AfD – Dr. Gottfried Curio excellent in het Duitse parlement: “Merkel hoort in de beklaagdenbank”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Dr. Gottfried Curio (AfD) houdt een van de beste toespraken ooit in het Duitse parlement:

journalistenwatch

Zeer geëerde meneer de president! Geëerde afgevaardigden! De AfD heeft voorgesteld om illegale grensoverschrijding d.m.v. omvattende grenscontroles te verhinderen en desbetreffende asielaanvragers afwijzen. Wie tegen dit voorstel stemt, wil derhalve dat illegale asielaanvragers de grens naar Duitsland blijven overschrijden en een asielprocedure kunnen starten, inclusief volledige verzorging en jarenlange rechtsvorderingen. (Applaus bij de AfD – Luise Ambtsberg [Bündnis 90/Die Grünen]: Precies! Zo eenvoudig! Mooi dat u het nog een keer samenvat!)

Zoals door rechters aan de hoogste gerechtshoven wordt benadrukt, kan niemand onder verwijzing naar redenen van bescherming over land Duitsland binnenkomen. (Benjamin Strasser [FDP]: Citeert u eens een keer het Europese recht!]

De binnenkomst uit een veilig derde land – dat zijn alle buurlanden van Duitsland – moet geweigerd worden. Dat geldt ook wanneer een ander land voor de uitvoering van de asielprocedure verantwoordelijk is. Dat is volgens Dublin-III het land van binnenkomst in de EU. In werkelijkheid hebben we echter binnenmigratie in Europa en moeten we onze nationale grenzen beschermen. (Benjamin Strasser [FDP]: Wat zegt de hoogste administratieve rechtbank eigenlijk?)

In plaats van deze tot nu toe verzuimde plicht na te komen, versieren we onze kerstmarkten met betonblokken en machinepistolen. (Applaus bij de AfD – René Röspel [SPD]: Wat is er eigenlijk verkeerd gegaan in uw leven?)

Om van de zaken af te leiden wordt er graag gejammerd over de zogenaamde criminaliteit door mensensmokkelaars. Als de mensensmokkelaar echter crimineel is, dat is zijn opdrachtgever dat ook. Wie zich laat smokkelen, wil bedriegen. Met deze hele heerschappij van onrecht, meneer de minister van Binnenlandse Zaken, zou het eindelijk afgelopen moeten zijn. De garantie hiervoor hebt u echter zojuist weer op de troon gezet. Applaus bij de AfD – Michael Grosse-Brömer [CDU/CSU]: Niet wij, maar de meerderheid in Duitsland!)

Vluchtredenen in het land van herkomst zijn gewoon geen wereldwijde toegangskaartjes. Men vlucht niet uit een veilig transitland als Turkije naar Europa, ook niet uit een heel continent als Afrika. Om diegenen die beweren asielzoeker te zijn hier op te nemen, die vakantiereizen naar hun familie maken, (Katja Kipping [Die Linke]: Leugens! Leugens!) is ook geen daad van humaniteit. (Volker Kauder [CDU/CSU]: houdt u zich eens bezig met de grondwet!)

Met hetzelfde geld dat hier nodig is, kunnen veel meer mensen in nood ter plaatse verzorgd worden. De armsten reizen niet. Tot zover over de huichelachtige verwijzing naar de letter C. (Applaus bij de AfD).

De ondersteuners van de open grenzen gaat het om de reorganisatie van de autochtone bevolking door welke immigratie dan ook, inclusief desbetreffende consequenties voor de wereldbevolking. De hervestigingsplannen van de VN, resettlement van Afrika naar Europa, de facto naar Duitsland, heeft mevrouw Merkel, de kanselier van de buitenlanders, van de CDU/CSU in haar vaandel geschreven (Applaus bij de AfD – Tegenspraak bij de CDU/CSU, de SPD en Bündnis 90/Die Grünen).

Daartoe dient het dulden van massaal identiteitsbedrog door weggegooide en vervalste paspoorten. Daartoe dient de bewuste foute benaming “vluchteling” voor sociale migranten. Met de eigenschap “vluchteling” kun je niet rondreizen. Die heb je alleen bij de overgang uit het vluchtland. Daartoe dient de vergoelijking van de volledige onmaakbaarheid van deze volkerenverschuiving, wanneer voor de zogenaamde integratie van personen die niet tot werken in staat zijn jaarlijks meer dan € 50 miljard verdonkeremaant worden. Dat is diefstal van het Duitse volk. Dat verwoest ons vaderland. Applaus bij de AfD – Ulrich Kelber [SPD] – Wat is er verkeerd gelopen in uw leven?)

De welkomstcultuur is voor Heinrich August Winkler een “zelfgenoegzaamheid” van Duitse narcisten, die zichzelf verafgoden als betermenschen. Andere meningen moeten met de nazi-knuppel in de kiem gesmoord worden. Wat wij nodig hebben, is een welkomstcultuur voor democratische meningsverscheidenheid, vooral ook in dit huis (Applaus bij de AfD).

Parlementspresident Dr. Wolfgang Schäuble: Collega Curio, staat u een vraag toe?

Dr. Gottfried Curio (AfD): geen enkele.

Konstantin Kuhle [FDP]: Uitgerekend! – nog meer geroep van de FDP)

Parlementspresident Dr. Wolfgang Schäuble: geen enkele.

