Ik heb een droom!

Screenshot_124

(Door: “bozeoudeman”)

Ik heb een droom en deel die graag met u. Vanaf de invasie in 2015 ben ik bevreesd voor de toekomst. Niet perse mijn toekomst, ik loop tegen de zeventig. Nee, ik ben bevreesd voor de toekomst van mijn nu nog mooie land. Bevreesd voor de toekomst van kinderen die nu nog argeloos op straat spelen, zoals ik dat ooit ook deed. Bevreesd ook voor de toekomst van kinderen die nog niet verwekt zijn.

Wat zal hun lot worden als wij, de ouderen van nu, niets tegen het opkomend fascisme ondernemen? Zoals ik min of meer zorgeloos de jaren zestig en zeventig beleefde, zullen zij straks dat ook nog kunnen? Hoe zal hun kindertijd en puberteit eruit zien? Zelf heb ik geen kinderen en eigenlijk moet het mij dus biet zijn.

Maar nee, PvdA, SP, GroenLinks, en nee D66, partijen van het met de mond belijden van solidariteit, het is mij geen biet. Ik ben geen namaak solidaire nepper, die enkel op eigen heil uit is zoals jullie. Ik ben wel solidair met degenen die na mij gaan komen, wat jullie nep socialisten en nep democraten met jullie diepe zakken niet zijn, om over de vele geldharkers binnen VVD en CDA maar te zwijgen.

Het doet mij zeer te moeten zien wat er aan het samenballen is voor de toekomst van die kinderen. Geen festivals meer, geen kroegen meer, geen uitgaan meer, geen seks, drugs en rock ’n roll meer, geen vrijheid meer, geen eigen mening meer, geen partner naar eigen keuze meer: kortom, een leven dat door religieuze clowns wordt bepaald, idioten in samenspraak met kortzichtige DDR-socialisten.

Iedere dag komen zij straks de huizen langs om iedereen te controleren, iedere dag zullen zij razzia’s houden om ‘verkeerde’ mensen op te pakken en op te bergen in Arbeit macht frei kampementen, om hen daar te laten ‘douchen’ om daarna nooit meer iets van hen te horen. Daar verzet ik mij tegen. Daar dient iedere echte democraat zich tegen te verzetten,

Het doet mij goed om te zien dat in Duitsland het verzet tegen de narcistische egoïst Merkel groter en groter wordt. Ik hoop op een kentering, daar, in de EU, en ook in Nederland. Ik hoop dat mensen massaal voor hun vrijheden kiezen en tegen de door de foute politiek opgelegde dictatuur.

Ik hoop de dag mee te maken dat in Duitsland de demonstraties zo groot worden dat huichelaars van SPD en CDU/CSU niet langer de krankzinnige Merkel kunnen blijven ondersteunen, dat de gek wordt aangeklaagd, dat ze wordt afgevoerd, dat ze wegens landverraad wordt veroordeeld om de rest van haar miserabele bestaan achter tralies door te brengen.

Ik hoop dat dan eindelijk in Nederland ook een kentering komt, dat dan Nederlandse SS’ers, SA’ers, landverraders, collaborateurs en meelopers achter de tralies verdwijnen. Zodat de kinderen die nu opgroeien en de kinderen die nog niet geboren zijn een toekomstperspectief hebben. Dat die kinderen straks niet eens weten wat hun lot bijna was geweest, dat is mijn droom. Ik hoop dat die droom uitkomt. Niet voor mij, maar voor alle kinderen van nu en die van de toekomst.

En daarom ben ik dus in de ogen van foute politici en hun aanhang een neonazi, een  fascist, een racist, een domme boze witte man, een emotioneel arm geval, een ongeschoolde minkukel, een onfatsoenlijk mens, een bekrompen ouwe man, een beperkt denkend geval en ook nog een laaggeschoolde smerige egoïstische Neanderthaler.

En daar ben ik, gezien diegenen die dit zeggen, heel TROTS op! Ik sta voor vrijheid en kies tegen slavernij!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op Ik heb een droom!

 1. Helena zegt:

  Ik hoop dat uw droom – een vrij en blij Nederland voor onze kinderen en kleinkinderen – uit komt, en niet dat de suffende meerderheid in dit land wakker wordt in de nachtmerrie waar wij, realisten, met Geert Wilders voorop, voor heeft gewaarschuwd!

