Merkel fluit Seehofer terug

Screenshot_103

Angela Merkel (CDU) en Horst Seehofer (CSU).

(Vertaling: E.J. Bron)

Seehofer had daarvoor verklaard dat de islam niet bij Duitsland zou horen.

Seehofer zei: “De islam hoort niet bij Duitsland.” Merkel zei daarentegen: “En deze moslims horen ook bij Duitsland. En zodoende hoort hun religie ook bij Duitsland. Dus ook de islam.”

Die Freie Welt

“De islam hoort niet bij Duitsland”: Dat zei Horst Seehofer (CSU) in een interview met de “Bild-Zeitung”. Daarmee heeft hij de bekende uitspraak van de voormalige Duitse president Christian Wulff (CDU) tegengesproken, die zei dat de islam bij Duitsland zou horen. Daarover hebben we in de “Freie Welt” bericht.

Merkel heeft snel gecounterd en de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken teruggefloten (zie artikel in “Spiegel-Online”). Zij maakte duidelijk:

“En deze moslims horen ook bij Duitsland. En zodoende hoort hun religie ook bij Duitsland. Dus ook de islam.”

Zodoende is de nieuwe islamdiscussie losgebroken. Verschillende politici van de CDU voelden zich al genoopt de ene of de andere richting te ondersteunen.

Wat betreft de uitspraak van Seehofer: weldra vinden er in Beieren verkiezingen plaats. En dan is het natuurlijk niet uitgesloten dat deze boodschap gericht was aan de kiezers in Beieren om ze binnenboord te houden bij de CSU.

Uiteindelijk staan beide uitspraken in het luchtledige. Hetgeen dat telt, zijn de daden. En wat dat betreft is er wijd en zijd niets te zien.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Duitsland, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Merkel. Bookmark de permalink .

21 reacties op Merkel fluit Seehofer terug

 1. Eric zegt:

  Gelul van Seehofer. Als hij het echt meende liet hij deze islamofiele regering vallen en sloot hij zich aan bij de AfD.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Verkiezingskletskoek. In Bayern zijn nog deze herfst Landesverkiezingen. Verder, de AfD zal dit figuur er zeker niet bij willen hebben.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  De grootste vijanden van het westen zijn hen die menen dat de islam de normaalste zaak van de wereld is en een plek moet hebben in het westen.
  Duitsland heeft grote problemen met de islam, verkrachtingen, steekpartijen, woningproblemen, gezondheidskosten die torenhoog oplopen, sociale uitkeringen die de pan uit rijzen, vervuiling en verloedering van binnensteden, no-go zone’s, betonblokken op markten, politie met mitrailleurs op straat, terreurdreiging, bewaking van Joodse scholen en instellingen, een vreselijk straatbeeld van waggelende voddenbalen en baardapen, agressie, diefstal en wat ik nog vergeten ben.
  En dat allemaal omdat dat vreselijke WIJF Merkel heeft gezegd dat ze welkom zijn.
  Duitsland zal net als Zweden ten onder gaan aan de sociale ziekte die verscholen ligt in de parasitaire drang van de islam.
  Bij 10% moslims in een land zijn afrekeningen op klaarlichte dag de normaalste zaak van de wereld. (zie Amsterdam, Brussel, Kopenhagen, Oslo, Malmö, Parijs, Berlijn, Stockholm)
  Tik-tak Duitsland, wordt 2018 het jaar van de oorlog tegen de islam?

  https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=sv&tl=nl&u=https%3A%2F%2Fnyheteridag.se%2Finom-20-ar-har-vi-oppet-krig-ken-ring-om-invandringen-och-framtiden-for-sverige%2F

  De socialisten zijn opgericht om het westen ten val te brengen, van de christenen zou je een meer behoudender stelling verwachten.
  Het is duidelijk dat beide politieke partijen zwaar vanuit Brussel worden aangestuurd.

  Geliked door 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   Denk dat het eerder 2028 wordt dat Duitsers / w-Europeanen in de gaten krijgen dat het ‘er op of er onder’ is! Hooivorken op straat?

   Like

 3. Cathja zegt:

  DE ISLAM HOORT NIET BIJ DUITSLAND, wat Frau Merkel ook zegt. De islam is ons opgedrongen. Olie voor onbeperkte moslim-immigratie.
  De stommelingen zijn ermee akkoord gegaan, met alle verschrikkelijke gevolgen van dien.

