Proost, lifestyle party people!

Screenshot_185

(Door: “bozeoudeman”)

De voorlopige uitslagen doen mij de ochtend hierna denken aan nazi-Duitsland in de jaren dertig van de vorige eeuw. De festivaljongeren hebben gesproken en sluiten zich grotendeels aan bij het lifestyle links van het idool, de namaak Barack Obama, Jesse Klaver. Jesse is hip, Jesse is hot, Jesse is god. Nou ja een klein godje dus vergeleken bij die grote god, zoals Anton Mussert in die tijd een klein godje was vergeleken bij de grote god, Adolf Hitler.

Iedereen kent Hitler met de wetenschap van achteraf en iedereen, nou ja bijna iedereen, is vergeten dat Hitler de Obama van zijn tijd was. Alleen veel beperkter dan de huidige en ook anders. De tijd was ook anders. De hippiebeweging van lief zijn voor elkaar was nog niet geweest. Het publiek was gewend om op stevige manier te worden toegesproken. De schreeuwerige toespraken die Hitler over zijn toegestroomd publiek uitspuugde, waren in dat karakter niet veel anders dan de helle-preken die vaak iedere zondag veelal door missionarissen over de hoofden van de gelovigen werden uitgespuugd.

Dat was ook het karakter van die tijd, onderdanigheid aan de kerk, onderdanigheid aan kerkvorsten, geloof in politici, geloof in de boven het volk gestelde regenten. Dit soort schreeuwpartijen zou er vandaag, bij de ‘hoog’ opgeleide mensen, en in het bijzonder de jongeren, niet meer ingaan. Want vandaag de dag zijn wij allen goed geïnformeerd, zegt de NPO, vandaag de dag weten wij allen precies wat wij willen, slijmen de ontelbare columnisten in hun miezerige schoolkrantjes.

Wat willen we dan? Zo te zien willen wij worden gecontroleerd door de boven ons gestelde regenten, willen wij dat de overheid alles over ons weet. Het eens heilige briefgeheim is zo te zien door iets minder dan de helft van de kiezers die hun stem hebben uitgebracht in het laatste referendum dat de boven ons gestelde regenten ons toevertrouwden, bij hun e-mail overboord gekwakt. Ja, de overheid mag alles inzien. Ja, de overheid mag bezwarende stukken op mijn hard disk zetten, want dat kan dus ook.

Ja, de overheid was dus voor niets bevreesd: die jonkvrouwe had gewoon even geduld moeten hebben, dan hadden de kiezers het voor haar geregeld, dan had zij niet de afgang gemaakt die zij nu heeft gemaakt en daarmee zo te zien ook haar partijtje. Dat D66 had even op haar lippen moeten bijten. Maar ja, dat kan dat haantje in ons ‘parlement’ niet. Laten we dus ook de zegeningen tellen.

Een van de positieve feiten die uit deze verkiezingen en dit laatste referendum is voortgekomen, is zo te zien die teruggang van zijn regentenpartij, net als de halvering van de carnavalssocialisten, die de kiezers een dynastieke worst uit worstfabriek Marijnissen voor hun neus liet bengelen, en godzijdank opnieuw een dreun voor die akelige huichelaar van de PvdA. De opkomst van de migrantenpartijen, met name de uit die PvdA voortgekomen islampartij DENK, is bij wakker worden van de rest een goed teken. Maar wordt die rest ook wakker?

Vermoedelijk zal die rest helaas net als eerder, en net als in het buitenland nog meer dan hiervoor, haar eigen electoraat een verdere trap naar de uitgang geven door zich nog meer op die weggelopen groep allochtone kiezers te gaan richten. Volkomen zinloos en nutteloos zullen een PvdA, D66, CDA en andere partijtjes nog meer islamieten binnenboord proberen te halen en hen op zeer verkiesbare plekken op de lijst zetten en zullen zij zich met nog meer positieve discriminatie op die allochtone, met name islamgroep, gaan richten. Nog meer vertroetelen en nog meer privileges ten koste van die duidelijk schaapachtige autochtonen.

