Freiburg – Een stad capituleert voor het migrantengeweld

Screenshot_81

Als het donker wordt in Freiburg. . .

(Door: “Dr. Netzfund” – Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Freiburg, die linkse studentenstad in de Breisgau, is niets meer zoals het eens was. Ook in Freiburg heeft, net zoals in heel veel andere Duitse steden, het migrantengeweld het leven van de “normale burger” tot een hel gemaakt. En net als overal in Duitsland worden niet de oorzaken bestreden, maar alleen enkele veiligheidsmaatregelen genomen die de burgers in slaap sussen en van het eigenlijke gevaar en van het politieke falen afleiden. Is het gevaarlijk om ´s nachts uit te gaan in Freiburg, vroeg een vriendin me. . .

journalistenwatch

De stad is ´s nachts nu vol met een echt leger politieagenten, dat de mensen beveiligt die onbekommerd willen feestvieren. Je ziet de ene patrouillewagen na de andere. Niet dat dit nodig zou zijn, niet bijvoorbeeld dat het gevaarlijk geworden zou zijn in Freiburg. NEE – het gaat om dit verduivelde subjectieve gevoel van veiligheid. Dat wordt als een gebedsmolen constant herhaald en dat moet men nu toch eindelijk eens begrijpen!

Als je ´s nachts na uitgelaten en goed beschermd uitgaan (er staat daadwerkelijk Security voor de cafés naar de gasten te staren) dan naar huis toe wilt, staat je als vrouw een nieuw opgerichte vrouwentaxi ter beschikking. Ook dat zou, wordt ons van hogerhand verzekerd, in principe niet nodig zijn, maar… je weet wel.

Hier in Freiburg heeft niets met niets te maken, en al helemaal überhaupt niets met “vluchtelingen”. Nou ja, de meer dan 200 overvallen door “jeugdige” moslims binnen drie maanden (men heeft niet intensief en vriendelijk genoeg voor hen gezorgd, wat men intussen echter inhaalt) laten we als goedmenschen dan gewoon even onder de tafel vallen.

Het is echter dom wanneer je een man bent. Dan moet je alleen de weg naar huis terugvinden. Iedere nacht (iedere!!) eindigt dat voor menig man echter niet thuis, maar in het ziekenhuis. En altijd worden hun portemonnee en smartphone geroofd. De politie zoekt dan hulpeloos naar mannen met een Arabisch uiterlijk, meestal echter naar zwarten.

Onze krant laat zelfs deze informatie, indien mogelijk, weg. Het is beter de daders niet te vinden dan “de rechtsen” argumenten te leveren. Bovendien dienen er geen vooroordelen aangewakkerd te worden.

Tja, hoe zou ik deze vraag dus moeten beantwoorden? – Voor mannen ziet het er niet zo goed uit. Daartegenover staat dat zij echter nooit verkracht en minder vaak vermoord worden. In grote groepen zou het echter zelfs voor mannen nog mogelijk moeten zijn. En vrouwen laten zich naar hun taxi brengen en rennen bij aankomst zo snel mogelijk hun woning binnen. Andere varianten kan ik niet aanbevelen.

Oh ja, wat ik helemaal vergat: men wil nu alle donkere hoeken van licht voorzien en zaken die het zicht belemmeren, zoals hekken, verwijderen. Opdat men de dader op tijd ziet (of goed gezien wordt en zich op de aanval kan voorbereiden). Belangrijk is dat men IN IEDER GEVAL, wat er ook nog gaat gebeuren, ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEID iets tegen de oorzaak van al het kwaad onderneemt. Hier in Freiburg is het nog steeds en voor altijd “WELCOME”!

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: “Dr. Netzfund”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Freiburg – Een stad capituleert voor het migrantengeweld

 1. Pingback: Migranten en Veiligheid | toodlessss

 2. Cathja zegt:

  Ik vrees dat inmiddels de islamziekte overal in Duitsland heeft toegeslagen.
  Nu weer Freiburg. Ooit heb ik deze stad bezocht, en bewaar daar goede herinneringen aan.
  Ooit…
  Nu zullen ze me niet snel meer tegenkomen, in welke Duitse stad dan ook. Ik heb mijn leven en gezondheid namelijk te lief.

  Het stoort me enorm dat er angstvallig gezwegen wordt over de werkelijke oorzaak van de totale afbraak en ondergang van ons buurland. Waaróm moet de waarheid verzwegen worden? De veroorzakers van al deze ellende weten toch wel dat dit soort walgelijke zaken nooit verborgen kunnen blijven? Iedereen heeft tegenwoordig telefoon en maakt foto’s en filmpjes van onlusten en vechtpartijen. Die beelden verspreiden zich razendsnel! Slachtoffers komen met hun verhalen naar buiten, en dat kan niemand hen verbieden.

  Het is bijna niet te geloven dat Merkel haar gezicht nog steeds durft te laten zien! Als je weet dat je van je thuisland een hel hebt gemaakt, waar zeer velen inmiddels in angst leven, hoe kun je jezelf dan nog steeds op de borst kloppen (zoals ze regelmatig doet) dat het zo goed gaat in Duitsland?

  Niet te geloven dat er nog zóveel mensen op Merkel gestemd hebben. Met hen heb ik absoluut geen medelijden. Ze graven hun eigen graf.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Onder de bekende kreten “Allah-Hakbar” probeerde een Afghaan in Duitsland Mebr./ Merkel aan-te-vallen
  De man van 23 werd “gestoord” verklaard en naar Psychiatrische Instelling meegenomen.
  De aanleiding zal wel ONBEKEND zijn………

  Geliked door 1 persoon

 4. Kampers Rene zegt:

  Het is slechts een stad die capituleert binnen afzienbare tijd zal heel Duitsland moeten catipuleren

  Like

 5. koddebeier zegt:

  En het volk slaapt verder !!

  Like

 6. Jan zegt:

  Weer Duits meisje vermoord door Afghaan

  Wieder Mädchen erstochen: Mireille (17) verblutet nach „Beziehungstat“ in Flensburg – Junger Afghane festgenommen

  https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/wieder-maedchen-erstochen-mireille-17-verblutet-nach-beziehungstat-in-flensburg-junger-afghane-festgenommen-a2374874.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s