Antifa: 92% van de linkse terroristen woont nog bij mammie

Screenshot_97

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Antifa: Een derde van hen is werkeloos en 92% woont nog bij mammie

Wat velen al vermoedden, is nu bevestigd: Antifa-leden zijn verwende burgerdochters en -zonen. Dit bevestigde een studie, die Bild al in januari 2016 publiceerde. Volgens deze studie wonen 92 procent van de Antifa-leden nog bij Mama en Papa, laten zich volstoppen aan de ouderlijke tafel – en gaan daarop goed gevoed naar de demonstraties, waarvan ze, nadat ze aldaar meestal gewelddadig opgetreden zijn tegen mensen met een andere politieke mening, weer naar huis naar mama gaan en alleen met haar of met het gezin (als dat voorhanden is) mak als een lammetje de avondmaaltijd gebruiken.

Michael Mannheimer Blog

Veel leden van de Antifa zijn afkomstig uit goed-burgerlijke omstandigheden: Vader of moeder zijn vaak leraar, maar ook rechters en officieren van Justitie bevinden zich onder de ouders van Antifa’s. En heel vaak zijn vader of moeder politicus. Bekend geworden is de zoon van de links-extremistische politicus Ralf Stegner (plaatsvervangend voorzitter van de SPD), die bij de rellen in Hamburg van vorig jaar een dominerende rol bij de Antifa heeft gespeeld.

Heel anders dan de Merkel-media ons anders graag voorliegen, komt het overwegende deel van de politiek gemotiveerde strafbare daden in geen geval van “rechts”, maar is van nature links – en neemt jaarlijks dramatisch toe: preciezer gezegd met om en nabij de 100% binnen 4 jaar

“In de periode van 2009 tot 2013 waren er alles bij elkaar 1523 gevallen, meer dan twee maal zoveel als van 2003 tot 2008. “De meeste politiek gemotiveerde geweldsdelicten komen vanuit linkse kring https://m.bild.de“, zei Senator Binnenlandse Zaken Frank Henkel (52, CDU).

Dat is de uitkomst van een studie van de binnenlandse veiligheidsdienst, die de gemiddelde linkse daders wilde opsporen:

De gemiddelde linkse dader is mannelijk, 21 tot 24 jaar oud, heeft ondanks een middelbare opleiding meestal geen baan – en 92% van hen woont nog bij mammie.

Dat bevestigt zo ongeveer alles wat ik tot nu toe in talloze toespraken van mij over de Antifa heb gezegd en in mijn tot nu toe 129 artikelen die ik over deze, door de linkse partijen en door de vakbonden gesteunde, staats-terroristische groepering heb geschreven:

Antifa’s, aldus de uitkomst van mijn analyses tot nu toe, zijn over het algemeen jong, onopgeleid, velen zijn ronduit dom, het grootste deel heeft geen benul van geschiedenis en woont bij papa en mama thuis

De Antifa vormen daarmee de ideale massa voor politieke verleiders van de Linkse Partij, Groenen en SPD, die zich, zoals de meeste gewelddadige politieke partijen en organisaties, omringen met een privéleger van jonge mensen, die ze door middel van scholingen deformeren tot politiek overtuigde geweldplegers.

De Antifa is de onofficiële terreurgroep van de staat ter onderdrukking van iedere van de heersende politiek afwijkende mening

Aldus is de Antifa niets anders dan het privéleger van de Duitse linkse partijen en vakbonden en wordt zij door de staat, door wie zij politiek wordt geïndoctrineerd en door wie zij ook voor concrete gewelddadige handelingen wordt aangehouden, met tig miljoenen “subsidies” van staatswege ondersteund.

Screenshot_95

De inzet van politiek geïndoctrineerde jonge mensen voor terroristische doeleinden en ter intimidatie van de meerderheid van het volk is een uitgesproken specialiteit van het socialisme – of dit nu nationaal of internationaal georiënteerd moge zijn:

Dat was bij de Hitlerjugend zo, dat was niet anders dan bij de gevreesde Rode Khmer (Khmer Rouge) van de volkerenmoordenaar Pol Pot (een belangrijk deel van Rode Khmer, die in de “Killing Fields” de helft van hun eigen volk afslachtte, waren jonge, onopgeleide, maoïstisch geïndoctrineerde en hoog-gemotiveerde Cambodjanen tussen de 14 en 18 jaar oud) – En ook Mao Tse Toeng heeft de grootste volkerenmoord van de moderne tijd met behulp van zijn “Mao-jeugd” doorgevoerd:

Meer dan 60 miljoen Chinezen werden in de verschillende binnenlandse zuiveringen van de ontwikkelde leraar Mao Tse Toeng uitgevoerd door zijn trouwe, maar net als bij de Antifa beneden-gemiddeld opgeleide en historisch ondeskundige gevolg van de Mao-jeugd.

