De oude complotdenker

Screenshot_10

(Door: “bozeoudeman”)

In tegenstelling tot wat velen denken, moet ik weer het feestje verpesten als irritante betweter die ik vaak ben. Sorry, maar de cijfers liegen nu eenmaal niet. Zeker niet als deze cijfers van het toch betrouwbare CBS afkomstig zijn. Sommige, helaas vele, dromers in Nederland leven in de verkeerde droom dat het overnemen van ons land door de islam niet mogelijk zou zijn. De cijfers wijzen iets anders uit.

Verder brullen sommige moslimactivisten dat zij de nieuwe Joden gaan worden, dat de Europeanen de islam wensen uit te roeien. Om dit terecht naar het rijk der fabelen te verwijzen, eerst wat cijfers: in 1940 waren er in Nederland nog geen 150.000 Joden op een bevolking van 9 miljoen, terwijl er nu, anno 2018, volgens officiële cijfers rond een miljoen moslims in Nederland wonen op een bevolking van 17 miljoen. Officieus, met de vele illegalen erbij, zal dit aantal wel eens in de richting van de 1.200.000 of meer kunnen gaan. In 70 jaar tijd is de moslimbevolking van 300 gestegen naar rond minimaal 1 miljoen.

In 1947, vlak na de oorlog, waren er pakweg 300 moslims in Nederland, in 1960 was dit aantal gegroeid naar 1400. Niet echt alarmerend dus. Ook niet toen iets meer dan 10 jaar later, in 1971, er inmiddels al bijna 55.000 moslims in Nederland waren neergestreken. Maar in 2000, iets meer dus dan 50 jaar na die eerste 300, waren er 800.000 moslims in Nederland, en anno 2017 stelde het CBS dat er officieel rond 1.000.000 moslims in Nederland zijn. Wie nu nog niet begrijpt waar de schoen wringt, is niet meer te helpen.

Mensen die nu nog in ontkenning blijven vastzitten en stellen dat er niets aan de hand is, raad ik aan eens naar een psychiater te gaan. Maar wellicht hoeft dat straks niet meer. Met het eindelijk politiek uit de ‘kast komen’ van moslimactivisten zal de echte show kunnen beginnen. Het dreinen om gebedsruimten zal toenemen, net als de wens, de eis, om de hoofddoek overal te accepteren. De eis tot het instellen van sharia wetgeving zal dan volgen. Dit, terwijl ook de islamitische ‘intocht’ onverminderd doorgaat. Door die aanwas en via geboorte zal de groep moslims snel groter worden.

Ondertussen zal de druk op Europeanen verder worden opgevoerd. Iets dat tot nu toe enkel door wat losse types gebeurde, types die met de meest curieuze stellingen kwamen, zoals de door de Europeanen geplande massamoord op onder andere alle Europese moslims, op precies dezelfde wijze als in 1940-1945 zes miljoen Joden is overkomen. De islamieten worden de nieuwe Joden, krijsen deze activisten al jarenlang.

De vergelijking die deze islamactivisten maken met hun bewering dat zij als nieuwe Joden slachtoffer van genocide gaan worden, loopt aan alle kanten mank. Om te beginnen is de vergelijking qua aantallen al absurd: er zijn pakweg 1,6 miljard islamieten op de wereld. Het lijkt mij toch echt te onzinnig voor woorden om de mogelijkheid enkel te opperen dat pakweg 5,4 miljard mensen, die veelal onderling geen contact hebben, voornemens zouden zijn om dus 1,6 miljard anderen te vermoorden.

Verder is het toch bij iedereen bekend dat de Joden tot 1945 geen eigen land hadden en als minderheden in andere landen woonden. Moslims daarentegen hebben diverse landen om naar toe te gaan. En terwijl zij dus zeer makkelijk naar meerdere islamitische landen kunnen, komen zij juist massaal naar Europa om zich hier dan te laten discrimineren en om ook nog eens slachtoffer van genocide te worden. Onzin dus.