  Geliked door 3 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Het Nederlandse klootjes volk veroorzaakt deze ellende helemaal zelf. Wanneer gaan wij nou eens met ze’n allen opstaan en naar Den Haag gaan,nee wij klagen liever . Ik zelf ben ook al niet meer de jongste en zeg altijd tegen mijn kinderen wat ben ik blij dat ik al die ellende niet hoef mee te maken maar jullie gaan een hel tegemoet. Mijn hart huil als ik er aan denk dat zij de slaven van het vuilnis zijn. Mijn werkende de kinderen moeten nu al voor die gedrochten werken en als het aan ons zelf ligt dan word het alleen maar erger. Ik heb begrepen dat er onder de Nederlandse bevolking veel armoe is en alles wat hier binnen komt op handen word gedragen door deze corrupte regering. Maar laat ik het dan zo zeggen wij verdienen niet beter.

   Geliked door 1 persoon

 2. Yobe Sommer zegt:

  Dit heb je netjes uit de doeken gedaan, oude man

  Geliked door 2 people

 3. BertG. zegt:

  Daar denk ik ook wel eens aan, als ik weer zo’n klein blond meisje of jongetje van een jaar of 5 bekommerder op een klein fietsje alleen ergens naar toe zie fietsen.
  (hier zijn fietsers en auto’s zo goed als gescheiden van mekaar)
  Eerdaags is dit afgelopen, en kunnen kinderen alleen nog maar onder begeleiding over straat.

  Geliked door 3 people

 4. Hendrik M. zegt:

  Tja, “bozeoudeman”, bijna 70 is nog niet oud, kan daar als 68 jarige wat van denken.
  Ben het overigens volledig met u eens!

  Geliked door 2 people

 5. Eigen volk eerst zegt:

  Ook mijn droom. Mijn gedachten. Elke dag, elk uur, elke minuut.
  Zal het zover komen?

  Geliked door 2 people

 6. Cathja zegt:

  “bozeoudeman”,

  er is niks mis met u hoor! Eigenlijk zouden wij allen uw zorgen moeten delen, en velen doen dat ook. De ellende waarin we verzeild zijn geraakt wordt mede veroorzaakt door ‘de boven ons gestelden’; zij die graag onze stemmen willen hebben om te kunnen overheersen, maar zodra die in de wacht gesleept zijn, kunnen we barsten.

  Ik heb wel kinderen en kleinkinderen, en maak me uiteraard grote zorgen over hun toekomst. De toekomst ziet er bepaald niet fris uit, en al zal ik er ooit niet meer zijn, hoe zal het hen dan vergaan?
  Wij ouderen moeten een keer loslaten, maar dat doet pijn. De pijn die u ook voelt m.b.t. de komende generatie(s).

  Ik hoop, net zoals u, dat er in Europa nog eens een grote ommekeer plaats zal vinden. Dat alle schuldigen aan deze moeilijke tijd zullen worden berecht, en er weer hoop zal zijn voor de toekomst.
  Laten we die hoop (hoe klein misschien ook) proberen te voeden en vast te houden.
  Voor onszelf, en voor onze nakomelingen.

  Geliked door 5 people

 7. Jan zegt:

  Ik een nachtmerrie

  Geliked door 5 people

 8. Jean zegt:

  Beste Bozeoudeman, dat ben ik al jaaaaaren en dat zeg én schrijf ik al jaaaaaaaren om de burgers toch maar wakker te krijgen, het is triestig om aan te zien hoe voornamelijk die linkse rood groene troep de afgrond promoot en de eigen bevolking richting afgrond inramt.
  Willen wij onze beschaving onze gemeenschap onze cultuur en onze samenleving beschermen dan zullen wij maatregelen moeten nemen en één van die maatregels is “totaal verbod aan die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam” opleggen op ons grondgebied.