Op termijn zullen zij hierdoor zich als partij opheffen via hun dan nieuwe, grotendeels enkel nog islamkader en zo uiteindelijk tevens de Staat der Nederlanden. Wat een feest gaat dat worden. Enkel thee en vijf keer daags bidden, lieve GroenLinks jongeren. Ik wens de hersenloze massa, die opnieuw duidelijk heeft gemaakt geen idee te hebben wat vrijheden betekenen, maar duidelijk liever onder de knoet van een religie willen leven, een gezegende toekomst met die door hen gekozen toekomst. In 2030, uiterlijk 2040 heet nu nog Nederland dan Nedaria. Proost, lifestyle party people, it’s your funeral!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, dictatuur, Groenen, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op Proost, lifestyle party people!

 1. Tistochwat zegt:

  Wacht maar tot alle mohammedanenkindjes stemgerechtigd zijn, dán wordt het pas echt ‘leuk’.
  ‘Er komt een tijd dat we niets meer te zeggen hebben in ons eigen land’, zei mijn vader 40 jaar geleden al.

  Nou ja ‘eigen land’… Wát is er dan van ons? Dit land is van de ‘oranjes’ die geen belasting hoeven te betalen en van de heersende ‘elite’, die het leven voor zichzelf optimaal hebben veraangenaamd.

  Liked by 2 people

 2. King Arthur zegt:

  De gestoorde gebrainwaste debiele zombies hebben gekozen.
  Een groenslinks NL, een sleepwet waar niet over nagedacht wordt.
  Dit is toch geen land waarvoor men zijn leven zou willen geven.
  Het is een groot nsb nest, zonder dat men het zelf beseft.
  Toppunt van decadentie en dus niet meer te redden.
  Mijn wandelmaat heeft ook voor gestemd en ook slimme energiemeter aangevraagd, want toch zo makkelijk op je telefoon te volgen?? WTF, hem gister wat neuqnegert rellen laten zien in Florance en Madrid, dus ff welkom in de real world.

  Like

 3. bozeoudeman zegt:

  Een kleine uitleg, toen ik dit vanochtend schreef was nog niet helemaal duidelijk wie bij het referendum heeft gewonnen. Het feit dat voors en tegens bijna gelijk zijn vind ik op zich bedenkelijk. Ik zie geen overweldigende meerderheid die zich uitspreekt tegen de wensen van de regering om iedereen en alles overal te mogen bespieden. Met andere woorden, pakweg de helft, van degenen die bij het referendum hun stem lieten horen, vindt dat bespioneren dus wel in orde. Ongeacht of de tegenstanders het referendum nipt hebben gewonnen, zijn we weer een stap dichter bij DDR totaal controle over iedereen. Met 70 procent of meer dit referendum winnen had de toekomst positief kunnen beïnvloeden. Dit, bijna vlees noch vis, helaas niet, omdat beide partijen op bepaalde punten min of meer de overwinning kunnen claimen.

  Liked by 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Boze oudeman, Met het volledige gelijk aan uw kant, wil ik nog een kanttekening plaatsen. De heersers van nu, begrijpen niet dat al hun gecontroleer van de burgers en het gepamper van de moslims, leidt naar 1 ding. De totale ineenstorting van nederland. De heersers van nu, in hun overwinningsroes, beseffen niet dat ALLE BINNENHOFHEERSERS, als eerste aan de islamitische galg komen te hangen. Het is ze meer dan gegund.

