Hij argumenteerde dat Hongarije aan zijn zuidelijke grens bloot zou staan aan een “enorme” migratiedruk, maar dat het land het gelukt zou zijn de grens door enorme inspanningen en hoge kosten te beschermen. Szijjártó eiste dat de VN en hun documenten ertoe zouden moeten dienen om de soevereiniteit, de identiteit en de veiligheid van de lidstaten van de organisatie te beschermen, opdat zij zelf kunnen beslissen wie zij op hun grondgebied toelaten.

Geen enkele internationale organisatie en geen enkel document zou een land onder druk kunnen zetten om zijn sociale samenstelling te veranderen, zei hij. Szijjártó wees erop dat Hongarije een 12-punten-voorstel bij de VN m.b.t. zijn migratiepakket heeft ingediend. Hongarije zou pas instemmen met het migratiepakket van de VN als zijn voorstellen daarin zouden worden opgenomen, zei hij.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, New World Order, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op De VN zou de landen moeten beschermen in plaats van de migratie te bevorderen

 1. Sabeltant zegt:

  De Verenigde Naties, zijn de Arabieren en de marxisten en de globalisten.
  Die hebben als enig doel het westen ten val brengen.
  Alles is toegestaan.
  Is het niet met nepvluchtelingen, onzinnige milieueisen, stompzinnige bedrijfjes die NIETS opleveren maar oh zo deugen, en gender neutraal anti identiteits-gedram.
  De mensen krijgen door al die groepjes een hekel aan elkaar en de economie zal ineenstorten onder al die nepvluchtelingen die aan het staatsinfuus gaan, nep bedrijven die draaien op subsidie en een verdeelde maatschappij.

  Liked by 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  De wereldbevolking heeft zijn natuurlijke tolerantiewaarde bereikt, en hoe kun je de geboortecijfers beperken, door het surplus van viriele jonge mannen uit andere landen onder te brengen in het overbevolkte westen, waar de anticonceptie geen taboe is, het zelfs in het drinkwater en voedsel aanwezig is, het nivellerende effect zal over langere termijn zijn vruchten afwerpen, of door onvruchtbaarheid of door nieuwe Bosnische genocide in Europese lidstaten,(van het laatste zijn de symptomen al evident aanwezig).( al worden de actuele misdaadcijfers op Europese wijze verfraaid).

  Like

 3. Benesha zegt:

  De VN is een trede naar de NWO werelddictatuur. Daarom willen ze eerst van die vervelende blanken af dmv georganiseerde migratie. Vazal EU speelt zijn bediendenrol. Na Europa zullen de Aziaten aan de beurt zijn want ook lastige mensen voor die NWO.

  Like

 4. ildiko zegt:

  zo veel slimme west Europeanen en politici die gewoon verlamd toekijken hoe de VN hele Europese cultuur vernietigd.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Migratie en geboorte zijn niet te stoppen, opwarming aarde wel.
  Ugh, ik hep gezegd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s