  Geliked door 1 persoon

 9. tinekevanschagen zegt:

  Lieve “bozeoudeman”
  Ik deel diezelfde droom met U,zoals waarschijnlijk iedereen op deze site.
  Ook ik maak me veel zorgen om de toekomst van mijn kinderen.
  Maar echt bereiken met mijn boodschap doe ik ze niet.
  Gamen,blowen,smartphone,festivals,hoeren,snoeren en taxi rijden,das de jeugd van vandaag.
  (en de elite weet het)
  Diezelfde elite doet daar nog een schepje boven op,door te stellen dat we allemaal gelijk zijn;….
  Iedereen moet het maar met iedereen kunnen doen,das zo lekker “inclusief”
  Een soort van Sodom en Gomorrah…..doe je er niet aan mee,hoor je er niet bij.
  De ‘elite speelt daar mooi op in,wetende dat ze van de jeugd niets hebben te vrezen.
  Dan hebben we nog de bankhangers die zich in grote getale storten op GTST en BZV
  Daar hebben we dus ook geen ene fuck aan.
  Soms huilt mijn hart…..voor dat wat onze kinderen en kleinkinderen te wachten staat.
  Was het vroeger allemaal zoveel beter dan? NEE! maar een stuk overzichtelijker was het wel.
  Dat mis ik zo….en dan te bedenken dat het allang geen vijf voor twaalf meer is…..
  Arme jeugd………..Arme ….WIJ

  Geliked door 3 people

 10. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De droom van bozeoudeman is geen droom, maar een voorspellende nachtmerrie, die al aan het uitkomen is.

  Het wordt hoog tijd, dat we met de grove bezem naar Den Haag afreizen, om daar schoon schip te maken en de landverraders alle hoeken van de kamer te laten zien. We moeten ze over de Kneuterdijk najagen. Ze verdienen niet beter. Eruit met het gespuis.

  OPPLEUREN !!! TOEDELOE !!!

  Geliked door 2 people

 11. Statler & Waldorf zegt:

  @Bozeoudeman
  “Hoe zal hun kindertijd en puberteit eruit zien?”

  Ik begrijp je zorgen maar:

  De tijd en omstandigheden waarin zij zullen opgroeien is hun referentiekader, zij zullen niet beter weten dan dat Nederland of de wereld eruitziet zoals die dan is.
  Zij zullen geen hang hebben naar vroeger omdat wij dat toen wij opgroeiden ook niet hadden naar de generatie voor ons.
  Zij hebben geen boodschap aan ‘vroeguh’, zij zullen leven in hun hier en nu net als de jaren ’60 – ’70 ons hier en nu was toentertijd.

  Nogmaals, ik begrijp je zorgen, Nederland zal en is al aan sterke verandering onderhevig maar de aarde zal blijven draaien en de mensen zullen hun dingetje blijven doen maar verandering ligt in de vaart der volkeren, is van alle tijden geweest en dat zal ze blijven ook.

  Geliked door 2 people

 12. Yvonne zegt:

  Ik zou in deze tijden als ik jong was niet eens aan kinderen beginnen, wat voor een toekomst gaan ze tegemoet? De sfeer is nu al grimmig in het openbare leven, iedereen heeft een kort lontje
  Gister weer in de supermarkt liep een dame achter me en die botste tegen mij aan ,raar ze ziet me toch lopen? Ze zei sorry ik zei ik kan niet achter me kijken, werd ze kwaad, dit gebeurt steeds vaker

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Die gasten die met zo’n scootmobiel door de supermarkt rijden, die zijn pas vervelend.

   Geliked door 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ BertG. zegt:
    18 maart 2018 om 17:20:

    Idd! Want ze denken overal maar voorrang te krijgen onder het mom van “Ik ben invalide en ik ben dus zielug dus ik ga voor en jij moet maar rekening houden met mij en ik niet met jou!” En ze scheuren volgas over een winkelplein zonder na te denken over het risico van een aanrijding. Vaak zijn het mensen met flink overgewicht dus niet invalide maar altijd al te lui geweest om te lopen!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Scootmobiels kennen ze hier niet, eigenlijk zie je ook geen rollators.
    Ik zie me al achter zo’n rollator lopen. Geeft zo’n Oud gevoel !’
    Hier lopen de ouderen met een [wandel]stok. die zitten ook in het Fonds, /ziekenfonds.
    Bij de apotheek kun je uitkiezen.
    Ik heb er een paar her-en-der liggen, anders raak ik in paniek.
    Maar ik geloof toch ook dat er veel van die mobiels in NL “luxe” is.
    Ik heb zelfs gehoord dat je hebt “duo-mobiels”.
    Voor ouderen die onafscheidelijk zijn, wat een luxe………..

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Zo hoort het.
    De man stuurt en de vrouw laat zich vervoeren.
    Hoe gaat dat echter bij een Genderneutraal stel…?

    Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  Ach, de jeugd rolt ‘naadloos’ de islam binnen, ze weet straks niet beter of het hoort zo.
  Het begint al met die leuke schooluitstapjes naar de moskee, waar die lieve imam afscheid neemt met: ‘Tot volgende week!’

  Voor ons is het veel erger. Wij gaan de herfst en de winter van ons leven tegemoet en WIJ weten hoe het was zonder die verschrikkelijke islam, die moedwillig wordt geïmporteerd door de ‘socialist’.
  De jeugd heeft nog een krachtig lichaam en kan zich beter weren dan bejaarden die afhankelijk zijn van anderen voor alleen al het aanreiken van een glaasje water…

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Tis’, je wilt nu toch hopelijk niet gaan zeggen, dat je zèlf al met één voet in dat stadium verkeert?!
   Geniet toch liever nog eens van wat je nú allemaal nog hebt en kán en denk over 15 jaar of zoiets nog maar eens aan dat glaasje water….waar je tegen die tijd misschien wel om moet láchen, omdat het, achteraf bekeken, tóch nog niet zo ver is…..
   Het mag allemaal soms nog zo beroerd lijken, zolang er leven is, is er hoop (vind ík althans nog steeds).

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 18 maart 2018 om 20:05

    Ach, ik ben ‘gewoon’ doodsbang voor de ‘toekomst’.
    Ik heb van heel dichtbij de snelle aftakeling van mensen gezien… 😦

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Dat heb ik bij mijn moeder ook gezien, maar dat begon wèl om en nabij haar 80ste!
    En goed, meerdere oudere familieleden…na beroertes en zo. Maar het hóeft toch niet persé? Mijn Oom Wence is over de 100 geworden en moest op z’n 80ste door zijn kinderen hevig worden bepraat om te stoppen met autorijden, want hij wou er niet áán – aan stoppen dus.
    Hij woonde in mijn wijk en toen ik op een morgen boodschappen ging doen, de oudste in de wandelwagen, weet ik nog, kwam ik hem tegemoet, die 80’er, heel kwiek en monter, liep hij richting station!
    Ik zei: Zo, U bent al vroeg onderweg! En hij, zeer verheugd: “Jazeker! Ik ga naar Eindhoven, naar een neef van je moeder!” In de loop van de afgelopen paar jaar had hij zijn vrouw èn daarna nog een dochter verloren, maar h i j krabbelde altijd weer op en híeld van het leven!
    Mijn kop er af, als dát niet heeft meegespeeld bij hoe lang en ook hoe góed hij het uitgehouden heeft!
    Als je dát soort mensen, dat óók bestaat, nu eens als voorbeeld zou nemen… Hoe je einde er uitziet, is bij iedereen, bij wie het lot in dit opzicht nog niet heeft toegeslagen, immers een open boek!

    Geliked door 2 people

   • tinekevanschagen zegt:

    Ben toch bang,dat er over 15 jaar weinig te lachen valt.
    Ik vermoed dat @Tistochwat het in dat kader bedoelt.
    Het verschil tussen de idealist en de realist.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 18 maart 2018 om 20:05

    h i j krabbelde altijd weer op en híeld van het leven!

    “Hield van het leven.”
    Daar sla je de spijker op de kop, Theresa. Sommige mensen hebben buitengewoon veel talent om te leven, anderen niet.
    De ‘geest’ bepaalt voor een heel groot deel de conditie van het lichaam.

    Eerlijk gezegd ben ik banger voor het leven dan voor de dood. Dat is voor de meeste mensen niet te begrijpen en ik neem hun dat niet kwalijk. De huidige situatie met die
    #$@!@#$%^%$$#@!@#$% mohammedanen maakt het er ook niet beter op als je een HSP bent.

    Jij bent gezegend met een grote dosis optimisme. Ik heb altijd al gezegd dat ik daar bewondering voor heb. Ook voor je doorzettingsvermogen. Ik heb zo’n kostbaar ‘bezit’ jammer genoeg niet meegekregen bij mijn geboorte. Misschien had ik er gewoon niet moeten zijn want het heeft maar een haartje gescheeld of ik had mijn eerste drie dagen op deze planeet niet overleefd. Nou ja, laat maar…

    Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    @Theresageissler , Hear, hear!

