Mahmoud Abbas noemt Amerikaanse ambassadeur in Israël “hondenzoon”

Screenshot_157

(Vertaling: E.J. Bron)

De chef van de Palestijnen, Mahmoud Abbas (foto boven), heeft de Amerikaanse ambassadeur in Israël, David Friedman, maandag “hondenzoon” genoemd. Abbas sprak tijdens een ontmoeting met vooraanstaande leden van de Palestijnse Autoriteit in Ramallah. Hij wees de kritiek van de ambassadeur van de hand de terreuraanslagen in de afgelopen dagen, waarbij drie mensen werden vermoord, niet veroordeeld te hebben.

Israel Heute

“De Verenigde Staten rechtvaardigen de nederzettingen”, zei Abbas. “Dat is het dat de Amerikaanse officials doen, met aan het hoofd David Friedman. Hij zei: ´Zij (de Israëli´s) bouwen op hun land.´ Dat heeft hij gezegd, deze hondenzoon. Ze bouwen op hun land? Hij is zelf een kolonist, zijn hele familie zijn kolonisten.”

Verder kondigde Abbas sancties tegen de Gazastrook aan vanwege de gepoogde aanslag op de Palestijnse minister-president Hamdallah. Hij maakt Hamas voor het voorval verantwoordelijk.

De Amerikaanse ambassadeur David Friedman (foto beneden) zei later over de uitlatingen van Hamas. Hij sprak op het “Forum voor de strijd tegen antisemitisme”, dat op dit moment in Jeruzalem plaatsvindt, en zei: “Drie Joden werden in koelen bloede door Palestijnse terroristen vermoord en het antwoord van de Palestijnse Autoriteit was zwijgen. Abbas heeft geantwoord, ik heb zijn antwoord enkele minuten geleden op mijn iPhone gezien. Hij zei dat ik een hondenzoon zou zijn. Gaat het daarbij om antisemitisme of om een politieke discussie?”

Screenshot_158

Jason Greenblatt, speciaal gevolmachtigde voor internationale onderhandelingen van de Amerikaanse president Donald Trump, veroordeelde Mahmoud Abbas voor zijn woorden aan het adres van Friedman en zei o.a.: “Het wordt tijd dat Abbas beslist tussen de van haat vervulde retoriek en concrete en praktische inspanningen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren en hen naar vrede en welvaart te leiden.”

“Afgezien van deze buitengewone belediging van ambassadeur Friedman hebben wij een verplichting tegenover het Palestijnse volk en de veranderingen die voor een vreedzaam samenleven noodzakelijk zijn. We zijn ermee bezig ons vredesplan af te ronden en we zullen het presenteren zodra de omstandigheden dit mogelijk zullen maken.”

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Mahmoud Abbas noemt Amerikaanse ambassadeur in Israël “hondenzoon”

 1. paulzwueste zegt:

  Die Abbas heeft zijn miljoenen op ’n Zwitserse bankrekening en was toch al van plan om met pensioen te gaan.
  Zo’n uitlating als “hondenzoon” is trouwens heel interessant in het kader van de situatie van Amerika in het Midden-Oosten.
  Abbas wil ’n voortdurende oorlogssituatie met Israël om de slachtofferrol van de Palestijnen in tact te houden.
  De VS-politiek die zorgt voor ’n geleidelijke afbouw van die slachtofferrol door vervanging met een normale zakelijke relatie in vrede met Israël, moet natuurlijk mislukken.
  Trump zal die opmerking van Abbas uitstekend vinden.

  In ieder geval als Abbas zo’n opmerking over Poetin had gemaakt had hij dat binnen korte termijn met zijn leven moeten betalen.
  Abbas maakt de fout te denken dat Amerika hem niet durft te liquideren.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Roei eerst de hele Palestijnse elite uit misschien heb je dan kans op een perspectief naar vrede. Het is de Palestijnse elite met hun Westerse handlangers die elke generatie nieuw geborenen volpompen met Jodenhaat en haat voor het Westen.

  Like

 3. hans zegt:

  Echt het type wat met zijn dochter neukt! Enge ouwe kwaadaardige pedo.

  Like

 4. Anton Haksteeg zegt:

  Abbas laat weer eens zien welke kwaliteit een arabier (palestijnen bestaan niet) heeft en dat afgrijselijke publiekheeft weer aardig wat euro’s van de E.U. in haar zakken nietwaar Rutte?

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Och ,als een geestesgestoorde of een vierjarig kind mij zou beledigen dan zou ik eens knipogen en zijn hoofdje aaien

  Like

 6. Marc zegt:

  Natuurlijk, Friedman een hondenzoon.
  Op welk dier lijkt Abbas dan?

  Ik kan mij er geen bedenken, zo afzichtelijk is zijn gedrag!

  Like

 7. Johan de derde zegt:

  Net zoals hier de stille meerderheid onderdrukt wordt door de Extreme neo linkse fascist is het ook onder de Palestijnen die worden ook onderdrukt door Habas en zijn consorten ze plikken hun eigen mensen kaal zgn we vechten tegen Israel.

  Like

 8. abouneenee zegt:

  Kan de gemeente Amsterdam dit licht niet inhuren als integratieadviseur? 🙂 Je ziet dat het meneer z’n doel is, a la Cohen, om de boel een beetje bij elkaar te houden…

  Like

 9. Jan zegt:

  Nou wordt Abbas helemaal laaiend: Ahed Tamimi krijgt 8 maanden Knast

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s