   Like

   • fleckie zegt:

    DUITSE soldaten in W.o.2 orakelden toen al: ” HOLLAND. und ..BELGIEN……..verschwinden ganz von der KARTE”, en waren daarvan vast overtuigd!.
    Dat HET ARDENNENOFFENSIEF mislukt was, , …….heeft , dus achteraf gebleken weinig of geen invloed, op de huidige toestand.(HAD HITLER het er niet over dat het hele DUITSE volk met hem zou ‘onder gaan’. TOEN dat NIET bleek,'”Ich HAB MICH .VERRECHNET”. …….(WAS HET NIET ZO, DAT ZOGENAAMDE HOOGGEPLAATSTEN
    AL HUN VLUCHTROUTES UITGESTIPPELD HADDEN! …naar…OOK ARABISCHE .LANDEN!.waar ze waarschijnlijk uit lijfsbehoud’overstapten’ naar de ISLAM……..( MISSCHIEN hebben ze zelfs, door hun ‘legerervaringen’ volk opgeleid tot ‘STRIJDERS’
    voor…HET…GELOOF?)

    Like

 4. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Wat een prachtige foto van de Dolle Mina’s van 2020.
  Die feministen laten zien dat ze hun doel hebben bereikt, totale onderwerping, niet van de man, maar aan de man.

  Liked by 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2018/03/22/incident-tweede-kamer-politie-plenaire-zaal/
  Er heeft zich iemand van de publieke tribune gegooid, in een poging tot, zwaar mislukte, zelfmoord.

  Het blijkt dat hij tegen criminalisering van soft-drug was…

  Like

 6. Elisah zegt:

  https://www.bild.de/politik/inland/angela-merkel/regierungserklaerung-zu-eu-gipfel-55160578.bild.html

  „Islam ist inzwischen ein Teil Deutschlands geworden“
  Angela Merkel wiederholte ihre Sicht, dass „mit den 4,5 Millionen bei uns lebenden Muslimen ihre Religion, der Islam, inzwischen ein Teil Deutschlands geworden ist“. Dabei stehe „völlig außer Frage, dass die historische Prägung unseres Landes christlich und jüdisch ist“, sagte sie.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Waar is het feestje?

  Liked by 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/de-lokale-politiek-is-grondig-veranderd-denk-is-definitief-een-blijvertje/
  Tunahan Kuzu slaat toe: DENK is een blijvertje en verandert de Nederturkse en Nedermarokkaanse stem in een machtsfactor

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Je haalt ze binnen en dan gaan ze van alles veranderen in Nederland zonder dat wij het goedvinden.
   Daar komt het op neer.
   Het worden nog zéér interessante tijden omdat zowel de burgerij als de politici niet meer kunnen wegkijken en de waarheid verdraaien.

   Dat wij dat allemaal nog mogen meemaken..

   Liked by 1 persoon

 9. Bob Fleumer zegt:

  Een heldere sombere blik in de toekomst ziet ook deze boze oude man voor zich.

  Liked by 2 people

 10. Aegolius cs zegt:

  Keurig op een rijtje gezet, “bozeoudeman”! Nu wil ik nog de jeugd zien die uw artikel ondersteunen.
  Maar helaas, de molensteen der geschiedenis draait door en vermorzelt uiteindelijk de herinneringen met demografie. Evenwel of misschien, zoals wijzelf zo’n 70 jaar terug startten.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Chapeau, “bozeoudeman” , Van die zeer grote hersenloze groen/linkse massa hebben niets te verwachten, zoals men vroeger zei, “ze zijn te stom om voor de duvel te dansen”.

  Liked by 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Dom zijn ze niet maar wel gehersenspoeld door het reeds 45 jaar stevig naar links en groen en verder alle kleuren van de regenboog gedraaide onderwijs in Nederland. Je kunt zeggen van links wat je wil maar ze hebben vanuit hun optiek puik werk geleverd met hun infiltratie in het onderwijs op alle niveau’s. Zolang de klimaat en ver over de top gedreven milieu leugens standhouden zullen partijen als groenlinks het nog wel even uit houden.

