En de waanzin gaat door: 18-jarige Afghaan zou 17-jarig meisje hebben doodgestoken

Screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Angela Merkel bejubeld wordt, is de lijst met jonge mensen, die in Duitsland na de lokroep van de bondskanselier vermoord werden, weer iets langer geworden. Na Mia, Maria, na de vermoorde 15-jarige scholier uit Lünen en de doodgestoken even oude leerling uit Dortmund komt nu ook de 17-jarige Mireille op deze lijst van falen en van de politie onverantwoordelijkheid te staan.

journalistenwatch

De 17-jarige Mireille werd maandagavond in haar woning in Flensburg in het stadsdeel Exe gevonden met meerdere steekwonden en overleed ondanks reanimatiepogingen.

Volgens de politie werd dinsdag als verdachte een 18-jarige Afghaan gearresteerd op verdenking van doodslag en al voorgeleid aan de rechter. Een buurman zou over het slachtoffer verteld hebben dat het eens zo vrolijke en open meisje enkele maanden geleden alleen nog maar met een islamitische hoofddoek werd gezien. De getuige zou de verdachte maar een keer hebben gezien. Een andere aanwonende zou van herhaaldelijk terugkerende schreeuwpartijen hebben verteld.

Freiburg, Kandel, Lünen, Dortmund, Berlijn,

Freiburg, oktober 2016: De 19-jarige Maria Ladenburger uit Freiburg wordt door een Afghaanse “vluchteling” met vals opgegeven leeftijd verkracht en vermoord.

Kandel, december 2017: Een Afghaanse “vluchteling” met vals opgegeven leeftijd vermoordt voor een drogisterij de 15-jarige Mia met een keukenmes.

Lünen, januari 2018: Een 15-jarige met een Kaukasische migratieachtergrond stormt met een mes op een 14-jarige jongen af en vermoordt hem. Hij voelde zich geprovoceerd door een blik van het slachtoffer.

Dortmund, februari 2018: Een ruzie tussen teenagers eindigt dodelijk. Een 15-jarige wordt doodgestoken in een parkeergarage.

Berlijn, maar 2018: Een 18-jarige Afghaan wordt ervan verdacht de 17-jarige Mireille te hebben doodgestoken.

De lijst van de gruwel is vast en zeker nog niet ten einde, per slot van rekening is Angela Merkel zojuist voor de 4e keer bondskanselier geworden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op En de waanzin gaat door: 18-jarige Afghaan zou 17-jarig meisje hebben doodgestoken

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Stille tocht.
  Kaarsje branden.
  Imagine op de piano.
  Glas.
  Plas.
  Was.

  Het collectieve geheugen is niet kort.
  Het bestaat gewoonweg niet.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Ouders met hersens zullen hun kinderen wel gemeld hebben zich hier verre van te houden.

  Ik ben overigens voorstander om meiden te vertellen dat ze uitermate zuinig op zichzelf mogen (moeten!) zijn, als ze het echt menen, wachten ze wel en anders maar niet! Ik kan overigens ook uitstekend visualiseren, hoe die roze wolk oplost en de realiteit zich aandient en dan toch ineens daar is… (-:

  Sprookjes zijn voor hele kleine kinderen, zodra ze het ouderlijk huis gaan verlaten (lees spelen, vroeger kon dat zonder omkijken…) moeten ze voorbereid zijn!

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Uit de VS

  Bejaarde blanke vrouw wordt aangevallen door zwarte racisten.

  Like

 5. sonor zegt:

  zolang het duitse volk MASSAAL op MERKEL blijft stemmen zal er niets veranderen.

  Like

  • Helena zegt:

   Nee Sonor, dat klopt net als hier op die prutsers in Den Haag! Pas als ze massaal de straat op zullen gaan breekt de pleuris uit! Maar dat zal hier niet zo snel gebeuren: dat de straat op gaan: allemaal helden op sokken die zich laten overrulen door de soldaten van Erdolf die het wèl voor elkaar krijgen een heel leger te vormen binnen onze gemeenschap. Kortom: we zijn al bezet! Punt uit amen!

