D66. . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Linkse Kerk, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op D66. . .

 1. Hovawart zegt:

  Sarkozy word gearresteerd vanwege een vermoedelijke omkoping, “” The Dom66 Pecker'” zit nog minzaam te wezen in zijn pluche zetel……..Raaar.
  ‘We kennen de mensen met wie we werken’ dus ik ben niet zo bang voor niet-integer gedrag.’‘Bij vermoedens van fout gedrag gaan we sowieso niet met mensen in zee’. ‘we gebruiken ons gezond boerenverstand’……..’`de politiek is niet zo zeer geïnteresseerd in algemeenheden, maar meer in een persoonlijke kleuring’…………Schaamrood….staat hem goed.
  Tot kort geleden vond ik het vanzelfsprekend dat politici integer zijn. Of dat naïef is? Ja, dat is dorps, maar een hoog Óns kent Ons gehalte in de politiek zegt meer over de hedenHaagse elitaire kringen (activisten, moordenaars, criminelen, corruptie, carrouseleigenaren en huisjesmelkers) dan over een Jodokus in een gemeenteraad die een VOGje moet tonen.
  De schoffel mag er wel eens door, maar ik vrees dat er weinig integriteit overeind blijft staan.

  Geliked door 2 people

 2. Pietersen zegt:

  Ruggengraatloze partij die nergens meer voor staat. Heeft alleen onbeduidende hap snap voorstellen ter bevrediging van eigen achterban, maar legt ondertussen wel zijn wil op aan andersdenkenden. Echt een dictatoriaal partijtje geworden na van Mierlo.

  Geliked door 2 people

 3. Eva110 zegt:

  Wat een misselijke gluiperd, kan er in het vervolg geen foto geplaatst worden waarop hij de andere kant opkijkt?
  Onbegrijpelijk wat regeringsdeelname blijkbaar bij dit dictatortje heeft losgemaakt, hij loopt meters naast zijn schoenen terwijl zijn prutspartijtje alleen maar kleiner word.
  Deze minkukel is bezig zijn eigen graf te graven.

  Geliked door 1 persoon

 4. zonnigbrazil zegt:

  IEDEREEN KIJKT WEG…… Kijk eens naar het verleden. Leuk gezinnetje, weekendjes weg, gezellig met familie en vrienden, vakantie, kinderen op school voor goede studies en opleidingen vriendjes en vriendinnetjes over de vloer, over en weer. Vader een betaalde baan, moeder de huishouding en iedereen kon ongestoord ergens naar toegaan. Zo (en meer) was het toch?

  IEDEREEN KIJKT…… en ziet wat er aan de hand is. Met vele miljoenen trekken de Moslims ongestoord Europa binnen. Het zijn maar minder dan 5% die oorlogsvluchtelingen zijn de rest zijn hier in Europa om ons financieel volledig uit te hollen en stellen hoge eisen aan levensonderhoud, gezondheidszorg, tandartsen. dokters en hospitalen met nog gratis openbaar vervoer. Ook dat mogen jullie lekker betalen door er voor te werken. Zij maken de schatkist leeg en jullie moeten het weer aanvullen . Jullie zijn al slaven van de Moslims zonder dat je het in de gaten hebt!

