Stemrecht

Screenshot_6

(Door: Drs. E.N. Schilder)

DENK heeft landelijk vrij veel gewonnen. De definitieve doorbraak van DENK zelfs, als ik islam-Nederland moet geloven. Deels veroorzaakt door stemhokjesfraude (zij schuwen werkelijk niets) en deels door het grote wegblijven van autochtone potentiële stemmers. Nu is de gemeenteraadsverkiezing gezien de grote winst door lokale partijen niet hoogstaand t.a.v. de landelijke verkiezingen, maar toch kan dit een voorbode zijn. Een donkere voorbode?

Enerzijds is het wegblijven van stemmers een logische keuze. Dagelijks wordt het volk – de gewone man/vrouw – door de Haagse elite belogen en besodemieterd. Het gegeven dat vooraf al is aangegeven dat, ongeacht de uitkomst, de sleepwet tòch door dit kabinet zal worden aangenomen, zegt genoeg over hoe men u minacht. Benieuwd naar wat Ollongren ermee gaat doen? Ethisch? Tijdens de landelijke verkiezingen werden 2 volle containers met stembiljetten (toevallig allemaal met een stem vóór de PVV!) even helemaal ‘vergeten’ mee te nemen in de tellingen en later ergens onderin een kelder teruggevonden. Hoezo democratie, hoezo betrouwbare uitslagen?

Anderzijds heeft het veel moslims in diverse gemeenten (die na de oproep van DENK wèl massaal zijn gaan stemmen) een politieke mogelijkheid gegeven om hun invloed verder uit te breiden en te doen gelden.

Persoonlijk vind ik dat wie twee paspoorten heeft en het Nederlands niet beheerst en/of daardoor in een stemhokje geholpen moet worden bij haar/zijn keuze geen enkele plaats in de Kamer of stemrecht zou mogen krijgen. Wie zegt er voor Nederland te zijn, Nederlander te zijn en alleen Nederland te dienen, heeft maar 1 paspoort nodig, het Nederlandse paspoort! Anderzijds heeft het (ìk vind het ronduit belachelijk en uiterst abject dat het gebeurt!) in het Turks aanspreken van de achterban van DENK een directe, uiterst gevaarlijke uitwerking zoals u dat nu heeft kunnen zien. Ofwel, als u NIET gaat stemmen, werkt u zelf mee aan de islamisering van úw eigen vaderland!

Amerika als voorbeeld?

Mijns inziens is Amerika voor 80% NIET het te volgen voorbeeld voor wat betreft de asociale manier van zaken doen en in hoe men er met de burger omgaat, maar van mij mag onderstaande 1 op 1 worden overgenomen:

Immigranten in Amerika die door de zeer strenge selecties èn de eenmalige (!) zeer pittige inburgeringscursus (o.a. verplicht lezen, schrijven en spreken van de Engelse taal) zijn gekomen, worden gedwongen officieel afstand te doen van hun vorige nationaliteit en hun paspoort in te leveren voor een Amerikaanse versie. Hierdoor zijn het allemaal Amerikanen en geen tweeslachtige thuisland adorerende dubbelDENKers. Wie de inburgeringscursus niet haalt of geen afstand doet van zijn nationaliteit, wordt per direct het land uitgezet. Naast een hopelijk zeer spoedig geloof-neutraal Nederland lijkt me dit een prachtige aanvulling op een leefbaardere samenleving.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Stemrecht

 1. guusvelraeds zegt:

  Wie de inburgeringscursus niet haalt of geen afstand doet van zijn nationaliteit, wordt per direct het land uitgezet.

  Het antwoord hierop van Gutmensch Nederland.

  Ja maar ehhh, hoe zit het dan met de mensenrechten?

