BREAKING!: Verdacht van het aannemen van geld van Ghadaffi – ex-president van Frankrijk Sarkozy onder politietoezicht

Screenshot_159

Nicolas Sarkozy en Muammar al-Ghadaffi.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De jacht op de westerse islamiseerders is blijkbaar begonnen. Sarkozy behoort naast Tony Blair en Merkel tot de wezenlijke islamiseerders van Europa. Wij kunnen de dag niet afwachten waarop er sprake is van: “Merkel in voorarrest wegens meineed en staatsgreep tegen de grondwet”. (MM)

Verdacht van het aannemen van geld van Ghadaffi: Ex-staatshoofd van Frankrijk Sarkozy onder politietoezicht. De Franse ex-president Nicholas Sarkozy is volgens gelijkluidende berichten in de media onder politietoezicht gesteld op verdenking van illegale giften uit Libië voor de verkiezingscampagne.

Michael Mannheimer Blog

Volgens informatie van de krant “Le Monde” bevindt Sarkozy zich bij de recherche in Nanterre,  een voorstad van Parijs.

“Plan B”- Ghadaffi’s ondergang: Hoe zijn connecties met het westen hem fataal werden

De 63-jarige politicus, die van 2007 tot 2012 staatspresident van de Franse Republiek was, wordt ervan beschuldigd tijdens zijn verkiezingscampagne in 2007 giften te hebben aangenomen van de toenmalige Libische machthebber Muammar al-Ghadaffi.

In mei 2012 had de website Mediapart onder verwijzing naar Libische bronnen bericht dat Sarkozy´s verkiezingscampagne mogelijk zou hebben gefinancierd met geld uit Libië. In het artikel was sprake van € 50 miljoen.

Drie maanden eerder was Muammar al-Ghadaffi, na 42 jaar aan de macht geweest te zijn, in handen gevallen van Libische opstandelingen en op brute wijze omgebracht. Franse, Amerikaanse en NAVO-gevechtsvliegtuigen, die van maart tot oktober 2011 Libië bombardeerden, hebben de rebellen geholpen met de ondergang van de langjarige heerser. Sindsdien verkeert Libië in een zware crisis. Uitgestrekte gebieden van het Noord-Afrikaanse land worden niet gecontroleerd door autoriteiten. De economie van de ooit belangrijke oliestaat zit op het dieptepunt.

Bron:
https://de.sputniknews.com

PS: OOK FOCUS HEEFT INMIDDELS HET BERICHT BEVESTIGD:
www.focus.de

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Graaien, Hypocrisie, islamappeasement, Islamisering, landverraad, Libië, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op BREAKING!: Verdacht van het aannemen van geld van Ghadaffi – ex-president van Frankrijk Sarkozy onder politietoezicht

 1. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Ik vraag me af waarom komen ze daar nu (pas) mee op de proppen en wat voor doel zit er achter om er nu op dit moment mee te komen?

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Sarkozy ontvangt in 2007 50 miljoen van Ghadaffi om de baan van President van Frankrijk te kunnen krijgen.
  Vijf jaar later bombarderen de Franse Mirages in opdracht van dezelfde Sarkozi de troepen van Ghadaffi, zodat Ghadaffi vermoord kon worden.
  Ghadaffi moest namelijk worden opgeruimd omdat hij niet langer waardeloze US-dollars meer maar goud voor zijn olie wilde hebben.
  Lepe jongen die Sarkozi.

  Overigens is ’n frauduleuze politicus in Frankrijk niet strafbaar.
  Let maar op.

  Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Onder Ghadaffi was het daar niet zo’n puinzooi; ok, geen lieverdje voor z’n volk maar sommige volkeren hebben blijkbaar nu eenmaal een dictator nodig om ze in het gareel te houden. Onder Ghadaffi werden (de meeste) extremisten achter de tralies gezet. Nu hebben we enorme asielstromen via dat land. Zo ook met Irak; het westen moest zich daar ook zonodig mee bemoeien om Hoessein om zeep te laten helpen. Met Afghanistan is het niet veel beter gesteld. Syrië zal w.s z’n dictator wel houden en dat is maar goed ook! Een volk krijgt wat het verdient: denk daar ook aan bij onze verkiezingen!!

  Like

  • Steven zegt:

   Vanavond stemt het meeste grut weer VVD, GL, CDA EN SP.
   Maar ikzelf heb meer het idee dat er heel veel stemmen verdwijnen die niet politiek (LINKS) geaccepteerd zijn…want de meeste stemmentellers zijn geen PVV’ers maar linkse tokkies.

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  De Libische ‘kolonel Qadhafi’ een groot voorstander van het panarabisme en een Verenigd Afrika, was ook grondlegger van de IS-beweging, Libië is het volgende strijdperk van de geopolitieke machtsstrijd tussen de EU en Rusland.
  Wie wind zaait zal storm oogsten,……

  Like

 5. Jan zegt:

  During an exclusive interview with Euronews in 2011, Colonel Gaddafi’s son demanded Sarkozy to repay Libya the money he took for his 2007 campaign election that helped him become French president.
  https://t.co/JE4l87W762 pic.twitter.com/qlKfTBYXuz

  Other than eliminating Gaddafi, what were Sarkozy’s reasons for destroying Libya, according to this email sent to Hillary Clinton from her operative, Sidney Blumenthal:https://t.co/btcKaswrkr pic.twitter.com/YeUZLOGqFo

  — Julian Assange ? (@JulianAssange) March 21, 2018

  Hillary Clinton’s #Libya “Tick Tock” details how she ‘led’ the destruction https://t.co/FuGMXhTLjp #imwithher pic.twitter.com/PfaFHZaTFm

  — WikiLeaks (@wikileaks) March 21, 2016

  Wordt weer spannend

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s