  KIJKT……. EN NIKS DOEN tegen het grote onheil wat iedereen te wachten staat!
  Voor zover je het nog niet wist>>>>>>> Zij gaan heel Europa Volledig overnemen. Zij worden heer en meester en jullie slaven en jullie gezin? Dat is voltooit verleden tijd. De man is productieslaaf mits hij Moslim is geworden, afstand heeft genomen van het Christendom en de Islam aanhangt. Zo niet dan koppie kleiner. Hoe vergaat het je vrouw? Wat vrouw je hebt geen vrouw . Zij is opgenomen als sex slavin voor eigen gebruik van de moslimmannen en als hij er flauw van is dan gaat ze in de verkoop. Geen kopers? Geen nood; als vrouw had ze toch al geen waarde en met genoegen wordt de blonde hoer de strot doorgesneden en gedumpt. hebben een langer leven en vanaf een jaar of 8 mogen ze deel uit maken van de meerdere (max. 4) echtgenotes maar ze zal niet de eerste zijn die de huwelijksnacht niet overleeft. Mocht er ook een zoon zijn die homo is dan is die in rap tempo opgeruimd. Wat denk je verder aan vakanties, uitstapjes, familie, kennissen enz.? DIE BESTAAN HELEMAAL NIET EENS MEER. Kan nog uren doorgaan met mijn betoog maar is dat zinvol als jullie op je laffe kont blijven zitten en geen actie durven overnemen?
  Om mee te beginnen gooi de hele gemeenteraad verkiezingen overhoop, vernietig alle stemmen want de uitslag wordt zo bij zo gemanipuleerd in het voordeel van de Moslims.
  Dus NU gaan kiezen voor jullie Nederlanders en Europeanen en NOOIT MEER WEGKIJKEN!

  Geliked door 3 people

 5. Aegolius cs zegt:

  Coöperatie Laatste Wil vindt middel voor levensbeëindiging

  Leden van de coöperatie – zo’n 3500 mensen – willen met zo’n middel snel en pijnloos kunnen sterven op een zelfgekozen moment.

  De gemiddelde leeftijd van deze groep mensen is 70 jaar. Zij willen geen arts of stervensbegeleider aan hun bed en geen minimumleeftijd. Zij willen sterven ook als er géén sprake is van ziekte.

  Volgens de coöperatie komt het plan dicht in de buurt van een zelfmoordpil – de ‘Pil van Drion’ – naar een voorstel van Huib Drion in 1991.

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2190853-cooperatie-laatste-wil-vindt-middel-voor-levensbeeindiging.html

  Over euthanasie (D66) is veel geschreven maar bovenal veel wettelijke beperkingen opgelegd aan uw vertrouwenshuisarts. De best mogelijke optie is ’n hospice, doch alleen in geval van medisch terminaal geacht te zijn.

  Nu komt er een omschrijving bij: ook als er géén sprake is van ziekte. Opent dit de weg naar Lemmingen, waarvoor de links-denkenden passen?

  Zoals u kunt weten, ben ik een voorstander van mijn ultiem en onvervreemdbaar recht tot zelf beëindiging van mijn leven, evenwel in samenspraak met gezin.
  Maar ongelukjes zijn niet uit te sluiten:

  https://nos.nl/artikel/2222769-leveranciers-zelfmoordpoeder-leveren-niet-meer-aan-particulieren.html

  Het lijkt me best wenselijk dat de ’70 onder ons een reactie afgeven, dat Bron’ site hieromtrent er rekening mee kan houden.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Ha, de demonische heer Pech. De bezeten NWO-demon van dat 666-clubje. En maar bedriegen en menig goedgelovig burger maar blijven voorliegen. Om te KOTSEN.

  Geliked door 1 persoon

 7. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Palestijnse migrant in Duitsland hakt hoofd van haar 2 jarige kind af maar hoeft niet naar gevangenis, want volgens de rechter ‘was deze daad vanuit uw standpunt noodzakelijk’

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/03/Islamisering-Sterke-stijging-incesthuwelijken-geboorte-afwijkingen-en-psychische-stoornissen

  Like

  • kampersrene zegt:

   In de Arabische en Turkse samenleving zijn incesthuwelijken tussen neef en nicht al honderden jaren gebruikelijk. In grote Duitse steden zoals Duisburg, waar moslims in snel tempo op een meerderheid afstevenen, is één op de vijf huwelijken reeds tussen neef en nicht. De gevolgen voor de maatschappij zijn een forse stijging van het aantal fysieke en psychische afwijkingen en stoornissen…”””.Eindelijk kennen we de oorzaak van hun afwijkingen””””

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ kampersrene (21 maart 2018 om 05:33)

    Dames en Heren.

    Inteelt is inderdaad een heel groot probleem. De gevolgen kunnen zeer ernstig zijn. Inteelt heeft blijkbaar een negatief effect op de kwaliteit van de genen. Dit kan leiden tot degeneratie en deformatie van zowel het somatisch (lichamelijk), het psychisch als het mentale vlak. De problemen worden ernstiger naarmate meer generaties in het voorgeslacht te nauw verwant zijn.