De werkelijke agenda lijkt toch echt het koloniseren van nu ook Europa, uit naam van Saoedi-Arabië, om wereldwijd de mensheid hun religie op te dwingen, iets dat zij door de eeuwen heen eerder probeerden. Om hierbij zo weinig mogelijk tegenstand te ondervinden en zelfs nog meer dan dat hierbij openlijke steun van diverse politieke partijen, groeperingen en bovenal vele honderdduizenden zich schuldig voelende burgers te verkrijgen, drukt men keihard op de open zenuw bij de meeste Europeanen, de Holocaust. Maar natuurlijk ben ik weer een te boze oude man die graag in complotten denkt. We zullen zien.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op De oude complotdenker

 1. hans-e-pans zegt:  Laten we hopen dat wat in deze films word gedaan “fake news” is. Het is een hele zit naar deze films te kijken, maar dan weet je hopelijk meer.

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Boze oude man. Volkomen gelijk. En den Haag zag dat het goed was want er komen er nog veel meer, mee-eten uit de staatsruif. Persoonlijk denk ik dat Kuzu van DENK, de nieuwe minister-president van nederland wordt en zijn handlangers een soort Gestapo. Erdogan zal hem wel instrueren hoe je zon staatsgreep in elkaar zet.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  “De werkelijke agenda lijkt toch echt het koloniseren van nu ook Europa.”

  Maak van ‘lijkt’ maar gerust ‘is’.

  Like

 4. Qvic zegt:

  Die gehele linkse politiek met hun aanhang hebben alle last van zelfmoord neigingen omdat zij de moslims in hun partijen toelaten en ze zelfs bejubelen, omdat zij zo meer zeteltjes kunnen behalen voor hun partij. Hoe dom kan dan zijn? Dat ze het niet willen zien, dat de moslims hun misbruiken. Dat zie het duidelijk bij groen links, daar kwijlen de vrouwen op die Marokkaan. Niet beseffen dat zij daarmee hun eigen leven vergooien.Totdat het te laat is en dan moet de rest zeker medelijden met hun hebben. Nederland is verlinkt door die linkse trutten, die het allemaal beter denken te weten. Ik walg ervan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob Fleumer zegt:

  Het botte mes der islam zal het eerst door linkse kelen gaan, read my lips!

  Like

 6. Elisah zegt:


  Wegkijken wegkijken wegkijken….

  Like

 7. Taljaard zegt:

  De werkelijke en meest gevaarlijke vijanden zijn niet het ongeorganiseerde, veelal te stom om voor de duvel te dansen (nou ja, dat kunnen ze dan nog wel een beetje) moslim-rapalje.,maar de linkse autochtonen en de neoliberale EU-fetisjisten. Want de linksen bezetten de instituties en de ambtenarij en de neoliberalen het grote geld.

  En verder zal het nog een hele opgave voor haantjes als Kuzu c.s. zijn om hun bewegingen niet door onderlinge ruzie en geldingsdrang uit elkaar te laten vallen.
  Dat kunnen ze in hun thuislanden al niet eens.
  Zodra ze groter worden, en macht, invloed en geld ruiken, krijg je afsplitsingen en ruzie.
  Want om te beginnen kunnen Turken en Marokkanen elkaar niet uitstaan; kunnen Gulen en Erdogan aanhangers, Grijze Wolven, Ataturk-seculieren, Koerden, etc, onmogelijk door 1 deur.
  En hebben Marokkaanse Arabieren en Berbers ook al vanouds de pest aan elkaar.
  Turken en Marokkanen vinden Somalieers en Eritreers domme, luie nikkers.
  En Somalieers en Eritreers kunnen onderling elkaars bloed ook wel drinken.

  Gaat ze dus gewoon niet lukken.
  Ze zijn lastig, hoogst ergerlijk en soms levensgevaarlijk.
  Maar een machtsfactor van betekenis zijn ze nog lang niet.
  En ik denk dat het linkse en neoliberale autochtone machtsblok, wat dit rapalje tot nu toe heeft gesteund en gefaciliteerd, zich ook wat dat betreft nogal op hen heeft verkeken.
  Ze zijn geen zogenaamde ”verrijking”, maar ook geen bruikbaar materiaal om de instituties en het bestuur aan over te geven. Want de mossels gaan elkaar de tent uitvechten zodra ze denken macht en rijkdom te kunnen krijgen. In hun criminele syndicaten schieten zij elkaar op straat al met machinegeweren overhoop en leggen ze afgesneden hoofden voor elkaars deur.

  Like

 8. Republikein zegt:

  “Mensen die nu nog in ontkenning blijven vastzitten en stellen dat er niets aan de hand is, raad ik aan eens naar een psychiater te gaan.”
  Ben weleens geweest, totdat ze naar een psychiater moest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s