Boeddhisten in Sri Lanka vechten tegen de moslims en de NRC snapt er niets van

Screenshot_149

De vlag van Sri Lanka.

(Door: “Weethetwel”)

Twee weken geleden braken er in Sri Lanka op grote schaal rellen uit tegen de moslims in het land. De noodtoestand werd afgekondigd en die is nu weer opgeheven. Opmerkelijk is dat onze kwaliteitsmedia nauwelijks moeite doen er over te berichten, laat staan er een verklaring voor te geven. Dat kan ook niet, want dan komen ze in de knoop met hun eigen leugens. Met  linkse oogkleppen op valt er geen verklaring te vinden. Onbenullige oorzaken zoals een jongen die door moslims mishandeld en gedood werd zou de oorzaak  zijn dat een heel volk in de aanval gaat? De situatie in Sri Lanka lijkt erg veel op die in West-Europa. Ze hebben daar alleen geen leugenpers die de feiten verdoezelt. Wanneer de ellendige toekomst hier tot de mensen door zou dringen zou het ook spoedig gedaan zijn met het pamperen van de moslims. De linkse mooi-praters willen dat niet weten. Ze voelen zich namelijk ook superieur als bezitter van een niet te overtreffen goedheid  en innerlijke beschaving en in hun linkse gelijkheidsdenken zijn er geen mensen voor wie dat niet zou gelden. Punt uit.

Wanner je dan als simpele linkse verslaggever een verklaring voor de rellen in Sri Lanka moet vinden blijft er niet veel over. Er wordt geen enkele verklaring gevonden van de achterliggende oorzaken. Sterker nog: de onafhankelijkheidsoorlog, die Sri-Lanka jarenlang geteisterd heeft omdat de Tamil Tijgers een eigen staat wilden, wordt op één hoop gegooid met deze oorlog tegen de moslims.

Het meest cruciale verschil tussen moslims en alle andere “geloven” is dat moslims zich superieur voelen en  vroeg of laat van Allah de opdracht krijgen alle niet-moslims te onderwerpen. Dat geschiedt met een uitgekookte mix van liegen, bedriegen tot aan grof geweld en intimidatie. In het begin gaat het nog onopvallend, maar naarmate hun aantal groeit worden ze brutaler en gewelddadiger.

Moslims kunnen dus niet vreedzaam náást andere geloven bestaan. Ze willen overheersen en de anderen op den duur verdrijven of ondergeschikt maken. Overal weten ze dat, alleen de linkse westerse goedmenschen hebben wat dat betreft een fataal hiaat in hun hersenen.

In Sri Lanka gaat het al niet anders dan in andere landen waar steeds meer moslims zich vestigen en zich buitensporig vermenigvuldigen. De tactiek is overal hetzelfde: ze proberen in bepaalde  stadsdelen of dorpen de meerderheid te krijgen en van daaruit wordt de oorspronkelijke bevolking steeds meer verdreven en weggetreiterd. Een voorbeeld is de hoofdstad Colombo, waar bepaalde delen van de stad zo vast in moslimhanden zijn dat ze er een hek omheen zetten en vervolgens arme boeddhisten als bewaker aanstellen om niet-moslims buiten te houden. Een staat dus in de staat. Een iets verderop gelegen erfgoedhotel met een prachtig terras aan de zee en dat bekend staat om zijn prachtige zonsondergangen wordt vervolgens dagelijks tegen zonsondergang bezocht door hordes boerka draagsters die er uitgebreid gaan zitten (zonder iets te bestellen natuurlijk) waardoor de westerse toeristen er steeds meer wegblijven en het hotel straks tegen een zacht prijsje over te nemen is. Vervolgens wordt het hotel haram en kan iedereen al vast wennen aan een toekomst zonder alcohol en met halal-vlees. De verplichte moslim-toekomst.

Daar komt bij dat Sri Lanka een gewild vestigingsoord is voor sjeiks en andere lieden van het Arabisch schiereiland die alvast buitenverblijven neerzetten voor het geval ze uit hun thuisland weggejaagd worden. Dan kunnen ze met de in het buitenland gestalde miljoenen nog een onbekommerd leventje leiden. Ook op de Balkan hebben ze dergelijke plaatsen “gekocht”, waar sharia heerst en de wetten van het land niet meer gelden. Voor de omgeving van dergelijke vestigingsplaatsen is het een lijdensweg, omdat de mensen er niet rijk zijn en de rijke moslims op alle mogelijke manieren macht kopen en laten zien. De sharia-oorden zijn op de mooiste plaatsen gevestigd (daar zorgen ze wel voor) en dat zijn vaak ook toeristische plaatsen. In de restaurants neemt het boerka gezelschap luidruchtig plaats en op hoge toon wordt halal-voedsel geëist. Wanneer de restauranthouder daar naar hun zin niet aan kan voldoen, wordt er nog een tijd gefoeterd, eten teruggestuurd en tenslotte vertrekt men zonder iets besteed te hebben en de plaatsen bezet gehouden te hebben, zodat andere gasten inmiddels ook vertrokken zijn. En de bevolking moet dat maar allemaal pikken.