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 14.49u; Nu, als je het dan tóch over dat kostbare ‘bezit’ hebt:
    Misschien, dat het dan ook wel iets beter te begrijpen is, hoe slecht het al te verteren valt dat ik daarentegen om te beginnen bij mijn geboorte al een ánder fysiek obstakel heb meegekregen, dát het meedoen al bemoeilijkt (in weerwil dus van dat ‘kostbare bezit’) en hoe rázend het mij kan maken, als bepaalde mensen daarenboven nog de neiging gaan vertonen om voor m i j uit te gaan maken, dat ik sommige dingen “niet zou moeten willen doen” en alles uit de kast halen om mij dat te willen beletten, zelfs als het feitelijk niet eens hun zaak is. Dat ze zelfs zo ver gaan om te beweren, dat “iemand als ik zijn grenzen goed zou moeten kennen…”
    Zolang het voor mij maar enigszins mogelijk is, zal ik me tegen die tendens blijven verzetten, zowel voor mezelf als voor ánderen in mijn situatie.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 19 maart 2018 om 19:09

    Ik probeer altijd om iedereen te begrijpen, Theresa, maar soms begrijp ik niet hoe ik moet begrijpen.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Wij tweeën zitten dan zogezegd al in die “winter” van ons leven, maar gisteren zaten we letterlijk in de Winter s’middags buiten in het zonnetje iets te drinken.
   In NL vroor het, begreep ik van m’n enige kind dat nog in NL woont.
   De rest woont elders, buiten Europa.

   Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   @Tistochwat, 19.45u.: Daar kan ík me nu eens niet alles bij voorstellen, dus láát maar….

   Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  Deze nog oudere boze man droomt met u mee, ik hoop intens dat de droom werkelijkheid wordt!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Tegen de “70-lopen” en je dan al oud voelen.
   Hoe is ’t mogelijk ?
   Komt dat door ’t koude weer in NL ?

   Like

   • kampersrene zegt:

    Volgens mij ben je een jonge gast van rond de twintig , wacht maar tot je zo oud ben als ik , nog een paar maanden en ik ben er 74 !!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dan zal ik wel zo ongeveer de oudste zijn van dit gezelschap (lach)

    Like

   • delamontagne zegt:

    Als hij over enkele mnden “pas” 74 wordt, ben ik ongeveer 5 jaar ouder !
    Maar ik denk Meneer Driek is de oudste. Die was in ’46 12jaar.
    Toen was ik al 6 a`7 !

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ik denk dat je helemaal gelijk hebt 😀

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @delamontagne: Nou….Eline was ver over de 80. En Lenie Meiman, niet te vergeten. En als je het mij vraagt, is Laura van der Storm eveneens behoorlijk op leeftijd: Dat dus allemaal omdat ze het zèlf ooit ergens hebben laten vallen.
    Maar ik geef toe, dat al deze dames al geruime tijd niet meer hebben gereageerd.

    Like

 15. delamontagne zegt:

  BELEDIGD WORDEN DOOR VOORBIJKOMENDE moslims……………

  Beledigd door islamitische voorbijgangers omdat ik de Franse vlag droeg om hulde te brengen aan de slachtoffers van Bataclan.

  Deze week wandelde ik met een Franse vlag door de straten van Parijs om hulde te brengen aan de slachtoffers die op 13 november 2015 zijn vermoord.
  Ik ging naar het kleine monumentje voor de met bloed besmeurde terrassen van het cafë waar mensen werden vermoord, naar het monument voor de tekenaars van Charlie hebdo en naar het ziekenhuis van Saint-Louis waar veel onschuldige mensen stierven bij deze islamitische aanval.
  Tijdens de paar uur lopen met de Franse vlag werd ik geconfronteerd met haatdragende blikken, vijandige opmerkingen, dingen die naar me werden gegooid en spot
  drijven met kreten als “Jeanne d’Arc!” “.

  Ik begon mijn tocht op de rue du Faubourg du Temple, Parijs 11e, waar vijf mensen stierven op het terras van het café “La Bonne Bière”.
  Toen ik mijn vlag bij het monumentje voor de slachtoffers wilde zetten, de tijd nam om een foto te maken, vormde zich snel een menigte rond mij, voornamelijk van voorbijgangers die moslims waren en die mijn patriottische gebaar niet begrepen.

