Maria, Mia, Mireille, … ?

Screenshot_107

Dr. Alice Weidel, de fractievoorzitster van de AfD in het Duitse parlement.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Bent u bang dat de burgers naar uw verantwoordelijkheid zouden kunnen vragen, mevrouw Merkel?”, vraagt Alice Weidel. De fractievoorzitster van de AfD in het Duitse parlement becommentarieert de arrestatie van een verdachte in de moordzaak op de 17-jarige Mireille in Flensburg.

journalistenwatch

“Opnieuw een slachtoffer van de ´welkomst´-politiek. Wekelijks vernemen we over meisjes die door asielzoekers neergestoken of met messen gruwelijk vermoord worden”, zegt Alice Weidel. “En de bondskanselier zwijgt ijskoud en onaangedaan over deze unieke serie van geweld tegen jonge vrouwen, die niet alleen niet meer veilig zijn in de openbare ruimte, maar zelfs niet in hun eigen woning”.

De vermoedelijke dader leeft sinds drie jaar in Duitsland, zegt Weidel. Hij is, blijkbaar illegaal, als zogenaamde “onbegeleide minderjarige vluchteling” het land binnengekomen. Zijn asielaanvraag werd afgewezen, desondanks is hij hier nog steeds. Als de procedure snel en consequent uitgevoerd zou zijn, dan zou Mireille nog kunnen leven, aldus de fractievoorzitster van de AfD. Ooggetuigen berichten dat de verdachte de met hem bevriende Mireille gedwongen zou hebben een hoofddoek te dragen en zich tot de islam te bekeren.

“Wij importeren honderdduizenden jonge mannen, die gevormd zijn door een cultuur die vrouwen als minderwaardig bezit van de man beschouwen, waarmee hij kan doen wat hij wil. In plaats van vrouwen en jonge meisjes voor deze problematische culturele verschillen gevoelig te maken, voedt de ´welkomst´-romantiek onverantwoorde illusies”, kritiseert Alice Weidel.

“Islamisering en illegale massa-immigratie hebben dodelijke gevolgen. Maria, Mia, Mireille: deze waanzin moet gestopt worden”, eist fractievoorzitster Weidel. Het recht zou weer consequent toegepast moeten worden, de grenzen moeten gesloten en illegale immigranten zonder uitzondering uitgezet worden”, voegt Weidel er aan toe. “Direct, en niet pas als ze gemoord hebben, zoals de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Schleswig-Holstein, Hans-Joachim Grote, blijkbaar vindt. Dat is de staat schuldig aan de veiligheid van zijn burgers, onze kinderen.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Maria, Mia, Mireille, … ?

 1. theresageissler zegt:

  Dit slaat natuurlijk evenzogoed op het hele vrouwelijke refugees welcome- leger uit de hoek van met name D66/GL:
  Pas als ze zelf het slachtoffer worden, gaan er in enkele gevallen wat ogen open, maar zeker niet álle: Je zult ze de kost geven, die zelfs daarop weer vervallen in: “Ja, maar ze zijn immers niet allemááál zóóó…..”
  Dat ze zelf in die droom willen blijven hangen, is tot daaraan toe. Maar dat ze er daarmee expliciet voor zorgen, dat andere vrouwen risico lopen en in hun bewegingsvrijheid worden beperkt, is beduidend kwalijker! En dat alles om zich maar “werelds” en “ruimdenkend” te voelen! Godgeklaagd!

  Geliked door 1 persoon

  • Serge. zegt:

   Zoals die Duitse deelstaat-politicus die vorig jaar op de begrafenis van zijn door een rapefugy verkrachte en vermoorde dochter stond te pleiten dat we er de rapefugies niet op moesten aankijken.
   Dat artikel zal hier nog wel ergens te vinden zijn.

   Geliked door 2 people

 2. Kees zegt:

  Het zal zeker mee spelen dat Merkel (gelukkig) geen kinderen heeft.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Hulde voor de AfD !!

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Wat denkt men van de situatie als Turkije door Merkel word binnengehaald als EU’s nieuwste en tevens grootste lidstaat, en gelijkgestemde Turkse moslims vrij door de EU gaan parasiteren, de soldaten van Erdogannef die zich als slapende huurlingen zullen vestigen, en als de tijd rijp is of als de oproep uit Ankara zal luiden hun ware gezichtjes laten zien………
  Men begrijpt niet dat het al veel later is dan vijf voor twaalf.
  slaapt u maar lekker uit morgen, mutti waakt over u, en Macron en Juncker bekommeren zich wel over uw geld.

  Geliked door 1 persoon

 5. mahoog zegt:

  Hovawart is uitgeslapen…ik al jaren.

  Like

 6. Benesha zegt:

  Het is jammerlijk dat er nog veel meer slachtoffers zullen moeten vallen vooraleer de van de wieg geïndoctrineerde Fritz en Gretl eindelijk zullen ontwaken en voor AfD zullen stemmen zodat eens de volksverradende globalisten voor een volkstribunaal kunnen worden gebracht.

  Like

 7. Jan zegt:

  Ook het ‘conservatieve Beieren doet mee aan ontkerstening: Pasen afgeschaft in AOW-Kinderhaus

  Wenn das Osterfest abgesagt wird, um den St. Patrick’s Day zu feiern und die Ostereiersuche weichen muss, weil statt dessen Kobold-Goldschätze gejagt werden sollen, dann wird es wirklich absurd im bunten Abendland.

  Was lächerlich klingt, ist im bayerischen Markt Schwaben Realität. Dort fällt im AWO-Kinderhaus Ostern heuer aus, weil man sich einem „Kalender der Kulturen“ verpflichtet fühlt.

  Zie ook https://www.tz.de/bayern/kindergarten-in-markt-schwaben-sorgt-mit-ausfall-osterfests-fuer-hitzige-debatten-9699334.html
  Wie van de beide vrouwen links is is direct duidelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s