En dan gebeurt het dat een politieke stroming onder aanvoering van een aantal boeddhistische geestelijken zich daar tegen verzet en in snel tempo aanhang wint. Voor de bevolking is het nu een zaak van buigen of barsten. Moslims willen geen vreedzaam bestaan, ze willen winnen en onderwerpen. Het is voor de boeddhisten dus accepteren of terugvechten.

De juffrouw van de NRC heeft geen idee wat er zich daar afspeelt. Dat wil ze ook niet weten en dat mag ze van haar baas waarschijnlijk ook niet, want in zo’n verhaal komen de door haar zo geliefde moslims er niet zo goed van af. Dat past niet in de multicultidroom. Daarom wordt de schuld bij de boeddhisten gelegd, die de moslims op het eiland als indringers zouden zien.

De werkelijkheid is precies andersom. De moslims zijn al binnen en proberen de oorspronkelijke bevolking te onderwerpen en te vernederen. Daar ligt de schuld. Dat er de laatste tijd nog extra contingenten Rohingya-moslims uit Birma aangevoerd worden om de onderwerping te versnellen, doet de zaak verder ook geen goed. Zolang de moslims op deze manier doorgaan. zal de weerstand steeds groter worden. In de landen waar moslims een meerderheid hebben, zijn ze snel klaar met het verjagen en uitmoorden van de (vooral christelijke) minderheden. In landen als Sri Lanka , India en Myanmar (Birma) zouden ze nog wel eens aan het kortste eind kunnen trekken.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Azië, Boeddhisten, Censuur, Desinformatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Moslims. Bookmark de permalink .

23 reacties op Boeddhisten in Sri Lanka vechten tegen de moslims en de NRC snapt er niets van

 1. koddebeier zegt:

  Wat snappen die linkse schrijf slampampers nou wel, dagelijks verkopen en verraden ze de autochtone bevolking met hun Nep nieuws.

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Dit de toekomst die ons ook staat te wachten, dankzij het linkse slappe beleid.
  D’r zijn maar twee politici die dit doorzien, Geert Wilders en Thierry Baudet.
  Ik twijfel alleen of zij ook met zo’n harde hand willen optreden als nu in Sri Lanka, Myanmar en India gebeurt, want dat is de enige methode waarop je de islam kan bestrijden.
  Voor de islam telt alleen het recht van de sterkste en niet van de rede.
  Volk wat de dood verheerlijkt is levensgevaarlijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. Charles Martel zegt:

  “In landen als Sri Lanka , India en Myanmar (Birma) zouden ze nog wel eens aan het kortste eind kunnen trekken.”
  Hoop doet leven.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hendrik zegt:

  islam moet vertrekken!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ook in Europa worden ze steeds brutaler.
  Was dit al op het NEDERLANDSE nieuws ? ?
  Het betrof weliswaar geen MOSKEET, maar de Kerk waar de vroegere Koningen / Koninginnen van Frankrijk begraven werden.
  Zoiets als de Nieuwe Kerk in Delft, waar de Hoog-hoger-dan-hoogedele Oranjes opgestapeld liggen onder de hardstenen plavuizen.
  Hoe zou men dan reageren in Nederland ?
  * * *

  Op Zo 18 Maart werd de Basiliek “St Denis” in Parijs, waar de Franse Koningen begraven werden, door horden ILLEGALE Afrikanen bestormd en binnengevallen.
  Ze kwamen protesteren omdat ze niet gelegaliseerd worden…….

  Geliked door 1 persoon

 6. Thoth zegt:

  Moslims kunnen dus niet vreedzaam náást andere geloven bestaan. Ze willen overheersen en de anderen op den duur verdrijven of ondergeschikt maken. Overal weten ze dat, alleen de linkse westerse goedmenschen hebben wat dat betreft een fataal hiaat in hun hersenen.(..)

  Juist. Je geloofd in allah & mo, anders wordt je in verloop van de tijd.. koud gemaakt. Links fascisme noemen ze dat. Ook de VN, de AzG, Amnesty, Oxam, etc kunnen er ook wat van. B.v., zo’n 400 vluchtelingen-organistaties proberen de autochtonen in Nederland leeg te schudden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  In Nederland, het land vol blinde politici, laten we toe dat ze stemrecht hebben, wat zodra ze een meerderheid hebben ons zal worden ontnomen. Ziende blind heet dat, in mijn ogen is het landverraad. Zoiets van; zal ik mijn nek even vrijmaken dan kun je beter zien waar je zwaard moet neerkomen.