   Liked by 1 persoon

 12. Leo 1 zegt:

  Als een marokaanse politieke loverboy een volk kan misleiden, hoe DOM moet dat VOLK dan wel niet zijn !!!!!!! ?????

  KOTS, teiltje, …………… Brrrraaaaaakkkk.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Kinderen worden steeds mondiger, hebben al op jonge leeftijd een “eigen mening”, de wijsheid in pacht, lekker eigenwijs, beetje anti alles, daar past een GroenLinksch clubje goed bij, zolang men de festivals en clubs maar open houd, en vrouwen in gordijnen en tapijten gehuld is gewoon lachen Man…….
  Ik vrees meer voor de 13 gemeentes waar DEnksters een voet tussen de deur van het dagelijkse bestuur hebben gekregen, met hun “doortastende aanpak” en “overtuigende discussiestijl” zal de Turkse vlag binnenkort op de gemeentehuizen wapperen, Nederland is ook van hun………ik hoor het kleutertje Klaver nog zeggen…….

  Liked by 1 persoon

 14. Mr D. Umass zegt:

  Dit is wat het zal worden of beter gezegd wat het al is:

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  AllahMeHoelah, meer meer meerrrrrrrr …. DENK!!

  Like

 16. wilm zegt:

  De tijd dat men volksvertegenwoordigers koos op integeriteit en Vaderlandsliefde en Vaderlands behoud zoals ene Churshill is al lang voorbij Men kiest nu op uiterlijk en vertoon daarom hebben we nu al decenia lang ook geen volksvertegenwoordigers meer We hebben wel een volksvertegenwoordiger maar Wilders woord en toon bevalt het verloren volk nou eenmaal niet Dus het volk gaat krijgen waar het voor kiest

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Wat een negatieve vibraties toch weer “Boze Oude man…”
  Nu had U net zo’n goed stuk geschreven, en dan moet U toch weer in de laatste regel de oude boeman spelen.
  Jammer, want de inhoud van het artikel is gewoon goed beschreven werkelijkheid.
  Het volk is nu eenmaal geestelijk totaal dement en lijdt aan een gruwelijke vorm van Alzheimer…
  Het is dan ook een groot misverstand om oude mensen van dementie en Alzheimer te betichten.
  Het is namelijk zo dat zij die ziektes al vanaf het moment van hun geboorte met zich mee moeten slepen…
  En de symptomen van die ziektes worden uitstekend belicht in het spotje van de Boze Oude Man.
  De Boze Oude Man is waarschijnlijk nooit jong geweest.
  Ik kan geen andere oorzaak bedenken waardoor hij zo voortreffelijk de waarheid kan benoemen.
  Hij ziet die met een scherp oog omdat hij namelijk op aanzienlijk oudere leeftijd het levenslicht zag en daardoor gevrijwaard werd van dementie en Alzheimer.

  Boze Oude Man, het is totaal onmogelijk dat de islam Nederland zal veroveren.
  Laten we eerlijk zijn… koesterde u nu helemaal geen greintje twijfel aan uw eigen doemgedachten toen u die regel neerpende via uw toetsenbord?
  Natuurlijk niet. Anders had u ze niet geschreven.
  Of toch wel…?
  Even nadenken, en de rest van de wereld dan, die zal dat allemaal zo laten gebeuren denkt u?
  Rusland, totaal geïsoleerd van de rest van Europa.
  Amerika, idem dito…?

  Nou ja, U zal het wel het beste weten.

