Merkel´s politiek treft vooral vrouwen, de armen en de zwakken

Screenshot_102

Vooral de armen krijgen te maken met de gevolgen van Merkel´s immigratiepolitiek…

(Door: A.R. Göhring – Vertaling: E.J. Bron)

In het Duitse Dessau, in de deelstaat Sachsen-Anhalt, werd een 56-jarige verzamelaarster van lege flessen door vier zogenaamde vluchtelingen uit Eritrea groepsverkracht. De groep beloofde haar lege flessen als ze na een drankgelag terug zou komen bij de illegalen. Wat er toen gebeurde, vond in Duitsland niet “altijd al plaats” en gaat als volgt:

philosophia perennis

“Toen de 56-jarige tegen 22.30 uur terugkwam, overmeesterden de mannen haar. Ze kleedden de vrouw tot op haar sokken uit en sleepten haar een kelder in. Tegen de politie zei de vrouw later dat Jonas D. tegen haar had gezegd dat hij 19 jaar zou zijn en op oudere vrouwen zou vallen. Hij zou een afgebroken bierfles tegen haar keel gehouden en gedreigd hebben haar ´dood te steken´ als ze zich niet rustig zou gedragen. Daarna zouden de vier mannen haar achter elkaar verkracht hebben. Daarbij zouden steeds twee op de uitkijk hebben gestaan om te kijken of er iemand aankomt. Er kwam niemand.”

Er kwam niemand. Vrouwen in Duitsland zouden zich in het moderne, diverse Merkel-Duitsland absoluut niet ergens alleen met illegalen op moeten houden; noch in de binnenstad van Dessau, noch in het Clara-Zetkin-park in Leipzig, noch ´s nachts in Freiburg aan de rivier de Dreisam.

Weliswaar worden ook vrouwen uit de sociale bovenlaag het slachtoffer van de diverse één-wereld-ideologie, zoals de dochter van de EU-ambtenaar Dr. Clemens Ladenburger, lid van het centrale comité van de Duitse katholieken.

Meestal zijn de slachtoffers van de opzettelijk in het land gelokte en binnengelaten barbaren echter mensen, vooral vrouwen, uit de sociale midden- en onderklasse, … die aangewezen zijn op openbaar vervoer, in “verrijkte” migrantenwijken wonen en in hun beroep geen agressieve illegalen kunnen ontwijken, zoals bijvoorbeeld verpleegsters.

Zo valt het te verklaren dat welgestelde academici en studenten altijd nog ijverig relativeren en ontkennen.

Zo moest ik enkele weken geleden van een linkse studente, die zich als serveerster mengde in een gesprek van mij en een lid van het Duitse parlement, horen dat de meeste verkrachters altijd nog Duitsers zouden zijn en binnen de eigen familie zouden toeslaan. Ik bespaar u in dit geval mijn explosieve antwoord daarop.

De verkrachte flessen-verzamelaarster in Dessau heeft de aanval overigens overleefd en hoefde “alleen maar” enkele dagen in het ziekenhuis blijven. Dan is het immers niet zo erg, zou onze koudbloedige studente-serveerster vermoedelijk zeggen. Dat denk je, want de “Mitteldeutsche Zeitung” uit Halle kopte over het proces verbazingwekkend open: “Uitspraken van de aangeklaagden zorgen voor ontsteltenis”

De massa-immigratie van armoedzaaiers en criminelen is duidelijk een eliteproject, dat het de leden van de welgestelde goed- en betermenschen-klasse mogelijk maakt zich tegenover het rechtse gepeupel moreel af te grenzen, in de wetenschap dat de kosten daarvoor vooral gedragen moeten worden door de gewone mensen.

Het wordt tijd dat de absolute meerderheid van de wellicht 60-70% “gewone”Duitsers zich eindelijk aaneensluit om een einde te maken aan de krankzinnige, arrogante en levensmoede projecten van de elite. Twee wereldoorlogen, ecoklimaatgenderwaanzin en ondemocratisch verordende massa-immigratie zijn genoeg.

Het is genoeg.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: A.R. Göhring

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Merkel´s politiek treft vooral vrouwen, de armen en de zwakken

 1. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  “Merkel´s politiek treft vooral vrouwen, de armen en de zwakken” Daar snapt Krengela helemaal niets van. Het gaat goed met haar en zij heeft nergens last van. En haar omstandigheden projecteert zij op het Duitse volk. De koude kikker denkt, dat het hele Duitse volk er net zo goed voor staat als zij. Ze weet niet beter, dan dat het hele Duitse volk net zo denkt als zij.. Daarom zegt ze ook: “wir schaffen das”.

  Toen Krengela geïnitiëerd werd als lid van de satanische orde van het alziend oog, werden haar gevoelens en emoties met mind control geblokkeerd. Zij collaboreert nu met satan en voert gewoon zijn bevelen uit. Befehl ist Befehl !!! En dat laat ze telkenmale blijken, als ze haar berucht diamant signaal maakt met haar klauwen.

  Geliked door 2 people

 2. Kees zegt:

  En wat als ze deze mensen eens zullen gaan aanpakken, dan zijn ze zo de grens over, juist, naar hier!

