Geniale posteractie van de AfD zorgt voor ophef

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Zo ziet hetgeen er vermoedelijk uit wat Ghandi onder “geweldloos verzet” verstond: in Neurenberg sieren sinds kort nieuwe posters van de Duitse patriottische partij AfD de drukke “Ring”. Op deze posters staan in Duitse en Arabische taal slogans te lezen zoals: “Gedwongen huwelijk is levenslange gevangenisstraf”, “Genitale verminking is eeuwige marteling”, “Hoofddoek bij kinderen is vrijheidsberoving” of “Alleen lafaards slaan vrouwen”.

ongecensureerd.at

Het doorgeven van culturele waarden

Een geniaal idee, waarmee je de AfD alleen maar kunt feliciteren. Want hier wordt datgene alsnog gedaan wat vermoedelijk bij de meeste illegale asieleisers ondanks alle “integratiecursussen” vaak vergeten werd: het doorgeven van fundamentele waarden van onze westerse beschaving. Wat de multiculti-vrienden van de asielindustrie namelijk uit verkeerd begrepen tolerantie meestal niet durven door te geven aan hun “goudparels”, wordt dit aan hen nu in de openbare ruimte en in hun eigen taal op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt – of ze het nu willen horen of niet.

Goedmenschen uiteraard “verontrust”

Vanzelfsprekend lieten de eerste klachten van de “toleranten” niet lang op zich wachten, zoals het “Nordbayern-Magazin” hier bericht. Wat er aan deze posters precies “gericht op buitensluiting” en “tegen de menswaardigheid” zou zijn, wordt weliswaar niet gedefinieerd, toch schijnt alleen al de verwarde verdenking te volstaan om medewerkers van de stad aan het werk te zetten. Enkele posters werden echter ook onmiddellijk ter plaatse vernield.

Bijeenkomst met Koerdische AfD-politica

Deze posters moeten echter vooral de aandacht vestigen op een bijeenkomst met de Koerdische AfD-politica Leyla Bilge. Mevrouw Bilge, die ook actief is bij de “vrouwenmars” in Berlijn en bij de protesten in Kandel, spreekt vandaag namelijk over vrouwen- en kinderrechten.

Men kan er van uitgaan dat de als islam-kritisch geldende Bilge het nodige te zeggen heeft over de thema´s op de posters wat niet zal bijdragen aan de roem van de islam; deze aanname alleen al schijnt te volstaan om de aangekondigde bijeenkomst te bestrijden.

Voortzetting? – volgt hopelijk

Onder de streep moet echter vastgesteld worden dat deze bescheiden, kleine posteractie een blijvende indruk heeft achtergelaten. De op grond van een buiten controle agerende migratie-industrie enige resterende manier om immigranten uit het Arabische gebied met onze waarden te confronteren, schijnt tegelijkertijd een van de meest effectieve te zijn.

Dienovereenkomstig gaan er in de censuurvrije netwerken zoals GAB en VK ook al stemmen op die graag een voortzetting van deze posteractie willen. Dan kun je het ook op een akkoordje gooien met het Arabische schrift in de openbare ruimte als dit ertoe dient om onze waardevoorstellingen door te geven.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbronwordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Geniale posteractie van de AfD zorgt voor ophef

 1. Jean zegt:

  Hopelijk hangen die posters snel in heel Europa in de betreffende landstaal en het arabisch zodat IEDEREEN ze begrijpt.

  Geliked door 1 persoon

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  En de Islam, die hoort bij Duitsland! Dat houden we gewoon lekker vol.
  Onvoorstelbaar, nog niet zo lang geleden wisten we wel dat dit soort zaken in achterlijke landen plaatsvonden maar wij in Europa dachten er eigenlijk nooit echt over na. Maar nu dankzij deze invasie mohammedanen met hun achterlijke ideologie horen deze zaken ineens bij ons…..In de geschiedenis is het altijd zo geweest dat je, je vooruit ontwikkelt. En wat doen wij, wij ‘ontwikkelen’ ons gedwongen achteruit . Woest word je er toch van.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Ik was al onder de indruk van de AFD-osters die ik regelmatig op de site tegenkwam.

  Goed dat daar aandacht aan wordt geschonken. Het lijkt erop dat de AFD – met duidelijk intelligente mensen – prima hun werk doet.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  De AFD is oké !

  Like

 5. Steven zegt:

  Zal straks wel weer in opdracht van de rode club overal verwijderd worden… of er wordt weer een rechtszaak aangemaakt voor het beledigen van bevolkingsgroepen……
  Het enige wat nog helpt is met miljoenen de straat op en het niet meer pikken…zo niet…ga dan maar vast in de vakantieblaadjes kijken naar welk land je straks heen wilt vluchten..

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Als het niet uit het volk komt gebeurt er niets. Er zullen steeds meer zogenaamde grass root initiatieven moeten ontstaan wil de boel ooit gaan kantelen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Intussen n de vice president van de Bondsdag, Wolfgang Kubicki, een hetze gestart tegen de AfD door te beweren dat binnen de AfD de mening werd geventileerd dat onder Hitler te weinig joden waren uitgeroeid. AfD heeft tegen Kubicki bij justitie een aanklacht ingediend

  Der AfD-Bundestagsabgeordnete Stephan Brandner erklärt:

  „Die AfD-Bundestagsfraktion hat am 23. März 2018 beschlossen, Strafanzeige und Strafantrag auf Grundlage der Paragraphen 185 bis 188 StGB gegen Wolfgang Kubicki zu erstatten.

  Gegenstand ist dessen Aussage in der ‚Zeit‘, Ausgabe 13/2018, bei einer Debatte zu ‚Integration und zum Holocaust‘ sei aus den AfD-Reihen sinngemäß der Zwischenruf gekommen, man habe im ‚Dritten Reich‘ noch viel zu wenig Juden umgebracht.
  …..

  Intussen doen de geitenneukers alsof zij in de zandbak leven en slachten dieren thuis

  Drei geköpfte Schafe im Hausflur: Polizei ermittelt
  Polizei und Stadtverwaltung bestätigen einen Einsatz in Gera: In einem Hinterhof sollen drei Schafe geschlachtet worden sein.

  Drei geschlachtete Schafe in einem Hinterhof in der Talstraße, überall Blut und die Stadtverwaltung habe Kenntnis davon – ob wir über einen solchen Vorfall Näheres von der Stadt wüssten, fragte uns eine Leserin über unsere Facebook-Seite. Sie selbst hatte nur von Bekannten davon erfahren.

  Tatsächlich konnten Polizei und Stadtverwaltung einen Vorfall dieser Art auf unsere Nachfrage hin bestätigen. Wie die Polizei erklärte, war sie dabei im Einsatz wegen möglicher Tierschutzverstöße.

  https://www.thueringer-allgemeine.de/web/zgt/leben/detail/-/specific/Drei-gekoepfte-Schafe-im-Hausflur-Polizei-ermittelt-1806608563

  Brandner (AfD): „Geschlachtete Schafe in der Innenstadt sind mehr als nur ein Tierarztproblem!”
  http://www.brandner-im-bundestag.de/thueringen/brandner-afd-geschlachtete-schafe-in-der-innenstadt-sind-mehr-als-nur-ein-tierarztproblem.html

  Like

 8. kampersrene zegt:

  De dieren eerst goed laten afzien door ze bv levend te villen dat geeft een voldoening en het vlees smaakt eens zo goed Koran …vers 007

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Het opperhoofd van Saoedi Arabië, MBH, zegt dat de islam gekaapt is en dat het een gematigde religie is. De kapers zullen zich wel verschuilen in Israël denk ik.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s