  Like

  • bedonderde burger zegt:

   ‘het is totaal onmogelijk dat de islam Nederland zal veroveren’, stelt u. Pas op wat u zegt.
   Het was onmogelijk dat de stemmen ooit zouden staken bij de Amerikaanse verkiezingen, zo stelde de heer Van Rossum. De kans was te verwaarlozen dus, belachelijk…. En meteen staakten de stemmen tijdens de strijd tussen Gore en Bush jr., alsof de goden Van Rossum wilden afstraffen voor zoveel eigenwijsheid, hopelijk gaat dat niet voor u op, beste Paul.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Bedonderde Burger.
    De foute voorspelling van van Rossum (als zogenaamde Amerika-kenner”) over de gang van zaken tijdens de Amerikaanse Presidents-verkiezingen van ’n aantal jaren geleden, kan absoluut niet gebruikt worden als voorbeeld voor mijn doorslaande eigenwijsheid inzake mijn theorie dat Nederland nooit veroverd zal worden door de islam.
    Als U mij in het verleden goed zou gevolgd hebben moet u weten dat ik hier bekend als iemand die de meest gewaagde theorieën neerschrijft inzake de besluitname en strategieën van heersers.
    Zo was ik hier de enige die vanaf het éérste moment heeft voorspeld dat Trump de nieuwe President van Amerika zou worden… en NIET Hillary Clinton, die door de rest van het linkse westen werd gezien als de onoverwinnelijke tegenstander van Trump.
    Ik geniet nog steeds van dit “eigenwijze” huzarenstukje, dat mag u best weten.
    Nee, van Rossum heeft gewoon verkeerd gegokt in een overzichtelijke situatie die van dag tot dag te volgen was.
    Ik schrijf met opzet “verkeerd gegokt” want hij had moeten weten dat hij de fout inging.
    Hij had zich simpelweg niet voldoende geïnformeerd en vond dat kennelijk niet nodig.
    Ik noem dat arrogantie.
    “Iemand die het verleden bestudeerd kan de toekomst voorspellen.”
    Dat is waar, maar je moet naast het verzamelen van exacte feiten ook luisteren naar je gevoel inzake dingen die nu eenmaal wèl of totaal niet kunnen.
    U mag dat eigenwijsheid noemen.
    Vaak komt dat in mijn geval zo over, bij mensen die het licht niet zien en daardoor niet durven accepteren dat een ander het wel ziet.
    Ik bedoel dit niet arrogant of hatelijk, het is de realiteit.
    Als u de geschiedenis bestudeerd zult u kunnen vaststellen waardóór Amerika en Rusland
    in de vorige eeuw tot twee maal toe met Duitsland in oorlog raakten.
    Het zijn namelijk twee grootmachten die het zich absoluut niet kunnen permitteren afgesneden te worden van West-Europa.
    Ook de zogenaamde “Pacific-War” tegen Japan was in de allereerste plaats een gevecht om strategisch belangrijke steunpunten rondom Japan.
    Daarna kwam pas de wraak.
    Maar die wraak was de motivatie van de Amerikaanse soldaat.
    Vandaar dat die oorlog zo verschrikkelijk was.
    Vandaar dat er praktisch geen Japanse krijgsgevangenen werden gemaakt door de Amerikanen.
    Dit alles wordt weer opnieuw belangrijk in de komende strijd tegen de islam.
    Dat geroep dat we al in oorlog zijn met de islam is dus allemaal flauwekul.
    Dat zou mooi zijn, zo’n luxe oorlog waarbij twee partijen in een land gewoon naast elkaar leven en af en toe wat mensen aan beide kanten vermoorden…
    Nee. Die èchte oorlog gaat er nog aankomen.
    En dan pas zal afgewogen worden door de grootmachten of Nederland en de rest van Europa door de islam veroverd mag worden.
    Ik weet de uitkomst van die vraag al, u kennelijk nog niet.

    Geeft niets, U zult het hopelijk nog meemaken.

    Like

  • bedonderde burger zegt:

   Tja ik ben het niet geheel en al met u eens, we hebben vandaag met een ander soort oorlog te maken dan WW2 was. We gaan vrees ik in de richting van een wereldwijde burgeroorlog, en soort guerrilla oorlog door een religie die via haar olievoorraden de wereld als vanaf 1975 chanteert en bedreigt. Het Westen tracht zich in het ‘zadel ‘ te houden door constant weer toe te geven. Dan heeft men ook niet echt een ander keuze, ofwel men moet bereid zijn de oorlog aan die oliestaten te verklaren maar dat gebeurt niet vanwege de vele Westerse zakelijke belangen. Het is een puinhoop en wie de oplossing heeft mag het zeggen.

