Hongaren verlaten Duitsland en Zweden vanwege de massa-immigratie

Screenshot_109

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse publieke omroep bericht de afgelopen tijd herhaaldelijk over meerdere Hongaren, die in Zweden wonen en nu vanwege de criminele Oriëntaalse immigranten naar Hongarije willen terugkeren. De journalisten spraken ook met een Hongaarse die uit Duitsland wil terugkeren, omdat zij benadeeld zou worden tegenover “vluchtelingen”. Ook een Duitse vader werd geïnterviewd, die eveneens wegens Merkel´s immigranten wil vertrekken naar Hongarije.

ongecensureerd.at

Hongaarse verlaat Zweden na 40 jaar

Een van diegenen die terugkeren uit Zweden, met wie de Hongaarse televisie heeft gesproken, is Natalie Contessa. Ze werd in Zweden als kind van een Hongaarse vrouw en een Zweedse man geboren. Na 40 jaar in Stockholm is ze nu naar Hongarije vertrokken. Reden voor haar verhuizing is de ontbrekende veiligheid vanwege de migranten. Men zou bijvoorbeeld overdag niet meer veilig zijn in de metro.

Geen hulp van autochtonen of politie te verwachten

Zij zou dit zelf aan den lijve hebben ondervonden, toen een migrant haar in de metro seksueel wilde lastigvallen. Nadat ze hem had afgewezen, viel de immigrant haar aan. Geen van de reizigers hielp haar. Dit verklaart Contessa ermee dat de Zweden bang zouden zijn voor de immigranten. Het zou al voorgekomen zijn dat iemand zich ermee bemoeid zou hebben en daarna werd doodgestoken. Ook de politie kwam niet, met de motivering niet genoeg mensen ter beschikking te hebben. Uiteindelijk kon ze vluchten voor de aanvaller.

Toestanden zoals in het Wilde Westen

Contessa noemde nog enkele voorbeelden van de ontbrekende openbare veiligheid. Een café zou door een bende migranten zijn overvallen, die de gasten met messen bedreigd en beroofd zou hebben. Kinderen op weg naar school worden overvallen en beroofd, op school worden leraren met messen bedreigd. Huizen worden aangevallen met molotovcocktails. Er zouden constant schietpartijen met dodelijke gevolgen plaatsvinden. De veiligheidssituatie is de afgelopen twee tot drie jaar dramatisch verslechterd. Vaak zou de politie niet eens meer komen.

Verpleegsters nemen ontslag wegens seksuele intimidatie

Ook in haar werk heeft Contessa negatieve ervaringen met immigranten gehad. Ze werkte het afgelopen jaar als stagiaire in het Karolinska universiteitsziekenhuis. In dit ziekenhuis zou al 80% van het personeel islamitische immigranten zijn, zowel bij de verpleegsters als bij de artsen. Dit zou geen toeval zijn: migranten zouden bevoordeeld worden, het zou voor Zweden moeilijk zijn een baan te vinden. Zweedse artsen gaan daarom vaak naar Noorwegen. Zweedse verpleegsters worden bovendien vaak het slachtoffer van seksuele intimidatie op de werkplek en nemen daarom ontslag.

Ook veel Zweden vluchten voor multiculti

Veel kennissen en ook twee familieleden van Natalie Contessa hebben Zweden al verlaten, waaronder ook gezinnen met kinderen. Zij zijn bijvoorbeeld naar Amerika of Australië geëmigreerd. Zij zelf zou voor Hongarije hebben besloten, omdat zij dat land op grond van zijn immigratiepolitiek als het veiligst beschouwt.

Na het interview met Natalie Contessa meldden zich talrijke andere Hongaren bij de publieke zender, die in Zweden wonen en die zich op grond van de immigranten niet meer veilig voelen. Ze bevestigden enkele van de ervaringen van Contessa en vertelden eveneens over overvallen door immigranten die zij zelf meegemaakt hebben. Ze wilden echter anoniem blijven, omdat ze bang zijn anders in “politiek correcte” media als racist belasterd te worden.

Hongaarse verlaat Duitsland, omdat illegalen bevoordeeld worden

Een andere Hongaarse is van plan om na 19 jaar in Duitsland terug te keren naar haar geboortestad Debrecen. Zij beschuldigt de Duitse politiek ervan dat zij, in tegenstelling tot zogenaamde vluchtelingen, als tweederangs mens behandeld zou worden. Ze is al twee jaar op zoek naar een woning, zou er echter geen krijgen, omdat de illegale immigranten bevoordeeld worden. Ze is erachter gekomen waarom dat zo is: een huurder vertelde haar dat hij voor de inkwartiering van een “vluchtelingenfamilie” een bedrag van € 900,- zou krijgen – per persoon!