   Like

 6. Yvonne zegt:

  De vlammen slaan mijn oren uit,is die Duitse trol weer aan de macht? Onvoorstelbaar
  Net op een andere site kon ik dit artikel niet lezen,raar
  Hoeveel mensen worden er nog afgeslacht door deze cultuur verrijkers? Ach de mensen hebben het er even over en binnen 1 week is iedereen het weer vergeten

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Helena. Onze wereld is gebaseerd o.a. op de natuurkundige wetten van Newton. Vooral de 3de wet is heel belangrijk: de wet van actie en reactie. Volgens Newton staan actie en reactie altijd op gelijke krachten. Met andere woorden hoe heviger de actie, hoe harder de reactie die volgt. In Duitsland waar de actie van de Merkel despoten tegen de bevolking iedere normale proportie heeft overschreden, kan men verwachten dat de boel daar zal exploderen.

   Like

 7. hslot4 zegt:

  Gaar rap daar in Duitsland kort geleden nog een meisje Keira genaamd ik probeerde het te retweeten maar dat is dus niet mogelijk de tweet wordt meteen geblockt door twitter .
  De vraag hier was aan de politie of de dader een afghaan betrof ……….volledige radio stilte en alles wordt eraan gedaan om het onder het tapijt te vegen (vies smerig vuil overheids tuig ).
  De Tweet : Jihad Watch Deutschland: Mord an Keira Gross: Ist der Täter Afghane ? http://fredalanmedforth.blogspot.com/2018/03/mord-keira-gross-ist-der-tater-afghane.html?spref=tw

  Tweet wirt geblockt von twitter

  Like

 8. Benesha zegt:

  In België gisteren 27 jarige vrouw met 2 kindjes neergestoken door nieuwe vriend…een Afghaanse asielzoeker. Die vrouwen lopen er toch ook steeds weer in?

  Geliked door 2 people

 9. hslot4 zegt:

  En ja hoor dader bekend en de bekendmaker wordt justitieel vervolgd wat een tuig die overheid .
  Die Bestie vom Kaukasus, Edgar H., tschetschenischer Moslem und Ex-Flüchtling».
  https://www.berlin.de/aktuelles/berlin/kriminalitaet/5244990-4362932-tweet-zur-toetung-von-keira-ermittlungen.html

  Like

 10. Thom zegt:

  Goh waar hebben we hier over? Dat is gewoon een beetje collateral damage voor de verrijking van onze saaie cultuur. Een paar dode meiden in Duitsland. Het echte werk gebeurt in Engeland, daar worden ze met honderden tegelijk verkracht in Telford en iedereen kijkt de andere kant op

  Geliked door 1 persoon

 11. MARIA zegt:

  Heb deze hier nog niet voorbij zien komen, 4 jongens uit Eritrea, hier op vakantie, verkrachten 56 jarige vrouw

  Like

 12. hendrikush zegt:

  Pas op. Sarcasme. Raak niet geschokt.

  Wanneer wordt het ouderwetse man-vrouw beeld uit de westerse cultuur aangepast?
  Vrouwen hebben de bescherming van mannen niet meer nodig sinds ze geëmancipeerd zijn.
  Vrouwen waarvan het verstand ophoudt boven de navel gedragen zich als houri’s voor mohammedanen.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Oude vrouwen jonge meisjes …Dan verschieten ze dat ge de naam “racist” met een zekere fierheid draagd…Verwerpelijk tuig ……dieren , beesten met spijtig genoeg met kenmerken van een mens Wij moeten en kunnen enkel voortgaan op hun huidskleur , ras of godsdienst .Gelukkig zijn het allemaal geen primaten met een herseninhoud van een kip

  Like

 14. Lee zegt:

  merkel wordt bejubeld? Enkel door leeghoofden en wegkijkers inderdaad. Weldenkende realisten geloven al lang niet meer in die vuile leugens van haar. Ik hoop dat een ieder die daar nog wel in gelooft de keiharde afrekening krijgt.

  Like

 15. Charles Martel zegt:

  “Mama ligt in een plas bloed, maar we hebben ook wel een beetje honger”

  Enkele dagen geleden in België: “
  https://sceptr.net/2018/03/afghaan-aangehouden-gruwelijke-moord-op-eleonore-27/

  Like

 16. Peter Selie zegt:

  De genocide op de blanken is in volle gang. Poliitie en Justitie doen niets i.o.v Stasi Merkel

  Like

 17. Visje zegt:

  Lieve mensen, het is allemaal echt vreselijk, maar wij kunnen het tij niet meer keren, wat door machtige satanisten is besloten, dit gaat zó al eeuwen lang, en het zal enkel maar erger worden.

  Tot de Dag Des Oordeels.

  Like

 18. Pingback: Maria, Mia, Mireille, … ? | E.J. Bron

 19. Pingback: “Dode meisjes liegen niet”: #120db-actie tegen migrantengeweld | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s