   Like

 18. Hovawart zegt:

  Ouders in Nederland, grootouders, hebben met hun opvoeding de keuzes bepaalt die hun kinderen en kleinkinderen maken, eigen schuld, groenlinksche bult.

  Like

 19. Rapunzel zegt:

  Jammer dat de jeugd de schuld krijgt van veel reaguurders…..ik ken gelukkig veel jonge mensen die dondersgoed weten wat er gaande is en die PVV stemmen.
  De GroenLinks stemmers zijn toch echt over het algemeen babyboomers (mannen) en vrouwen van middelbare leeftijd en ouder die in de jaren 60 teveel brandlucht van hun BH’s opgesnoven hebben.

  Like

 20. Rapunzel zegt:

  Voor de show zet GL Jasser Feras de halve Mocro in de etalage, met zijn eikeltjespyama en zijn papa-dagen en de mannen met inhammen én een knotje en de Ma Flodders tuinen er met boter en suiker in.
  Achter de GL schermen trekken figuren als Femke Kaakklem, Bram van Ojik, Paul Rosenmoller en Wijnand Duyvendak aan de touwtjes. Allemaal tegen of over de 60. Hoezo is dit de schuld van de jeugd?

  Like

 21. Thomasson zegt:

  Men kan voorstellen dat de ‘ochtend daarna’ in Amsterdam liet herinneringen los over de ochtend na 30 januari 1933. In plaats van vrolijke nazi’s, trof men in Amsterdam op de avond en nacht van 21 & 22 maart 2018, vrolijke jonge mensen van de lifestyle links. In plaats van een schreeuwend idool die brulde: “Die große Zeit ist jetzt angebrochen!’, trof men een politieke popidool die op dezelfde wijze zijn stemmers opzwiepte. Als men goed de boel analyseert, komt men toch tot de volgende conclusie. De hele Klaver-show is gebaseerd op dezelfde concept waarop Jozef Göbbels en Lenie Riefenstahl de show van hun idool hadden gebouwd. De uniformen van de SA en SS werden door Hugo Boss ontworpen. De kleding van Jesse Klaver, zijn kapsel tot het laatste detail van zijn optreden – inclusief lichaamstaal – werden gecast door dezelfde mensen die verantwoordelijk waren voor de succesverhalen van Barrack Obama, Justin Trudeau en de Franse President Emannuel Macron. Het is overduidelijk dat de hele opzet van de show rond deze politici gebeurde niet per toeval. Zij zijn niet authentiek. Men zoekt jonge, aantrekkelijke, knappe kandidaten die goed gelikt zijn tot de laatste handbeweging. Zij worden daarvoor maandenlang (en zelfs nog meer) door top PR specialisten getraind. In alle detailles zien wij de kleverige vingers van de New World Order ; die de werkelijke baas is van de EU. De hele opzet van de show is AMERIKAANS op Hollywood style. De kandidaten lijken precies op de types die voor deze rollen in films worden gecast.
  DEEL 2

