Syrische blogger Treka: “Merkel brengt het leven van de Duitse bevolking in gevaar”

Screenshot_147

(Vertaling: E.J. Bron)

De Syrische blogger en cabaretier Treka (foto) heeft zich in een gesprek met Marcus Glowatzki duidelijk tegen Angela Merkel´s vluchtelingenpolitiek opgesteld. Het welzijn van de eigen bevolking moet altijd op de eerste plaats staan, zegt de jonge Syriër.

journalistenwatch

“De mensen hebben verschillende redenen om naar Europa te gaan. Velen vluchten voor oorlog, velen vanwege de veiligheid… maar de meesten verlaten Syrië voor een beter leven in Duitsland.

Merkel heeft een grote fout gemaakt in haar vluchtelingenpolitiek. Niet alle Syriërs zijn extremisten, velen van hen zijn vreedzame mensen, maar het probleem is dat zich onder hen voormalige ISIS-strijders, leden van Al-Qaida en terroristen bevinden.

Merkel heeft met haar uitnodiging en haar ´Welkom, kom allemaal hier naartoe´ het leven van haar burgers in gevaar gebracht.

Als ik een Duits politicus zou zijn, dan zou ik niet gedaan hebben wat zij heeft gedaan. We hebben de terreuraanvallen in Duitsland gezien, de misdaden die vluchtelingen begaan. Enkelen van hen hebben een zeer beperkt wereldbeeld. In plaats van dankbaar te zijn dat ze de kans op een beter leven in een geciviliseerde samenleving hebben en zich te integreren en aan de Duitse regels te houden, willen ze hun ignorante wereldbeeld uit het Midden-Oosten in Duitsland importeren. Dat is een zeer gevaarlijke zaak. We hebben de terreuraanvallen in Europa kunnen zien, in Frankrijk, in Engeland en in Duitsland. Zojuist heeft een vluchteling zijn ex-vriendin vermoord, omdat hij niet kon accepteren dat een andere grotere ballen heeft dan hij… (grapje).

Veel van mijn Duitse volgers ondersteunen deze politiek niet. Ik heb gehoord dat er in Duitsland werkloosheid en daklozen zijn. In plaats van dat de Duitse regering in de eerste plaats voor haar

Eigen burgers zorgt, geeft ze woningen,huizen, geld en ondersteuning aan vluchtelingen. Ik heb niets tegen regeringen die vluchtelingen helpen, maar de eigen mensen zouden eerst de hulp moeten krijgen die ze nodig hebben. Eerst moeten de eigen mensen goed verzorgd zijn, daarna kan men zich bezighouden met mensen uit andere landen.

Niet al deze Syrische vluchtelingen zijn Syriërs. Ik heb een video gezien, waarin een Afrikaan beweerde dat hij een Syriër uit Damascus zou zijn en ze hebben hem geloofd. In Syrië hebben islamitische extremisten gevochten en met hen mensen uit Afghanistan, Libië, Soedan, Irak, uit de hele wereld. Als die door het Syrische leger verslagen worden, wat doen ze dan? Die vluchten allemaal naar Turkije en van daaruit naar Europa en Duitsland en vertellen dat ze weliswaar geen papieren zouden hebben, maar Syriër zouden zijn en voor Assad zouden vluchten. Het spijt me te moeten zeggen, maar de Duitse regering is dom om het al deze mensen toe te staan binnen te komen en zodoende de eigen burgers in gevaar te brengen. Dat is waanzinnig, dat is echt waanzinnig.

Als politicus is de veiligheid van je eigen burgers je belangrijkste taak. Dat moet het allerbelangrijkste zijn. Hun leven mag niet in gevaar komen. De Duitse regering zet het leven van de eigen bevolking op het spel. De vraag kan niet zijn meer of minder vluchtelingen.

Men moet van Syrië weer een veilig land maken, waar naartoe Syriërs kunnen terugkeren. Veel Syriërs zouden blij zijn weer naar hun vaderland terug te kunnen keren. De Duitse regering moet ermee ophouden deze islamitische extremisten hier in Syrië te financieren, dan kan de Syrische regering hen aanpakken, Syrië wordt weer veilig en de Syriërs kunnen terugkeren.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Overheid, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Syrische blogger Treka: “Merkel brengt het leven van de Duitse bevolking in gevaar”

 1. King Arthur zegt:

  Helaas voor deze jonge Syrier wil frau merkel heel Duitsland kapot maken, al de autochtone Duitsers moeten kapot en omdat dan te stoppen is er nog maar een mogelijkheid over en dat is een volksoprisping met miljoenen naar Berlijn met touwen en hoge bomen opzoeken!!

  Geliked door 1 persoon

 2. leefbarbaar zegt:

  Waar.
  Zie ook:
  http://www.at5.nl/artikelen/179634/opnamestop-in-vumc-vanwege-hardnekkige-en-resistente-bacterie
  Inmiddels is bekend dat een kansenparel uit Merkels achtertuin een bacterie heeft meegenomen, die volkomen resistent is.
  Open grenzen doodt mensen.

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Treka is niet de enige Syriër die dat zegt want dat zeggen heel veel Syriërs die Assad aanhangen.
  Ze snappen niks van Merkel haar “wir schaffen das” beleid want de Syriërs kennen het gevaar van de jihadisten maar al te goed.
  Er zijn vele zogenaamde Syriërs die een illegaal Syrisch paspoort hebben maar nog nooit een stap in Syrië hebben gezet. Daarnaast zijn er inderdaad vele al Qaida, al Nusra, IS aanhangers en andere jihadisten naar Europa gekomen.

