Vijf mannen ‘van Afrikaanse afkomst’ verkrachten Nederlandse vrouwen in Antwerpen

Screenshot_140

(Door: Michael van der Galien)

Twee [lesbische] Nederlandse vrouwen van 21 en 22 jaar oud hebben een vreselijk weekend gehad in Antwerpen.

Tijdens een bezoek aan een Antwerpse discotheek, waar Ronnie Flex en andere Nederlandse dj’s een optreden gaven, raakten de twee aan de praat met vijf mannen. Ze introduceerden elkaar even kort… en wat er daarna gebeurde is de vrouwen een raadsel. “We weten nog dat we in de discotheek waren,” zeiden ze later tegen de politie, maar “daarna is er één zwart gat.”

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Immigratie, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Vijf mannen ‘van Afrikaanse afkomst’ verkrachten Nederlandse vrouwen in Antwerpen

 1. Flo zegt:

  Merkel heeft heel Europa veranderd in een gevaarlijk getto ,waarin niemand in de avond nog veilig over straat kan .

  Geliked door 1 persoon

 2. jannema zegt:

  Hoort toch gewoon bij het cultuurtje en de muziek niet? Drank en drugs…

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Ik zie het helemaal voor me.
  5 Zwarte mannen in “blauw licht” en twee meiden die over de schouder hangend mee naar buiten worden genomen.

  Je moet je natuurlijk vragen stellen bij de “beveiliging” in deze zogenaamde “discotheek”, als er op een bepaald ogenblik tegelijkertijd twee meiden bewusteloos op de grond liggen die met vijf Afrikanen aan de bar hangen.
  Dat zorgt voor ophef.
  Dat moet gezien zijn…

  Like

  • Yvonne zegt:

   Heeft niemand dat tuig met de vrouwen het hotel zien binnen gaan? Was er niemand in de receptie, raar verhaal

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Ik vrees dat dit toch iets geraffineerder gegaan is. Er zullen heus geen vijf man omheen gelopen hebben, ik denk hooguit twee, die anderen hebben ze later gebeld, dit was natuurlijk een kans pur sang! Het ligt eraan wat voor middel ze die meiden hebben toegediend, hoe hebben ze deze disco verlaten, beelden? Ik snap ook niet helemaal hoe dit spul langs de portiers zijn gekomen? Maar ja, de dames in kennelijke staat, na gedrogeerd te zijn! Wie weet, nogmaals beelden? Deze moeten er zijn, bijna iedere zaak heeft tegenwoordig cameratoezicht en anders het hotel wel.

   Enfin, zoals Cruyf ooit zei en door mij regelmatig ook gebruikt; “elk nadeel heb se voordeel”. Hopelijk doen ze het nooit meer, die meiden dan.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Pas op hoor. De angst om voor rascist uitgemaakt te worden zit diep.

   Like

  • theresageissler zegt:

   Ja, wat moet je daarvan zeggen, Paul?
   Een aantal jaren geleden was de “Beveiliging” in de discotheken in Benidorm goedbeschouwd eveneens van nul en gener waarde.
   De ‘guards’ letten praktisch nèrgens op, behalve, dat men niet op de dansvloer kwam als daar na 9 uur ’s avonds de “showtime-acts” werden gehouden; dat was echt het enige, waaraan de hand werd gehouden. Meiden in coma, die door hele troepen kerels mee naar buiten werden genomen, “Vluggertjes” die tussendoor in de drukte even gauw op de barkruk werden gemaakt, het kon en mocht allemaal!
   En wie of wat er allemaal naar binnen ging, daar werd al helmáál niet op gelet.
   Maar, hoewel menig discotheekganger daardoor heus wel in een penibele situatie geraakt zal zijn, ik geloof niet, dat daar ooit een klacht over werd ingediend:
   Dat risico calculeerde je in. En die – voornamelijk Britse – klanten wilden op de keper beschouwd niet anders: Strenger toezicht zou hen alleen maar een gevoel van beklemming hebben gegeven en hun plezier hebben vergald!
   En om je de waarheid te zeggen: Daar was deze “Dutchie” het volledig mee eens!

   Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    En nu ik het daarover heb, raak ik weer helemaal in de stemming!
    Dit was het lievelingsnummer van álle bezoekers, jong of oud, dat tot in de kleine uurtjes wel een paar maal gedraaid werd:

    Ik zie de chef-kelner nóg met zijn dienblad op één hand overal tussendoor zeilen, om op het beslissende moment, samen met alle bezoekers, het “knock three times”- gebaar te kunnen maken!
    Onopvallend, brildragend mannetje, maar meedoen kón hij!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat zal dan niet na 1975 zijn geweest dat jij daar was aan de muziek te horen.
    Dus zo’n 40 jaar geleden.
    Er is waarschijnlijk daarna niet zoveel meer gebeurt, als je daar nog bij stil kan staan.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @BertG., 7.20u: Nee, sterker nog, dat was tussen 2006 en 2012.
    Er kwamen veel ‘ouwe discogangers’ en ‘ouwe punkers’ in Benidorm, die nog steeds genoten van deze muziek, dus…..de klant is koning.
    Maar de jongere generatie ging met ze mee naar binnen en vond het best: Die vonden deze 70’er jaren muziek -zoals ze tegenwoordig niet meer gemaakt wordt,- meestal óók de moeite waard!
    En dat oud niet altijd “braaf” of “bezadigd” betekent, zag je aan deze oudere Britten in Benidorm: Het had echt iets van: “Nu zijn we hier, dus nu gaan we ‘los”‘!