  Like

 22. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Wie is verantwoordelijk voor het fenomeen Jesse Klaver? George Soros met zijn Open Society Foundation? Wij weten dat George Soros heeft hechte contacten met de EU en linkse partijen (cq. Organisaties). Het is in de wereld bekend dat Nederland wordt steeds rechtser. De anti immigratiesentimenten zijn hier hoog en worden steeds hoger. Dat baart de Bilderbergers en NWO jongens zorgen. De Kalergi-Plan komt in gevaar. Iets wat de goden van de financiële Olympus niet kunnen accepteren. Zij zijn bang van het feit dat west- en noord Europeanen hebben een gemiddelde IQ van 100 – 101. Zulke mensen zijn op den duur moeilijk in het gareel te houden. Dus, met moet van hen op slinkse wijze af en deze lastposten vervangen door een nieuw ras die dommer is. Men moet ze kruisen met rassen uit de Derde Wereld of ze onderwerpen aan de islam. Het credo van Bilderberg cq. NWO is: ‘hoe donkerder des te dommer’. In het geval van de islam zouden de Europeanen voor hun leven moeten vechten. Dat kan generatieslang duren en eindigen met dezelfde gewenste resultaat: donkerder en dommer. Als offensief tegen verrechtsing gebruikt de linkse media (de trawant van Bilderberg/NWO) op reclamespotjes en shows ‘alphamannen’ die eruit zien als Nederlands/Islamitische hybriden. Mannen met Jihad-look. In dat geval passen mensen zoals Jesse Klaver en Stephan van Baarle (DENK) perfect in beeld. Ze zijn gegoten op de leest van Obama die nog blank noch zwart is.
  DEEL 3

  Like

 23. Thomasson zegt:

  DEEL 3
  De vraag die men best mag stellen is: Wat verwachten de jonge (en wat minder jonge) “hoogopgeleide” achterbaan van Groen Links in Amsterdam? Denken ze werkelijk dat GL de stad leefbaar zou maken? Hoe dan? Met hele zwermen (nep)asielzoekers en migranten uit Islamitische landen en Afrika die zo zielig zijn? Met nog meer miljarden aan uitkeringen en geleidelijke islamisering van hele buurten? Met DENK die hechte band heeft met Erdogan en zijn bende? Met meer radicale moskeeën waar de gelovigen worden geroepen zo veel mogelijk autochtone ongelovige Nederlanders en anderen te vermoorden?
  Men kan best begrijpen dat jonge tieners houden van een popidool zoals Justin Bibber. Dat is leuk en het doet geen kwaad. Maar hoogopgeleide en intelligente mensen die hun stem geven aan een idool zoals Jesse Klaver met zijn nep optreden? Dat moet zeker zorg baren. Het gevaar staat net als Lilly Marleen aan de grote poort.

  Like

 24. Thomasson zegt:

  Men kan voorstellen dat de ‘ochtend daarna’ in Amsterdam liet herinneringen los over de ochtend na 30 januari 1933. In plaats van vrolijke nazi’s, trof men in Amsterdam op de avond en nacht van 21 & 22 maart 2018, vrolijke jonge mensen van de lifestyle links. In plaats van een schreeuwend idool die brulde: “Die große Zeit ist jetzt angebrochen!’, trof men een politieke popidool die op dezelfde wijze zijn stemmers opzwiepte. Als men goed de boel analyseert, komt men toch tot de volgende conclusie. De hele Klaver-show is gebaseerd op dezelfde concept waarop Jozef Göbbels en Lenie Riefenstahl de show van hun idool hadden gebouwd. De uniformen van de SA en SS werden door Hugo Boss ontworpen. De kleding van Jesse Klaver, zijn kapsel tot het laatste detail van zijn optreden – inclusief lichaamstaal – werden gecast door dezelfde mensen die verantwoordelijk waren voor de succesverhalen van Barrack Obama, Justin Trudeau en de Franse President Emannuel Macron. Het is overduidelijk dat de hele opzet van de show rond deze politici gebeurde niet per toeval. Zij zijn niet authentiek. Men zoekt jonge, aantrekkelijke, knappe kandidaten die goed gelikt zijn tot de laatste handbeweging. Zij worden daarvoor maandenlang (en zelfs nog meer) door top PR specialisten getraind. In alle detailles zien wij de kleverige vingers van de New World Order ; die de werkelijke baas is van de EU. De hele opzet van de show is AMERIKAANS op Hollywood style. De kandidaten lijken precies op de types die voor deze rollen in films worden gecast.
  DEEL 2

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s