Failed State: Zweden met catastrofale balans 2017

Screenshot_62

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden laat zien: Liberalisme leidt tot immigratie, immigratie tot ontworteling en zelf-opgave. Dat wederom heeft dodelijke gevolgen, voor het hele volk en voor het individu.

Mitteleuropa

Bijna één schietpartij gemiddeld per dag met meer dan 40 doden als gevolg: dat is, in de woorden van de Zweedse minister-president Stefan Löfven, de bedenkelijke balans van het jaar 2017 in Zweden. Niet minder dramatisch laat oppositieleider Ulf Kristersson zich uit. Hij spreekt van aanvallen op politieauto´s, bomaanslagen op politiebureaus, schoten op woningen van politieagenten.

Maar ook in het nieuwe jaar 2018 gaat het exact zo verder. Schietpartijen, waarbij onschuldige mensen sterven, verkrachtingen, die niet meer juridisch behandeld worden, omdat justitie en politie volledig overbelast zijn, en aanvallen met explosieven op de laatste.

De politiek moet onmiddellijk ingrijpen; des temeer daar er in september een nieuw parlement wordt gekozen en veiligheid vermoedelijk een van de centrale onderwerpen in de verkiezingsstrijd wordt. De rechts-nationale ZwedenDemocraten eisten al om het leger in te zetten in de probleemwijken in geval van overbelasting bij de politie. Het voorstel deed veel stof opwaaien; veiligheidsdeskundigen counterden dat het leger helemaal niet zou zijn opgeleid voor zulke taken.

Zweden wordt door linkse feministes geregeerd, die zich weliswaar tegen blanke mannen verzetten, door hen steeds verder terug te dringen en week te maken, maar aan de andere kant de vrouwen verachtende islam het land binnenhalen.

Zweden is het beste voorbeeld: integratie functioneert niet. Tegelijkertijd is het land ook een droevig waarschuwingssignaal voor de rest van Europa om niet dezelfde fout te maken.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Feministes, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

28 reacties op Failed State: Zweden met catastrofale balans 2017

 1. delamontagne zegt:

  DE ZWEDEN ZIJN ER GOED IN ZICHZELF WEG-TE-CIJFEREN………..

  * *
  : Een tentoonstelling in het multiculturele centrum van Fittja, Zweden: “Onder onze helden zien we geen blanke mannen ! ”

  Het multiculturele centrum lanceert donderdag een kunsttentoonstelling om belangrijke personen in de
  geschiedenis aandacht te geven.
  Maar blanke mannen zul je er niet zien ? ?
  Veel belangrijke mensen in de geschiedenis worden nooit vermeld in geschiedenisboeken.
  Het Multicultureel Centrum Fittja wil daar nu eens iets aan gaan doen met deze nieuwe tentoonstelling “Onder onze helden zijn er geen blanke mannen”.
  De tentoonstelling is afgelopen Donderdag geopend en loopt tot 22 april.
  Zoals de titel al aangeeft alleen NIET-blanke helden met een bepaalde achtergrond worden vernoemd.

  “De tentoonstelling biedt de bezoeker de mogelijkheid om na te denken en misschien zelfs in twijfel te trekken of de helden, koningen en revolutionairen
  uit Europa, wel zo BELANGRIJK waren !
  , aldus het Centrum.
  Achter dit project zitten de kunstenaars Nabila Abdul Fattah en Lejla Harbas.
  * * *
  Het Multicultureel Centrum is een openbare stichting in een samenleving waarin diversiteit/multiculturisme wordt benadrukt in het beeld, zoals Zweden zichzelf ziet op nationaal niveau en waarbij migratie een integraal onderdeel is van het Zweedse culturele erfgoed”.

  BRON:
  https://nyheteridag.se/bland-vara-hjaltar-finns-inga-vita-man-ny-utstallning-pa-mangkulturellt-centrum/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het huidige salonfähige feminisme moet onmiddellijk en totáál verboden worden!!!

   Zo, hoe komt dat over?
   Zijn er mensen die zich gechoqueerd voelen…?

   Ik zou zeggen boek ’n reis naar Zweden en probéér je er daar van te overtuigen dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen…
   Wel eerst even ’n kogelvrij vest kopen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Qvic zegt:

  De huidige feministen zijn zo hypocriet als de pest. Hun eigen blanke mannen verachte en te kleineren, alsof alleen zo wijs zijn en aan de andere kant zich laten islamiseren en iedere moslim als ware aanbidden door deze moslims massaal verwelkomen in hun land. Dat zij het nog eigenlijk vreemd vinden dat het gehele land naar de knoppen gaat, nu zij daar de politieke macht hebben. Maar een feminist is bij uitstek al een gefrustreerd persoon, die jaloers is op de man, die zij vervolgens uitsluit in hun leven. Deze vorm van psychische afwijking in de hersenen, geeft hen nog geen recht om met hun afwijking om een heel land naar de knoppen te helpen, door een alles verwoestende cultuur barbaren te importeren.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   “Knoppen” moet vertaald worden als “kloten.” (Laatse zin, zie boven…)
   Dat zijn namelijk de kloten van al die kerels die ontmand zijn door die Zweedse
   feministische wijven…

   Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Een bepaald slag vrouwen kiest voor winnaars en laat verliezers links liggen.
   In de ogen van deze feministes zijn de instromende mislims overuidelijk de winnaars en daarom schurken ze zich daartegen aan.
   Je kan dat natuurlijk ook als een soort prostitutie zien, want ook bij feministes gaat alleen de zon voor niets op.