  Geliked door 2 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Eenzelfde verhaal zou verteld kunnen worden over Myanmar/Birma. Rohingya’s, die in eerste instantie illegaal in Myanmar verblijven, wilden ook daar steeds meer macht naar zich toetrekken. Tot het de Boeddhisten, wier land het eigenlijk ís, te gek werd en die terug gingen slaan. Toen was ineens de wereld te klein en Leiden in last. Ook hierover weten de hoofdstroom media niet te melden dat de Rohingya’s het aan zichzelf te wijten hebben. Alleen hoe zielig de onderdrukte moslims zijn. En dat alles moet er naartoe geredeneerd worden dat de moslims in west-Europa eigenlijk de nieuwe Joden zijn en dus zielig. Yeah, right!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 9. Pietersen zegt:

  De boeddhisten zijn nu nog veruit in de meerderheid dus nu is het tijd de moslims zware beperkingen op te leggen. Op youtube blijkt ook dat er rellen zijn geweest op Sri Lanka waar Rohingyas uit Myanmar zijn gearriveerd. Nota bene van duizenden kilometers verderop !
  Het is natuurlijk al oerstom om uberhaupt een moslim van die club op Sri Lanka toe te laten want er komt alleen maar rottigheid van.

  Like

 10. Henk der Niederlànder zegt:

  Laat Ik het simpel houden.
  Als ze het bij het NRC snappen is het voor de grootste gek niet meer moeilijk.

  Like

 11. Anneke zegt:

  Eens verraden, voor eeuwig verraden door de NWO gangsters !!! Ze kunnen het maar niet laten, zij blijven eeuwig liegen en dus bedriegen. Wereldwijd is de islam NU een groot probleem geworden. In de ene regio, is het nog erger dan in de andere regio. De moed zakt mij toch meer en meer in de schoenen, om alles nog zonnig te analyseren.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Wat moeten wij nou van de “kwaliteitsmedia” NRC Next verwachten? Deze krant is net als zijn broers de “Volkische Beobachter”, Pravda, en “Neues Deutschland” (de grootste krant v.d. DDR). Zo’n krant is bedoeld de lijn van de heersers te volgen. NRC Next hoort bij de “Leugen Presse”. Dat wil zeggen NRC is de moderne versie daarvan.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Nederland lijkt een beschaafd land maar dat is het allang niet meer. Ook hier gaan we het nodige nog beleven voordat de poldergemeenschap met klompen gaan smijten, maar dat zal niet veel helpen, en de mariniers zijn druk met solliciteren dus, uit die hoek kan je ook weinig verwachten.

  Geliked door 1 persoon

 14. kampersrene zegt:

  NRC snapt er niets van, Ik snap er alles van , hoe komt dat toch ?

  Like

 15. scherpschutter1943 zegt:

  indien gericht, vuur!

  Like

 16. Gert zegt:

  Ik begrijp het heel goed dat de boeddhisten in actie komen tegen moslims die zich superieur wanen en de ander de leefruimte wil verstikken als die Jood, Christen, boeddhist of niet-moslim is. Dat zie je helaas met behulp van links ook in NL, Europa, Canada, de VS gebeuren. Die de islamfascisten de ruimte geven. Goed dat de boeddhisten in actie komen. Want de islamfanataci zijn alleen uit om overal te islamiseren. Goed dat boeddhisten dat niet (meer) pikken en in het geweer komen. Maar niet alle boedhisten zijn tolerant. Boeddistische fundamentalisten komen spijtig ook in geweer tegen Christenen. Jammer. Zoals in India ook een Hindofundamentalistische groep, de christenen hun leefruimte afneemt door christenen te treiteren, hun huizen in brand steekt en hen, vooral die zich hebben bekeerd tot het Christendom (meestal in dorpen) hun dorp uitjaagd. Dat kan mede met behulp van een minister, een Hindo-fundamentalist, die in de regering(van India) is gekomen en die hen steunt, vecht tegen moslims maar (helaas) ook tegen Christenen. Die India alleen voor hindo’s wil. Jammer allemaal. Men moet in de wereld in actie komen tegen fundamentalisten maar vooral tegen de islam. Laat zien dat er geen meer dan 1 cultuur in een land kan gedijen. Daarom is (hoort) er geen plaats voor de islam in het Westen te zijn. Zij is uit om een ieder te onderwerpen aan de wrede sharia. geen ruimte voor de andersdenkenden of andersgelovigen. Niet goedschiks dan wel kwaadschiks willen zij het islamfascisme opleggen. Werp een dam daar tegen op. Op een gegeven moment pikken de autochtone mensen het niet meer. Hoop dat het dan niet te laat is. Kom op voor je erfgoed en ONZE vrijheden. Ik heb het met name tegen links. Deze site lezers weten dat wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s