Ook Duits gezin vlucht voor “vluchtelingen” naar Hongarije

Een ander interview werd gehouden met de Duitse gezinsvader Mario H. uit een dorp in de deelstaat Baden-Württemberg. Ook hij wil met zijn gezin graag emigreren naar Hongarije. De reden is de criminaliteit van de Oriëntaalse immigranten. Sinds de opening van de grenzen door Merkel leeft zijn gezin in angst op grond van de dagelijkse verkrachtingen en mes-aanvallen op Duitse vrouwen. Joggen zou inmiddels een van de gevaarlijkste sporten zijn geworden, maar juist deze sport wordt door vrouwen graag beoefend.

Vooral de jonge meisjes zouden bedreigd worden als ze met migranten in contact komen. Mario H. zou zich zorgen maken om zijn vrouw en zijn beide dochters. Zijn jongere dochter mag alleen maar naar de nabijgelegen speeltuin, maar niet verder weg of zelfs de stad in. Zijn oudere, 17-jarige dochter moet in de nabijgelegen stad naar school. In haar klas bedraagt is 80% van de leerlingen buitenlands. Iedere keer als ze naar school gaat, is hij bang.

Heel Duitsland een “No-Go”-Area

Duitsland zou zijn burgers niet meer beschermen, in plaats daarvan zouden de immigranten door de staat bevoordeeld worden. Heel Duitsland zou één enkele “No-Go”-Area zijn geworden. Daarom heeft het gezin besloten om te verhuizen naar Sopron in het westen van Hongarije. De keuze viel op Hongarije, omdat daar niet zoveel immigranten zouden zijn. Mario H. zou zich bovendien met Hongarije verbonden voelen door de christelijke waarden. Hongarije zou zich heel gelukkig kunnen prijzen dat Viktor Orbán het land d.m.v. een grenshek verdedigt, ook de Duitsers zouden hiervoor dankbaar moeten zijn.

Facebook verwijdert twee van de drie interviews

Alle drie genoemde interviews werden door de Hongaarse televisie ook op Facebook gepubliceerd. Het interview met Natalie Contessa werd meer dan een miljoen keer bekeken, daarna werd het van Facebook verwijderd. Ook het interview met de Duitse gezinsvader verdween. De motivering luidt “overtreding van de gemeenschappelijke richtlijnen”. De Hongaarse televisie heeft van Facebook een exacte motivering van het verwijderen geëist, en eveneens dat de video´s weer toegankelijk gemaakt worden. Tot nu toe (16 maart) kwam er nog geen reactie van Facebook.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hongaren verlaten Duitsland en Zweden vanwege de massa-immigratie

 1. Hovawart zegt:

  De Europese diaspora versus de islamitische diaspora, het panarabisme en islamisme dat uiteindelijk zal uitmonden in Bosnische taferelen en genocides binnen de EU, een gellofsoorlog of jihad tussen verschillende etnische groepen en verschillende religies, waarbij de aanvallen van islamitische “zeerovers” en “gelukszoekers” eerder voortkomen uit individuele ambitie en hebzucht dan religieuze motivatie, maar dat terzijde.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  gellofsoorlog = geloofsoorlog excusez-moi

  Like

 3. Benesha zegt:

  Er komt een braindrain naar de landen in het Oosten en ook naar Rusland. Op Russia Insider stond een interessant artikel hierover. Zelfs Christelijke Amerikanen emigreren naar daar. Juncker, Verhofstadt en Merkel zullen daar dan staan met hun Superstaat Europa dat dan net zo een puinhoop zal zijn als de landen waar al die kernfysici en tandtechnici vandaan komen. Naar welke plekken met gratis geld zullen ze dan moeten hollen?

  Like

 4. Jean zegt:

  We moeten voorkomen dat het eigen volk zijn eigen land moet verlaten omdat vreemdelingen de meerderheid begint te bekomen, we moeten vreemdelingen verwijderen zodat ons eigen land terug veilig en leefbaar wordt, laten we beginnen met het grootste gevaar de islam te verbieden én te verdrijven. Wij hebben niets gemeen met die pedofiel mohamed en zeker niet met zijn gezeik.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Jean. Te beginnen met verwijderen, deporteren en verdrijven. Als wij ze eruit gooien is het verbod op islam vanzelfsprekend.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Wie moeten dan wel die “WIJ” zijn ? Om het kort te maken: hier komt van WIJ zo goed als niemand met z’n bange, luie r**t van z’n stoel af en/of achter de pc vandaan. En het grootste gedeelte van die WIJ kiezen nog steeds voor de verkeerde partij. Het land van WIJ zit tevens vol met linksen, sozi’s en antifanten. Tel uit je winst.

    En zeg nu niet wat doe jij. Ik probeer met veel moeite (Parkinson) te typen. Ik wil graag meedoen aan demo’s. Maar daar ik in een rolstoel zit (cadeautje van een herseninfarct of 2) moet men mij met rolstoel afhalen en door de demo duwen. Geef me dan wel een vlaggenstok met een scherpe punt, want iedere antifant of andere linkse idioot die ons te na komt, prik ik wel in de edele delen.