Verdere feiten uit de studie over aangehouden Antifa-daders:

* 873 verdachten werden opgespoord, 84% mannen, 16% vrouwen. 72% is tussen de 18 en 29 jaar oud

*Negen van de tien gaven m. b. t. het beroep “zonder” op.

* 34% heeft een middelbare opleiding, 29% met schooldiploma. Elke derde is werkeloos.

* Eén op de tien heeft aanwijsbaar meer dan één strafbare daad begaan, één dader zelfs twaalf. Vier op de tien waren reeds eerder bestraft. Bron: https://m.bild.de

Dit zijn hun delicten:

In 95% van de gevallen van gewelddadigheid gaat het om landvredebreuk, toebrengen lichamelijk letsel, brandstichting en verzet tegen ambtenaren in functie.

Tussen 2009 en 2013 begingen linkse daders elf pogingen tot moord en twee pogingen tot doodslag.

Bron: https://m.bild.de

Wie zijn hun slachtoffers?

– 902 geweldplegingen (59%) richten zich tegen personen. Vier op de vijf tegen politieagenten.

– 15% tegen rechts-extremisten.

– Bij geweld tegen eigendommen blijft het in brand steken van auto’s met 62% het meest voorkomende delict.

– In 58 gevallen werden politieauto’s in brand gestoken.

Bron:  https://m.bild.de

Screenshot_96

Waarom de Antifa nog steeds niet verboden is

Volgens de Duitse wetgeving, waaronder expliciet paragraaf 129a Wetboek van Srafrecht vorming van terroristische verenigingen, gaat het bij de Antifa ongetwijfeld om een terroristische organisatie. Zij voldoet aan alle voorwaarden van bovengenoemde paragraaf om als iets dergelijks te worden geïdentificeerd. In het Wetboek van Strafrecht worden uitdrukkelijk de volgende identificatiekenmerken voor een terroristische vereniging genoemd:

 1. Moord (paragraaf 211 https://dejure.org/gesetze/StGB/211.html)
 2. Doodslag ( paragraaf 212 https://dejure.org/gesetze/StGB/212.html)
 3. Volkerenmoord (paragraaf 6 van het volkeren Wetboek van Strafrecht https://dejure.org/gesetze/VStGB/6.html)
 4. Misdaad tegen de menselijkheid

In punt 2 van het bovengenoemde paragraaf 129a Wetboek van Strafrecht wordt diegene bestraft die een vereniging opricht, wier doelstellingen of wier bezigheden gericht zijn op

1. Het toebrengen van zware lichamelijke of psychische schade, in het bijzonder op de in paragraaf 226 https://dejure.org/gesetze/VStGB/6.html beschreven manier
2. Strafbare feiten volgens paragraaf 303b https://dejure.org/gesetze/StGB/303b.html  (computersabotage)
3. Strafbare feiten volgens paragraaf 305 https://dejure.org/gesetze/StGB/305.html,  vernietiging van bouwwerken)
4. Strafbare feiten volgens paragraaf 305a https://dejure.org/gesetze/StGB/305a.html vernietiging belangrijk arbeidsmateriaal van politie e. d.)
5. Strafbare feiten volgens paragraaf 306 tot 306c https://dejure.org/gesetze/StGB/306.html    https://dejure.org/gesetze/StGB/306c.html (brandstichting of brandstichting met dodelijk gevolg)
6. Strafbare feiten volgens paragraaf 308 https://dejure.org/gesetze/StGB/308.html regel 1 t/m 4, ( veroorzaken van een explosie door springstof)
7. Strafbare feiten volgens paragraaf 313 https://dejure.org/gesetze/StGB/313.html, (Veroorzaken van een overstroming.)
8.Strafbare feiten volgens paragraaf 315 https://dejure.org/gesetze/StGB/315.html regel 1, 3 of  4, ( Gevaarlijke ingrepen in trein- vaar- en luchtverkeer)
9. Strafbare feiten volgens paragraaf 316b https://dejure.org/gesetze/StGB/316b.html regel 1 of 3  (verstoring van openbare bedrijven)
10. Strafbare feiten volens paragraaf 317 https://dejure.org/gesetze/StGB/317.html regel 1 (verstoring van vestigingen telecommunicatie)

Dit hele scala aan bovengenoemde strafbare feiten heeft de Antifa overtreden. En dan niet één keer, maar duizenden keren.