Dr. Gottfried Curio (AfD): Wat doet dit geheel met ons land? Gemeenten gaan op slot wegens overbelasting. Integratie is mislukt, alleen al vanwege de hoeveelheid. Ze wordt door de migranten zelf ook niet gewenst, die hun eigen cultuur willen leven – volgens de illegale regels van de sharia. Elke toename van hun culturele zeepbel bevestigt hen hier alleen maar in. Agressieve machocultuur al in de schoolklassen, opgegeven stadsdelen, verkrachtingen, moorden – maar de regering zet daar keiharde ethiek-cursussen tegenover (Applaus bij de AfD).

Ze heeft massaal archaïsche, vrouwen-vijandige geweldplegers het land binnengehaald – zonder nood –, maar toch ook geschoolde krachten geïmporteerd: voor mes-aanvallen. Uitzettingen, dames en heren, redden ook levens. (Applaus bij de AfD).

Gewelddadige buitenlanders, voor wie mevrouw Merkel het onmiddellijk opneemt, verdringen Duitse behoeftige mensen bij de voedselbanken – in het land, waarin we goed en graag leven. De Senator Binnenlandse Zaken van Berlijn zegt: “Duitser-vijandigheid” komt “steeds vaker voor”- in het land, waarin we goed en graag leven. Een officier van justitie zegt: “De rechtsstaat heeft zichzelf opgegeven. Een schooldirecteur zegt: We zijn op weg naar de middeleeuwen. Betaste vrouwen horen: “als je dat niet wilt, moet je een hoofddoek dragen”, in het land waarin men goed en graag leeft, als buitenlander. (Applaus bij de AfD).

Hebben we er langzamerhand genoeg van? Niet onze verder zo regering. Zij wil migratie niet bestrijden, alleen maar sturen. Zij heeft al het verlies van de binnenlandse vrede op haar geweten. Is dat “schade van het Duitse volk afwenden”? Hoort zo iemand in de regeringsbank?: waarschijnlijk toch eerder in de beklaagdenbank.

(Applaus bij de AfD – Michael Grosse-Brömer [CDU/CSU] – Goed dat u dat niet beslist, maar de meerderheid in Duitsland! – Britta Haßelmann [Bündnis 90/Die Grünen]: Weerzinwekkend spul!)

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op AfD – Dr. Gottfried Curio excellent in het Duitse parlement: “Merkel hoort in de beklaagdenbank”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Beklaagdenbank?
  Doe d’r maar in een gekkenhuis.
  Ook wacht, dat is Duitsland al ………………..

  Geliked door 2 people

 2. Petra DeBoer zegt:

  Inderdaad een hele goede speech en die liet niets aan duidelijkheid achterwege op de narcisten die zichzelf beter vinden dan anderen en zichzelf als “gutmenschen” oftewel “Übermenschen” zien. Bah wat een volk daar in de Duitse regering en daar moeten wij dan mee samenwerken.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Dat zegt die Curio toch maar mooi; nu maar hopen dat Duitsers het ook begrijpen…

  Like

 4. Marc zegt:

  Beklaagdenbank?
  De doodstraf!

  Geliked door 2 people

 5. Peter zegt:

  Merkel
  1. Beklaagdenbank.
  2. De gevangenis in voor vele jaren.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Walgelijk commentaar van de linkse landverraders !!
  Deze mensen zouden wegens landverraad de doodstraf moeten krijgen !

  Like

  • hendrikush zegt:

   Die herhaalde opmerking van de SPD: “Wat is er mis gegaan in Uw leven?” is weerzinwekkend. Als je het met argumenten niet redt ga je op de man spelen.
   Hebben ze de islamitische tactieken overgenomen of hebben ze dat van de Nederlandse linkervleugel geleerd?
   Walgelijke wegkijkers en ontkenners.

   Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlànder zegt:

  Geweldige speech van de man, met het gevolg dat de demonisering en persoonlijke aanvallen kunnen beginnen.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Een nieuwe “Duitser”, een “immigrant” uit Afghanistan, wilde Mevr. Merkel begroeten met een gebruikelijke “Allah-Hakbar”, maar werd door haar ordetroepen snel tegen de grond gewerkt.
  Wat een ondankbaarheid voor zo een Enthousiaste nieuwe “Duitser”.
  Frau Merkel wierp snel een minzame blik naar links, naar de arme man en vervolgde haar weg.

  BRON:
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article174583236/Vorfall-vor-Bundestag-Stoerer-rannte-schlicht-auf-Merkel-zu.html

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Oneens. Nog steeds wordt zij gesteund door een groot deel van de Duitsers. Dat ze hun eigen land weer verpesten is erg, maar dat wij er samen mee in het Vierde Rijk zitten is onbegrijpelijk.

  Like

 10. AfD – Dr. Gottfried Curio excellent in het Duitse parlement: “Merkel hoort in de beklaagdenbank” Nou beste Gottfried ik zeg doe er wat aan dan, je hebt meer invloed op de media dan de meeste goedwillende Duitse burgers, die Frau Merkel helemaal spuugzat zijn met haar illegale welkomstbeleid.

  Like

 11. wesdorp zegt:

  let eens op Q anan…en wat die zegt over merkel “who`s your daddy“
  t wordt steeds gekker de link van podesta“campaignmanager van hillary clinton“ naar dr joseph mengele.hmmmm de vatikaanse ratlines en operation paperclip komen misschien toch aan t licht…link naar t duits engelse koninklijkhuis t nederlandse koninklijk huis…nazi link naar prins bernard…president van europa mr juncker en zn nazi link naar de overname na de oorlog van luxemburg…misschien komt t wel allemaal bovendrijven

  Like

 12. Jan zegt:

  Dr. Gottfried Curio (AfD): Merkel schafft Duitsland af

  👏👏👏👏

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s