    Geliked door 1 persoon

 5. Woon ook in Duitsland, maar we denken er ook over om verder trekken.

  Like

  • Ben een jaar geleden vertrokken….zelfs in t dorp waar ik woonde zag je met de week meer mossels….brrr

   Like

  • Nemesis zegt:

   Wij willen ook, maar zal moeilijk worden. Zie wat ik op het vorige topic geschreven heb. Bovendien zijn we gepensioneerd en het geld zit vast in NL.

   Like

   • Nemesis zegt:

    en gedeeltelijk (Rente) ook in Dld.

    Like

   • Wij zijn ook gepensioneerd, alles komt op een bank in Nederland maar je kunt het ook naar een ander land over laten maken, weet niet hoe dat met rente in
    Duitsland zit, daar hebben wij alleen een bank voor de vaste lasten in Dduitsland.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ik heb ettelijke jaren in de BRD gewerkt, dus ook in de “Rentenkasse” moeten betalen. Ik zal eens heel voorzichtig informeren of men dat ook naar het buitenland overmaakt. En nee, liever niet naar Nederland, die willen het verrekenen met de AOW. Nu is sinds Schröder de rente (AOW) voor de Duitsers toentertijd al zo goed als gehalveerd had en het met de euro nog minder is (de Duitse AOWers lopen hier niet voor niks de vuilnisbakken na en verzamelen lege pandflessen). Als Nederland dan gaat verrekenen dan ben ik helemaal arm d#r aan, dat wordt dan 50%; Je weet wel ieder de helft van 1 AOW. Daar mijn man zijn 50% wel krijgt, gaat dat bij mij er af. Ja, ze weten wel hoe ze aan jouw geld moeten komen.

    Moet nog 1 iemand antwoorden, lukt me niet meer, morgen weer.

    Like

 6. Pingback: Hongaren verlaten Duitsland en Zweden vanwege de massa-immigratie – The Edgy Veggie

 7. Thomasson zegt:

  Kennelijk is de spankracht van de Duitse en Zweedse autoriteiten en het Duitse en Zweedse volk zeer hoog. Anders was de boel daar allang als een rot ei uiteengespat. Als wij de derde wet van Newton moeten geloven, zal op het moment dat de spankracht in beide landen zal breken, een zeer bloedige burgeroorlog plaatsvinden. Niet Merkelina en haar regerende bende en niet Löfgren met zijn Groen Rode smeerlappen zouden op den duur de situatie in de hand kunnen houden. De situatie voornamelijk in Zweden is heel bizar. Als de politie en de autoriteiten niet bij machte zijn de veiligheid in het land te handhaven, waarom maken de autochtone Zweden er geen gebruik van? Van wie zijn ze bang? Van politie agenten die met gebonden handen moeten werken? Waarom laten ze de politie en de beleidsmakers niet zien dat zij ze niet nodig hebben? Dat ze bereid zijn op hun eigen kracht voor hun vrijheid te vechten en het land weer schoon te vegen? Dat ook zij kunnen aanvallen plegen op de Oriëntale vijanden die niets in het land hebben te zoeken. De zgn. ‘Schutter van Malmö’ liet destijds iedereen zien hoe bang de oriëntale helden waren. Zij jankten van angst en vroegen de Zweedse autoriteiten om bescherming.

  Trouwens waarschijnlijk is de tijd aangebroken om Facebook te laten voor wat het is. Deze plantform is te vijandig geworden voor onze vrijheid en soevereiniteit. Facebook en YouTube dienen overduidelijk de interesses van de NWO.

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  “Hongaren verlaten Duitsland en Zweden vanwege de massa-immigratie”

  De kop had natuurlijk moeten zijn; “Hongaren verlaten Duitsland en Zweden vanwege de islam”

  Like

 9. Kampers Rene zegt:

  De Hongaren verkiezen in een beschaafd land te wonen , ver weg van Islam en zijn middeleeuwse
  omgang-en primaire bestaansvormen Het zal niet ophouden met enkel maar Hongaren

  Like

 10. Jan zegt:

  Interview met Hongaarse die uit Zweden vlucht

  Like

 11. Republikein zegt:

  Die ungarische Zeitung „Magyar Hirlap“ berichtet, dass der Finanzjude George Soros gemeinsam mit der deutschen Regierung einen Staatsstreich in Ungarn organisiert. Auch die israelische „Jerusalem Post“ berichtet in ihrer Freitagsausgabe ausführlich über konkrete Pläne Victor Orbán zu stürzen. Obwohl Zoltán Kovács, der ungarische Regierungssprecher, auf einer Pressekonferenz am Samstag schwere Vorwürfe gegen Merkel und ihre kriminelle Regierungsclique erhob, findet sich darüber kein einziges Wort in deutschen Medien.
  http://www.anonymousnews.ru/2018/03/18/putschversuch-in-budapest-merkel-und-soros-organisieren-staatsstreich-gegen-orban-in-ungarn/

  Like

 12. Jan zegt:

  Russische tv over de situatie in , Malmö, Zweden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s