  Like

 2. Pingback: Het belang van stemmen door autochtonen | toodlessss

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Dat schreeuw ik ook al jaren van de daken. Geen stemrecht voor dubbelbepaspoorten, nooit niet. Want als ze met genoeg zijn, nemen ze ons land geweldloos over. Gewoon na een oproep vanuit de moskees om op de islamitische partij Nederland te stemmen. Om te voorkomen dat er nog meer van die gasten bijkomen ben ik een voorstander om dubbelbepaspoorten geen kindergeld meer te verstrekken.

  Liked by 3 people

  • hendrikush zegt:

   De Golfstaten geven het goede voorbeeld.
   Immigranten kunnen niet de nationaliteit van het land krijgen.
   Wie geen werk heeft komt er niet in.
   Wie een misdrijf pleegt kan vertrekken.
   Dubai: 5% autochtoon, 95% allochtoon.

   Like

 4. Pieter zegt:

  Zou het geen voordeel zijn dat de behoefte om de allochtoon te pleasen bij reguliere partijen minder word nu die mossels dr eigen partij hebben…

  Liked by 1 persoon

 5. Nachtkaarsje zegt:

  Ze hadden een voet tussen de deur toen ze in de tweede kamer kwamen. Nu wrikken ze hem verder open om landelijk de boel op stelten te zetten.
  Alles wat er in Nederland bestuurlijk wordt gedaan is symptoombestrijding. De burgers voelen tot in hun haarvaten dat dat niet goed is en weten het echt wel. De politici weten het ook. Maar die laatsten verdienen er lekker aan. Dit is pas het begin. Over vier jaar zijn er weer meer moslims en wordt er nog meer op islam partijen gestemd. Want het blijft natuurlijk niet bij DENK. Elke islamitische stroming wil straks meeregeren en gezien hun lage incaseringsvermogen vliegen de kogels straks in het rond. Elk volk krijgt zijn regering die het verdiend.
  Als je erover nadenkt is het waanzinnig en krankzinnig dat een land; mensen met twee paspoorten de mogelijkheid geeft een politieke partij op te richten die gesubsidieerd door de autochtone bevolking de allochtone bevolking gaat vertegenwoordigen. Er is echter een gezegde wat die moslims nog niet kennen. “Bijt nooit de hand die je voedt…!”
  Ieder weldenkend mens ziet wat er op ons afkomt en dat gaat voor Nederland en Europa an sich niet fijn worden. Als de soldaten op straat lopen te schieten zijn we allemaal terug bij af… De politici weten dat echt wel, maar ze zijn nu al bang en gedragen zich als een stelletje laffe honden richting alle moslims en ze proberen de boel te pappen en nat te houden. Oorlog is, gezien de huidige ontwikkelingen, onontkoombaar.
  De uitwerking van dat zwalkende beleid was vandaag te zien in de tweede kamer toen een 66 jarige man zichzelf publiekelijk wou ophangen. Nergens maar dan ook echt nergens over durven politici een uitgesproken mening te geven en ernaar te handelen. Ik wordt er kotsmisselijk van.

  Liked by 2 people

 6. Petra DeBoer zegt:

  De politieke islam heeft nu ook in de gemeenten zijn intrede gedaan. Diep triest.

  Liked by 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  Zolang de clubs als mensenrechten, wet tegen racisme, wet tegen discriminatie voor de foute groepen een podium krijgt zal er niets veranderen, of toch wel?
  Dan alleen als je het complete elite bestel eruit krijgt.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Dat bordje onder het stembureau werd gelukkig verwijderd “” DENK aan ons”””

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Ach, maar als we Nederland vergelijken met bijvoorbeeld Zweden of Duitsland, dan doen wij het toch nog helemaal niet zo slecht?

  Het gaat ons toch nog goed? We kunnen best de buikriem nog een beetje aantrekken, als dat nodig is.

  We moeten toch wat begrip kunnen opbrengen voor mensen die het veel moeilijker hebben dan wij?

  We mogen er toch vanuit gaan dat de regering en de EU het beste met ons voor hebben?

  Je kunt er toch ook voor kiezen om je niet druk te maken over wat er allemaal in de wereld gebeurt? [Dit hoorde ik op een verjaardagsfeestje. Ik was zo stomverbaasd, dat ik zo gauw geen antwoord wist te geven].