  De video’s vanuit Syrië van Marco Glowatski zijn kanaal zijn een aanrader.
  https://www.youtube.com/channel/UCErMI6gpmiX685RHFg2Dmsw

  Geliked door 1 persoon

 4. Elena zegt:

  Zie wat Avaaz de wereld in slingert.

  Allison Johnson – Avaaz [avaaz@avaaz.org]

  De manier waarop president Assad zijn eigen mensen uitroeit is huiveringwekkend: hij omsingelt dorpen, blokkeert alle toegang tot voedsel en medicijnen en bombardeert onschuldige gezinnen met chemische wapens. 400.000 mensen lieten het leven — en Assad is zojuist een nieuw offensief begonnen.

  Er is één reden waarom Assad met deze verwoesting door kan gaan: Rusland. Maar nu is er iets dat Rusland wellicht belangrijker vindt dan Syrië: het WK voetbal dat het dit jaar organiseert.

  De Britse premier heeft al aangekondigd dat geen van haar ministers naar het WK zal gaan, en Australië, Japan en Polen gaan dit voorbeeld misschien volgen. Duitsland overweegt een boycot. Dat is groot nieuws! Als we meer overheden en spelers kunnen overtuigen om deze #cupofshame te dwarsbomen zou Rusland, om het WK te redden, de bombardementen kunnen stoppen.

  Deze Avaaz smeerlappen…. met geen woord wat nazi Erdolf daar uitvreet.
  Ook niets over de wrede moslims die daar duizenden onschuldige mensen, mannen, vrouwen en kinderen het hoofd afhakten.
  Natuurlijk ga ik dit NIET tekenen.
  Ze kunnen mooi in bonken storten.

  Gelukkig zijn er nog wijze Syriërs.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Denk dat we deze Syrier wel asiel kunnen geven, hij snapt het!
  Kunnen we hem ruilen tegen Merkel en Rutte?

  Like

 6. Steven zegt:

  Is hij al VERVOLGD voor zijn uitspraken?…ohh nee..hij is niet blank…

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Hij heeft gelijk maar heeft het enkel over Syriers en die dobbernegers dan en de duizenden zogezegde fluchtelingen uit landen die helemaal niet in oorlog zijn

  Like

 8. edwin vissers zegt:

  DEN HAAG – De overgrote meerderheid (bijna 90 procent) van de volwassen Nederlanders zegt gelukkig te zijn. Bijna negen op de tien volwassenen waardeert het eigen geluk met een rapportcijfer 7 of hoger. Dit meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), dat het geluksgevoel sinds 2013 bijhoudt en constateert dat het stabiel is. Aanleiding voor de publicatie is de Internationale Dag van het Geluk dinsdag, in 2013 door de Verenigde Naties in het leven geroepen.
  DE UN IS EEN WERELD REGERING ,DIE ONS ALLEMAAL NAAR DE SLACHTBANK LIJDT
  HIER WORD IK NOU HEEL GELUKKIG VAN .

  Like

 9. Jan zegt:

  Herbert Reul (CDU) geeft advies hoe je niet dood gestoken kunt worden: Zorg voor afstand, niemand die je verplicht dat je de moordenaar in spe dichtbij moet laten komen.

  https://jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2018/nrw-innenminister-erklaert-buerger-zu-freiwild/

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Niet alle Syriërs zijn extremisten, velen van hen zijn vreedzame mensen…”

  Het alles overschaduwende probleem is dat de vreedzamen zowel als de extremisten zonder uitzondering moslims zijn. Dat botst met alles waar we hier in het westen trots op zijn. Vroeger of later zal de moslim 5e colonne toch aan de jihad de prioriteit gaan geven. En u kunt erop rekenen dat ook de vreedzamen de wapens op zullen pakken om hun mede-moslims te verdedigen. Wie dat niet onderkent is ziende blind en horende doof.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  Duitsers vluchten naar Hongarije.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Dus die ene Duitser in deze reportage stemde altijd die Grünen of de SPD en heeft mede de ellende in Duitsland veroorzaakt en vlucht nu naar Hongarije. Wat een lafaard. Bovendien doen deze Duitsers in Hongarije hetzelfde als de moslims doen, namelijk in een eigen enclave leven.

   Like

 12. Gert zegt:

  Zelfs St Thomas van Aquino (voor niet weet wie dat is. Het was een kerkleraar uit de middeleeuwen). zei al. Het is duidelijk, zo leerde deze heilig, dat bij het binnenlaten van migranten, je twee dingen in het oog moet houden. Het eerste is de eenheid van de natie; en het tweede is het gemeenschappelijke goede. Als immigratie die evenredigheid van een gezonde samenleving verliest en het doel van de staat ondermijnt, bedreigt zij het welzijn van de staat. Dat geldt zeker voor hen die willen vasthouden aan hun eigen wetten, zoals de sharia, i.p.v. die van het gastland te respecteren. Als dat gebeurt, zou een natie er goed aan doen het advies van St. Thomas van Aquino op te volgen. Een natie moet rechtvaardigheid en liefdadigheid jegens allen toepassen, vreemdelingen inbegrepen. Maar zij moet daarboven nog het gemeenschappelijke goede en de eigen eenheid veilig stellen. Want zonder die kan geen enkel land lang bestaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s