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Olie, èn daarnaast Frankfurter Schule, Coudenhove-Kalergi en wat er verder allemaal mee samenhangt, zoals inmiddels al duidelijker aan het worden is…..
   Dit hele gedonder werd al voorbereid, vèr voor de oliecrisis, zelfs nog vóór WOII ten einde was!

   Like

 4. christ Kanters zegt:

  Het is zielig dat het Europese volk totaal niks van de geschiedenis geleerd heeft , de jeugd van nu weet niks van de geschiedenis van het Ottomaanse rijk , dat met veel moeite terug gedrongen is , maar het nu weer probeert op een stiekeme manier , en als we niet reageren , beter zal lukken als toen .

  Geliked door 1 persoon

 5. Guardiacivil zegt:

  En toch………..na deze uitspraak van Seehofer…….kan Duitsland wel eens een snelkookpan worden waar de druk per dag om hoog schiet.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Wil ik het verder lezen? Reeds gezien op N-TV.de

  Merkel kan ’n statement omstreeks Kerst, of eigenlijk op ieder moment afgeven, gehoofddoekt haar kiezers toe te spreken dat, echt waar (!) , de islam bij Duitsland hoort.
  Vaticaan in haar nopjes en nog even of moskeeën zullen onder de geneugten van de Kirchensteuer vallen.

  Like

 7. Mary zegt:

  Merkel hoort niet in een westerse, vrije, democratische maatschappij!!!!!

  Like

 8. Statler & Waldorf zegt:

  “En zodoende hoort de islam ook bij Duitsland.”

  Ze wil eigenlijk het omgekeerde zeggen:

  Duitsland behoort binnenkort aan de islam.

  Like

 9. Williaan zegt:

  DENK: Parkeerwachters oogje dichtknijpen bij moskee Dus een echte moslim partij, al zegt hij van niet. Stiekem rukken ze op

  Like

 10. P. Puk zegt:

  Trut Merkel heeft de barbaren binnengehaald en Duitsland (en Europa) zullen eronder lijden.
  Dat is dan het gevolg van het vacuüm wat is ontstaan door ontkerkelijking en normvervaging.

  Like

 11. Flo zegt:

  Horst Seehofer zou dat wijf even in haar oor moeten fluisteren dat hij anders de stekker eruit trekt , maar hij laat hier blijken dat hij gewoon een loopjongetje is van de DDR .

  Like

 12. bertje zegt:

  Misschien denk ik anders. wij mogen nog stemmen voor de sleepwet. kabinet heeft al besloten dat wat de uitkomst is , het gewoon genegeerd word. wij mogen stemmen? is gewoon een opinie peiling van het volk. hoeveel mensen slapen nog en of ze nog even door kunnen gaan met zakkenvullen. maar ze geven u de illusie dat uw stem telt. ook de verkiezingsuitslag is van te voren al bekend. er valt niks of niemand te kiezen want de kandidaten zijn al geselecteerd. waarom word de pvv uitgesloten? zij zetten bevolkingsgroepen buiten spel? maar geen regering wil met de pvv en hun kiezers. wie word er buitengesloten??? ga niet stemmen. het houd slechts het systeem in stand. mooie beloftes doen… maar na de verkiezingen blijft alles bij het oude zo niet nog meer achteruitgang. stem voor u zelf , daar heeft u wat aan en laat ze maar voelen als de opkomst 0% is. gaat niet gebeuren uitslag is al bekend. volgende keer mag u weer stemmen .

  Like

 13. Henk der Niederlànder zegt:

  Het is voor mij duidelijk dat het ballonnetje wat Seedorfer opgelaten heeft wat betrefd dat de Islam niet bij Duitsland hoort gewoon is opgelaten om bij de verkiezingen in Beieren de AFD de wind uit de zeilen te nemen.
  Toen Ik het las had Ik het al meteen begrepen.
  Gewoon een k*tsmoesje om de kiezers op het verkeerde been te zetten.
  Dit spelletje zal binnen de kortste keren ontmaskerd worden

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Ik denk dat je hier gelijk hebt Henk.
   Politiek is een smerig spel van leugens en bedrog geworden.
   Het gaat die partijen om de macht terwijl ze eigenlijk niet eens democratisch gekozen zijn.

   Like

 14. fleckie zegt:

  Merkel laat weer eens haar ‘geldingsdrang’ blijken!!

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Van onbekende bron heb ik vernomen dat Erdogan, Merkel heeft ingefluisterd dat niet de islam tot Duitsland behoort maar Duitsland tot de islam. Waarvan akte.

  Like

 16. Willem zegt:

  Hoe lang zitten wij nog opgescheept met dat superwalgelijk wijf?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s