BRIEFJE VAN JAN – Aan Geert Wilders

Screenshot_118

(Door: Jan Dijkgraaf)

U heeft de hypocrisie in dit land weer eens haarfijn blootgelegd

Beste meneer Wilders,

U heeft het weer voor elkaar. U heeft de hypocrisie in dit land weer eens haarfijn blootgelegd. Nota bene met een ‘filmpje’ dat de eerste de beste stagiair in een kwartier in elkaar kan flansen. De hypocrisie van mensen die vinden dat de NPO dat spotje van u in de zendtijd voor politieke partijen niet had mogen uitzenden. Die dus voor censuur zijn.

De hypocrisie van mensen die excuses eisen van de NPO. Die dus niet snappen wat de rol van de NPO is in een democratisch land. De hypocrisie van mensen die zeggen dat u aanzet tot geweld tegen moslims. Die we ondertussen niet horen over de balk in hun eigen oog, namelijk het islamitische geweld in Afrin, waar de volgende genocide uit naam van de door de islam geïnspireerde Turkse regering plaatsheeft.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan Geert Wilders

 1. Jade zegt:

  Niks mis met dat filmpje!!!
  Onze “vriend” Rutte vind waarheid dus onsmakelijk.
  Waar ik over val is dat het boek bij bol.com €115,- kost.
  Deze info zou gratis te verkrijgen moeten zijn.
  Wat ben je voor mens als je rijk wil worden
  over de ruggen van een afgeslacht volk?

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Jan Dijkgraaf heeft volledig gelijk. Alles wat Geert Wilders doet wordt onder een vergrootglas gelegd en uiteraard scherp veroordeeld, maar over wat moslims landelijk en internationaal allemaal aan gruweldaden uithalen, wordt zoveel mogelijk gezwegen.
  De politie heeft geen tijd om aangiftes op te nemen (geen tijd/geen mensen genoeg), maar opent vandaag geheel vrijwillig een bureau om aangifte tegen Geert Wilders mogelijk te maken.
  Ik vraag me af of de politie nu wel of niet voor de bescherming van de autochtone Nederlanders op wenst te komen, óf dat ze alleen nog maar op de hand van de moslims zijn, die regelmatig de randen van onze grondwet opzoeken, daarmee overlast veroorzaken, maar er wel voor zorgen dat ze nét niet te pakken zijn.

  Misselijk word ik van het politieke klimaat in Nederland, wat met de dag meer en meer vergiftigd raakt!
  Geert heeft met de boodschap in het PVV-spotje opnieuw aangegeven wat er gebeurt in onze samenleving als er niet heel snel wordt ingegrepen.
  Denk aan het groeiend aantal salafisten; hen wordt niets in de weg gelegd, want er is ‘geen bewijs’ dat ze met hun preken over de schreef gaan…..

  Walgelijk! Net zo walgelijk is de reactie van Mark Rutte op het spotje. Laat hij maar zwijgen. Hij doet totaal niets voor ons land, behalve ons naar de totale ondergang helpen.

  Geliked door 3 people

 3. bedonderde burger zegt:

  De hypocrisie van een PvdA kloon uit R’dam die stelt dat jongeren huizen nodig hebben, dat het schandelijk is dat ze soms wel 10 jaar of langer daar op moeten wachten maar tegelijkertijd vindt dat meer ‘vluchtelingen’ in Nederland dus ook in R’dam moeten worden toegelaten waardoor er nog minder huizen zijn voor dus ook die jongeren, Wat een vuil stinkend kutwijf! Wat een vuile smeerboel, die PvdA, SP, GroenLinks, D66, Stem niet op dat huichel en leugen tuig! Stem voor je eigen belang, dat recht heb je. Als allochtonen het mogen mag een Nederlander het ook! Kom op voor je recht als mens, laat je niet nog langer door dat neplinkse schorem belazeren. Stem links door tegen huichellinks te stemmen!

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Het filmpje dient ook een ander doel. Alle raadsleden van de PVV weten wat ze moeten doen als ze eenmaal gekozen zijn. Keihard aan de bak gaan tegen de islamisatie.
  Daar mogen geen misverstanden over bestaan.
  De islam hoort hier niet, Nederland seculier en geloven doe je thuis maar.
  Dat wil de PVV, dat wil de kiezer, dus voer het maar uit.

  Geliked door 3 people

 5. Helena zegt:

  Het fimpje van Geert wijst op het grootste gevaar voor de Nederlandse samenleving want dat IS de islam, maar dat gevaar wordt gebagatelliseerd, want oh oh het klmaat!! Er zullen meer mensen overlijden aan fijnstof, als we daar niets aan doen dus moet de auto geweerd worden uit de grote steden! Dat onze samenleving wordt vergiftigd door een politieke totalitaire militante ideologie die het brein van onze kinderen en kleinkinderen tot een troebele massa transformeert dààr mag niet over gesproken worden. Zelfstandig denken krijgt een ban! Ondertussen gaat de omvolking rustig zijn gang en zit de corrupte gluiperige smeerlap met de bolle ogen zich alweer te verkneuteren op zijn overwinning vooral in Maastricht!! Hypocrisie ten top ze leren het nooit!!

  Geliked door 2 people

 6. Tistochwat zegt:

  Ik vind het filmpje van de PVV zelfs nog veel te braaf.
  Het is toch allemaal waar wat er wordt beweert?
  Wát een kromme wereld waarin de leugen tot waarheid is verheven en de waarheid als leugen wordt beschouwd.

  WAAROM WILLEN DE ‘DEUGMENSJES’ DAT TOCH NIET ZIEN?!
  Hoe krijg je het aan hun verstand (hebben ze in feite niet) gepeuterd?

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Prima filmje.
  Alles wat er in vernoemd word is waar, maar hier in dit land van wegkijkers leeft men liever met een leugen.
  Beter gekwetst door de waarheid dan getroost door een leugen (door Khaled Hosseini).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s