  Zolang veel mensen dergelijke goedkope ‘gutmensch’ gedachten – die je wel een heel goed gevoel geven – erop nahouden, kunnen we maatschappelijke veranderingen in de goede richting wel vergeten.

  Liked by 2 people

  • hendrikush zegt:

   Bovendien is de kans dat je in een pinda slikt groter dan de kans dat je bij een aanslag om het leven komt.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Doen wij het echt niet zo slecht ??? Of zit bij “ons” de deksel steviger op de doofpot ??

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 23 maart 2018 om 04:50

   Dat zijn precies de dingen die ik ook altijd hoor.
   “We hebben op te grote voet geleefd” is ook een bekende uitspraak van hemelfietsers.

   P.S. Ben je vannacht gewoon doorgegaan? 😛

   Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Nu de moslim gewoon op z’n eigen haatpartij stemt, vormt deze nog steeds een groeiend blok dat gekocht kan worden door corrupte politici. PvdA, VVD, CDA, enz. staan te popelen om de moslimstem weer binnen te halen met nieuwe beloftes, uitkeringen, toeslagen en vrijstellingen.
  De islam hoort hier niet, maar ons grootste probleem is de NSB daar in Den Haag.

  Liked by 3 people

 11. BertG. zegt:

  Ze hadden nooit moeten beginnen met iedereen een Nederlands paspoort te geven.
  Dan was er geen probleem bij de verkiezingen.
  Denk zou dan niet eens kunnen bestaan.
  Nederland is gesloopt door een overdosis tolerantie.

  Liked by 3 people

  • Anneke zegt:

   Nederland is gesloopt door een FIKSE overdosis LINKSE tolerantie…Denk aan Joop den Uyl uit de vroege jaren-70. Toen ging het al in vlottere schreden mis, met onze cultuur. Verkocht aan de Arabische oliestaten.

   Like

 12. abouneenee zegt:

  Het volk krijgt waar hij voor stemt, al is dat enigszins geholpen door fraude. Dat dit volk voor een steeds groter deel bestaat uit mensen met een vreemde culturele achtergrond (moslim) is natuurlijk dankzij de salamitactiek van mensen die denken het beter te weten, die uit verveling zichzelf een ‘belangrijke’ functie hebben aangemeten, mensen die een plaats hebben in “geheime” genootschappen. Zij zijn blij dat ze daar zitten en het gevoel van geborgenheid is kennelijk voor hen te veel om de oorspronkelijke inwoners en hun cultuur leidend te laten zijn voor Nederland. Zo hebben zij het idee dat zij belangrijke wereldse zaken achterlaten en op een positieve wijze de geschiedenisboeken in gaan. Ten onrechte. O.a. Rutte zal de geschiedenis ingaan als de hielenlikker die hij is.

  Like

 13. koti zegt:

  Ah, joh, niks aan de hand. Gewoon nog meer stomlims binnen laten. Hoe meer problemen, hoe beter. Dan pas gaan de oogjes open. Maar ja, dan is het al wel te laat. Goed zo, Nederland, tot ziens in je grafkist.

  Liked by 2 people

 14. duinsnip zegt:

  Het grote aantal wegblijvers, ook deze, zijn mensen die in de gaten hebben dat een helaas krappe meerderheid, pro EU is, pro onbenul multi culti en pro tolerantie, lees islamisering. Het heeft geen enkele zin meer om te stemmen, de deur naar een “hollandsche meerderheid” zit potdicht. En dan moeten de goeden maar helaas lijden onder de kwaden, in de hoop dat de wal het schip keert. Het spijt me voor Wilders, maar hij kan beter nog een beetje van het leven gaan genieten, zijn partij zal geen deuk meer in een pakje boter slaan. Ik hou het voor gezien, jarenlang naar hetzelfde gezeur luisteren wordt je ook spuugzat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s