  Geliked door 1 persoon

 3. Heniusz zegt:

  Uit Eritrea komen deze dropveters en uiteraard verzetten “mensenrechten” zich tegen het retourneren van dit rapaille naar hun eigen shithole country. Als ze dan niet uitgezet kunnen worden dan helpt er dus maar 1 ding… Eigenlijk 2, 2 bakstenen om ze voorgoed van elke lust af te helpen.

  Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  Ik persoonlijk verzamel ook al jaren lege flessen.
  Aan het eind van de maand gebruiken wij die om de laatste week te overbruggen.
  Dat is een van de grote voordelen van de alcohollist.
  Je geniet, en het brengt financiële zekerheid in je bestaan.
  Bovendien wordt je nooit ziek.
  De alcohol doodt namelijk alle bacteriën.
  Zèlf vind ik dat ik als alcohollist weinig drink.

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   “aan het eind van de maand gebruiken wij de lege flessen om de laatste week te overbruggen”
   Dan mag je inderdaad wel wat achter over kachelen,want lege flessen inleveren levert tegenwoordig ook geen fluit meer op,in tegenstelling tot vroeger tijden.

   Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   ik weet niet wat jij zuipt maar op de jack daniels flessen zit echt geen statie geld, “hik”

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ boorzalf (17 maart 2018 om 23:06)

    Dames en heren.

    Op melkflessen en colaflessen en frisdrankflessen zit wel statiegeld. “Hik, hik.”
    Of misschien drinkt de alcoholist wel zo weinig, dat hij zooo dronken is, dat hij niet ziet, hoe weinig hij aan statiegeld terugkrijgt voor al zijn lege flessen. Heb je ooit een alcoholist ontmoet, die toegeeft, dat hij veel drinkt ???

    Like

   • BertG. zegt:

    Oeps, waar kan jij dan nog flessen melk kopen.
    Dat is zeker 25 jaar geleden dat ik die gezien heb.

    Geliked door 2 people

   • Wolf zegt:

    Bert.G. Zeer scherpe opmerking hahahaha , dat was volgens mij in de jaren 50 of 60 .

    Like

   • Wolf zegt:

    @ BertG. VANDAAR de zeer leuke Avatar van u met dat scherpschuttertje ……………. Prachtige avatar !!!

    Like

   • BertG. zegt:

    Wolf, of Oeps is al jaren niet meer in een winkel geweest om boodschappen te doen.
    Stuurt ze vrouw altijd naar binnen, terwijl hij op de parkeerplaats blijft wachten.
    Maar zo rond ’80 bestonden ze nog de melk flessen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Onjuist! Ook hier bij mij in de supermarkt is melk nog gewoon in de koeling in glazen flessen verkrijgbaar. Ik haal ze regelmatig. Gevuld met overheerlijke volle melk!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik dacht dat ze in heel Nederland niet meer bestonden, flessen melk.
    Denk dat ik niet de enige ben die dat denkt.
    Maar wel raar dat ze op sommige plekken nog wel bestaan en andere niet.
    Waarom zijn ze dan niet meer overal te koop.

    Maar weer wat geleerd vandaag, melk flessen bestaan dus nog.

    Like

  • Margareta zegt:

   Wat heft dit nou met het artikel te maken?

   Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Niets, maar afdwalen is een regelmatig voorkomend verschijnsel hier.
    Enfin, moet je ook weer niet al te veel aan willen doen: het helpt aan de andere kant ook weer om de toon ongedwongen te houden.

    Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ paulzwueste (17 maart 2018 om 17:39)

   Dames en Heren.

   Als de zelfverklaarde alcoholist eens wat minder zou drinken, dan hoeft hij geen lege flessen meer op te sparen, om de laatste week van de maand te overbruggen. Dan heeft hij wel wat minder statiegeld, maar dat weegt toch ruimschoots op tegen al die alcohol. En het geeft ook minder rommel, al die lege flessen, die in de weg staan. Alcohol mag dan wel bacteriën doden, maar alcohol is geen remedie tegen de katers. Het is maar goed, dat de meeste alcoholisten er prat op gaan maar heel weinig te drinken. Dat statiegeld zal dus wel meevallen, tenzij hij aan de melk of de cola is.
   Proost !!!

   Like

 5. fleckie zegt:

  In geval van nood is er OOK ‘Instant Magere Melkpoeder’ v.h.merk Campina, onder de naam ..elk…, ‘ a 4 sachets magere melkpoeder, rijk aan eiwitten’ . ( bereiding magere melk voor 0,5 liter per sachet oplossen in 0,5 liter water.etc.

  Geliked door 1 persoon

 6. Oeps48 zegt:

  @ BertG. (18 maart 2018 om 12:45)

  Dames en Heren.

  Ik weet natuurlijk niet in welke uithoek van het land BertG woont, waar ze wellicht geen echte supermarkt hebben. Maar hier bij ons staan de flessen melk (volle melk en halfvolle melk) gewoon in alle supermarkten. Ik haal ze regelmatig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s