  Ik vervolgde mijn weg naar de Boulevard Saint-Martin waar het monument voor de nagedachtenis van Parijse artiesten staat.
  Het was mijn manier om hulde te brengen aan de verdwenen mensen die optraden tijdens het Bataclan-concert.
  En weer kreeg ik kwetsende opmerkingen en sneers van toeschouwers.
  Een man kwam naar me toe om me te vertellen en uit-te-leggen, dat rondlopen met een Franse vlag een daad van racisme is en wanorde van de openbare orde zou zijn.

  Mijn laatste halte was bij het Saint-Louis-ziekenhuis, vlakbij het kanaal Saint-Martin in Parijs, 10e, waar de medische teams onder hun ogen zagen, hoe de patienten stierven die
  zeer zwaar gewond werden bij de aanslag van 13 november 2015.
  Bij mijn aankomst in het ziekenhuis werd ik aangestaard door de veiligheids beambte van de bezoekers en door veel patiënten die in de hal van het ziekenhuis stonden.
  Toen ik informatie aan het loket wilde vragen, werd ik onmiddellijk bruut afgewezen door een vrouw van Noord-Afrikaanse afkomst die verantwoordelijk was voor de ontvangst van het publiek.
  Dankzij mijn doorzettingsvermogen ben ik erin geslaagd om foto’s te maken die mij dierbaar zijn en om eer te bewijzen aan al die levens die verloren zijn gegaan in deze bloedige aanslag van 13 november 2015.

  Maar ik had ook het geluk dat ik Fransen tegenkwam die me feliciteerden voor mijn moedige actie.
  Sommige voorbijgangers vroegen me zelfs om hen mijn vlag te geven om met mij op de foto te gaan.

  RESEAU LIBRE

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ delamontagne

   Is het eigenlijk niet diep triest dat er zó op u werd neergekeken, en dat u zó bespot werd toen u iets ter nagedachtenis aan de slachtoffers van moslimterreur wilde doen? Welk kwaad schuilt er in als men de Franse vlag draagt, en slachtoffers eer betoont?

   Uw laatste alinea trof me nog het meest; u had geluk dat u Fransen tegenkwam die u feliciteerden met uw moedige actie. Dat het zo ver heeft moeten komen met Frankrijk, ja, eigenlijk met heel Europa! In feite zouden we als vrije mensen óveral de nationale vlag moeten kunnen dragen, maar vreemdelingen behandelen ons als uitschot als we dit doen. Dit is niet alleen in Frankrijk het geval, maar we zien het overal de kop opsteken.
   De haat druipt van die lui af.

   Wég vrijheid!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 19 maart 2018 om 12:46

    Ik denk dat heer delamontagne de belevenis van iemand anders vertelt?

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat

    Dat is me dan echt niet opgevallen….
    Misschien heb ik -verontwaardigd als ik was- een aanwijzing daarvoor over het hoofd gezien?
    Uiteraard neemt dat niet weg dat het triest is dat ook Frankrijk over enige tijd volledig geïslamiseerd is, en de Franse vlag ingeruild zal zijn door die vreselijke Europese, of nog erger… door Turkse, Palestijnse vlaggen, etc.

    Als het klopt wat je hier veronderstelt, dan mag de heer Lamontagne me dat best laten weten. Ik had het niet door.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik zie dat Mevr.”Tis…..” ’t al heeft uitgelegd. Het was de vertaling uit ’t Frans van een Parijzenaar die dat op de “Site, “Reseau Libre”, vertelde.
    Ik zou geen 5km door Parijs kunnen lopen, zo ik dat al zou willen.
    Een paar 100-den meters is al voldoende tegenwoordig, maar dan NIET in Parijs.

    Like

 16. kampersrene zegt:

  Dat is geen droom maar een nachtmerrie

  Like

 17. Wolf zegt:

  @Boze oude man, Wij , de generatie’s na U zullen dit links islamitische kankergezwel bestrijden met vuur en zwaard.

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Feit is dat er steeds meer oude boze mannen…….en gelukkig ook vrouwen opstaan……om te protesteren tegen alles wat de ondergang van Nederland in gang heeft gezet.
  Ik denk dat de komende tijden de politiek het heel moeilijk gaat krijgen omdat ze deze grote belangrijke groep jarenlang hebben genegeerd.
  Ikzelf……ben net 68 en vol strijdlust.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s