    Inteelt kwam ook in Nederland vroeger nogal eens voor. Met name in de kleinere gemeenschappen op het platte land waren hele dorpen niet zelden onderling veelvuldig verwant.

    Na het herstel van de kerkelijke hiërarchie in 1853, kwamen de bisschoppen er al snel achter, dat inteelt in groot probleem dreigde te worden onder de katholieke bevolking, met name in kleine dorpen, waar de katholieke gemeenschap erg klein was. Ze hebben daar eind 19e en begin 20e eeuw een “low profile” beleid op gevoerd. In de RK verenigingen werd veel voorlichting gegeven over de problematiek van inteelt (RK geitenfokvereniging). Niet zelden stond een pastoor op de preekstoel te donderjagen, dat de jongens hun bruiden elders moesten gaan zoeken. Kermissen als volksvermaak werden getolereerd. Attracties stonden niet zelden rondom de RK kerk. De RK jeugd werd niet ontmoedigd, om zondags naar een kermis in een ander dorp te gaan. Mocht een meisje per ongeluk zwanger zijn geworden van een jongen uit een ander dorp, dan was dat natuurlijk wel een schande, maar, als ze trouwden, werd dat met God’s genade en de mantel der liefde bedekt, zonder er verder veel woorden over vuil te maken. Er werden ook “bedevaarten” georganiseerd, waarbij een kapelaan van met de jongens van een dorp een weekend op bedevaart ging. Daar bleken dus “toevallig” ook nonnen met meiden uit een ander dorp van ver weg hetzelfde te doen. Na het bidden van de kruisweg en verdere religieuze activiteiten was er ‘s-avonds in een lokale gelegenheid een eenvoudige maaltijd voor alle bedevaartgangers. Na de maaltijd trokken de paters en nonnen zich terug. Een lokale muzikant verzorgde wat muziek. En de jongens en meiden konden elkaar leren kennen bij het dansen. het feestje mocht natuurlijk niet te lang duren. Dus op tijd naar bed. De jongens in de ene slaapschuur en de meiden in een andere. En zondags in de kerk zaten de jongens heel zedig aan de ene kant van het gangpad en de meisjes aan de andere kant. Er werd natuurlijk over en weer veel gelonkt. Maar dat werd door de priesters en nonnen “niet gezien”. Na de Heilige Mis werden er op het kerkplein of in het café tegenover de kerk snel wat afspraakjes gemaakt. Na de eenvoudige lunch nog even naar het lof en dan ging men weer huiswaarts. Van de afspraakjes kwamen nieuwe afspraakjes. En zo kwam er vreemd bloed in het dorp.

    Like

 8. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Facebook, Google, YouTube, Twitter, Microsoft, Skype: Al uw emails, gesprekken, chats, videobeelden en foto’s –en meer- onbeperkt beschikbaar voor inlichtingendiensten – ‘Sleepwet’ geeft Nederlandse overheid feitelijk zelfde macht

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/03/Edward-Snowden-Facebook-is-controledienst-vermomd-als-social-media-verkoopt-priv-info-van-iedereen

  Morgen REFERENDUM over de sleepwet WIV.
  Ik stem TEGEN !!! U ook ???

  Like

 9. Henk der Niederlànder zegt:

  Deze smeerlap wil alleen politiek correct wegkijken als het zo in zijn eigen straatje uit komt.
  Maar aan de andere kant wil hij anderen graag de maat nemen.
  Daar kun je dus aan zien wat een verschrikkelijke hypocriete hond hij is.
  En met hem zijn hele gore landverradersclub.

  Geliked door 1 persoon

 10. Claudia M. zegt:

  Op dit moment valt er niet veel weg te kijken, want ze prominent aanwezig in het reclamebeeld in mijn woonplaats. Een beetje te prominent!

  Enfin, donderdag kan het gelukkig weer worden opgeruimd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s