Men vraagt zich derhalve af waarom deze terreurorganisatie door de wetgevende macht niet allang als zodanig werd gedefinieerd en vervolgens door de uitvoerende macht gebroken.

Antwoord: De Antifa is eenzelfde product als de Staat, die eigenlijk de wettelijke taak zou hebben haar te breken. Er zijn honderden uitspraken van linkse politici (van de Groenen, de SPD en de Linkse Partij), die zich achter de acties van de Antifa scharen en deze zelfs in toespraken in het parlement bedanken, omdat zij de door diezelfde linkse partijen verzonnen terreur van rechts zo “effectief bestrijden”.

Al deze politici maken zich schuldig aan het strafbare feit van ondersteuning van een terroristische organisatie, zoals dat wordt gedefinieerd in paragraaf 129a Wetboek van Strafrecht (5) www.google.co.uk en het daarin als volgt heet:

“Wie een in alinea 1, 2 of alinea 3 beschreven vereniging ondersteunt, wordt in geval van alinea 1 en 2 bestraft met vrijheidsstraffen van zes maanden tot tien jaar, in geval van alinea 3 met vrijheidsstraffen tot vijf jaar of met een geldboete. Wie voor een in alinea 1 of alinea 2 beschreven vereniging leden of ondersteuners aantrekt, wordt bestraft met vrijheidsstraffen van zes maanden tot vijf jaar.”

Screenshot_98

Merkel-land is terreurland

Dat betekent de facto zes maanden tot 10 jaar gevangenis voor het grootste deel van de landelijke en deelstaatafgevaardigden der Duitse parlementen, voor het grootste deel van de bazen van alle Duitse vakbonden, in het bijzonder van VERDI en de DGB, maar ook voor talloze leraren aan Duitse scholen, die in het onderwijs reclame maken voor de Antifa en hun leerlingen in contact brengen met de lokale Antifa-groepering.

Dat dit niet gebeurt, dat de staat juist meer dan 200 miljoen euro uitgeeft aan de verschillende organisaties van de Antifa in Duitsland teneinde zijn leugenachtige strijd tegen rechts van munitie te voorzien – dit alles en nog veel meer toont aan dat wij allang in een linkse terreurstaat á la de DDR zijn beland.

Als nu ex-DDR ‘ers daartegen zouden protesteren en van mening zouden zijn dat deze terreur bij hen bij lange na niet zo erg is geweest als tegenwoordig onder de Merkel-Junta, dan kan ik tegen dit protest niets steekhoudends inbrengen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nazisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

26 reacties op Antifa: 92% van de linkse terroristen woont nog bij mammie

 1. Feniks zegt:

  Samenvattend…
  Kakvolk dus wat nog never nooit voor iets moeite heeft hoeven doen.
  Kakvolk wat (nog) niet te maken heeft gehad met verkrachting en minachting jegens vrouwen, dom volk.
  Ik zie dat soort types hier in het Gooi met de regelmaat van de klok, dom dom totdat ze een keer als student in Amsterdam/ Utrecht /Rotterdam ofzo met islamitisch geweld worden geconfronteerd.
  En net zoals die jongen in Groningen voor de lol worden aangeschoten door een mohammedaan en de rest van hun leven als invalide mogen leven door iemand ( moslim) die zei “ik kreeg er zo’n kick van “.

  Mag ik fff een teiltje?

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Jah dat zijn dus allemaal van die door en door verwende mamas kotertjes die ook nog eens door politie justitie en delen van regeringen de hand boven hun rotkop word gehouden.
  Eigenlijk is er maar een oplossing voor.
  Is er ergens iets te doen wat een beetje rechtse stempel draagt gewoon een stelletje potige jongens meesturen die van wanten weten en willen die antifakleuters stennis schoppen even vol op het orgel.
  De potige jongens hoeven niet veel moeite te doen om aan te tonen dat ze aangevallen worden en eigen lijf en leden moesten beschermen tegen het antifageteisem.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ook in nederland worden de lijnks terreurgroepen de hand boven het hoofd gehouden door de linkse politieke partijen die er al dan niet in het geniep, gebruik van maken ten eigen voordeel. Kijk maar als de PVV demonstreert. Altijd wordt dan geweld gebruikt door de nl.antifa.

