Cottbus: Opnieuw demonstreren duizenden mensen tegen Merkel´s politiek van open grenzen

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

“Berlijn, zien jullie ons? We zijn met duizenden en we zijn met steeds meer. We staan hier ondanks het invallen van de winter, omdat we het echt menen!” Vandaag demonstreerden er in Cottbus opnieuw ongeveer 4.500 mensen tegen de politiek van de open grenzen van kanselier Merkel.

epoch times

Het motto van de demonstratie van vandaag, 17 maart 2018, in Cottbus was”Het protest tegen het wegkijken, tegen het versluieren, tegen het ´verder zo´, daarvoor zijn we hier allemaal vandaag!”

Ze demonstreren tegen de migratiepolitiek van de Duitse regering en diens gevolgen voor de mensen in het land. Deze keer spraken er vooral politici van de AfD. Velen riepen steeds opnieuw: “Verzet”, “Cottbus” en “wij zijn de nachtmerrie voor links-groen en dat is goed!”Of ook: “Wij staan hier te rillen van de kou uit het midden van de samenleving voor een politieke wisseling. Wij zijn het volk!”

Wat betreft de inwoners van Cottbus is de maat vol. Het aantal deelnemers aan de demonstraties neemt van week tot week toe.

 

Achtergronden

“De aanleiding voor de eerste demonstratie in Cottbus was een mes-aanval van Syriërs op een vrijgezellenfeestje in mei 2017. Alleen al in de afgelopen vijf dagen werden minstens vijf ´incidenten´  in de stad bekend”, schrijft de vereniging “Zukunft Heimat” op haar Facebook-pagina. (link met livestream).

Inmiddels woont 15% van alle asielzoekers van de deelstaat Brandenburg in Cottbus. Na herhaaldelijke overvallen door migranten en asielzoekers maakte de regering van de deelstaat een tijdelijke opnamestop bekend.

Cottbus: Hoe willen we in de komende jaren in ons vaderland verder leven?

De RBB discussieerde op 1 maart met een woordvoerder van de vereniging “Zukunft Heimat”, Christoph Berndt, over de situatie. Zijn vraag: “Hoe willen we in de komende jaren in ons vaderland verder leven?” leidde tot veel discussie. Want: 72% van de bevolking is tegen de migratiepolitiek van de regering – dat is bijna drie vierde deel.

Hieronder de video van de RBB. De vereniging “Zukunft Heimat” komt vanaf de 32e minuut aan het woord:

 

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Verzet. Bookmark de permalink .

7 reacties op Cottbus: Opnieuw demonstreren duizenden mensen tegen Merkel´s politiek van open grenzen

 1. texel zegt:

  Geweldig dat sommige Duitsers het licht beginnen te zien , nu wij nog. Maar ik vrees het ergste, de Hollander zit liever achter de TV of PC.

  Like

 2. Steven zegt:

  Daar heeft die Merkel gewoon SCHIJT aan..de omvolking MOET gewoon doorgaan.
  En bij nog meer verzet gaat het leger schieten!

  Like

 3. Trucker zegt:

  Niet on topic maar islam(ieten) gerelateerd dus altijd on topic.
  Zijn twee filmpjes uit de oude doos maar tegenwoordig is het in Groot Britagne nog steeds zo dat ze voor een islamieten in hun broek schijten waar een Brit arresteren zelfs gebeurd met vrouwelijke agentjes.
  Wie twijfelt wat ik bedoel met schijters bij de hedendaagse politie moet dringend zijn huiswerk maken of deze filmpjes bekijken, daarop zijn zijn schijters in het kwadraat te zien.
  Laat ik het zo stellen (uit hoofde van ervaringen gebaseerd op vele jaren dat ik politie mee te maken had/heb), dit is het soort gedrag dat steeds meer opgang maakt.
  Wie (terug) twijfelt aan wat ik zeg (de henken Niederlander en consoorten daargelaten wegens een groot quantité negligeable), gewoon eens kijken bij willekeurige rellen hoe de schijters zich gedragen.
  Ik zou me bescheuren ware het niet zo intriest wat te zien is op deze beelden, de islamieten die hun achtervolgen geven de weglopende schijters de juiste benaming…

  Like

 4. Erik zegt:

  Wat een genot, protest tegen de immigratie en de vreselijke consequenties daarvan.
  Hier zie je dat nog niet, het zou eens tijd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s