CITAAT Gerrit Komrij

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT Gerrit Komrij

  • Kampers Rene zegt:

   Met hunne godsdienst-zever als ge leeft als “””mens””” dan komt ge vanzelf in het pretpark van Allah of in den hemel of de eeuwige jachtveklen of weet ik veel waar ! Hoeveel goden heeft den mensch niet geschapen Ze zijn allemaal overtuigd dat hun religie de juiste is ……ocharme ….onozelaars ..alleen een godsdienst die vrede en liefde predikt is welkom , zonder te moeten geloven in sprookjes en een rechtvaardige god ….mijn ballen , ik heb het reeds geschreven , waar was die oneindige ,liefdevolle en rechtvaardige God toen miljoenen werden vergast , vermoord , dat laat vermoeden dat God tegen de Joden was , zoals Hitler….

   Like

 1. Thomasson zegt:

  Beetje bij beetje komt het – eindelijk – naar voren dat niet alle schrijvers en dichters behoren tot de Politiek-Correcte kudde van multiculturele slijmerds. Mensen zoals Gerrit Komrij en Gerard Reve, die door hun succes niet zijn verblind en in staat waren, of zijn, door de realiteit heen te prikken. Mensen die moed hebben er iets over te zeggen. Zij zijn de ware dissidenten in de meute van de Pechdrollen, Rutte’s en een Kamer (plus media) vol blatende schapen die een mantra hebben: Islam is de religie van vrede en moslims zijn vreedzame mensen.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Wat wil je anders van lieden met het IQ van een WC borstel !

   Like

  • theresageissler zegt:

   Ik weet eigenlijk wel zeker, dat wijlen Carmiggelt, bijvoorbeeld, er ook absoluut niet toe behoord zou hebben.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @trees
    Denk ik ook niet.
    Annie M.G. Schmidt al evenmin.
    En W.F.Hermans al helemaal niet.
    Maar dat waren mensen van een andere generatie, die dus nog niet gehersenspoeld waren door 50 jaar cultuurmarxistische propaganda in het onderwijs en in de media.

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Het faalt nooit, na een terroristisch “incident” weigert de media het een radicaalislamitische aanval te noemen, zelfs als de onderzoeksrapporten aantonen dat de dader(s) een verwarde opvatting hebben over de ware islam en hun interpretatie, nadien als iedereen woest reageert en stille tochten organiseert, de politici de huid vol schelden en er zelfs populisten Kamervragen gaan stellen, zal de media de misdaad en daders betitelen als slachtoffers die door de westerse samenleving zijn verworden tot vergismoordenaars, het downplayen door het zelfs in Dutch Latent Nicht praatjesprogramma’s met experts en PeterR geen aanslag durven te noemen.
  De Nederlanders in slaap gesust,…..suf geluld, tot de volgende aanslag op onschuldigen, en het hele circus begint wederom van voren af aan.
  Dus waar ligt het probleem, en waar beginnen we met de oplossing? door niet terug te vallen in Ontkenning zoals bij alle voorgaande aanvallen, door het nooit te aanvaarden als een onontkoombare bijkomstigheid van de seculiere wereld van de islam.
  Duizenden gevluchte terroristen in Europa en de grenzen staan nog steeds wagenwijd open,
  miljoenen minder-extremistische moslims leven al in de lidstaten, en zijn minder strijdvaardig dan hun ISS-broeders, het enige wat mist is een strategie, en weldoordachte planning en informatie……
  Maar alle lidstaten zijn verschrikkelijk bang om het probleem te benoemen dat er een wijdvertakt netwerk is ontstaan en het probleem steeds groter kan worden, en het te groot is geworden om er iets tegen te ondernemen, om het alsmaar groter wordende aantal ideologisch gehandicapten niet te beledigingen………zo politiek correct en zo bang om je mening te durven geven……tot de dood erop volgt.

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Thomasson zegt:

  @Hovawart. Niet enkel de media in Nederland slaapt gesust, maar ook alle media en politici in West Europa Voor hen is de misdaad van islamitische daders – al vermoorden ze tien of duizend mensen in een aanslag – altijd een daad van “vergismoordenaars”. Het zijn daden van mensen die een verkeerde opvatting over de islam hebben. De islam zelf is niet zo., Islam is vrede, islam is liefde voor de medemens. Men kan het vergelijken met de Einsatzkommando’s van de Waffen SS die in de Tweede Wereldoorlog aan de ‘Ostfront’ miljoenen mensen hadden vermoord. De politiek-correcte islamvriendelijke beesten anno nu zouden zeggen: ‘De soldaten van de Waffen SS waren verdwaalde nazi’s. Zij afspiegelden niet wat nazisme is. Nazisme is vredelievende ideologie/religie en vooral vreedzaam.

  De vraag rest waarom zijn POLITICI EN MEDIA ZO VIJANDIG TEGENOVER ONS? WAAROM nemen ze de islam in bescherming ; al wetend dat moslimterroristen anno nu staan gelijk aan de Waffen SS Einsatzkommando van toen? WIE BETAALT ZE voor hun diensten? Gedragen deze politici en media lieden zich zo, omdat het loont? Wat zijn hen motieven? Als het geld uit Qatar en andere olielanden geen rol speelt, dan moet men conspiracy theorieën serieus nemen. Een van deze theorieën is de Kalergi-Plan die bedoeld is geleidelijk de autochtone Europeanen van de bodem af te vegen en ze vervangen met bruine troetelbeestjes. Dat gebeurt in opdracht van de Bilderbergers en NWO leiders. Zij proberen op deze wijze de IQ van de Europeanen te verlagen. Zij houden zich aan een credo: hoe donkerder des te dommer. Wij hadden in de jaren ’90 een hint over dit plan van de D66 superstar Rinnooy Kan gekregen. Toen de arbeidsomstandigheden in Chinese fabrieken aan het licht kwamen, vond deze ‘humanist’ het niet erg. Hij was van mening dat de Nederlandse arbeiders zijn te verwend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s