   Like

 3. louis-portugal zegt:

  Verwende apen dus die :::::::::::::::::lui

  Like

 4. Thom zegt:

  Een klapje van de ME net iets te hard op een hersenpannetje is weer een Antifaatje minder.
  Blijkbaar is de politie zo bang hier in Nederland voor sancties dat zelfs als een agente zowat gewurgd wordt er niet meteen gericht geschoten wordt maar eerst nog met een stroomstootwapen gedreigd moet worden.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Als de ME ingeschakeld word is het niet om die antifaknulletjes een gat in hun hersenpan te timmeren Thom.
   Die worden dan ingeschakeld om onwelgevallige meningen de kop in te drukken.

   Geliked door 1 persoon

   • Dewevoga zegt:

    Inderdaad, als je bij Antifa overbodig bent, stap je over naar de ME. Kun je je hobby blijven uitoefenen: levenslang parasiteren op de maatschappij. En reken er maar op dat zij de pensioenregelingen zo zullen laten veranderen dat zij er maximaal van kunnen profiteren.

    Geliked door 1 persoon

 5. Hendrik M. zegt:

  Bij rellen van dat antifa tuig kunnen gemakkelijk velen gearresteerd worden, doch het gebeurt helaas niet.
  Het zelfde met allochtonen / asieleisers rellen.
  Nederlanders en Duitsers van enigzins vaderlandslievende organisaties worden al gearresteerd als ze een varkenskopmuts dragen.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  JIHADISTEN GEZOCHT IN BELGIË

  Uit de Belgische Courant:
  JIHADISTEN GEZOCHT………….

  Voor de Theater-voorstelling, [ met=’t-oog-op-Pasen ? ], zoekt het Gent’s Theater Terug gekeerde JIHADISTEN om in de voorstelling mede te kunnen spelen.

  * * *
  Het Gentse theater NTGent zoekt voormalige ISIS-strijders die uit Syrië zijn teruggekeerd voor een toneelstuk ‘Het Lam Gods’, meldt Het Laatste Nieuws.
  Volgens theaterregisseur Milo Rau zijn jihadisten een moderne versie van de KRUISVAARDERS.
  “The Mystic Lamb” (“Lam Gods” in originele versie) is de eerste NTGent-productie van Milo Rau, de nieuwe artistiek leider van het theater in het centrum van de Vlaamse stad.
  Milo Rau wil het beroemde schilderij van de gebroeders Van Eyck transformeren tot een toneelstuk over de hedendaagse Gentse samenleving.

  De producent van het stuk, Annabel Heyse, is daarom op zoek naar verschillende karakters, zoals Adam en Eva, maar ook kruisvaarders. “In onze moderne en zeer diverse samenleving moet het concept van” kruisvaarder “open zijn,” zegt ze.

  Het theater heeft een kleine advertentie gepubliceerd die tot controverse leidt. “Vecht je voor je overtuigingen? Voor God? Je vocht voor IS?
  Zo kunnen we lezen?
  BRON:
  http://www.7sur7.be/7s7/fr/1502/Belgique/article/detail/3387431/2018/03/14/Un-theatre-gantois-a-la-recherche-de-djihadistes.dhtml

  Like

 7. kruisridder zegt:

  Maar ook hier kan de staat er wat van. Hier zijn er ook al vele politieke veroordelingen uitgesproken. Vanaf 1940 tot en met nu.

  Like

 8. Kampers Rene zegt:

  Ze moeten wel gehoorzamen aan Mama en papa , als ze braaf zijn krijgen ze geschenken met kerstmis en Sinterklaas Mama en papa zijn fier op hun zonen en dochters want ze zeiken en schijten niet meer in hun broek

  Like

  • hendrikush zegt:

   Laffe honden zijn het. Opgegroeid in welvaart, verwend door hun ouders, verknoeid door het onderwijs, ontmannelijkt door hun moeders, zich verbergend in de groep, te laf om met open vizier te strijden.
   Zolang ze nog niet droog zijn achter de oren verdienen ze een grondige fysieke afdroging.

   Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Trap dat Antifa zooitje een werkkamp in !

  Like

 10. BertG. zegt:

  Nou heb ik zoontjes of dochters die ouders hadden als leerkracht of die iets in een bestuur deden , altijd al een beetje stiekem gevonden.
  Die hadden vaak meer te verbergen dan andere.
  Als ze b.v. rookten, of een crossbrommertje hadden, dan bewaarden ze dat nooit zelf thuis, maar altijd bij andere in de schuur.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik had altijd het idee dat dit soort kinderen zeer streng werden opgevoed, alsof ze aan de ketting lagen.
   En op een bepaalde leeftijd mag die dan eindelijk een keer ketting los, en dan gaan sommige soms zeer vreemde dingen doen. Tot het extreme aan toe.
   Altijd is ze verteld wat wel en niet deugd, en hoe zich te gedragen.
   En alles wat je verbied, maakt het juist aantrekkelijk om het een keer uit te proberen.
   Waardoor je vanzelf een soort van stiekem gedrag gaat ontwikkelen in je jeugd, omdat ze nauwelijks een eigen mening ontwikkeld hebben of de kans daartoe kregen.