    Like

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Je vetwacht het niet van die zwarte jongens, kinderen, verwarde personen en andere bloedsuikerspiegel lijders.

  Like

 5. Jean zegt:

  Ik ben benieuwd of dat Afrikaans tuig een boete krijgt van ± 25.000 euro én dan dadelijk ons land uit geflikkerd worden met de vermelding “Nooit meer Binnen”.

  Like

 6. Ruud. zegt:

  Hoe stom kun je zijn,2 jonge meiden die contact zoeken met 5 mannen,die meiden waren blond zeker,en ze zijn gepakt,nou,ze wilde toch zelf,en achteraf zeggen,ze hebben wat in onze drankjes gedaan.
  Meiden,ga een cursusje volgen,hoe krijg ik mijn verstand weer terug,alleen ,ik denk het niet.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Ik had het gisteren al gelezen op het net. Ik dacht bij mezelf het zullen toch niet weer van die pracht exemplaren zijn uit Afrikaanse of Midden Oosten hell holes. In het artikel stond niets over cultuur achtergrond. Vandaag de dag toch heel belangrijk om te weten. De jonge dames zijn allicht opgevoed met het idee alle mensen en culturen zijn gelijk en met negers moet je even gemakkelijk omgaan als met blanken. Blanken verkrachten en rohypnollen immers ook. Niet dan? Ondanks is het erg wat hun overkomen is maar lang niet zo erg als die Somalische kopvodden mevrouw. Dat was pas erg zeg je ging hier bijna van huilen. Bovendien was geen voorbehoud om te benoemen dat het blanken autochtonen betrof die haar confronteerden met haar kopvod.
  Wat de dames in Antwerpen betreft hoop ik dat ze iets geleerd hebben van hun stage bij niet westerse cultuurdragers. Ook hoop ik dat alle andere meiden en vrouwen dit in hun achterhoofd houden en voorzichtig zijn als in contact komen met mannelijke niet westerse verrijkers.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Willem zegt:
   19 maart 2018 om 20:02
   …………………………………………………………………………………………………………………….
   Dan had joop van riessen (geen H-letterd waard) het zeker over dit plan toen hij zei: dat zijn er nog duizenden die op een of andere manier niet in deze wereld van een nieuwe samenleving die we met zijn allen aan het maken zijn.
   Waarvan je eigenlijk zou moeten zeggen die mensen moeten dit land uit……….

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Sorry.
    van een nieuwe samenleving die we met zijn allen aan het maken zijn, moet zijn:
    van een nieuwe samenleving passen die we met zijn allen aan het maken zijn.

    Like

 8. Willem zegt:

  google; Kalergi-Koudenhoven plan , en dan snap je beter waarom de EU dit ons aandoet

  Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Onderstaand commentaar kwam ik ergens tegen, ik kan het niet beter zeggen dus copy/paste:

  Wat een wrede levensles hebben deze jonge vrouwen gehad! Al hun door onderwijs en moderniteit ingestampte idealen van inclusiviteit, multiculturalisme, open grenzen, globalisatie nu al naar de knoppen. (D)

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Op een dag wil iedereen minder, minder, minder Marokkanen.
  Met reden.
  Mooi dat de daders in België tenminste nog gepakt zijn, hier heb je een week nodig eer je aangifte kan doen. En vervolgens gebeurt er niks mee.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   leefbarbaar, ze zullen snel vrijgelaten worden, er zal even het vingertje opgestoken worden en gezegd door die wereldvreemde “niet meer doen hé, ga nu maar naar de discotheek”, ze veroordelen komt toch neer op discriminatie……

   Like

  • Steven zegt:

   Hier zeggen ze gewoon dat je beter geen aangifte kan doen. Behalve als de dader een autochtoon is..dan krijg je nog koffie aangeboden en willen ze er alles van weten..

   Like

 11. delamontagne zegt:

  Het was zelfs uitgebreid op ’t Franse nieuws……….
  https://www.facebook.com/sharer.php?u=http://www.rtl.be/info/video/664845.aspx&title=Deux jeunes Hollandaises passent un week-end à Anvers et se font violer par 5 hommes dans leur chambre d’hôtel
  * *
  https://www.rtl.be/info/regions/flandre/deux-jeunes-hollandaises-passent-un-week-end-a-anvers-et-se-font-violer-par-5-hommes-ans-leur-chambre-d-hotel-1005498.aspx

  Like

 12. Blaise Pascal zei in de 17de eeuw al:
  “Als vermaak ons niet van de hemel af zal houden, zal onverschilligheid dat wel doen”.

  Had ik dat in mijn eerste studentenjaar maar geweten al (20ste eeuw).
  Dan had ik niet volgens Karel vd Weide ‘een zwaar door alcohol aangetast jongensbrein’.
  Matiging, de lastigste te onthouden menselijke deugd. 😐

  Overigens was ik toen geloof ik al een buitenbeentje en zéker geen groepsverkrachter.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Volgens HLN.be had de eigenaar het te druk met de artiesten dan zich bezig te houden met beveiliging dan wel goede beveiliging en controle over en met toelaten van loverboys en ander etnisch gespuis. Ze zouden de eigenaar nog eens beter aan de tand moeten voelen.

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Ach, moet je medelijden hebben met wijven die zich met dat soort volk afgeven?
  Natuurlijk heel rot voor ze, doch ze wisten dat het Afrikaans en ander islam tuig niet deugd.
  Zie ook hier in Nederland geregeld van die kech wijven die zich aan zulk soort volk menen te moeten onderwerpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s