Orbán: degenen die niet hun grenzen blokkeren, zullen verloren gaan

Screenshot_91

Boedapest, 16 maart 2018. . .

De premier van Hongarije: Europa is onder een migranteninvasie – degenen die niet hun grenzen blokkeren, zullen verloren gaan

De Hongaarse premier Viktor Orbán zei tijdens een massale betoging (video!) dat Europa en Hongarije midden in een beschavingsstrijd zitten. De betoging markeerde de 170e verjaardag van de anti-Habsburgse revolutie van 1848 en werd voorafgegaan door een grote ‘vredesmars’.

“Van ons wordt verwacht ons land binnen enkele decennia vrijwillig te overhandigen … aan buitenlanders uit andere continenten die onze taal niet spreken, onze cultuur, onze wetten of manier van leven niet respecteren”, zei Orbán.

Lees verder>>>
(h/t A.M.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Hongarije, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op Orbán: degenen die niet hun grenzen blokkeren, zullen verloren gaan

 1. Steven zegt:

  Dit is gewoon een geplande ondergang van de elite … maar wat daar nou uiteindelijk het doel van moet wezen ben ik nooit achter gekomen. Ze zeggen totale macht…denk het niet..die haatkoppen roeien ook de leiders van nu straks uit…
  Europa zal alleen nog één groot oorlogsgebied van haatkoppen worden!

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Ik ben het roerend met u eens. Zo snap je ook direct waarom Rusland zich bewapend en na allerlei bullshit sancties – waardoor er hier bedrijven gewoon weer failliet gingen – zij al geruime tijd goed op weg geheel zelf verzorgend zijn, die Russen.

   En hier wordt de boel maar afgekraakt, Rusland slecht dit, Rusland slecht dat… Het is echt te zielig voor woorden. Als Rusland verstandig is, komen ze ons straks niet nog een keer redden.

   Liked by 1 persoon

 2. Hendrik M. zegt:

  Onze eigen Geert Wilders roept dit al jaren, doch de vuige landverraders en volksverlakkers die ons regeren (ja, helaas door zich “Nederlanders” noemenden gekozen) willen zoveel mogelijk buitenlanders die de islam doctrine aanhangen, binnenhalen.
  Beste Bronners, probeer zoveel mogelijk mensen te bewegen op lokale partijen te stemmen; argumenten zat om niet op op instandhouders (leden) der zittende kliek (kartel) te stemmen.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   En niet te vergeten het gajes van de mainstream media Hendrik, die bewust de ellende van de hele zogenaamde immigratie onder de deksel van de beerput houd.
   Die zijn net zo schuldig als de maffia in Den Haag door continu iedereen op het verkeerde been te zetten met hun policor kutpraat.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s