   En zie hier het super linkse antifa legertje, volgzaam in alles.
   Die precies dat toepassen zo als ze zelf groot gebracht zijn, wij weten het beter.

   Like

 11. Elisah zegt:

  Volgens mij zijn die ouders voor het overgrote deel gewoon foute figuren en zwaar krapuul, want welke ouder zou het pikken als hun kind zich dermate misdraagt.

  Like

  • BertG. zegt:

   Die ouders hebben werkelijk geen flauw idee wat hun koters uit spoken.
   Zie mijn reacties hierboven.
   Hoe meer je je koters extreem beschermend opvoed, des te grotere stiekemerds worden het.

   Like

 12. Nemesis zegt:

  Wie zijn de slachtoffers ? o.a.: – 15% tegen rechts-extremisten. Heeft Mannheimer dat echt zo geschreven of is er dat van gemaakt?
  Echte rechts extremen moet je in de BRD met een vergrootglas zoeken en is een tamelijk zielig hoopje. Zelfs de NPD is ondertussen een stel lammetjes en de moeite niet waard.
  Zou Mannheimer dat werkelijk zo geschreven hebben, valt me dat erg van hem tegen, heeft zeker dan ook de pest aan de Pegida mensen.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Dat laatste kon inderdaad wel eens kloppen, gedeeltelijk althans:
   Lutz Bachmann heeft nl. Festerling er uitgewerkt, die door MM werd – en wordt geadoreerd en sinds dien heeft hij in elk geval geen góed woord over voor Bachmann, en kan bijna niet wáchten, tot hij zelf wordt ‘gedumpt.’: Dat valt iedere week wel minstens één keer op het MM-blog te lezen.
   Het is zelfs zó, dat Michael Stürzenberger, die eerst dik met hem bevriend was, door hem is uitgekotst, omdat díe eveneens op Festerling is afgeknapt!
   Doodjammer vind ik het; dat van de verbroken vriendschap tussen die twee mánnen, bedoel ik:
   Festerling mag dan talent hebben, het is tegelijkertijd ook een feit, dat overal, waar zij zich vertoont, vroeg of laat ruzie en breuken ontstaan.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Mannheimer zou zich moeten realiseren, dat het beter is samen te strijden ook al ben je nu niet bepaald elkaars boezemvrienden (meer). En je vriendschappen kapot laten maken door een vrouwmens als Festerling is n.m.m. behoorlijk dom. Mannheimer mag haar dan wel adoreren, heel erg veel anderen doen dat dus niet. En ook nog Stürzenberger uitkotsen lijkt me niet zo’n gaaf plan. Stürzenberger is nu al enige tijd de hoofdredacteur van PI.
    Bachman heeft behoorlijk wat fouten gemaakt, maar hij is ook de oprichter van Pegida Dresden en dat is een enorm succes. In na volging hiervan en het doorzetten van de mensen die naar de demo’s Pegida Dresden gaan, zijn nu overal in Duitsland kleine tot hele grote demo’s, zie Cottbus o.a. Verder zelfs Berlijn, Nürnberg, Hamburg, Hannover, Köln en nog veel meer plaatsen. Nürnberger heeft het volgende over Bachman gezegd:
    Sehen sie sich Michael Stürzenbergers Ankündigung zu Lutz Bachmanns Rede am 17.03.2018 auf dem Marienplatz in München an.
    Ja Lutz Bachmann hat Fehler gemacht. Aber „Wer von euch ohne Schuld ist werfe den ersten Stein“. Lutz Bachmann hat eine zweite Chance verdient und hat schon sehr viel für Deutschland getan.

    Ik denk, dat Mannheimer, zeker met de voor ruzie en breuken zorgende Festerling, op z`n tellen moet passen. Het zou jammer zijn als hij uiteindelijk door iedereen uitgekotst wordt.
    Om tegen het Merkelregime te strijden hebben we iedereen nodig.

    Like

 13. Jan zegt:

  Antifant traint thuis

  Like

 14. Jan zegt:

  Antifa Portland, antifa krijgt meppen

  https://tinyurl.com/yddculhp

  Like

 15. Jan zegt:

  Klavan: Links versus vrijheid

  Like

 16. Jan zegt:

  Het Geweten van iedere natie: Antifavolk (hier ingerekend door de politie)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s