   Like

   • Elisah zegt:

    Links kiest nou juist voor de losers, de zwakkeren en minst bedeelden ipv voor de sterke winnaars te gaan.

    Like

 3. Sabeltant zegt:

  Men had elk volk ter wereld kunnen herbergen, zonder enig probleem. maar men moest per se dat ene volk importeren dat overal in de wereld een puinhopen achterlaat.

  En het domme linksvolk dat dit volk binnenhaalt. Ik kots op ze!

  Geliked door 4 people

 4. theresageissler zegt:

  Inderdaad zou het al een verschil van dag en nacht uitmaken, als de Feministes in Zweden (en trouwens in heel West-Europa) op een logische, consequente manier feminstisch zouden zijn en, behalve “de boze, blanke man” evenzeer “de boze zwárte/moslim-man” zouden afwijzen, waarvoor ze feitelijk álle grond zouden hebben.
  Maar juist dát willen ze niet zien, en wéigeren ze halsstarrig te zien, dus dáárdoor loopt de hele zaak verkeerd.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Pardon, neem me niet kwalijk, maar wat bedoel je eigenlijk met “op een logische, consequente manier feministisch zouden zijn..”
   Staat zo interessant, maar het is natuurlijk barre bullshit Theresa.
   Er is naar mijn mening en ervaring totaal geen enkele behoefte aan dat verderfelijke “feminisme” in onze samenleving, en dit tevens in geen enkele Europese samenleving.
   Net als die PVDA-partij die na de jaren 60 ook op geen enkele manier meer enige levensvatbaarheid kon vinden.
   En maar blijven zitten.
   En maar blijven profiteren ten koste van miljoenen andere onschuldige mensen.
   Ik vind het criminelen!
   En al die kerels die voor die feministische wijven staan te knipmessen omdat dat past bij hun linkse milieu en linkse baantje moesten ze op de grote markt langzaam met een roestig aardappelschilmesje ontmannen.
   Maar trek het je niet aan.
   Jij bent geen vent… dus jij loopt geen gevaar.

   Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Goh, nou, dat is een hele geruststelling, Paul! Werkelijk een pak van mijn hart! (LOL!)

    Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    @paulzwueste

    Klopt Paul, met de kanttekening dat het feminisme in de jaren ’50 – ’70 zinvolle zaken heeft bereikt t.a.v. de belangen en het gelijktrekken van de positie van vrouwen.
    Nu echter heeft het feminisme niets meer te maken met de rechten van vrouwen maar van alle nieuwe varianten in het gender spectrum plus de islam.
    Tja, als je doelgroep in feite niet meer bestaat zoek je als organisatie simpelweg een nieuwe.
    Laat dat maar aan progressief Nederland over.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ja, het lijkt me heel erg vervelend voor sommige vrouwen dat die bloei-jaren van het “feminisme” allang voorbij zijn.
    Wat moet je nou nog… er is geen (lol) meer aan.
    Je mag hier in Nederland niet eens met ’n varkensmutsje op je hoofd demonstreren…
    of je wordt direct opgepakt wegens aantasting der goede zeden en het in diskrediet brengen van varkens.
    Amerika is het land waar de feministes tenminste nog op ’n logische en consequente manier feministisch kunnen zijn.
    Ze mogen daar zelfs rondparaderen in een levensgrote roze vagina met de voering naar buiten.

    Like

 5. Hovawart zegt:

  Dat zijn uitermate verontrustende berichten uit één van de dunst bevolkte landen in de Eurozone, maar ook één van de rijkste, welvarendste en meest ontwikkelde landen ter wereld en over genoeg kapitaal beschikt om de immigranten in ware luxe onder te brengen.
  De massa immigranten dachten in het Europese Eldorado beland te zijn, maar komen bedrogen uit, net zo bedrogen als de meeste EU-burgers al jarenlang in een leugen leven. Ik kan niet eens bedenken wat ik erger vind, wat hebben wij onszelf (en onze kinderen) en de buitenwereld voor de gek laten houden ;-(……Grrrr

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Het is helemaal niet erg als het dodelijke gevolgen heeft voor diegene die deze “immigranten” koste wat het kost hun land binnenhaalde, erg is het voor de mensen die hier tegen gestemd, geageerd etc. hebben die door die verrotte Zweedse “linkse feministen” tot nazi’s, racisten, xenofoben en nog veel meer, wat ze niet zijn, monddood zijn gemaakt, Zweden moet van die “immigranten” af maar dan zullen ze eerst die zogenaamde “liberalen” oftewel linkse feeksen het zwijgen moeten opleggen.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Pas op met mede-lijden. Laat de shit maar komen en wacht tot de overheid weer haar meest essentiële taken oppakt: waken over de veiligheid van haar burgers en handhaven van recht en orde. “Je maintiendrai” is tegengesteld aan “Ik gedoog”.

