Polen & België: Jihadisten dringen Europa binnen vermomd als nep-asielzoekers

Screenshot_104

ISIS-terrorist Abdelhamid Abaaoud toont het boek dat hem inspireerde tot zijn moordzuchtige daden en aanslagen jegens Joden en andersdenkenden.

(Door: Jan Wójcik – Vertaling: “Brabosh”)

De Belgische terrorist Abdelhamid Abaaoud (27 jr.) uit Molenbeek en de leider van de groep terroristen die op vrijdag 13 november 2015 de terreuraanslagen uitvoerde waarbij 130 mensen werden gedood, was van plan om ook aanslagen te plegen jegens de Franse Joodse gemeenschap.

Gelukkig kon de Franse politie de Jihadist op 18 november uitschakelen tijdens een raid op een appartement in Saint-Denis, een voorstad van Parijs. Een getuige vertelde aan de Franse politie dat zijn nicht Hasna Ait Boulahcen die hem enkele dagen verborg, hij meerdere aanslagen voorbereidde. Hij vertelde zijn nicht dat “hij nog veel ergere (schade) ging aanrichten in districten waar veel Joden woonden en dat hij het transportsysteem en scholen wilde ontwrichten.”

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Polen, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Polen & België: Jihadisten dringen Europa binnen vermomd als nep-asielzoekers

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Aangetoond dat ze als ”vluchteling” heel Europa door kunnen reizen.
  Is dat dan niet precies datgene wat de alternatieve media al enkele jaren naar buiten brengt met dikwijls overtuigend bewijsmateriaal erbij.
  En de politiek politie en justitie maar anders blijven beweren om vooral niet als racist weggezet te worden.
  Het word hoog tijd om die flauwe kul van de racismeroepers te ignoreren en zo langzaamaan de koe bij de horens te pakken en te starten met alles wat niet past in onze samenleving onverwijld het land uit te flikkeren.

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Henk

   Ware het niet dat Brussel helemaal niet wil dat het stopt, ze zijn volgens hun plannen uitstekend op weg.
   En daarom zal er helemaal niemand en dus ook geen terroristen worden uitgezet.

   Er is geen migranten crisis, er is een migranten-import-beleid en dat brengt Brussel in de praktijk.

   Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlànder zegt:

    In Brussel beginnen de schoentjes anders flink te knellen wegens de opmars van rechts.
    Nu weer Italie, in Zweden beginnen de Zweden Democraten ook steeds meer terrein te winnen, Nooewegen en Denemarken laten ook steeds duidelijker horen dat Brussel zich niet moet bemoeien met de bevolkingspolitiek.
    Oostenrijk heeft ook laten weten dst ze de bemoeienis van Brussel meer als zat zijn.
    In Spanje gaan ook steeds meer stemmen op tegen de import vanuit Afrika nadat Madrid zo een beetje gesloopt is door het importtuig.
    Hetgeen we nu uit Brussel horen is eigenlijk het ontkennen van de problemen die ze veroorzaakt hebben maar de individuele landen begint het de strot uit te hangen

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Statler & Waldorf 17 maart 2018 om 16:22

    Precies. En daarom komt het nooit meer goed.
    De machtswellustelingen die zich naar de top hebben gegraaid, getrapt en gelikt, zijn niet te bestrijden door het ‘gepeupel’.
    Ik zou niet weten hoe.

    Door het organiseren van demonstraties? Nee.
    Door protestmarsen te houden? Nee.
    Door middel van petities? Nee.
    Met vlammende toespraken? Nee.
    Door te ‘stemmen’? Nee.

    Alleen als miljoenen (jonge) sterke kerels (of andere ‘genders’ *proest*) de ratten uit hun holen zouden roken, zouden we nog een kans maken. Hierbij zouden dan wél doden vallen onder de ongediertebestrijders.

    Like

 2. Kampers Rene zegt:

  Onozelaar , lafaard , smeerlap ….enz enz

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Het is een beetje vreemd dat Oostenrijk deze Moccro een verblijfsvergunning gaf, zonder hem grondig na te checken. En dat kon heel makkelijk. Als deze pippo zou ondervraagd worden door iemand die goed Arabisch spreekt, zou hij zo door de mand vallen. Een Marokkaan kan net zo goed Arabisch spreken met een Syrische accent als een Vlaming uit Brugge zou Fries spreken als de mensen van Tietjerksteradeel. De meeste Noord Afrikanen spreken helemaal geen Arabisch. Hun taal is Berbers. Arabisch hoort bij de hoge kringen van hun land ; en zij leren hoog Arabisch en geen Arabisch zoals het wordt gesproken in de straten van Damascus of Cairo. Bij gebrek aan mensen met zulke kwalificaties, kon men gebruik maken van mensen uit Israël. Die zouden binnen nog geen 5 minuten vaststellen vanwaar deze “vluchteling” vandaan komt.

  Like

  • Thomasson zegt:

   Men kon ook gebruik maken van christelijke vluchtelingen uit Syrië of Irak die al een tijdje in Europa wonen. Geen ISIS stinker uit Marokko of elders zou een toneelstuk kunnen uitvoeren met zijn valse Syrische pas.

   Like

 4. Guardiacivil zegt:

  En ze kunnen onmogelijk nog het land uit gezet worden, door dicht getimmerde Europese Wetgeving. Nog een mogelijkheid is ze het leven zuur maken dat ze zelf weer vertrekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s