Verslaggever in Birmingham: “Ik droeg een kogelwerend vest – net als in een oorlogsgebied”

Screenshot_130

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De Britse journalist Ross Kemp (foto) heeft voor zijn reportages crisisgebieden in de hele wereld bezocht. Hij was in Afghanistan en op het spoor van de moderne piraten. Voor zijn tweedelige documentaire in het Britse Birmingham moest hij dezelfde beschermende kleding dragen als in een oorlogsgebied, vertelde de 53-jarige aan de nieuwssite Metro.

journalistenwatch

“Ik heb een documentaire gemaakt over de antiterreureenheden en de gewapende politie. In het hele land zijn deze mannen zwaarbewapend onderweg. Niet alleen vanwege de terroristen, maar ook vanwege de drugsbendes, die inmiddels steeds vaker naar de wapens grijpen. Voor dit bericht droeg ik hetzelfde kogelwerende vest dat ik aanhad in de Syrische oorlog”, zegt de 53-jarige voormalige acteur, die bekend werd door zijn rol in de BBC televisieserie “Eastenders”. “Ik wilde erachter komen of we überhaupt genoeg kunnen doen tegen de bedreiging waar we nu tegenover staan.”

Het Office of National Statistics bevestigde voor het jaar 2017 dat de West Midlands “het hoogste percentage vuurwapendelicten per 100.000 inwoners” in het hele land hadden – handvuurwapens zijn sinds 2009 de meest gebruikelijke niet luchtdruk wapens in Groot-Brittannië. Ross had voor zijn documentaire samengewerkt met de politie van de West Midlands, de Britse transportpolitie, de politie van Northumberland en de politie van South Yorkshire.

Birmingham, een van de grootste industriesteden van Engeland, is tegenwoordig bijzonder populair onder moslims. In de afgelopen decennia verhuisden steeds meer van hen daar naartoe, omdat ze daar de islam en de sharia volledig ongestoord en zonder welke inmenging dan ook kunnen uitleven. Birmingham zou een toevluchtsoord voor islamitische radicalen uit heel Europa zijn geworden, berichtten Franse media vorig jaar.

De gemeente Small Heath bijvoorbeeld is nu tot 96% islamitisch en heeft zich ontwikkeld tot een populair doel voor moslims, die vroeger in Frankrijk woonden, maar door het verbod op de volledige versluiering het land verlaten hebben.

De Parijse emigrant Hassan schepte er tegenover L´OBS over op hoe gemakkelijk het in Birmingham zou zijn dat managers wegens “racisme” ontslagen worden en dat men als moslim zijn werk zonder problemen kon onderbreken om te bidden.

“In Frankrijk is het onmogelijk dat je tegen je baas zegt dat je moet bidden, maar hier kun je dat overal doen. Bij Ikea, in de fabriek, … De manager komst zelfs naar je toe om het voor te stellen”, zei hij blij.

Een tot de islam bekeerde Engelsman vertelde dat zelfs de staatsscholen in de stad “de rigoureuze islam bevorderen” en dat “de leraar erop let dat de kleine meisjes niet vergeten hun hoofddoek te dragen”.

Volledige versluiering, seksescheiding bij het sporten, speciale zwemtijden voor vrouwen in zwembaden, winkels met gebedsruimtes en op wens ook vrouwelijke artsen voor onderzoek – Birmingham doet voor hoe de toekomst van Europa eruit zou kunnen zien.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Verslaggever in Birmingham: “Ik droeg een kogelwerend vest – net als in een oorlogsgebied”

 1. Qvic zegt:

  Het begin van ons westerse christelijke einde, Engeland is eigenlijk op gehouden met zijn bestaan door zijn christelijke wortels te laten vernietigen voor de islam. Om het land weer in eigen beheer te kunnen krijgen, zal dit een bloedige strijd worden. Met dank aan de (s)linkse medemens, die het gevaar van de islam maar niet willen (in)zien.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De Duitsers lukte het in 40-45 niet om Engeland te bezetten, anno 2018 is het de islamieten wel gelukt. !!! Zie hier het gevaar van de islam !!

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   En toch heeft de islam deze strijd nog lang niet gewonnen/overwonnen. Gaat hun op het laatste nippertje mijn inzien NIET lukken. Zij blijven een MINDERHEID, in deze politiek-religieuze oorlog. GELUKKIG !!!

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   OK, het is dus de Normandiërs, gelukt, de Romeinen, maar ook de Saksen en de Noormannen hebben er ook voet aan wal gekregen.
   Kortom, het is ze alleen gelukt om Nazi-Duitslan buiten de deur te houden. Voor de rest is het zo ongeveer elk ander volk gelukt om die Britten onder de voet te lopen.
   Dan is het voor de islam een eitje geweest want nu hebben ze er gutmenselijke politici. In vroeger tijden waren die er niet en zijn ze niet overlopen door verraad van binnenuit!

   Geliked door 1 persoon

 3. Baksteen zegt:

  Engeland had toen nog een regering die er toe deed

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het islamisering proces van Birmingham in woord en beeld.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Het gaat veel te snel….en ik moet mijn testament nog schrijven en bij de notaris afgeven.

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Wanneer je de islamisering van het Westen serieus wilt aanpakken is het dus noodzakelijk om je als eerste te focussen op het meest krijgshaftige en geduchte volk van Europa; de Britten.
  Dat project lijkt ondanks de Brexit wat dat betreft nog steeds op schema te liggen.
  De tactiek die men door het hele Westen heen daarvoor gebruikt is het socialisme en het daarmee verbonden zogenaamde ”vrije”, ”emancipatoire” en ”progressieve” denken, dat als aas aan een vishaak fungeert en waarmee de diepgewortelde vrijheidszin van zulke volken wordt misbruikt om die in het tegendeel daarvan te doen verkeren.
  En wie hier kritiek op uitoefent wordt onmenselijkheid verweten en krijgt het sociale stigma van ”racist”, ”fascist”, ”neo nazi”, etc. opgeplakt. En omdat juist dit, vanwege hun geschiedenis, wel het laatste is wat je de gemiddelde Brit kunt verwijten is dit verwijt bijzonder effectief.
  Een bijzonder smerige en doortrapte vorm van sociaal-psychologische manipulatie!

  Like

 7. Anneke zegt:

  Nu buigen de moslims nog voor de satanische afgod allah (D666), over niet al te lange tijd zullen zij MOETEN buigen voor de God van Israel !!! (Als zij de strijd überhaupt overleven) De HEER van Jacob ZAL overwinnen, zo dus óók Israel !!!

  Like

 8. Pingback: Groot-Brittannië: voetbalclubs sluiten zich aaneen tegen de islam! (+ video) | E.J. Bron

 9. delamontagne zegt:

  De Britse regering zorgt wel voor verdere islamisering van het Leger.
  * * *
  Prayer time on patrol: British Army

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5267601/Army-advert-shows-Muslim-soldier-praying.html

  [video src="http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/01/14/855460910798061037/640x360_MP4_855460910798061037.mp4" /]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s