   Like

  • Margareta zegt:

   Dit zou eigenlijk ook in de rest van de westerse landen moeten gebeuren. Wij praten over Zweden of wij een buitenstaande zijn, maar al deze dingen woekeren maar door in heel Weest Europa. Weliswaar nog minder zichtbaar, maar als er geen maatregelen worden genomen eerder of later ook hier zal het tot een escalatie komen.

   Like

 7. Wachteres zegt:

  “Zweden wordt door linkse feministes geregeerd, die zich weliswaar tegen blanke mannen verzetten, door hen steeds verder terug te dringen en week te maken, maar aan de andere kant de vrouwen verachtende islam het land binnenhalen”

  Maar die feministes worden wel gekozen, zou dit niet zo zijn dan hadden ze niets in de melk te brokkelen.

  Like

 8. Daan Kranenburg zegt:

  Mary, het is hier niet anders, erg voor de mensen die hier tegen gestemd, geageerd etc. hebben. Namens mijzelf en die andere 1,5 miljoen Tokkie PPV stemmers!

  Like

  • Margareta zegt:

   Wat ik zelf niet begrijp Daan, hoe het in godsnaam t mogelijk is dat die anderhalf miljoen mensen die op de PPV stemden ,en de partij een tweede plaats bezorgden, zonder enige wweersstand accepteren dat de partij wordt genegeerd en alleen in de oppositie kan funccioneren.

   Like

 9. Margareta zegt:

  Sorry voor de foutjes in mijn tekst. Ik had het beter moeten nakijken

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  65 jarige vrouw door Zweedse staat vervolgd wegens vertellen van de waarheid: als een een slim iemand fokt met een zwakzinnige krijg je zwakzinnige kinderen

  Elderly woman who wrote: IQ level is going to fall due to MUSLIM immigration – prosecuted for hatred

  The elderly woman from Jönköping has been charged with writing several so-called subversive posts on immigration and immigrants, in particular against Muslims, on Facebook.

  “If this continues, the intelligence in Sweden will be at goldfish level,”

  says one of her Facebook posts. The posts in question were created in the last year on the Facebook page “Stop Abuse of Power”.

  http://www.savemysweden.com/elderly-woman-wrote-iq-immigration-prosecuted-hatred/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ze heeft natuurlijk een overdaad aan gelijk.
   Kijk naar Europa.
   Die zogenaamde “Vorstenhoven” bijvoorbeeld strekken hierbij ten voorbeeld.
   Claus werd radiografisch bestuurd door Beatrix met ’n afstandsbediening in haar mofje.
   En Alexander, nu koning Der Nederlanden, vluchtte met de sabel tussen z’n benen, en liet z’n hele familie in de steek… toen er ’n rotje in de buurt van de Gouden Koets ontplofte.
   In z’n haast om weg te komen duwde hij Amalia en Maxima nog opzij.
   De vuige lafaard!
   Je zou je toch afvragen waar die zwakzinnige al die lintjes en medailles wegens dapperheid vandaan heeft.
   Ik weet zeker dat hij ze gekregen heeft wegens het, in het zicht van de vijand, met gulle hand voor zichzelf uitgeven van geld van onschuldige burgers!!!!
   Maar als je hem de Koninklijke Kerstboodschap hoort voordragen weet je weer dat Bernhard zijn vader is omdat Claus in die tijd al ’n ingehuurde transgender was

   Alle komma’s staan elk jaar namelijk op de verkeerde plaats, bovendien weet de idioot kennelijk helemaal niet waar hij het over heeft.

   Like

  • Heniusz zegt:

   Het is waar, maar de waarheid is het eerste dat sneuvelt onder het politiek correct wensdenken. Vandaar dat het bericht mij niet verbaasd.

   Like

 11. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/03/13/zweedse-overheid-bestelt-voor-miljoenen-euro-kogelvrij-glas/

  Zweedse overheid bestelt voor miljoenen euro kogelvrij glas

  Met veel geheimzinnigheid omgeven heeft een Zweedse overheidsinstelling ergens in Zweden voor 18 miljoen kronen (2 miljoen euro) kogelvrije en explosieveilige ramen en deuren besteld. De klant doet er geweldig geheimzinnig over, meldt 8till5.se. Maar volgens een persbericht moeten de producten bescherming bieden tegen “terroristische aanslagen”.

  Het komt allemaal goed in Zweden, zoals we hier lezen.

  Like

 12. Jan zegt:

  De sukkels willen nu alle religieuze scholen aanpakken

  Sweden vows to ban ALL religious schools in an effort to tackle segregation after taking in a record number of asylum seekers…..Jewish schools will be exempt from the new ban, politicians said

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5495915/Sweden-vows-ban-religious-schools-tackle-segregation.html#ixzz59eUGdVsy

  2015, de kuddedieren

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Heb je die dame op de voorgrond gezien…?
   Je zou voor minder “vluchteling” worden….!
   “Waar is die vluchteling nou…?”

   Oh, die is weer gevlucht.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s